farhang_za
Registered User
دوستان عزیز خواهشا کسی رو تشویق به خریدن دلار و یا ارز نکنید ! این ضربه زدن و یه نوع مرگ تدریجی خودمون هست !!
اگر خیلی به فکر بی ارزش نشدن پولتون هستید هم به طلا و سکه و یا مسکن روی آورید بعد هم به خدا انقدر که تو کارآفرینی ( از هر نوعی ) پول و سود هست !! تو دلالی و خرید و فروش ارز نیست !!!
اینکه شما 10 هزار دلار هم بخرید و عرض 3 ماه !! 3 میلیون هم سود کنید ( با کلی ) استرس و ترس از ریزش قیمت !! باز هم ضرر کردید چون میخواید با سود اون برید خونه بخرید که 3 برابر شده !! برید لپ تاپ بخرید که 2 برابر شده ، برید موبایل بخرید که 2 برابر شده و....
امیدوارم همین ماهایی که میایم اینجا پست میزنیم اول به فکر جامعه و مردم باشیم بعد هم به فکر خودمون و خانوادمون !! به خدا قسم که من تا به حال حتی 1 سنت هم خریداری نکردم که بخوام انبار کنم ! و کاملا هم راضی هستم و هیچوقت سرمایم رو تو این زمینه نمیریزم که حالا بعدش 2 زار سود کنم.
دوست عزیز این حق مردمه که بخوان ارزش پولشون حفظ بشه نکته اینه که اگه دلار اندازه قیمت یک لپتاپ بخرن فردا که قیمت لپ تاپ 4 برابر بشه بازم اندازه همون لپتاپ پول دارن ولی کسایی که ریال نگه داشتن اندازه یک چهارم لپ تاپ پول دارن!!!!