• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

borjes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام
دوست من فك كنم منظور دكتر فرار رو به بالا بود . وگرنه طبيعي هست با اين تورم و نقدينگي قيمتها افزايشي باشه . تحريم جديد هم روش .
تو اون بازه زماني منم حرف دكتر گوش نكردم و اون فواره سقوط كرد و ضرر كردم . درسته ماركت خودشو اصلاح كرد و داره سقف قبلي و تبديل ميكنه به حمايت جديد .

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
عجب خریتی کردیم اینجا به حرف یه عده که هیچی بلد نبودن و گفتن دیگه بازی ارز تموم شده و ما هم گفتیم بابا اینا حتما یه چیزی بلدن گوش کردیم و نخریدیم.ریده شده تو پولمون.پراید 10 تومنی3-4ماه پیش 17تومن شد و پولمون هنوز ریاله.واقعا واسه این تحلیلگران به ظاهر کار بلد متاسفم.یکی نیست بگه تو که بلد نیستی چرا نظر میدی؟اگر نظر ندی کسی نمیگه این بلد نیست مطمئن باش.

به بقیه چه ربطی داره؟

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
مهمترین مساله در این بازار اینه که جوگیر نشید. تا 500 تومن رفت بالا حرف از 10000 تومن نزنید و تا 500 تومن امد پایین حرف از دلار 7 تومنی نزنید. دومین مساله اینه که حرص و جوش نخورید.باید سرمایه تون در این بازار باشه نه زندگیتون . پول ماشین و خونه و شهریه دانشگاهتون !! نباید توی این بازار باشه. تازه سرمایه هم تا وقتی باید در این بازار باشه که استفاده بهتری براش ندارین، خیلی کارها الان سودش بهتر از نگهداری ارزه.البته خب هر کاری به امکانات و خلقیات آدم هم مربوط میشه

و اما بحث قیمت... من از بالا رفتن قیمت ماشینهای داخلی برداشتم اینه که دولت میخواد از قیمت گذاری کنار بره و یجورایی بذاره قیمت را بازار تعیین کنه. من فکر میکنم که دقیق ترین تقریب برای قیمت بازار هم بر مبنای معادل سازی ارزش خدمات و کالا در کشورهای مختلف باشه.الان با وضعیت فعلی برآورد من برای دلار حدود 4.5 تا 5 تومنه. ممکنه هیجانی بالا بره یا پایین بیاد ، اما در آینده نزدیک به نظر من حول این قیمت خواهد چرخید. من خودم بالای 3200 تا حالا نخریده بودم. اما از حالا به بعد تا 4 تومن میخرم

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
هر کسی میتونه نظرش رو بده ، خیلی رو هوا میان میگن 1000 ت میریزه ، خیلی ها هم رو هوا میان میگن 1000ت افزایش داره ، تا زمانی که تحلیل کارشناسی نباشه فایده ای نداره !! در ضمن هر کس مسئول کار خودش هست !! اگر دلار شده بود 1400ت میومدی بگی دستت درد نکنه که بچه ها رو راهنمایی کردی؟؟ جسارت نشه ولی به نظر من فقط 5% کسانی که توی این تاپیک پست میزنند علم اقتصادی دارند از سیاست پولی و ارزی یه چیزایی سرشون میشه !! وگرنه منم خیلی وقتا مثل روز واسم روشن بوده که مثلا فردا قیمت ها نزولی هست و یا افزایشی ، مهم بلند مدت فکر کردن و تصمیم گرفتن هستش !!!

