• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
سلام دوستان
میگم کی دلار 2200 میشه.؟
میخوام برم ساز بخرم :)

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
به نظره من اگر ریزش خفیفی تا 3900-3950 هم رخ بده برا اینکه ذهن ها رو ببرن روی ریزش شدیده که بیان تخلیه کنن
ولی به نظره من این موج تا 4200-4300 جای رشد داره

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
پیش به سوی ارزش پول ملی و دلار 5 هزار تومنی!!

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
شما که اینقدر استادی میشه تحلیل خودتون رو ارائه بدید؟ دلار تحت هر شرایطی هفته ی آینده نزولی خواهد بود؟
دلایل خاصی دارید که دلیلی نمی بینید بخوایید اینجا مطرح کنید؟
مطمئنا اونایی که میگن دلار باز هم میره بالا اگه بهتر از این تحلیل شما نباشه بدتر نیست! باز بالا رفتن قیمت دلار به همه ثابت شده و تا مشکل رو ریشه ای حل نکنن ادامه داره

ببین رفیق ! وقتی پسر یا برادر شما همیشه معدلش بالای 19 بوده ، روزی 6 ساعت درس میخونه ، کلاس کنکور رفته و هزار تا ..... دیگه طبیعتا باید در کنکور قبول بشه درسته؟؟؟ ولی هیچوقت 100% نیست ، بنده هم گفتم 90% ..

و به یکی از دوستان که پ.خ داده بود هم دلایل خودم رو عرض کردم .. حالا اینکه شما میایی میگی تو که خیلی استادی یا اون یکی میاد میگه نه بابا ؟؟؟ از کجا فهمیدی ؟؟ پسر خالت تو شهرداری بود بهت خبر موثق داده ، این حرفا دیگه خاله بازی میشه ، حالا من بیام واسه این افراد با این طرز فکر و این ادبیات بشینم تایپ کنم و توضیح بدم؟؟؟؟

در ضمن این رو هم گفتم که کسی زرنگه که بتونه نوسان بگیره و سود کنه ، نه اینکه من امروز دلار بخرم 4ت ، کل سرمایم رو بذارم تو این بازار بعد هم بگم آره ، من مطمئنم یه روزی میشه 4200 و من 200 هزار ت ، روی هر 1000 تا سود میکنم :)

زرنگی اینه که امروز بخری و 2 روز دیگه بفروشی ( که البته من قبول ندارم اینکار رو ) من میخوام بپرسم زمانی که دلار به 2700ت رسید آیا کسی اومد اینجا بگه دلار نزولی خواهد بود و به 2700 هم خواهد رسید؟؟؟ اگر کسی گفته لطفا لینک پست را به من نشان بده ... تقریبا مطمئنم که هیچکس پست نزده ... اما تا تقی به توقی میخوره آقایون سر میرسن.. واااااای بدبخت شدیم ، واااااای دلار میشه 10 هزار تومان تا قبل از عید .. اینم تحلیل آقایون... بعد 2 خط که پست میذاری کلاه قرمزی پیداش میشه و توهین میکنه » حالا شما باز بگو آقا دلیلت چیه !!! شما دلیلت چیه که هر روز خدا میگی صعودی هست !!! الان یه نفر که ادعاش میشه بیاد به من بگه امروز بازار با چه قیمتی بسته میشه !!

Emad721

Registered User
لایک‌ها
67
دوستان دعوا نکنید بذارید 4 نفر که میخواند استفاده کنند از حرف های دکتر و امثال دکتر واقعا استفاده کنند.....
تشکر میکنم اگه رعایت کنید!

