• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

farhang_za

Registered User
لایک‌ها
8
دوستان عزیز خواهشا کسی رو تشویق به خریدن دلار و یا ارز نکنید ! این ضربه زدن و یه نوع مرگ تدریجی خودمون هست !!

اگر خیلی به فکر بی ارزش نشدن پولتون هستید هم به طلا و سکه و یا مسکن روی آورید بعد هم به خدا انقدر که تو کارآفرینی ( از هر نوعی ) پول و سود هست !! تو دلالی و خرید و فروش ارز نیست !!!

اینکه شما 10 هزار دلار هم بخرید و عرض 3 ماه !! 3 میلیون هم سود کنید ( با کلی ) استرس و ترس از ریزش قیمت !! باز هم ضرر کردید چون میخواید با سود اون برید خونه بخرید که 3 برابر شده !! برید لپ تاپ بخرید که 2 برابر شده ، برید موبایل بخرید که 2 برابر شده و....

امیدوارم همین ماهایی که میایم اینجا پست میزنیم اول به فکر جامعه و مردم باشیم بعد هم به فکر خودمون و خانوادمون !! به خدا قسم که من تا به حال حتی 1 سنت هم خریداری نکردم که بخوام انبار کنم ! و کاملا هم راضی هستم و هیچوقت سرمایم رو تو این زمینه نمیریزم که حالا بعدش 2 زار سود کنم.

دوست عزیز این حق مردمه که بخوان ارزش پولشون حفظ بشه نکته اینه که اگه دلار اندازه قیمت یک لپتاپ بخرن فردا که قیمت لپ تاپ 4 برابر بشه بازم اندازه همون لپتاپ پول دارن ولی کسایی که ریال نگه داشتن اندازه یک چهارم لپ تاپ پول دارن!!!!

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
سلام

مطمئنید هفته ی پیش 3240 بوده ؟؟؟ چند دلار میخواستید بخرید؟؟؟ 5 هزار دلار؟؟؟؟ 2 میلیون -3 میل سود !! خب امروز هم دلار هارو فروختید !! حالا چی؟؟؟ بازم میتونید دلار بخرید و هفته بعد 2 میل سود کنید؟؟؟

دوست عزیز من ، داری اشتباه میکنی :) برو لپ تاپ ، موبایل بخر بفروش !! برو ماشین بخر بفروش !!! برو رم و هارد و 100 تا چیز دیگه بیار و بفروش !! اونا سود نداره؟؟ فقط دلار سود داره؟؟ اینجا ملت دارن با فروش مودم وایرلس ماهانه درآمد کسب میکنند ! با فروش شارژ ایرانسل دارن پول در میارن !! دارن بنر و هدر و قالب و 100 کار دیگه انجام میدن و پول در میارن !!

اما متاسفانه بعضی ها میخواهند دلار بخرن و دست رو دست بذارن و روزی 100 بار دعا کنند که 500 تومان گرونتر بشه و این افراد حالی به هولی شوند :)
حرف شما در مورد کشوری که ثبات داره درسته.ولی اینجا که از صبح تا الان دلار 200تومن گرون شده نه.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
شما قیمت کی رو میخاید؟الان یا الان؟؟؟؟:)

loudlaff.gif

ehsan_info

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
:(و انگاه سر را به شانه های ربع و گرمی به نشانه شرمندگی فرود می اوریم
ربع 500
گرمی 355

bravia2009

Registered User
لایک‌ها
35
دکتر ارادتمندیم
یک تحلیل مجدد برای 4200 میزاری با توجه به اینکه مقاومتی رد کرده و داره میره بالا ؟

ممنون میشم .

angry bear

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
دوستان علت افزایش قیمت دلار نزدیک شدن به موعد عملی شدن دور جدید تحریم هاست (18 بهمن)
پس به نظرم حداقل تا این تاریخ سیر سعودی قیمت ادامه داشته باشه
حالا بعداز اون تاریخ چی میشه نمیدونم، بستگی به نحوه و شدت تاثیر تحریم ها داره
تحریم هم ازین قراره که همین چند کشور محدودی که فعلا نفت میخرن از ایران (مثل ژاپن و کره) دیگه بهای نفت رو نميتونن با دلار پرداخت کنن بلکه فقط جنس به ایران میدن و این یعنی کمبود شدید ارز

