• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

ehsan_info

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دکتر منم به نوبه خودم یه دست مریزاد به شما می گم
دوستان بنظرتون سناریو دفعه قبل باز تکرار میشه؟!!!خالی کنیم یا باز صبر پیشه کنیم:(

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
این دفعه با سری های قبل خیلی فرق داره دقت کنید تمام سایت هارو فیلتر کردن هیچ سایت خبری اصلن یه کلمه از نوسان شدید دلار نمیگه بنظرم این بازارازاد رها کردن و بزودی تا مرز 4000 یا حتی 5000 هم میرسه دیگه مهم نیست چون ندارند تو بازار تزریق کنند مذاکرات هم که بی نتیجه مونده از فردا هم تحریم های جدید اعمال میشه

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
روزهای خونه تکونی با دلار 4300+ به زورگیران اصلی تبریک و تهنیت طول میکنم

SiSil1

Registered User
لایک‌ها
135
ظاهرا بنده اینجا در حال پارازیت در کردن بودم ... :hmm:

_Mostafa_

Registered User
لایک‌ها
21
الان یه وضعی شده به یکی بگی دلار گرون شد با نگاش میخواد فکتو بیاره پایین!

دیگه کسی تعجب نمیکنه بگه وای چند شده؟چی شده؟ همه کفری شدن از این وضع

هیشکی هم نمیدونه اخرش چی میشه

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
متاسفانه قیمت همچنان صعودی خواهد بود بنظر من هر چقدر قیمت دلار از کانال 4000 تومان بالا تر بره خریدار هم کمتر میشه چون ریسک بیشتر میشه دلار در نهایت نمیتونه بیشتر از 6000 تومان افزایش پیدا کنه چون بازار و مردم هم دیگه کشش این قیمت ها را ندارند و اگه کار به این قیمت های بالای 5 هزار تومن برسه دلار دیگه رشدش کم میشه چون کمتر کسی حاضر میشه تو این قیمت خرید کنه و البته اکثر کسایی که دلار دارند میرن میفروشن من حداکثر رشد دلار 6000 تومن میبینم

شما؟؟؟؟؟

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
ی
ک سوال هم دارم :
آیا کسی می دونه چطور میشه ارز دانشجویی گرقت ؟ و آیا من باید اوجا برم و از اینجا خانواده برام بگیرند بفرستند یا اینکه نامه پذیرش را بگیرم خودم می تونم بگیرم ؟
.....
:D

sadia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یوری گاگارین در روز ۱۲ آوریل ۱۹۶۱ میلادی (۲۳ فروردین ۱۳۴۰) توسط فضاپیمای وُستوک-۱ به فضا رفت و به مدت ۱۰۸ دقیقه مدار زمین را یک دور بطور کامل پیمود. عصر سفرهای فضایی انسان با این پرواز آغاز گشت.

امروز ميگن ما بچه اورتنگوتان فرستاديم و برگردونديم

يعني اشك تو چشام حلقه زده از اينهه پيشرفت اصلا" يادم رفته حقوقم و عيديم و سرمايم هم قيمت پهن گاو شده :(

meysam77

Registered User
لایک‌ها
7
دلار الان 3810 هست و سکه 1500 معامله میشه
انس هم از 1665 حرکت کرده 1682 هست الان
یعنی فردا دلار باشه 3850 سکه 1530 و زده ه
هیچ تزریقی هم در کار نیست
فروش هم کم شده به نسبت سری قبل . سریهای قبل تو گرونی خیلیا تخلیه کردن ولی الان درصدش نسبت به قبل خیلی کم شده

پ ن : همه که پول خرید مسکن ندارند . مسکن الان حداقل باید 200 داشته باشی
من بعد از مسکن بازار سکه و سپس ارزو پیشنهاد میدم چون اونس در آینده ای نه چندان دور میترکه

پسر جون رو چه حساب بازار مسکن رو پیشنهاد می دی ،

عذر می خوام ..... مگه مغز خر خوردی ؟ ،!

مسکن بجز برای مصرف شخصی و سقف بالای سر!، به هیچ عنوان توصیه نمی شود ،

با تشکر (یه وقتایی آدم یه چیزایی میشنوه معلوم نیست طرف از کجا به این مسئله رسیده .... روی هوا که نمی شود حرف زد، اما "می شود حرف نزد" ! این را تمرین کنید دوستان عزیز ... )

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
پسر جون رو چه حساب بازار مسکن رو پیشنهاد می دی ،

عذر می خوام ..... مگه مغز خر خوردی ؟ ،!