نظر منم الان این هستش که تا چند روز آینده دلار نزولی خواهد بود /. شایدم نزولی نشه ! اما 90% اطمینان دارم که قیمت ارز کاهش پیدا میکنه که فقط دلیلش رو به 1 نفر گفتم که احتمالا پست من رو هم میخونه :دی

آره بابا مگه میشه پست هات رو از دست داد ، معلومه که میخونم :happy:

SiSil1

Registered User
لایک‌ها
135
سلام دوستان با 5 6 تومن ارز بخرم بهتره یا سکه ؟ برای سرمایه گذاری 4 تا 6 ماهه

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

دوستان رسید 4000 حتما تخلیه کنید
چون ریزش شدیده

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
متاسفانه قیمت همچنان صعودی خواهد بود بنظر من هر چقدر قیمت دلار از کانال 4000 تومان بالا تر بره خریدار هم کمتر میشه چون ریسک بیشتر میشه دلار در نهایت نمیتونه بیشتر از 6000 تومان افزایش پیدا کنه چون بازار و مردم هم دیگه کشش این قیمت ها را ندارند و اگه کار به این قیمت های بالای 5 هزار تومن برسه دلار دیگه رشدش کم میشه چون کمتر کسی حاضر میشه تو این قیمت خرید کنه و البته اکثر کسایی که دلار دارند میرن میفروشن من حداکثر رشد دلار 6000 تومن میبینم

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
عجب خریتی کردیم اینجا به حرف یه عده که هیچی بلد نبودن و گفتن دیگه بازی ارز تموم شده و ما هم گفتیم بابا اینا حتما یه چیزی بلدن گوش کردیم و نخریدیم.ریده شده تو پولمون.پراید 10 تومنی3-4ماه پیش 17تومن شد و پولمون هنوز ریاله.واقعا واسه این تحلیلگران به ظاهر کار بلد متاسفم.یکی نیست بگه تو که بلد نیستی چرا نظر میدی؟اگر نظر ندی کسی نمیگه این بلد نیست مطمئن باش.

اون موقع که گفتم تموم شده فکر کردم لا اقل 2 زار توی اینا شعور و مدیریت هست ولی دیگه 100% بعد از اون جریان مطمئن شدم که توشون نیست و فقط دارن همون طبقه کت و کلفت که به هر ارگان و سازمان بسته هست دمشون دارن جیباشون رو پر میکنن در ضمن همون موقع هم من خارج شدم تبدیل ملک کردم نه تبدیل به ریال که بزارم بانک !!!! در ضمن فرافکنی هم نکن دلیل اصلی همین بچه ها بازی ها هست دیگه شرکت نمیکنم توی بحث از من نه کسی شنید بخرید یا بفروشید اگر شما علم غیب داشتید که ماشین روزی در این مملکت فرغونی مثل پراید تا 17 تومن میومد بالا میگفتید من هم استفاده میکردم . حالا هم اگر می تونی ببینی و عصبانیت بهت اجازه میده می تونه ببینی که در مجموع افزایش قیمت ها با اینکه انس اون طوری کله شد سود سکه در خرید کف و اگر فقط تا الان نگه داشته بودی 4% از ارز بیشتر بوده تا به همین امروز پس حرف من بی ربط نبوده ملک هم همین طور بوده . بنده هم گفتم ملک گرفتم ولی موقعیتش رو نگفتم ولی 100% بدون تهران نیست . ارز رو اگر نوشته ها رو دنبال میکردی تا قبل از اینکه عده ای حرف مفت نزن و پرت و پلا تحویل نمی دادن که من رانت دارم یا به جایی وصلم روی همین حدود 3820 تا 3700 می فروختی وقتی افت کرده بود دوباره میخریدی الان تاسف نداشتی هر جور حساب کنید اول خودت دوم اون جماعت با یه مشت حرف های مفت مقصر هستند . از این مزخرفات نه تنها اینجا بلکه در آراد سرمایه هم یه عده افراد معلوم الحال و بی خود هم گفتن و همچنین با مدیریت جهت دار اونجا هم حتی من رو بن کردن دلیل :

