من 8ملیون سرمایه دارم.به نظرتون دلار بخریم؟؟؟؟
آره موافقمواسه طولاني مدت نگه داري خوبه، ولي زود بخواي بفروشي احتمال ضرر هست ولي دركل خوبه
پولتو همينجوري نزار، ارزشش پايين مياد
فكرشو بكن من پارسال 3 ميليون سكه خريدم امسال شد 6 ميليون، اگه همون يه ميليون رو راكد نگه ميداشتم الآن بهيﭺ دردي نميخورد، نميگم سود كردم، حداقل ارزش پولم حفظ شده
::: Sent from Galaxy Ace, using Tapatalk :::
واسه طولاني مدت نگه داري خوبه، ولي زود بخواي بفروشي احتمال ضرر هست ولي دركل خوبه
پولتو همينجوري نزار، ارزشش پايين مياد
فكرشو بكن من پارسال 3 ميليون سكه خريدم امسال شد 6 ميليون، اگه همون يه ميليون رو راكد نگه ميداشتم الآن بهيﭺ دردي نميخورد، نميگم سود كردم، حداقل ارزش پولم حفظ شده
::: Sent from Galaxy Ace, using Tapatalk :::
اینجا لایک نداره!! شرمنده!!فکر کن 30 میل آدم طرز فکرشون مثل شما باشه ، اونوقت قیمت سکه و دلار چقدر خواهد شد؟
دوست عزیزی که سرمایه داری ، بزنش تو کار ، با 2 نفر شریک شو مغازه بزن کار کن ، چه میدونم ، کار بلد نیستی ، شارژ ایرانسل بخر بفروش.. و 100 تا کار دیگه از صفر شروع کن تا به 100 برسی ، با دلار خریدن و سکه خریدن کسی به جایی نمیرسه.
فکر کن 30 میل آدم طرز فکرشون مثل شما باشه ، اونوقت قیمت سکه و دلار چقدر خواهد شد؟
دوست عزیزی که سرمایه داری ، بزنش تو کار ، با 2 نفر شریک شو مغازه بزن کار کن ، چه میدونم ، کار بلد نیستی ، شارژ ایرانسل بخر بفروش.. و 100 تا کار دیگه از صفر شروع کن تا به 100 برسی ، با دلار خریدن و سکه خریدن کسی به جایی نمیرسه.
سلام دوستان یه صرافی معتبر در تهران که بشه با خیال راحت دلار خرید را معرفی کنند..مجوز دار باشه ..کد داشته باشه ...برای هر مقدار فاکتور بزنه..ممنون میشم
از دهه ی شصتی ها بدبخت تر نداریم.
تا نوبت ما شد ظرفیت کنکور زیاد شد ریده شد تو مدرک.تا پول در آوردیم با بدبختی یه پراید بخریم پراید شد 14 ملیون.
1.5ساله با بدبختی کار کردم 8ملیون جمع کردم الان خر هم نمیدن.![]()
شمال تهران:سلام دوستان یه صرافی معتبر در تهران که بشه با خیال راحت دلار خرید را معرفی کنند..مجوز دار باشه ..کد داشته باشه ...برای هر مقدار فاکتور بزنه..ممنون میشم