• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

aminjpo

Registered User
لایک‌ها
102
دوستان نمی دونم چرا ما یه چیزی تجربه کردیم اام بازم هم از تجره قبلی دست نمی کشیم
1تیر 91 دلار 1800 بود و قیمت سکه هم حدود 700 تومان بود یه بنده خدای به من گفت برو سکه بخر منه خر به جای اینکه هرچی پول دارم بدم سکه یا دلار بخرم فقط 2.5 سکه خریدم اما ای کاش بیشتر می دادم من حدود 20 تومن پوله بابام تو بانک بود و می تونستم ازش بگیرم!اما 20 تومن تو بانک موند !
اما دیگه این اشتباهمو تکرار نکردم چند روز پیش ماشینم رو فروختم یه پراید بود 8 تومن فروختم و سکه خریدم سکه خریدم 1380 خریدم البته می خواستم دلار بخرم ترسیدم تقلبی بندازن بهم!چون مثل تهران نیست که اینهمه صرافی معتبر وجود داشته باشه اینجا اصفهانه با چندتا صرافی!
حالا دوستان من بعد از عید می خوام دوباره بیام اینجا یه سری بزنم و بهتون بگه به ...گ....ا رفتم یا حداقل ضرر نکردم!.اینم از تجربه شخصی من از بازار

moneyist

Registered User
لایک‌ها
24
پارسال تابستون سکه بود 450 الان شده 1400 یعنی حدود 3 برابر شده پس میشه 200% افزایش سرمایه. حتی از تابستون تا تابستون امسال رو هم بگیریم باز همین میشه چون تو اواخر شهریور و اوایل مهر همین امسال سکه به 1.5 میلیون هم رسید.

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
دلار برسه به 5000 تا به روایتی 6000 از سقف تحمل اقتصاد رد میشه یه جا خوندم وقتی تو یک کشور چنین اتفاقی می افته ضعیف ترین بانک مرکزی ها هم براحتی مشکل رو حل میکنند جوری که دلار بشدت افت میکنه اما راه حل ترسناکی داره اما اجرا شده مثلا این کار در ترکیه و برزیل اجرا شده این کار اینه که بانک مرکزی یک دو تا از بانک های کوچیک رو ورشکسته اعلام میکنه معنیش اینه که مثلا X تومن نقدینگی کشور بود الان دیگه نیست ! و پول غیب شده و نقدینگی کلی کشور کاهش پیدا میکنه یه عده ای هم خاک بر سر میشن !!! بانک های مورد نظر هم همه ی داراییشونو می فروشن یک قسمتی از پول مردم رو میدن و والسلام

سلام
تو ایران اگر بانکی که امروز وجود داشته فردا غیب هم بشه باز پول تمام کسانی که تو اون بانک حساب داشتن بهشون داده خواهد شد توسط بانک مرکزی ...
پیروز باشید

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
سلام
تو ایران اگر بانکی که امروز وجود داشته فردا غیب هم بشه باز پول تمام کسانی که تو اون بانک حساب داشتن بهشون داده خواهد شد توسط بانک مرکزی ...
پیروز باشید

مطمئنی؟

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
عجب خریتی کردیم اینجا به حرف یه عده که هیچی بلد نبودن و گفتن دیگه بازی ارز تموم شده و ما هم گفتیم بابا اینا حتما یه چیزی بلدن گوش کردیم و نخریدیم.ریده شده تو پولمون.پراید 10 تومنی3-4ماه پیش 17تومن شد و پولمون هنوز ریاله.واقعا واسه این تحلیلگران به ظاهر کار بلد متاسفم.یکی نیست بگه تو که بلد نیستی چرا نظر میدی؟اگر نظر ندی کسی نمیگه این بلد نیست مطمئن باش.

hamid_rahmani

Registered User
لایک‌ها
292
اینجا کسی کسیو مجبور به کاری نکرده فقط پیشنهاد داده حالا دیگه بستگی به طرف مقابل داره شما هم دوست عزیز کاره خودتو انجام بده اگه دوست داری بخر اگه دوست داری بفروش اجباری در کار نیس لطفا دوستان از سر احساسات صحبت نکنند و خودشون تصمیم بگیرن و کاری با کسی نداشته باشن

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
عجب خریتی کردیم اینجا به حرف یه عده که هیچی بلد نبودن و گفتن دیگه بازی ارز تموم شده و ما هم گفتیم بابا اینا حتما یه چیزی بلدن گوش کردیم و نخریدیم.ریده شده تو پولمون.پراید 10 تومنی3-4ماه پیش 17تومن شد و پولمون هنوز ریاله.واقعا واسه این تحلیلگران به ظاهر کار بلد متاسفم.یکی نیست بگه تو که بلد نیستی چرا نظر میدی؟اگر نظر ندی کسی نمیگه این بلد نیست مطمئن باش.
منظورتون دکتر هست ولی ایشون مثل خیلی ها که حرف دلار 2000 تومانی زدن و خیلی ها که 7000 تومن رو پیش آوردن نظر دادن !
ایشون فقط میگه به نظر من بازی ارز تموم شد ! ایشون روی 1800-1900 پله ای شروع به خرید کرد و 3800 فروخت ! یعنی 100 درصد سود کردن و کشیدن کنار !
فکر نکنم کسی اینجا کسی دیگه رو مجبور کرده باشه !