1 معامله در پی تی کردم و با اسکرین شات نشون دادم که در بازار چجوری میشه معامله کرد اگر شناخت درستی از سیستم سیاسی و تصمیم گیری این مملکت داشته باشید خلاصه انگاری به مزاق آغایون اونجا خوش نیومد و خزعبلات و چرت و پرت همون جور که اینجا دیدیم اونجا هم شروع شد آخر سر هم یه بی شعور به من گفت دلال و با مدیریت توپی که اونجا میشه من هم ثابت کردم کلمه دلال برای همه صادق نیست و وقتی کار به قول خودشون دکتر سهند اونجا رسید و جواب اون رو دادم من بن شدم به همین راحتی :eek: اونجا هم یه حرف زدم اینجا هم زیاد گفتم رفتارمون رو درست کنیم یاد بگیریم از توصیه های افراد استفاده کنیم نه اینکه خراب کاری های خودمون رو بزاریم پای بقیه افراد . این گرون شدن ارز هم به زودی دودش توی چشم هممون خواهد رفت اصلا هم خوشحالی نداره حتی حفظ سرمایه هم نیست چون همین الان دلار خیلی از اجناس داره با رقم 5000 تومن محاسبه میشه .

منظورتون دکتر هست ولی ایشون مثل خیلی ها که حرف دلار 2000 تومانی زدن و خیلی ها که 7000 تومن رو پیش آوردن نظر دادن !
ایشون فقط میگه به نظر من بازی ارز تموم شد ! ایشون روی 1800-1900 پله ای شروع به خرید کرد و 3800 فروخت ! یعنی 100 درصد سود کردن و کشیدن کنار !
فکر نکنم کسی اینجا کسی دیگه رو مجبور کرده باشه !

قربون آدم چیز فهم . دقیقا هم روزی که گفتم فروختم گفتم جای دیگه تبدیل کردم نگفتم ریال نگه داشتم .

وارد کانال 3730 شد

هفته ی آتی 4100 رو میبینیم

دکتر این سری رانت نداشته که بگه وارد بازی شدیم

یعنی آدم توی همه بحث ها شرکت کنه یا مثل مدیر های دیگه سر حرف های نا مربوط بن کرد یوزر رو تا یاد بگیرید که حرف نا مربوط نزنید ؟ من کی گفتم سکه برگرد تاریخش رو بخون ببین که چی رو پیشنهاد دادم . از من نه هیچ کسی دیده که بگم بخرید یا بگم بفروشید . در ضمن من هیچ موقع نگفتم که بفروشید حتی روی رقمی که خودم کلا تخلیه کردم . جناب عالی میدونید واقعا من چی کار کردم فکر میکنی از بازار عقب موندم ;)؟ چرا در بحث ها شرکت نمیکنم ؟ گرامی هیچ کدوم از مدیران این بخش 1 دونه پست رو تائید نمیکنه تمامی تائید پست ها و رسیدگی به این بخش پای من هست تک تک پستهای این بخش رو من اول میخونم و تائید میکنم من باب اطلاع گفتم که فکر نکتید از چیزی خبر ندارم و یا کاری نکردم . آخرین باری باشه که منو به رانت نسبت میدی .

اگه يادت باشه دكتر همون زمان كه گفت بازي ارز تمام شده پيشنهاد بازار سكه و طلا رو داد اگه همون وقت پولت رو سكه كرده بودي الان ارزش پولت حفظ ميشد.

بالاخره یکی پیدا شد حرف حق رو زد . ممنون از شما

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
دکتردکستر عزیز من گیج شدم نظرت چیه؟ بازم کار سیستمه یا اوضاع واقعا از کنترل خارج شده س؟دارن نقدینگی آخر سال رو تامین میکنن ؟ آخه دم دهه فجر مگه میشه بزارن دولار 4000ی بشه؟ یعنی اگر بشه دیگه 5000 رو توی یک هفته پر میکنه!! اینا هم خوب میدونن پس چرا تزریق نداریم؟دو دلیل میبینم اول غیرقابل کنترل شدن اوضاع دوم انتحار دولت ؟!

