• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

hamid4777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام
من برای خرید دارو نیاز به دلار دارم (تهیه دارو از ترکیه یا کردستان عراق). آیا امکانش هست که از مرکز مبادلات ارزی بتونم بگیرم؟ چون شنیدم به بیماران ارز مرجع ( همون 2450 تومنی) تعلق میگیره.

NovinVisa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
تا زمانی که بازار منتظر اخبار ها و شایعات است دوستان در خرید ها و فروش هایشان نهایت دقت رو انجام بدهند

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
مذاکره چه ساعتی هست ؟ هیچ صرافی سایتش رو اپ نکرده هنوز

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
میشه منظورتون رو واضح تر بفرمایید
به نظرم واکنش کم بازار به اخبار منفی چند وقت اخیر رو میگن چون اگه دقت کنید قبلا قیمتها با گامهای بزرگ و سریع بالا میرفتن ولی این 1-2 ماه چون یک جوی توی بازار حاکم بود که خیلی فکر میکردن که نتایج مذاکرات مثبت میشه وارد بازار نمیشدن و اکثریت هم بعد ریزش از 4 تومن فروشنده بودن(منظورم صرافان خانگی هست)حالا اگه به هر دلیلی نتایج مذاکرات منفی اعلام بشه تمام اون اخبار منفی یک دفع خودشون رو نشون میدن از جنگ توی سوریه تا استفاده از موشکهای ایران توسط حزب الله و......از این طرف تحریمهایی که سنا تصویب کرده و اوباما هنوز تاییدشون نکرده و یا مسئله حمله نظامی به ایران که جمهوری خواهان نیتش رو کردن.تنها چیزی که اگردر صورت منفی بودن مذاکرات ممکنه باعث کاهش مقطعی بشه به نظرم انتخابات هست که سعی میشه مردم رو راضی نگه دارن.
متاسفانه اگه مذاکرات منفی بشه علاوه بر جو روانی و ریزش مردم برای خرید ارز از انور هم نزدیکی به عید و تعطیلات و مسافرتهای خارج از کشور و........فشار بیشتری به بازار وارد میکنه و قیمتها در صورت عدم کنترل کامل(منظورم همه جانبه هست هم با تزریق هم با حکومتی کردن بازار و ایجاد شایعه برای دور بعدو....) به بالای 4 میرسه.در کل به امید خدا هرچی که به صلاح مردم هست اتفاق بیفته.به قول بزرگی:گر خدا خواهد عدو سبب خیر شود.
البته اینه همه نظر شخصی من هستن و بر اساس هیچ دلیل و منطقی نیستند و ممکن 100% اشتباه باشن
نمیدوم دوستان کجا رفتن هرکی میدونه به ما هم بگه قول میدم ساکت یکجا بشینم فقط پستها رو بخونم:blush:

Last edited:

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
میشه منظورتون رو واضح تر بفرمایید
چه منظوری؟ همون منظوری که هزاران .... (اساتید ناراحت میشن فعالان!!!! :wacko: رو به لقب واقعیشون صدا کنیم واسه همین نقطه چین گذاشتم خودتون بفهمید) دارن از خرید ارز , تو یه قیمتی میخرن بعد میشینن دعا میکنن که گرون تر بشه سود کنن

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
خبرگذاری رویترز:یک منبع دیپلماتیک که بدلیل حساسیت ماجرا دوست نداشته نامش فاش بشه فرمودند که در مزاکرات پیشرفت حاصل شده.
لینکس رو گم کردم متاسفانه

اما خبر دوم
بازرس Nackaerts گفته : "We had good meetings,"و در وین گفته که انتظار داریم در ماه آینده به یک رویکرد ساختیافته و به اجرای سریع بعد از اون برسیم.