مسکن بجز برای مصرف شخصی و سقف بالای سر!، به هیچ عنوان توصیه نمی شود ،

با تشکر (یه وقتایی آدم یه چیزایی میشنوه معلوم نیست طرف از کجا به این مسئله رسیده .... روی هوا که نمی شود حرف زد، اما "می شود حرف نزد" ! این را تمرین کنید دوستان عزیز ... )

من اتفاقا برای سرمایه های پایین 2 صفحه قبل ببین چیو پیشنهاد دادم
لفظت سطحت پایین هست . جوابت نمیدم

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
سلام به دوستان قدیمی و دوستان جدید و دکتر

دکتر جان اوضاع که خیته. 18 بهمن را داریم. و از طرفی نقدینی اخر سال و از همه مهم تر عامل روانی گرانی اخر سال.

تحلیل شما از بازار ارز و سکه چیه؟

به نظر شما سرمایه گذاری روی سکه برای مدت یک ساله خرید در قیمت 1520 منطقیه؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
دوستان عزیز خواهشا کسی رو تشویق به خریدن دلار و یا ارز نکنید ! این ضربه زدن و یه نوع مرگ تدریجی خودمون هست !!

اگر خیلی به فکر بی ارزش نشدن پولتون هستید هم به طلا و سکه و یا مسکن روی آورید بعد هم به خدا انقدر که تو کارآفرینی ( از هر نوعی ) پول و سود هست !! تو دلالی و خرید و فروش ارز نیست !!!

اینکه شما 10 هزار دلار هم بخرید و عرض 3 ماه !! 3 میلیون هم سود کنید ( با کلی ) استرس و ترس از ریزش قیمت !! باز هم ضرر کردید چون میخواید با سود اون برید خونه بخرید که 3 برابر شده !! برید لپ تاپ بخرید که 2 برابر شده ، برید موبایل بخرید که 2 برابر شده و....

امیدوارم همین ماهایی که میایم اینجا پست میزنیم اول به فکر جامعه و مردم باشیم بعد هم به فکر خودمون و خانوادمون !! به خدا قسم که من تا به حال حتی 1 سنت هم خریداری نکردم که بخوام انبار کنم ! و کاملا هم راضی هستم و هیچوقت سرمایم رو تو این زمینه نمیریزم که حالا بعدش 2 زار سود کنم.

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
دوستان عزیز خواهشا کسی رو تشویق به خریدن دلار و یا ارز نکنید ! این ضربه زدن و یه نوع مرگ تدریجی خودمون هست !!

اگر خیلی به فکر بی ارزش نشدن پولتون هستید هم به طلا و سکه و یا مسکن روی آورید بعد هم به خدا انقدر که تو کارآفرینی ( از هر نوعی ) پول و سود هست !! تو دلالی و خرید و فروش ارز نیست !!!

اینکه شما 10 هزار دلار هم بخرید و عرض 3 ماه !! 3 میلیون هم سود کنید ( با کلی ) استرس و ترس از ریزش قیمت !! باز هم ضرر کردید چون میخواید با سود اون برید خونه بخرید که 3 برابر شده !! برید لپ تاپ بخرید که 2 برابر شده ، برید موبایل بخرید که 2 برابر شده و....

امیدوارم همین ماهایی که میایم اینجا پست میزنیم اول به فکر جامعه و مردم باشیم بعد هم به فکر خودمون و خانوادمون !! به خدا قسم که من تا به حال حتی 1 سنت هم خریداری نکردم که بخوام انبار کنم ! و کاملا هم راضی هستم و هیچوقت سرمایم رو تو این زمینه نمیریزم که حالا بعدش 2 زار سود کنم.

من داشتم میرفتم هفته پیش دلار بخرم(3240) و اینجا نظر خواستم شما اومدی گفتی آقا نخر بزن تو کاسبی و من با همون حرف شما تصمیم به خریدو عوض کردم و افتادیم تو فکر بزنیم تو کار.تا خواستیم فکر کنیم دلار شد 3800 و اینم ما و کلی ضرر برای پولی که 1.5سال با شیفتای سنگین بیمارستان و با بدبختی جمع کرده بودم.
اتفاقا به نظر من هر چی دارید بدید به دلار.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
من داشتم میرفتم هفته پیش دلار بخرم(3240) و اینجا نظر خواستم شما اومدی گفتی آقا نخر بزن تو کاسبی و من با همون حرف شما تصمیم به خریدو عوض کردم و افتادیم تو فکر بزنیم تو کار.تا خواستیم فکر کنیم دلار شد 3800 و اینم ما و کلی ضرر برای پولی که 1.5سال با شیفتای سنگین بیمارستان و با بدبختی جمع کرده بودم.

