سلام..قیمت خرید دلار چنده الان؟من زنگ زدم صرافی میگه 3360 .پس این قیمت که ارز مرجع 1226 و دلار مبادله 2455 پس اینو از کجا میشه تهیه کنی؟؟؟من زیاد نمیخوام تقریبا 500 دلار میخوام
سلام..قیمت خرید دلار چنده الان؟من زنگ زدم صرافی میگه 3360 .پس این قیمت که ارز مرجع 1226 و دلار مبادله 2455 پس اینو از کجا میشه تهیه کنی؟؟؟من زیاد نمیخوام تقریبا 500 دلار میخوام
من 2000 دلاری دارم به پول هم نیاز دارم
فقط منتظرم به بالاترین قیمت دلار صرفشون کنم به ریال حالا نمیدونم ممکنه توی بهمن ماه قیمت بره بالا و بعد از عید قیمت دلار بیاد پایین؟
فقط میخام وقتی ریالش میکنم خیلی ضرر نکرده باشم
نظر دوستان چی هست؟ الان خوب نیست صرف کنم؟
دوست عزیز باید بگی رو چند خرید کردی تا بقیه بتونن نظر بدن
اوضاع واقعا استراتژیک شده
یه خبرها و شایعاتی هست که اگر در 15-20 روز آتی عملی بشه واقعا برق از سر آدم میپره
اوضاع واقعا استراتژیک شده
یه خبرها و شایعاتی هست که اگر در 15-20 روز آتی عملی بشه واقعا برق از سر آدم میپره
تا دو هفته دیگر دریافت هرگونه ارز نفتی برای دولت ایران مسدود می شود
تا دو هفتۀ دیگر، یعنی در ششم فوریه، دولت باراک اوباما با اجرای مصوبۀ سال گذشته کنگره آمریکا، جمهوری اسلامی ایران را از همین درآمدهای نفتی در نزد خریداران آسیایی نیز محروم خواهد ساخت. به موجب اجرای این قانون، دولت ایران از اوایل فوریه آینده دیگر در ازای فروش نفت به کشورهای آسیایی پول از آنها دریافت نخواهد کرد. زیرا، کشورهای خریدار نفت ایران مبالغ نفت صادراتی این کشور را در حساب هایی در نزد خود مسدود خواهند کرد و دولت ایران تنها خواهد توانست با اتکاء به مبالغ مسدود شده کالاهای مصرفی، دارویی و غذایی مورد نیاز کشور را در بازارهای محلی کشورهای خریدار تهیه کرده و وارد کند. به بیان دیگر، دولت ایران دیگر نخواهد توانست در ازای صادرات نفت ارز دریافت کرده که بدون آن البته بستن بودجۀ سنواتی کشور ناممکن است. واشنگتن پست از مجازات جدید به عنوان سختترین تدبیر تنبیهی علیه جمهوری اسلامی ایران طی یک سال گذشته یاد کرده، مضاف بر اینکه این تدیبر به نوشتۀ واشنگتن پست منافع کشورهای آسیایی خریدار نفت ایران را تأمین نیز خواهد کرد و آنها را به مدافعان اعمال مجازاتهای جدید علیه جمهوری اسلامی ایران تبدیل خواهد ساخت. با این اقدام، نه فقط نوسانات بازار ارز و کاهش ارزش ریال در ایران تشدید خواهد شد، بلکه تنظیم بودجۀ سالانه نیز به امری ناممکن یا در بهترین حالت صُوری بدل خواهد گشت.