من همچنان به کاهش دلار در هفته ی آینده ایمان دارمنمیدونم چرا :دی ...
ممنون بخاطر اطلاعات خوبی که میدید و زحماتی که میکشید میشه لطف کنید بفرمایید 18 بهمن و بسته تحریمی جدید رو چطور ارزیابی میکنید ؟احساس میکنم طبق روالهای گذشته و سالهایی که بارها گفتم یه اصلاحیه بخوره روی این قیمت .البته نه روی قیمت کنونی خیلی بالاتر از این قیمت ها روی محدوده شاید 4200 الی 4400 اینا هر سناریو رو چند بار توی این مملکت اجرا میکنن یادتون باشه بی ارزش ترین چیز برای این سیستم دارایی های شما میباشد . شناسائی سود از خرید هم مهمتر هست . دلایل من هم اولا انتخاب پیش رو و تصمیمات 1 شبه اینا هست مهمترین مسئله ای که هیچ کسی بهش توجه نمی کنه حتی بازارا توافق ایران با آرژانتین سر مسئله اون بمب گذاری در آرژانیت که فکر کنم حدود 80 تا کشته یهودی به جا گذاشته بود و الان سر ایجاد کمیته حقیقت یاب و بازپرسی تا بلند پایه ترین اشخاص این **** رو کنار اومدن این چرخش 180 درجه بعد از 18 سال و خورده ای هست .حواسها جمع باشه شناسائی سود مهمتر از خرید هست و سخت ترین کار ممکن ممکن هست عده ای بگن تحریم و نفت در برابر خوراک (از کلمه غذا استفاده نمیکنم چون اعراب اینو وارد زبان فارسی کردن و به معنی پیشاب شتر هست ) حواس ها خلاصه جمع باشه
من به تحلیلهای شوما ایمان کامل دارم تابحال هرچی گفتید درست درومده من هفته پیش بگفته شوما هرچی دولار و یورو داشتم بنرخ مبادله ای فروختم رفتم در کاری سرمایه گذاری کردم خودا رو شکر خعلی راضیم خعععععلی از شوما خعلی خعلی موچکرممن همچنان به کاهش دلار در هفته ی آینده ایمان دارمنمیدونم چرا :دی ...
رئیس جمهور همچنین وقتی از وزیر نفت در خصوص اعتبار لازم برای آغاز فاز دوم پالایشگاه آبادان سئوال کرد و وزیر رقم آن را به دلار داد، گفت: سرعت نور را می توانم محاسبه کنم ولی قیمت دلار و یورو را نمی توانم.
و من برعکس.چون اینبار خیلی بی سر و صدا رفت رو 4000.
امروز بازار بودم
خیلی اروم و بی صدا داره دلار میره بالا
سکه هم 1550
شنبه هم تا 1600 میره بالا
واقعا مردم ما چجوری دارن این فشارها رو تحمل میکنند!!!!
چیکار کنند چیکار میتونند بکنند اصلن مگه کاری هم میشه کرد؟؟؟!!!
اینو ببین پس
تیبا 'بیست' و 206 'پنجاه'؛ پشت فرمان بازار کیست؟
شوروی رو هم با همین سیاست های اقتصادی به زانو درآوردن.!!