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
سلام
پیروز باشید

حرف ایشون پشت پرده است که توسط خود بانک مرکزی انجام میشه !

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697

1- پایه زندگی بر پایه حرف دیگران گذاشتن خطای بزرگی
2- ریال نگه داشتن در شرایط کنونی توی بانکای ج ا خطای بزرگی اگر شده خروس قندی بخر ریال نگه ندار
3- توی کشور ایران تحلیلی وجود نداره همه چی بر پایه یک شخص میگرده که قابل پیشبینی نیست شما رفتار دیوانه رو با هیچ محاسبه ریاضی نمیتونی دربیاری
4- توی این کشور راحتتر از هر کشوری میشه پولدار شد
5- ...
n- ریال نگه ندار

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
طلا و ارز همین طور داره بالا میره میزان تورم و گرانی اصلا با میزان افزایش ناچیز حقوق ها برابر نیست با این روند قدرت خرید مردم روز به روز و حتی ساعت به ساعت پایین میاد
معلوم نیست تا کی این وضع سخت ادامه خواهد داشت ای کاش حداقل یه زمانی یا امیدی به اتمام بخشی از این مشکلات وجود داشت

angry bear

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18

هیچکس حتی رییس بانک مرکزی هم نمی تونه پیشبینی کامل و دقیق از وضعیت ارز داشته باشه
بهترین راه اینه که تحولات بازار رو مدام زیر نظر داشته باشی، پیگیر اخبار باشی، انوقت خودت میفهمی کی بخری کی نخری

::: Sent From My Xperia TX, Using Tapatalk 2 :::

powvex

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
283
متاسفانه امروز صرافی حواله رو بهمون 3720 قیمت داد. کسی تحلیلی داره که ممکنه بیاد پایین؟؟

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
من که کلان هرچی پول داشتم به روش سنتی رو ملک سرمایه کردم از برج 4 پاک پاکم.بی پولــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ:D

fx.abbas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستان عزیز
با این حرکت ارام دلار نشون میده که اهداف بلندی مد نظرش هست
در ضمن دوست عزیز این بازار همین هست یکی درست تحلیل میکنه یکی اشتباه یک روز من درست میگم یک روز دیگری و اشتباه هم همیشه هست اما دوست عزیز همه اینجا فقط نظر خودشونو میگن و خود شما تصمیم گیرنده نهایی هستید پس اشتباه خود را گردن دیگری نندازید در ضمن در چنین کارهایی به جایی اینکه فقط پیرو باشید بهتر خودتان یاد بگیرید چه کنید نه اینکه تا گفتن بخر شما هم بری بخری این میشه قمار با پولت دوست عزیز الان نقدینگی دوباره به بازار ارز برگشته و این چرخه ای هست که همیشه بوده

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

وارد کانال 3730 شد

هفته ی آتی 4100 رو میبینیم

دکتر این سری رانت نداشته که بگه وارد بازی شدیم

hamidi2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
اگه يادت باشه دكتر همون زمان كه گفت بازي ارز تمام شده پيشنهاد بازار سكه و طلا رو داد اگه همون وقت پولت رو سكه كرده بودي الان ارزش پولت حفظ ميشد.

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
دوستان برای خرید الان فرصت خوبیه؟ هزارتا بخرم حداقل 6 ماه دیگه بفروشم بهتره یا همون ریال باشه؟

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
اول اینکه بازی ارز زمانی تموم میشه که تحریم بانکا برداشته بشه و SWIFT دوباره وصل بشه و نقل و انتقالات ارزی صورت بگیره.

دوم اینکه اون قضیه ترکیه با ایران فرق میکنه ، ترکیه که اون موقع تحریم نبوده! حتی اگه به فرض محال مشابه این قضیه تو ایران هم بخواد اتفاق بیفته بازم دلار سقوط تمیکنه چون تقاضا براش زیاده و با این تحریما هر روز داره عرضش کمتر میشه.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665

هر کسی میتونه نظرش رو بده ، خیلی رو هوا میان میگن 1000 ت میریزه ، خیلی ها هم رو هوا میان میگن 1000ت افزایش داره ، تا زمانی که تحلیل کارشناسی نباشه فایده ای نداره !! در ضمن هر کس مسئول کار خودش هست !! اگر دلار شده بود 1400ت میومدی بگی دستت درد نکنه که بچه ها رو راهنمایی کردی؟؟ جسارت نشه ولی به نظر من فقط 5% کسانی که توی این تاپیک پست میزنند علم اقتصادی دارند از سیاست پولی و ارزی یه چیزایی سرشون میشه !! وگرنه منم خیلی وقتا مثل روز واسم روشن بوده که مثلا فردا قیمت ها نزولی هست و یا افزایشی ، مهم بلند مدت فکر کردن و تصمیم گرفتن هستش !!!

نظر منم الان این هستش که تا چند روز آینده دلار نزولی خواهد بود /. شایدم نزولی نشه ! اما 90% اطمینان دارم که قیمت ارز کاهش پیدا میکنه که فقط دلیلش رو به 1 نفر گفتم که احتمالا پست من رو هم میخونه :دی

بالا