::: Sent From My Xperia TX, Using Tapatalk 2 :::

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

**** صهوینیستی سوریه رو زده
اگر دولت هم میخواست تزریق کنه منتفی شد
4500 رو خواهیم دید

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
مدیر عزیز چرا نظرات من رو ثبت نمی کنید؟ ولی اسپم بعضی دوستان رو هم ثبت می کنید؟

angry bear

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
دوستان عزیز خواهشا کسی رو تشویق به خریدن دلار و یا ارز نکنید ! این ضربه زدن و یه نوع مرگ تدریجی خودمون هست !!

اگر خیلی به فکر بی ارزش نشدن پولتون هستید هم به طلا و سکه و یا مسکن روی آورید بعد هم به خدا انقدر که تو کارآفرینی ( از هر نوعی ) پول و سود هست !! تو دلالی و خرید و فروش ارز نیست !!!

اینکه شما 10 هزار دلار هم بخرید و عرض 3 ماه !! 3 میلیون هم سود کنید ( با کلی ) استرس و ترس از ریزش قیمت !! باز هم ضرر کردید چون میخواید با سود اون برید خونه بخرید که 3 برابر شده !! برید لپ تاپ بخرید که 2 برابر شده ، برید موبایل بخرید که 2 برابر شده و....

امیدوارم همین ماهایی که میایم اینجا پست میزنیم اول به فکر جامعه و مردم باشیم بعد هم به فکر خودمون و خانوادمون !! به خدا قسم که من تا به حال حتی 1 سنت هم خریداری نکردم که بخوام انبار کنم ! و کاملا هم راضی هستم و هیچوقت سرمایم رو تو این زمینه نمیریزم که حالا بعدش 2 زار سود کنم.
مردم نه سود میخوان نه میخوان تجارت کنن، فقط پولایی که سالها با هزار بدبختی جمع کردن رو دوست ندارن یک شبه به یه مشت کاغذ بی ارزش تبدیل بشه
داداش کار ازین حرفا گذشته، نمیدونم اصلا تو جامعه هستی و از اوضاع خبر داری یا نه!
هرکس فعلا بفکر جیب و منفعت خودشه فقط ضرر و بدبختی و عواقبش نصیب مردم عادی میشه، حالا شما میگی پولاتو دلار و سکه نخر به جامعه کمک کن!

::: Sent From My Xperia TX, Using Tapatalk 2 :::

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
ادمین عزیز خوشم میاد چقدر غیر مغرضانه پست هارو قبول میکنید اون پست 5 خطی دیشب من و پاک کردی این پست کاملاً بی محتوا : http://forum.persiantools.com/t214102-page486.html#post6474969 رو گذاشتی!

اگر به همدیگه نشونه نرفته باشید 100% تائید میشه . بحث کنید روی موضوع ولی نا با هم که خدایی نکرده کدورتی پیش بیاد

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
سلام دکتر..
خسته نباشید..
ببخشید..من سواد سیاسی- اقتصادی ضعیفی دارم..
بنظر شما..بعد از انتخاباب وضعیت قیمت به چه صورت خواهد بود؟

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
احساس میکنم طبق روالهای گذشته و سالهایی که بارها گفتم یه اصلاحیه بخوره روی این قیمت .البته نه روی قیمت کنونی خیلی بالاتر از این قیمت ها روی محدوده شاید 4200 الی 4400 :worried: اینا هر سناریو رو چند بار توی این مملکت اجرا میکنن یادتون باشه بی ارزش ترین چیز برای این سیستم دارایی های شما میباشد . شناسائی سود از خرید هم مهمتر هست . دلایل من هم اولا انتخاب پیش رو و تصمیمات 1 شبه اینا هست مهمترین مسئله ای که هیچ کسی بهش توجه نمی کنه حتی بازارا توافق ایران با آرژانتین سر مسئله اون بمب گذاری در آرژانیت که فکر کنم حدود 80 تا کشته یهودی به جا گذاشته بود و الان سر ایجاد کمیته حقیقت یاب و بازپرسی تا بلند پایه ترین اشخاص این **** رو کنار اومدن این چرخش 180 درجه بعد از 18 سال و خورده ای هست .