خبرهای داخل ایران رو هم که میدونیم...تقریبا دوطرف از گفتن جزییات سرباز زدند.که اینم تحلیل خودشو داره

اینجاست که ملت فکر میکنن رفت تا یک ماه دیگه اما باید در نظر داشت هر آن ممکنه تاریخ مذاکرات 5+1 مشخص بشه

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
چه منظوری؟ همون منظوری که هزاران .... (اساتید ناراحت میشن فعالان!!!! :wacko: رو به لقب واقعیشون صدا کنیم واسه همین نقطه چین گذاشتم خودتون بفهمید) دارن از خرید ارز , تو یه قیمتی میخرن بعد میشینن دعا میکنن که گرون تر بشه سود کنن

اولا که بنده دلار ندارم.حتی فعلا یک سکه هم ندارم چون بعد از اولین افت بعد از اعلان دکتر فروختم روی 1430 ... اما هیچ جا اعلام نکردم
برای حرفم هم دلیل دارم.

وقتی بازار بفهمه بانک نمیخواد از قیمتی پایین تر ببره یا به اصطلاح بازار خودش نمیتونه (که من قبول ندارم.همونطوری که سکه 1500 رو کرد 1100 میتونه).یک دفعه موج خریدی وارد بازار میشه و نمیشه جولوشو گرفت.تزریق وقتی صورت میگیره که خط 3000 شکسته میشه.الان بعد از چند بار حمله به 3000 بلاخره فکر کنم ثابت بشه.وشاید موج آرام افزایش رو توی یک ماه اخیر داشته باشیم مگر فاند قوی + بیاد که اونم ممکنه.فعلا دوستان تکنیکال در صورت رشد مقاومت قوی رشد رو روی 3200 میدونن.البته هیچ رشدی فعلا رخ نداده...شاید هم نده
-------------------------------------------------------------
در آخر هم از این افرادی که نام بردید من نیستم کسایی که برای دوزار بالارفتن قیمت سکه و دلار حاظرن هر خبر بدی رو همه جا کوت کنند و بگن ببینین میره بالا .وقعا که اینطور افراد لایق هر بدبختی هستند . سود ناچیز سکه و دلار رو میبینند اما سه برابر شدن اجناس رو نه و زور میزنن اوضاع بدتر بشه.که چی؟همون حرف معروف دکتر حسابی در مورد جهان سوم.

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
افزایش قیمت دلار به خرید اسکناس توسط مردم ربطی نداره. قیمت دلار رو واردات تعیین میکنه . الان هم که کمی افت کرده بخاطر کاهش واردات در 8 ماه گذشته امساله. آمار وزارت بازرگانی رو ببینید متوجه میشید. در واقع الان بر خلاف چیزی که در وهله اول به نظر میرسه، تحریم ها به کاهش قیمت دلار کمک کرده.:).
خرید دلار توسط مردم نسبت به حجم واردات هیچی نیست. مگه کلا چقدر دلار اسکناس دست مردمه ؟ بعضیا متاسفانه همینجوری یه چیزی میگن. بابا حداقل اگه مطالعه نمیکنید ، یه خرده فکر کنید:p

بعدشم برای 100 امین بار باید بگم که اختیار پول هر کسی دست خودشه . ممکنه کسی تمام زندگیش رو دلار کرده باشه و دوست داشته باشه که دلار بره بالا ! این فرد کار غیر قانونی و غیر شرافتمندانه ای انجام نداده ، ریسک کرده . نه ضررش از جیب من میره و نه سودش به جیب من میره. در همه جاهای دنیا هم همچین اتفاقاتی میفته. در بحران اروپا مردم یوروشون رو تبدیل به دلار کردن و این باعث تشدید افت یورو شد. اونجا کسی بهشون تهمت خیانت و دلالی و وطنفروشی زد ؟ در بحران امریکا توی سقوط سهام ، نصف سهامدارها سهامشون رو فروختن و باعث ورشکستگی یا نزول شدید سهام بعضی از شرکتها شدن. خب بقیه سهامداران اون شرکتها رسما بدبخت شدن... اما آیا اونها اعتراض کردن که چرا فروختید ؟ چرا بخاطر منافع خودتون به ما ضرر زدید ؟ نـــــــــــــــــــه ! برای اینکه اونا کشور پیشرفته هستن.مالکیت شخصی و حق حفظ منافع رو به رسمیت میشناسن