آیا باز کاهشی خواهیم داشت یا ؟؟؟

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دکتردکستر عزیز من گیج شدم نظرت چیه؟ بازم کار سیستمه یا اوضاع واقعا از کنترل خارج شده س؟دارن نقدینگی آخر سال رو تامین میکنن ؟ آخه دم دهه فجر مگه میشه بزارن دولار 4000ی بشه؟ یعنی اگر بشه دیگه 5000 رو توی یک هفته پر میکنه!! اینا هم خوب میدونن پس چرا تزریق نداریم؟دو دلیل میبینم اول غیرقابل کنترل شدن اوضاع دوم انتحار دولت ؟!

آیا باز کاهشی خواهیم داشت یا ؟؟؟

پیشنهاد من :

اگر ارز و سکه دارید و با توجه به قیمت روز اگر میبینید می تونید باهاش ملکی چیزی بخرید اول برید معامله اون رو انجام بدید و بعد ارز و سکه تون رو بدید بره تا صاحب یه ملک (خونه - زمین - آپارتمان) بشید . چون هنوز اون بازارها به درستی گرون نشده (گرونی به اونجا برسه دیگه ملک میشه رویا :( ) در ضمن بازار به هیچ عنوان از دستشون خارج نشده بلکه ول شده . ماشین رو نگاه کن فرغون پراید 17 تومن شده خب آخه یعنی چی ؟ یعنی اینکه هزینه تحریم ها از جیب تک تک ما ها قرار هست بکشن بیرون و جیب خودشون رو پر کنن و همچنین اون فاز 2 هدفمندی هم هست که دیگه وا مصیبتا هست . متاسفانه اصلا وضع خوبی نیست و خبر های خوبی هم نیست انگاری قرار هست که در باقی مانده عمر کنونی دولت شاهد بزرگ ترین گند کاری ها و رکورد زنی قیمت ها باشیم . نظرم رو در خط اول گفتم گرامی با توجه به اینکه قبلا شما پستی داشتید من باب خرید ملک . سکه و ارز هم که فعلا صعودی هست . در ضمن این افزایش هم اصلا خوشحالی نداره چون نسبت تورم به افت ارزش پول ملی کاری خواهد کرد که قدرت خرید مردم به شدت کاهش پیدا میکنه در نتیجه اولین نعمتی که از دست میدیم امنیت هست که متاسفانه تا امنیت نباشه تک تک شما متوجه نمی شید که چه نعمتی از بین ما رخت بر بسته .

من باب کاهش : تا ماهیتشون به خطر نیوفته به هیچ عنوان نسبت به کنترل بازار اقدام نمی کنند

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
من اگر جای شما بودم انرژیم رو تلف نمیکنم برای جواب دادن به ادعاهای اینچنینی .بزارید هرکی هرچی میخواد بگه .دوستان زیادی به شما ،سوادتون،اخلاقتون ایمان دارند مثل خود من خواهش میکنم ما رو بخاطر بعضی افراد از صحبت هاتون محرم نکنید دکتر..

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
من اگر جای شما بودم انرژیم رو تلف نمیکنم برای جواب دادن به ادعاهای اینچنینی .بزارید هرکی هرچی میخواد بگه .دوستان زیادی به شما ،سوادتون،اخلاقتون ایمان دارند مثل خود من خواهش میکنم ما رو بخاطر بعضی افراد از صحبت هاتون محرم نکنید دکتر..

آخه داداش همین آقا توی پیغام خصوصی هم از من سوال پرسیده بود والا امروز دیگه زور داره آدم یه همچین چیزی ببینی .

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
فکر نکنم هیچ آدم عاقلی از گرون شدن ارز خوشحال بشه ... اما واقعا برای من بی تفاوتی شده آب از سرمون گذشته...از توصیه تون ممنونم.

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
آخه داداش همین آقا توی پیغام خصوصی هم از من سوال پرسیده بود والا امروز دیگه زور داره آدم یه همچین چیزی ببینی .

