• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
من 8ملیون سرمایه دارم.به نظرتون دلار بخریم؟؟؟؟

مقدار زیادی نیست و سود و ضرر شما هم زیاد نخواهد بود . بستگی به خودتون داره یا مقداری افزایش پیدا میکنه یا مقداری کاهش

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
قیمت خودرو هم دوباره میخواد بره بالا واقعا مسخره شده دیروز یه قطعه سخت افزار خریدم به قیمت دقیقا سه برابر پارسال

angry bear

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
من 8ملیون سرمایه دارم.به نظرتون دلار بخریم؟؟؟؟

واسه طولاني مدت نگه داري خوبه، ولي زود بخواي بفروشي احتمال ضرر هست ولي دركل خوبه
پولتو همينجوري نزار، ارزشش پايين مياد
فكرشو بكن من پارسال 3 ميليون سكه خريدم امسال شد 6 ميليون، اگه همون يه ميليون رو راكد نگه ميداشتم الآن بهيﭺ دردي نميخورد، نميگم سود كردم، حداقل ارزش پولم حفظ شده

::: Sent from Galaxy Ace, using Tapatalk :::

nowak

Registered User
لایک‌ها
466
واسه طولاني مدت نگه داري خوبه، ولي زود بخواي بفروشي احتمال ضرر هست ولي دركل خوبه
فكرشو بكن من پارسال 3 ميليون سكه خريدم امسال شد 6 ميليون، اگه همون يه ميليون رو راكد نگه ميداشتم الآن بهيﭺ دردي نميخورد، نميگم سود كردم، حداقل ارزش پولم حفظ شده

آره موافقم
دارایی ت نباید پول باشه
سکه ، ارز یا هر چیزی که بشه راحت فروختش
حداقلش اینه که دارایی بی ارزش نمیشه و طبق نرخ روز باقی میمونه

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665

فکر کن 30 میل آدم طرز فکرشون مثل شما باشه ، اونوقت قیمت سکه و دلار چقدر خواهد شد؟

دوست عزیزی که سرمایه داری ، بزنش تو کار ، با 2 نفر شریک شو مغازه بزن کار کن ، چه میدونم ، کار بلد نیستی ، شارژ ایرانسل بخر بفروش.. و 100 تا کار دیگه از صفر شروع کن تا به 100 برسی ، با دلار خریدن و سکه خریدن کسی به جایی نمیرسه.

criss21

Registered User
لایک‌ها
40
سلام دوباره
گفته میشه دولت نزدیک به عید قیمت هارو میاره پایین؟ کسی میدونه چرا باید بیاره پایین؟ دلیلش چیه؟ واقعا ممکن هست؟

کسی راجب حساب های ارزی چیزی میدونه؟ حساب ارزی باعث میشه ارزش داراییتون حفظ بشه ؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
فکر کن 30 میل آدم طرز فکرشون مثل شما باشه ، اونوقت قیمت سکه و دلار چقدر خواهد شد؟

دوست عزیزی که سرمایه داری ، بزنش تو کار ، با 2 نفر شریک شو مغازه بزن کار کن ، چه میدونم ، کار بلد نیستی ، شارژ ایرانسل بخر بفروش.. و 100 تا کار دیگه از صفر شروع کن تا به 100 برسی ، با دلار خریدن و سکه خریدن کسی به جایی نمیرسه.
اینجا لایک نداره!! شرمنده!!

diagram

Registered User
لایک‌ها
27
سلام دوستان یه صرافی معتبر در تهران که بشه با خیال راحت دلار خرید را معرفی کنند..مجوز دار باشه ..کد داشته باشه ...برای هر مقدار فاکتور بزنه..ممنون میشم

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
هرچي ميتونيد بخريد كه غفلت موجب پشيمانيست.

mohsenslr

Registered User
لایک‌ها
15
من یه 20000 تایی دارم. تا هفته آینده هم به پولش نیاز دارم.الان بفروشم یا هفته بعد ؟

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808

angry bear

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18

حرفت درست
ولي يكم فكر كن، من نخواستم و در شرايطي نبودم كه بخوام با 3 ميليون تومن تجارت كنم!
خودمم گفتم كه سود نكردم، فقط ارزش پولم حفظ شده
من درواقع بجاي اينكه ريال پس انداز كنم سكه پس انداز كنم، اصلا هدف من كار تجاري نبوده، پس انداز بوده

angry bear

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
سلام دوستان یه صرافی معتبر در تهران که بشه با خیال راحت دلار خرید را معرفی کنند..مجوز دار باشه ..کد داشته باشه ...برای هر مقدار فاکتور بزنه..ممنون میشم

برو سايت "كانون صرافان ايران" (دقيقا همين عبارت رو تو گوگل سرﭺ كن) اونجا ليست تمام صرافيهاي مجاز، نوع و مدت اعتبار مجوزشون ذكر شده
راستي اگه فاكتور خواستي بگيري يادت نره كارت ملي لازمه

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
از دهه ی شصتی ها بدبخت تر نداریم.
تا نوبت ما شد ظرفیت کنکور زیاد شد ریده شد تو مدرک.تا پول در آوردیم با بدبختی یه پراید بخریم پراید شد 14 ملیون.
1.5ساله با بدبختی کار کردم 8ملیون جمع کردم الان خر هم نمیدن.:(

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
از دهه ی شصتی ها بدبخت تر نداریم.
تا نوبت ما شد ظرفیت کنکور زیاد شد ریده شد تو مدرک.تا پول در آوردیم با بدبختی یه پراید بخریم پراید شد 14 ملیون.
1.5ساله با بدبختی کار کردم 8ملیون جمع کردم الان خر هم نمیدن.:(

:(

....

EHSAN™

Registered User
لایک‌ها
330
شمال تهران:
صرافی کوهستان
صرافی نخل

diagram

Registered User
لایک‌ها
27

بالا