• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
سلام دوستان یه صرافی معتبر در تهران که بشه با خیال راحت دلار خرید را معرفی کنند..مجوز دار باشه ..کد داشته باشه ...برای هر مقدار فاکتور بزنه..ممنون میشم

مگه چند تا می خوای که باید صرافی این همه چیز داشته باشه؟:blink:

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
سلام دوستان یه صرافی معتبر در تهران که بشه با خیال راحت دلار خرید را معرفی کنند..مجوز دار باشه ..کد داشته باشه ...برای هر مقدار فاکتور بزنه..ممنون میشم

صرافی کیش

صرافی جلالی

فقط بخرید . میان مدت میرسه تا 3700
شک نکنید

وای چه جوه روانی شده

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
سوبسید ها رو پرداخت کرده کم آورده یا میخاد منحنی جر بده ؟؟ یا بازم کل کل دارن با هم ؟؟

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

دلار الان 3630

اگه امروز کانال 3670 و رد کرد فردا روی 4100 هست

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
زمان دست کردن تو جیب ملت شهید پرور رسیده :( توی سریال هزار دستان رئیس سیلوی تهران توی آرایشگاه سر ظهر با تیغ سرش میبرن بعد مفتش میاد تو بازار از همه پرس و جو میکنه که قاتل دیدن یا نه یکی تو چرت بوده یکی داشته خواب معشوقش میدیده یکی پای بساط بوده خلاصه هیشکی تو روز روشن قاتل ندیده بوده بعد بازرسه بر میگرده میگه ملت چرتی ملت خواب حالا زورگیر اصلی کل مملکت چاپیده ملتم که ...@

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
نوسانات قیمت ارز فقط به علت بحث بانک مرکزی و بهمنی هستش، یه حبابه که به زودی شکسته میشه، پس اگه چیزی دارید سریع بفروشید چون این یه حبابه

fireman1

Registered User
لایک‌ها
0
بابا عجب وضعی شده. یعنی باید بشینیم گریه کنیم به حال خودمون!!!!

اینا نمی تونن یه ارز رو کنترل کنن بعد می خوان مملکت داری کنن؟؟؟؟؟؟ تازه می خوان به بقیه هم یاد بدن!!!!

آخه شما هر چی هم داشته باشی، تمام زندگیت هم دلار بخری آخرش چی؟؟؟؟؟ بید به ریال تبدیلش کنی! بعد بازم دلار میره بالا ریال بازم میاد پایین!!! یعنی فقط برای یه وقفه کوتاه مدت خوبه.

واقعا هنوز این تحریم ها و کاراشون هیچ تاثیری رو مملکت نذاشته بزارین یه یه سالی بشه از این تحریم های جدید بعد بیان بگن ما ..... خوردیم هنوز ماهی نگذشته رسیده به 3630 به قول دوستان. یعنی باید از ایرانی بودن خودمون با این وضع ابراز تاسف کرد.

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
صرافی کیش

صرافی جلالی

فقط بخرید . میان مدت میرسه تا 3700
شک نکنید

وای چه جوه روانی شده

این صرافی جلالی رو بی خیال بشید وقتی وارد میشی همه جا مه هست کلی ادم نشستن دارن سیگار میکشن جای بسیار کثیف و بی قانونی هست . تلفنی و تو سایت یه قیمت میدن وارد اونجا میشی یه قیمت دیگه مخصوصا برای حواله و..... اصلا صرافی نیستن و مجوز هیچ نوع صرافی هم ندارن

صرافی طوس چند باری خرید داشتم بسیار مطمعن و معتبر هستند تمام دلار ها رو چک میکنند و رسید میدن که تقلبی نباشن پایین تر از میدان فرودسی

bravia2009

Registered User
لایک‌ها
35
نوسانات قیمت ارز فقط به علت بحث بانک مرکزی و بهمنی هستش، یه حبابه که به زودی شکسته میشه، پس اگه چیزی دارید سریع بفروشید چون این یه حبابه

نه عزیز حباب نیست .

bravia2009

Registered User
لایک‌ها
35
بابا عجب وضعی شده. یعنی باید بشینیم گریه کنیم به حال خودمون!!!!

اینا نمی تونن یه ارز رو کنترل کنن بعد می خوان مملکت داری کنن؟؟؟؟؟؟ تازه می خوان به بقیه هم یاد بدن!!!!

آخه شما هر چی هم داشته باشی، تمام زندگیت هم دلار بخری آخرش چی؟؟؟؟؟ بید به ریال تبدیلش کنی! بعد بازم دلار میره بالا ریال بازم میاد پایین!!! یعنی فقط برای یه وقفه کوتاه مدت خوبه.