متاسفانه همینه کاریش نمیشه کرد.ما ملتی هستیم که همیشه ادعا داشتیم و هرکی بهمون لطف کرده رو با بدی جوابش دادیم مثل نمونه های تاریخی...پیغام خصوصی هم که گفتید بستید بهتر ...

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
متاسفانه همینه کاریش نمیشه کرد.ما ملتی هستیم که همیشه ادعا داشتیم و هرکی بهمون لطف کرده رو با بدی جوابش دادیم مثل نمونه های تاریخی...پیغام خصوصی هم که گفتید بستید بهتر ...

والا به خدا همین بوده همیشه هم انگاری که بوش میاد همین جوری هم میمونه
پیغام خصوصی رو والا باز کردم دیدم کار درستی نیست .

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
قیمت امروز (30 دقیقه قبل) $
فروش 3850
خرید 3750

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
پیشنهاد من :

اگر ارز و سکه دارید و با توجه به قیمت روز اگر میبینید می تونید باهاش ملکی چیزی بخرید اول برید معامله اون رو انجام بدید و بعد ارز و سکه تون رو بدید بره تا صاحب یه ملک (خونه - زمین - آپارتمان) بشید . چون هنوز اون بازارها به درستی گرون نشده (گرونی به اونجا برسه دیگه ملک میشه رویا :( ) در ضمن بازار به هیچ عنوان از دستشون خارج نشده بلکه ول شده . ماشین رو نگاه کن فرغون پراید 17 تومن شده خب آخه یعنی چی ؟ یعنی اینکه هزینه تحریم ها از جیب تک تک ما ها قرار هست بکشن بیرون و جیب خودشون رو پر کنن و همچنین اون فاز 2 هدفمندی هم هست که دیگه وا مصیبتا هست . متاسفانه اصلا وضع خوبی نیست و خبر های خوبی هم نیست انگاری قرار هست که در باقی مانده عمر کنونی دولت شاهد بزرگ ترین گند کاری ها و رکورد زنی قیمت ها باشیم . نظرم رو در خط اول گفتم گرامی با توجه به اینکه قبلا شما پستی داشتید من باب خرید ملک . سکه و ارز هم که فعلا صعودی هست . در ضمن این افزایش هم اصلا خوشحالی نداره چون نسبت تورم به افت ارزش پول ملی کاری خواهد کرد که قدرت خرید مردم به شدت کاهش پیدا میکنه در نتیجه اولین نعمتی که از دست میدیم امنیت هست که متاسفانه تا امنیت نباشه تک تک شما متوجه نمی شید که چه نعمتی از بین ما رخت بر بسته .

من باب کاهش : تا ماهیتشون به خطر نیوفته به هیچ عنوان نسبت به کنترل بازار اقدام نمی کنند

دکتر جان حرف های شما رو باید با طلا نوشت :)
راستی چرا این تاپیک گزینه لایک نداره؟

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
خوب به نر دوستانی که میگن میاد پایین آیا تا زمانی که دولت ارز تزریق نکنه بازار با چـــــــــه منطقی قراره دلار ارزون بشه؟
توی این چند ماه هروقت دلار 100 تومن نهایت گرون شده دولت سریع ارز تزریق کرده که 10-20 تومن بیاد پایین یا ثابت بمونه
اما یورو دوشنبه بوده 4700 الان شده 5200 آخه با چه منطقی 500 تومن بعدز تعطیلی رفته روش؟
به نظر من برخلاف ادعای خیلی از دوستان دیگه واقعاً ارزی نمونده توی صرافی ها هر چی هست خرید و فروش مردم عادیه
با این وضع خدا میدونه تا 40 روز دیگه یعنی آخر سال قراره چی بشه
امیدوارم نمودار سال پیش تکرار نشه

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
از لحاظ تحلیل تکنیکال ثابت موندن بالای 3850 نشانه خطرناکی ست ...یعنی در صورت نداشتن تزریق ....

بالا