• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

fx.abbas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به دوستان عزیز
یکی از دوستان گفتند که تحلیل تکنیکال هیچ معنی نداره میخواستم بپرسم پس چی معنی داره؟
دوست عزیز زمانی که دلار 1600 تومان بود من 100000$ خریدم واسه قیمت 5000-6000 تومان تمام این قیمتها را هم با تکنیکال بدست اوردم در ضمن زمانی که همه میگفتند دلار 2000 تومان با تکنیکال محض قیمت 3500 را بدست اوردم دوست عزیز اگر کسی خوب تحلیل تکنیکال بکند کاملا میتواند محل خرید مناسب را پیدا بکند پس بهتر هست الکی و بدون اطلاعات نگوییم چیزی بد هست
ممنون از دوستان عزیز

fx.abbas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به دوستان عزیز
یکی از دوستان گفتند که تحلیل تکنیکال هیچ معنی نداره میخواستم بپرسم پس چی معنی داره؟
دوست عزیز زمانی که دلار 1600 تومان بود من 100000$ خریدم واسه قیمت 5000-6000 تومان تمام این قیمتها را هم با تکنیکال بدست اوردم در ضمن زمانی که همه میگفتند دلار 2000 تومان با تکنیکال محض قیمت 3500 را بدست اوردم دوست عزیز اگر کسی خوب تحلیل تکنیکال بکند کاملا میتواند محل خرید مناسب را پیدا بکند پس بهتر هست الکی و بدون اطلاعات نگوییم چیزی بد هست
ممنون از دوستان عزیز

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
کاملا درسته
هیچ کشوری حق نداره دلار به این بده
این یعنی رحم الله لمن یقرأ فاتحه مع الصلوات

من پس برم بخرم؟چون این طرف عید مسافرم نزدیک 15 تا لازم دارم

pesare1404

Registered User
لایک‌ها
1
دلار برسه به 5000 تا به روایتی 6000 از سقف تحمل اقتصاد رد میشه یه جا خوندم وقتی تو یک کشور چنین اتفاقی می افته ضعیف ترین بانک مرکزی ها هم براحتی مشکل رو حل میکنند جوری که دلار بشدت افت میکنه اما راه حل ترسناکی داره اما اجرا شده مثلا این کار در ترکیه و برزیل اجرا شده این کار اینه که بانک مرکزی یک دو تا از بانک های کوچیک رو ورشکسته اعلام میکنه معنیش اینه که مثلا X تومن نقدینگی کشور بود الان دیگه نیست ! و پول غیب شده و نقدینگی کلی کشور کاهش پیدا میکنه یه عده ای هم خاک بر سر میشن !!! بانک های مورد نظر هم همه ی داراییشونو می فروشن یک قسمتی از پول مردم رو میدن و والسلام

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
افزایش نرخ ارز زیاد بد هم نیست.الان مثلا پوشاک تولید داخل ارزونتر از کارای چینی در میاد.اگر نساجی فعال بشه واقعا حتی میتونیم به صادرات پوشاک فکر کنیم من که دنبالش رفتم یه تولیدی پوشاک بزنم دیگه جنس های بنجل چینی هم توان رقابت با تولیدات داخل رو ندارن...به نظرم الان وقته مناسبی برای تولیده...

خب تو کار پوشاک (به جز نیروی کار) همه چیز وارداتی هست... از پارچه و لایی تا دوک نخ و حتی سوزن ته گردش!
همین دوک نخ قیمتش از 800 تومن رسیده به 2500
پارچه مدت 10 ماه چک، رو باید بری کارت بکشی اونم چند برابر قیمت قبلی رو...
سوزن و کلیپس از 7 هزار تومان رسیده به 40 هزار تومن.
کارتنی که باید کار بذاری توش و بدی شهرستان از دونه ای 1500 تومن رفته رو4000 تومن
بگم....بگم!
خواستی خودتو بدبخت کنی حتما روش فکر کن! :D

saeedonline2008

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان عزيز

من 14 تومن پول دارم به نظرتون الان اگه دلار بخرم به نفعم هست يا ضرر؟

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
200% نه 100%
یک زمانی نه چندان دور دوستانی تو این تاپیک میگفتن 2000 تومن بار روانی داره برای دلار و امکان نداره بره بالاتر و ....
بعد از یک مدت یک عده از دوستان میگفتن 3000 تومن مقاومت روانی دلار هست و امکان نداره و ...
یک عده دیگه از دوستان گفتن اینجا دیگه آخرشه و روی 700 تومن سکه هاشونو کلا خالی کردن و گفتن نوسان بگیریم
هر چی ما گفتیم آقا تحلیل تکنیکال هیچ معنی نداره و از این حرفها بیاید بیرون کسی گوش نکرد و ضررش رو هم کرد
اون زن خانه داری که به صورت سنتی رفت طلا خرید یا سکه خرید گذاشت گوشه خونه از پارسال تا امسال دست کم 200% افزایش سرمایه داشته و نه تحلیل تکنیکال میدونه نه اینترنت داره نه کامپیوتر میدونه چیه نه اخبار گوش میده نه سواد داره و از همه ما بیشتر سود کرد و حرص هم نخورد
حالا هی ما میزنیم تو سرمون آخرش هم هنر کنیم ارزش پولمون حفظ بشه شاید

persian52

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
تحلیل تکنیکال تو بازاری وجود داره که ثابت باشه و فشار مداوم روی اون وجود نداشته باشه حتی تو کشورهایی که از نظر اقتصادی شرایط خیلی خوبی دارند هم در روزهایی که خبر منتشر میشه خیلی از اوقات تکنیکال جواب نمیده چه برسه به اینجا
نه مثل دوره زمانی مانند حال ما که از یک طرف تو تحریم قرار داریم، از طرف دیگه ریال تو بازار زیاده و یا فشار روانی روی وجود داره و حتی یک سری دستهای پشت پرده که بازار رو تغییر میده.
به نظر من که با توجه به شرایط موجود و تجربه ای که بدست اوردم دلار، یورو، طلا و........ به ارامی و در دراز مدت بالا میره مگر اینکه اتفاق غیر منتظره ای روی بده که همه چیز رو تغییر بده