حواسها جمع باشه شناسائی سود مهمتر از خرید هست و سخت ترین کار ممکن ممکن هست عده ای بگن تحریم و نفت در برابر خوراک (از کلمه غذا استفاده نمیکنم چون اعراب اینو وارد زبان فارسی کردن و به معنی پیشاب شتر هست ) حواس ها خلاصه جمع باشه

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
احساس میکنم طبق روالهای گذشته و سالهایی که بارها گفتم یه اصلاحیه بخوره روی این قیمت .البته نه روی قیمت کنونی خیلی بالاتر از این قیمت ها روی محدوده شاید 4200 الی 4400 :worried: اینا هر سناریو رو چند بار توی این مملکت اجرا میکنن یادتون باشه بی ارزش ترین چیز برای این سیستم دارایی های شما میباشد . شناسائی سود از خرید هم مهمتر هست . دلایل من هم اولا انتخاب پیش رو و تصمیمات 1 شبه اینا هست مهمترین مسئله ای که هیچ کسی بهش توجه نمی کنه حتی بازارا توافق ایران با آرژانتین سر مسئله اون بمب گذاری در آرژانیت که فکر کنم حدود 80 تا کشته یهودی به جا گذاشته بود و الان سر ایجاد کمیته حقیقت یاب و بازپرسی تا بلند پایه ترین اشخاص این **** رو کنار اومدن این چرخش 180 درجه بعد از 18 سال و خورده ای هست .

حواسها جمع باشه شناسائی سود مهمتر از خرید هست و سخت ترین کار ممکن ممکن هست عده ای بگن تحریم و نفت در برابر خوراک (از کلمه غذا استفاده نمیکنم چون اعراب اینو وارد زبان فارسی کردن و به معنی پیشاب شتر هست ) حواس ها خلاصه جمع باشه

I confused.

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
شناسائی سود از خرید هم مهمتر هست

مهمترین مسئله در خرید و فروش ارز و طلا همینه ... شناسایی سود
حالا واقعا این دفعه مسئله سخت تر از دفعات قبلیه که به چه شیوه ای میخواد این کار رو بکنه؟؟؟
مثل دفعه قبل با اخبار "+ "و تزریق؟
پیش فروش؟
توافق یک شبه؟
بدبختی چسبونده مون به PC این نوسانات البته چون خریدم پایین هست استرس ندارم اما خروج به موقع رو میخوام انجام بدم ..

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
زمان خرید مناسبه یا باید صبر کرد تا کاهش مقطعی؟ اصلا کاهش مقطعی داریم؟

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
پیش بینی هفته آینده : میره تا 4200-4250 و 2 روز ریزش تا 3950 و سپس پرواز تا 4500

حمله ی اسرائیل به سوریه از تحریم هم برا ایران بدتره
چون تحریم و منتقل میکنن ولی حفظ ........ و پی ؟

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
200 میلیون دلار دیگه هم کردن توی حلقوم بشار اسد فکر کنم اینم در افزایش قیمت ارز بی تاثیر نباشه

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
پیش بینی هفته آینده : میره تا 4200-4250 و 2 روز ریزش تا 3950 و سپس پرواز تا 4500

حمله ی اسرائیل به سوریه از تحریم هم برا ایران بدتره
چون تحریم و منتقل میکنن ولی حفظ ........ و پی ؟
اره لطفا وقت خروج رو اعلام کنین که یه نمه ریال میخوام.

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
یه خبر اومده که طی یک ماه گذشته فروش نفت ایران 50 درصد افزایش داشته!! شاید این افزایش قیمت ارز باز داستانی پشتش باشه

بالا