سلام

مطمئنید هفته ی پیش 3240 بوده ؟؟؟ چند دلار میخواستید بخرید؟؟؟ 5 هزار دلار؟؟؟؟ 2 میلیون -3 میل سود !! خب امروز هم دلار هارو فروختید !! حالا چی؟؟؟ بازم میتونید دلار بخرید و هفته بعد 2 میل سود کنید؟؟؟

دوست عزیز من ، داری اشتباه میکنی :) برو لپ تاپ ، موبایل بخر بفروش !! برو ماشین بخر بفروش !!! برو رم و هارد و 100 تا چیز دیگه بیار و بفروش !! اونا سود نداره؟؟ فقط دلار سود داره؟؟ اینجا ملت دارن با فروش مودم وایرلس ماهانه درآمد کسب میکنند ! با فروش شارژ ایرانسل دارن پول در میارن !! دارن بنر و هدر و قالب و 100 کار دیگه انجام میدن و پول در میارن !!

اما متاسفانه بعضی ها میخواهند دلار بخرن و دست رو دست بذارن و روزی 100 بار دعا کنند که 500 تومان گرونتر بشه و این افراد حالی به هولی شوند :)

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756

Like++++++++++++++++

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
بچه ها بی زحمت یورو هم قیمت بدین

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

persian52

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
داستان ارز
روندی که برای افزایش قیمت ارز وجود داره جالب است. پس از افزایش نرخ ارز گروهی از افراد برای کسب درامد به خرید ان می پردازند. با توجه به افزایش تقاضا و دلایل دیگه قیمت ارز افزایش پیدا میکنه.
حالا خریداران به دو یا چند دسته تقسیم میشن. افرادی که در کوتاه مدت در فکر سود هستند و افرادی که در بلند مدت به فکر سود و کسب درامد هستند
گروه اول پس از اینکه قیمت ارز با توجه به تحلیل هایی که انجام دادند و یا از افرادی شنیدند وقتی به یک قیمت خاص افزایش پیدا کرد شروع به فروش می کنند. این طور میشه که قیمت ارز افت می کنه به طور مثال اگر در ابتدا یک ارز 2500 بود و اکنون انها در قیمت 3000 شروع به فروش می کنند. قیمت تا 2750 افت می کنه.
گروه دیگه که به فکر سود در بلند مدت هستند هیچ فروشی رو انجام نمیدن و منتظر می مانند.
پس از اینکه قیمت ارز تا 2750 افت کرد بازار تا حدودی ثابت میشه و قیمت در همون نقطه نوسان کمی دارد. دوباره افراد قدیمی و جدید شروع به خرید می کنند و این چرخه تکرار میشود.
دوستان توجه کنند که بازار ارز در ایران کاملا به همین صورت است. در اینکه قیمت افزایشی است با توجه به شرایط موجود شکی نیست ولی زمان ورود و خروج خوبی رو باید انتخاب کرد.

persian52

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نظر من بهترین گزینه برای سرمایه گذاری سکه و دلار است و ملک و زمین در مراحل بعدی قرار دارند.
قیمت مسکن در سالهای گذشته با توجه به سیاست هایی که انجام شد و سرمایه هایی که وارد ان شد خیلی بالا رفت. ولی حالا بازار مسکن تا حدودی بهتر شده وقیمت ها مثل گذشته به شدت تغییر نمی کند و قابل مقایسه با تغییرات بوجود امده در بازار ارز و سکه نیست.
دوستان توجه کنند که قیمت ارز و سکه طی دو یا سه سال قبل که شرایط عادی تر نسبت به زمان حال بود سه و یا نزدیک چهار برابر شده و همین طور ادامه داره ولی قیمت مسکن سالانه 30 درصد افزایش پیدا کرده .
امسال و بخصوص ماههای پیش رو برای سرمایه گذاری خیلی مهمه و به نظر من با توجه به شرایط موجود و مسایلی که در پیش داریم سکه و دلار بهترین گزینه ها هستند.

بالا