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
امروز قیمت صرافی رو کسی داره
دیگه به سایتها اعتمادی نیست

antidote

Registered User
لایک‌ها
57
از قیمت موبایل ها که در بیاریم باید نزدیک ۳۷۰۰ باشه

Harrp

Registered User
لایک‌ها
15
شاهکار جدید از آخرین ۲ دوست ایران در کّلِ جهان !
[h=1]۲۵ میلیارد دلار سپرده ارزی ایران در بانک‌های چینی بلوکه شد[/h]
مهرداد عمادی اقتصاددان به دویچه وله می‌گوید ایران اخیرا و دوبار تلاش کرده تا بخشی از ذخیره ارزی خود در بانک‌های چین را که رقمی بیش از ۲۵ میلیارد دلار است، برداشت کند اما چین حاضر نیست این سپرده را به صورت دلار پس دهد.

مهرداد عمادی، کارشناس اقتصادی، از قول یکی از نمایندگان مجلس به دویچه وله می‌گوید ایران اخیرا و طی دو مرحله تلاش کرده تا بخشی از ذخیره ارزی خود در بانک‌های چین را که رقمی بیش از ۲۵ میلیارد دلار است، برداشت کند اما چین حاضر نیست این ذخیره ارزی را به صورت دلار پس بدهد.

آن‌طور که مهرداد عمادی می‌گوید ایران در دو مورد قصد برداشت از حساب ارزی خود در بانک‌های چینی را داشته اما مقامات این کشور گفته‌اند که ایران فقط اجازه دارد از حساب ارزی خود تنها به یوان (واحد پول چین) و برای خرید کالاهای چینی برداشت کند.

به گفته مهرداد عمادی، ایران در فاصله زمانی بین اواخر ۲۰۰۷ تا اواسط ۲۰۱۱ میلادی، بیش از ۲۵ میلیارد دلار از ذخیره ارزی خود به دلار را که حاصل فروش نفت به کشورهای مختلف بوده، به‌صورت سپرده‌گذاری به بانک‌های چینی منتقل کرده است.

Harrp

Registered User
لایک‌ها
15
نرخ سود دلاریش اگر پول بگذارید یکساله 1.65 درصد هست که با کسر مالیات میشه سالیانه 1.5 درصد
ولی سود لیره آن سالیانه 6 درصد هست
اگر هم ازش وام بگیرید سالیانه 15 درصد هست یعنی پول را از ملت میگره دلاری 1.5 درصد بهشون سود میده ولی وقتی وام میده 15 درصد؟
کپی بانکهای خودمون هست
(همینه که ترکیه را به اتحادیه اروپا راه نمی دهند سود بانکی اتحادیه اروپا سالیانه زیر یک درصد هست(0.7 درصد)

اون چیزی که شما دیدی بدون internet banking هست ،یعنی‌ خودت مستقیم بری بانک اسکناس بذاری و بخوای deposit کنی‌ عکس زیر رو ببین آمار میاد دستت

فایل های ضمیمه

• Capture6.JPG
    Capture6.JPG
    192.5 KB · نمایش ها: 227

Harrp

Registered User
لایک‌ها
15
فکر نکنم برای ایرانی ها بدون اقامت حساب باز کنن
من اقامت ترکیه رو ندارم ولی‌ اونجا حساب دارم در ضمن با پاس ایرانی‌ !!!!! هم حساب باز نکردم ، لینک امضا رو ببینی‌ متوجه میشی‌ که واسه باز کردن حساب چی‌ احتیاج داری تمام بانک‌ها همین مدارک رو میخوان .

sparda

Registered User
لایک‌ها
29
این چه وضعیه درست کردین؟ طرف صبح پست میزنه قیمت دلار چنده!!! شب ساعت 1 جوابش میاد!!!
دیگه این جورش را ندیده بودیم!
این تاپیک به صورتیه که باید اطلاعات به سرعت داده بشه و اطلاعات تاریخ گذشته کاربرد چندانی نداره!!!
با این وضع تایید کردن پست ها، عملا" یه تاپیک بی محتوایی محسوب میشه

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
من اقامت ترکیه رو ندارم ولی‌ اونجا حساب دارم در ضمن با پاس ایرانی‌ !!!!! هم حساب باز نکردم ، لینک امضا رو ببینی‌ متوجه میشی‌ که واسه باز کردن حساب چی‌ احتیاج داری تمام بانک‌ها همین مدارک رو میخوان .
.

یعنی الان هم این کار رو میکنن ؟ لینک امضای شما رو خوندم
چون یکی از دوستان من که اونجا حساب داشت بهش گفته بودن بیا حسابت رو ببند

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
بالا