اصلا به نظر من این حرف ها واقعا بیشتر شبیه شوخیه ! مثل اینکه بری تو بورس به یکی بگی آقا نفروش منم از همین سهام دارم ، تو بفروشی ارزون میشه ! یا بگی نخر من میخوام دو ماه دیگه بخرم ، تو الان بخری تقاضا میره بالا و گرون میشه. خب مسخره است دیگه :D

Harrp

Registered User
لایک‌ها
15
مثل اینکه دوره اول مذاکرات مثبت بوده و هر کدوم از طرفین بعد از چند ساعت "شاد" از تو اتاق در بسته بیرون اومدن! البته دوره دوم مونده و اونم دقیقا بعد از پاک سازی کامل پارچین انجام خواهد شد.;)

ناکارتس از نهایی شدن احتمالی توافق ایران و آژانس در ژانویه خبر داد
مذاکرات ایران با آژانس برگزار شد/ دور بعدی مذاکرات، 27 دیماه در تهران

criss21

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
امروز 25 اذر هست
میخاستم اگر میشه تحلیلی از مذاکرات 23 اذر بزارید و بززسی کنید تا قبل از سال 92 حداکثر قیمت برای دلار چقدر خوهد بود؟
یعد از سال 92 هم که اکثرا هرجا بحث میشه روی 2500 بحث میشه!!

خلاصه بگم من 2000 دلار فکر کنم از چند سال پیش توی خونه دارم
میخاستم از این فرصت برای فروش استفاده کنم و تا قیمت افت نکرده توی زمان مناسبی اینهارو به ریال تبدیل کنم
نظر دوستان چی هست؟
تا بعد از سال 92 صبر کنم یا تا قبل از سال 92 ؟

لطفا دوستان راهنمایی کنند که قیمت دلار تا کجا ممکنه افزایش پیدا کنه؟ یعنی ممکنه به ی4000 هم برسه؟البته لا این شرایط کنونی؟

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149

4 تا که سواد اقتصادی دارن بیان اینجا شرایط رو توضیح بدن و در نهایت نصایح و نتیجه هم تصمیمگیری هم دست خود خوانندگان باشه با توجه به شرایط روز ارز

این همه پست بی خود تایید میشه مردم وقت بذارن بخونن چرندیات کسایی رو که دارن هی بر علیه همدیگه شعار میدن واقعا که.....

NovinVisa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان من

با ارزها به عنوان یک کالا برخورد نکنید

و سرمایه گذاری در این زمینه نیازمند دانش کافی و درک شرایط بازار است

Fouad-PES

Registered User
لایک‌ها
252
سلام
امروز 25 اذر هست
میخاستم اگر میشه تحلیلی از مذاکرات 23 اذر بزارید و بززسی کنید تا قبل از سال 92 حداکثر قیمت برای دلار چقدر خوهد بود؟
یعد از سال 92 هم که اکثرا هرجا بحث میشه روی 2500 بحث میشه!!

خلاصه بگم من 2000 دلار فکر کنم از چند سال پیش توی خونه دارم
میخاستم از این فرصت برای فروش استفاده کنم و تا قیمت افت نکرده توی زمان مناسبی اینهارو به ریال تبدیل کنم
نظر دوستان چی هست؟
تا بعد از سال 92 صبر کنم یا تا قبل از سال 92 ؟

لطفا دوستان راهنمایی کنند که قیمت دلار تا کجا ممکنه افزایش پیدا کنه؟ یعنی ممکنه به ی4000 هم برسه؟البته لا این شرایط کنونی؟

به نظر من اگه احتیاج نداری دست نگه دار.
ارزش پولت هیچوقت کم یا زیاد نمیشه.

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
دلار صبح امروز 3000 هست

به نظرم الان دولت داره طوری دخالت میکنه که بین طلا و سکه داره یک توازن ایجاد میکنه

یعنی روزی که طلا 1740 هست اونس دلار میاد تزریق میکنه میشه 2800

روزی که 1685 هست اونس دلار میشه 3000 و کمتر تزریق میکنه

این ثباته یکم مرموزه . گاهی مواقع بعد از ثبات طولانی افزایش شدید هست یا نزول تدریجی

بالا