• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

diagram

Registered User
لایک‌ها
27
سلام..قیمت خرید دلار چنده الان؟من زنگ زدم صرافی میگه 3360 .پس این قیمت که ارز مرجع 1226 و دلار مبادله 2455 پس اینو از کجا میشه تهیه کنی؟؟؟من زیاد نمیخوام تقریبا 500 دلار میخوام

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
سلام..قیمت خرید دلار چنده الان؟من زنگ زدم صرافی میگه 3360 .پس این قیمت که ارز مرجع 1226 و دلار مبادله 2455 پس اینو از کجا میشه تهیه کنی؟؟؟من زیاد نمیخوام تقریبا 500 دلار میخوام

دوست من،
ارز مرجع برای اهداف خاص مثل واردات مواد اولیه صنعتی و پزشکی اختصاص داده میشه نه برای خرید عامه مردم .
ارز مبادله ای هم مختص واردات کالاها 10 گروه اصلی است و برا وارد کنندگان که پروسه خاص خودش رو دارد و این هم برای عامه مردم نیست.
افراد عام که نیاز به دلار داشته باشند باید از صراف خریداری کنند و به قمت اسکناس در بازار آزاد و رو تابلوی صرافی .

MehrnusH

Registered User
لایک‌ها
7

دوست عزیز 3430 دلار امروز بسته شد
اون برای وارد کنندگان و صادرکنندگان هست 2488 و دیگه هم کم کم داره کم و کمتر میشه

در ضمن فردا هم کمی صعودی داریم 3440 و دوباره برگشت میزنه از عصر

angry bear

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
قيمت دلار در پي انتشار گزارشاتي مبني بر كناره گيري محمود بهمني رييس كل بانك مركزي افزايش پيدا كرد
امروز دلار تا مرز 2400 بالا رفت

::: Sent from Galaxy Ace, using Tapatalk :::

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840

خرید یا فروش؟
خرید: 370
فروش: 450

farhang_za

Registered User
لایک‌ها
8

آقا پیدا کردی مارو هم خبر کن

criss21

Registered User
لایک‌ها
40
من 2000 دلاری دارم به پول هم نیاز دارم

فقط منتظرم به بالاترین قیمت دلار صرفشون کنم به ریال حالا نمیدونم ممکنه توی بهمن ماه قیمت بره بالا و بعد از عید قیمت دلار بیاد پایین؟

فقط میخام وقتی ریالش میکنم خیلی ضرر نکرده باشم

نظر دوستان چی هست؟ الان خوب نیست صرف کنم؟

دوست عزیز باید بگی رو چند خرید کردی تا بقیه بتونن نظر بدن

دلار ها مال خیلی وقته پیشه فکر کنم 1200 خرید کرده بودم!!

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

اوضاع واقعا استراتژیک شده

یه خبرها و شایعاتی هست که اگر در 15-20 روز آتی عملی بشه واقعا برق از سر آدم میپره

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78

Fouad-PES

Registered User
لایک‌ها
252
تا دو هفته دیگر دریافت هرگونه ارز نفتی برای دولت ایران مسدود می شود
تا دو هفتۀ دیگر، یعنی در ششم فوریه، دولت باراک اوباما با اجرای مصوبۀ سال گذشته کنگره آمریکا، جمهوری اسلامی ایران را از همین درآمدهای نفتی در نزد خریداران آسیایی نیز محروم خواهد ساخت. به موجب اجرای این قانون، دولت ایران از اوایل فوریه آینده دیگر در ازای فروش نفت به کشورهای آسیایی پول از آنها دریافت نخواهد کرد. زیرا، کشورهای خریدار نفت ایران مبالغ نفت صادراتی این کشور را در حساب هایی در نزد خود مسدود خواهند کرد و دولت ایران تنها خواهد توانست با اتکاء به مبالغ مسدود شده کالاهای مصرفی، دارویی و غذایی مورد نیاز کشور را در بازارهای محلی کشورهای خریدار تهیه کرده و وارد کند. به بیان دیگر، دولت ایران دیگر نخواهد توانست در ازای صادرات نفت ارز دریافت کرده که بدون آن البته بستن بودجۀ سنواتی کشور ناممکن است. واشنگتن پست از مجازات جدید به عنوان سخت‌ترین تدبیر تنبیهی علیه جمهوری اسلامی ایران طی یک سال گذشته یاد کرده، مضاف بر اینکه این تدیبر به نوشتۀ واشنگتن پست منافع کشورهای آسیایی خریدار نفت ایران را تأمین نیز خواهد کرد و آنها را به مدافعان اعمال مجازات‌های جدید علیه جمهوری اسلامی ایران تبدیل خواهد ساخت. با این اقدام، نه فقط نوسانات بازار ارز و کاهش ارزش ریال در ایران تشدید خواهد شد، بلکه تنظیم بودجۀ سالانه نیز به امری ناممکن یا در بهترین حالت صُوری بدل خواهد گشت.

بخیر بگذره!!!

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
ظاهرا قراره ورودی دلار به کشور به صفر برسه!
نفت در برابر غدا و دارو

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
دلار 3530

همونطور که شایعات داره درست میشه
خدا بدادمون برسه تا 18 بهمن

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
آخرين بروز رساني : ۱۳۹۱/۱۱/۰۲ ساعت ۱۳:۴۰

کليه قيمت ها به تومان مي باشد
ارز فروش خريد
دلار آمريکا 3530 3450

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
من 8ملیون سرمایه دارم.به نظرتون دلار بخریم؟؟؟؟

بالا