واقعا هنوز این تحریم ها و کاراشون هیچ تاثیری رو مملکت نذاشته بزارین یه یه سالی بشه از این تحریم های جدید بعد بیان بگن ما ..... خوردیم هنوز ماهی نگذشته رسیده به 3630 به قول دوستان. یعنی باید از ایرانی بودن خودمون با این وضع ابراز تاسف کرد.

هرکسی انرژی .........ه ایی میخواد پا لرزشم میشینه !!!!

babakparsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
63
یا امام نقی ادرکنی
ما که دیگه به مرز جر خوردن رسیدیم تو ظهور کن که ملت خواب خوابن

criss21

Registered User
لایک‌ها
40
حالا چ کنیم بفروشیم یا نه؟
فکر کنم به عید نزدک بشه قیمتش بکشه پایین

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
اینطور که گفته میشه تحریم های بیشتر و جدید تر در راه هستند.
پس احتمالاً قیمت ارز باز هم افزایش رو تجربه خواهد کرد.
حالا اگه بخوان به هر عنوانی فاز دوم هدفمندی یارانه ها رو هم با افزایش جهشی قیمت ها و یارانه نقدی انجام بدن.
مسلماً روی افزایش قیمت ارز تاثیر گذار خواهد بود ...
پیروز باشید

prodoctornuke

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
48
یعنی اینقدر دوستان درگیر دلار و بازار هستن که اینجوری مینالید؟
فکر نمیکنید این تفکر شما خودش باعث جو بد روانی میشه ؟

fx.abbas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستان عزیز امیدوترم همگی خوب باشید
دوستان دلار 5000-6000 تومان را خواهد دید اما در بلند مدت این را از 9 ماه پیش گفتم و میدونم که میرسه زمانی که چارتی وجود داشت از لحاظ تکنیکالی بررسی کردم کاملا اوکی هست واسه این قیمت و الان هم که دارید نتایج اخبار را میبینید که همراستا شدند و این یعنی سرعت و شتاب حبابی وجود ندارد ببینید حالا چه میکند به هیچ عنوان ریال نگه ندارید

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
این بالا پایین شدن دلار دیگه حالمو داره بهم میزه آدم نمیدونه با پولش چه غلطی بکنه خدایش من که دیگه از این دلال بازیها خسته شدم هر روز آدم باید استرس داشته باشه
بکی از دلایل افزایش قیمت ارز شایعه انجام فاز دوم هدفمندی میتونه باشه که باز مردم از ترس تورم مجبور کرده پولشون به دلار تبدیل کنند حالا عوامل دیگه هم که جای خود داره اخه تو این شرایط گرونی وبی رونقی تولید پول دریافتی یارانه ها که قطعا به سمت تولید نمیره چون طرف میبینه تولید همش ضرره میگه مگه مریضم میرم پولمو میدم سکه یا دلار میخرم در نتیجه همه سرمایه ها آخر به سمت بازار نایاب دلار کشیده میشه که نتیجش این میشه که می بینید

برای من از چند هفته پیش مثل روز روشن بود که دلار به زودی دوباره بالا میره با این حال با اینکه میدونستم دلار نخریدم دیگه از این کار خسته شدم مطمئن باشید هر چقدر به آخر سال نزدیک بشیم دلار بالاتر میره تا عید به احتمال زیاد میشه 5000 تومن حالا سوال اینجاست این وضعیت افزایش قیمت دلار تا کی میخواد ادامه پیدا کنه؟ این سوال یه خورده سخته چون بستگی به شرایط داره ولی به نظر من دلار در نهایت نمیتونه از 6000 تومن فراتر بره مگر در شرایطی خاص به هر حال این آتیشی هست که داره تره خوشک رو با هم میسوزونه و در سالهای بعد نتایج فاجع بار خودشو برامون به ارمغان میاره
در کل من که دیگه حوصله این دلال بازی ها رو ندارم پولمو گذاشتم تو بانک موند هرچی میخواد بشه هر خاکی بقیه مردم تو سرش ریختن منم همون میریزم سرم

تمام...

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
اگر مقاومت 3620 الی 3628 شکسته بشه و بتونه دلار این نرخ ها رو رد کنه 4200 دور از انتظار نیست .

من بعد از این به صورت اگر فرصتی در اختیار باشه توی تاپیک پست میدم پس دنبال کنید .

حمایت فعلی نرخ روی 3473 هست

حمایت اولیه روی 3450 هست .

حواس ها جمع دارید چی کار میکنید .

اگر افتی تا 3240 ادامه پیدا کنه یعنی ریزش داریم اونم شدید .

سطوح حمایتی و مقاومتی رو گفتم تصمیم گیری با خودتون

Last edited:
بالا