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
خدایی حرف های Captive درسته حیف که اینجا لایک نداره . تو این چند وقته دلار خیلی بالا پایین شده . یادمه مهر ماه حدودای 3200 بود ولی حدودای آذر رسید به 2900 الانم شده 4000 و خورده ای الانم میگن تا عید میره روی 10000 ولی به نظرم این مورد جو روانیه برای اینکه بازار رو ملتهب کنن این شایعه ها رو راه میندازن . همین قضیه 18 بهمن هم یه جورایی جو روانیه تا بازار ملتهب تر بشه

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
ما بالاخره این 7-8میلیون پول رو چیکار کنیم ؟ بریم بخریم یا نخریم ؟؟

یدفعه نیاد پایین بیچاره شیم :D

++++++++

دوستان خرید دلار - یورو - درهم یا ریال عربستان ...کدوم منطقی تره ؟

پوریا جان ما شانس نداریم الان بخریم دلار یهو میشه زیر 500 تومن!!!!:blink:

dollar_e_gold

Registered User
لایک‌ها
95
ببین رفیق ! وقتی پسر یا برادر شما همیشه معدلش بالای 19 بوده ، روزی 6 ساعت درس میخونه ، کلاس کنکور رفته و هزار تا ..... دیگه طبیعتا باید در کنکور قبول بشه درسته؟؟؟ ولی هیچوقت 100% نیست ، بنده هم گفتم 90% ..

و به یکی از دوستان که پ.خ داده بود هم دلایل خودم رو عرض کردم .. حالا اینکه شما میایی میگی تو که خیلی استادی یا اون یکی میاد میگه نه بابا ؟؟؟ از کجا فهمیدی ؟؟ پسر خالت تو شهرداری بود بهت خبر موثق داده ، این حرفا دیگه خاله بازی میشه ، حالا من بیام واسه این افراد با این طرز فکر و این ادبیات بشینم تایپ کنم و توضیح بدم؟؟؟؟

در ضمن این رو هم گفتم که کسی زرنگه که بتونه نوسان بگیره و سود کنه ، نه اینکه من امروز دلار بخرم 4ت ، کل سرمایم رو بذارم تو این بازار بعد هم بگم آره ، من مطمئنم یه روزی میشه 4200 و من 200 هزار ت ، روی هر 1000 تا سود میکنم :)

زرنگی اینه که امروز بخری و 2 روز دیگه بفروشی ( که البته من قبول ندارم اینکار رو ) من میخوام بپرسم زمانی که دلار به 2700ت رسید آیا کسی اومد اینجا بگه دلار نزولی خواهد بود و به 2700 هم خواهد رسید؟؟؟ اگر کسی گفته لطفا لینک پست را به من نشان بده ... تقریبا مطمئنم که هیچکس پست نزده ... اما تا تقی به توقی میخوره آقایون سر میرسن.. واااااای بدبخت شدیم ، واااااای دلار میشه 10 هزار تومان تا قبل از عید .. اینم تحلیل آقایون... بعد 2 خط که پست میذاری کلاه قرمزی پیداش میشه و توهین میکنه » حالا شما باز بگو آقا دلیلت چیه !!! شما دلیلت چیه که هر روز خدا میگی صعودی هست !!! الان یه نفر که ادعاش میشه بیاد به من بگه امروز بازار با چه قیمتی بسته میشه !!

جناب اسیر Captive
من با توجه به شناختی که از شما دارم انتظار ندارم بیای بگی اشتباه کردم یا چی ولی خواهشآ جو روانی به پا نکنید من شما رو از خیلی وقت پیش که تو خرید و فروش دلار بودید میشناسم نمیدونم حالا چیه که دارید دست به این کار میزنید مشتریاتون رو میخواهید ترقیب کنید دلاراشون رو بفروشن یا اینکه با این ترفند میخوای دلارهایی که داری رو بیشتر نگه داری و بعد طلب مشتری ها رو بدید من نمیدونم قضیه چیه و نمیخوام هم قضاوت کنم ولی بالا رفتن دلار نیاز به دلیل آوردن نداره چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است
پست پیش هم عرض کردم کسایی که میگن دلار میاد پایین حتی یک دلیل هم نمیتونند ارائه بدن شما هم اگه داشتی ارائه میدادی .
من به شخصه از یکی از استادان دانشگاه علامه طبابایی شنیدم که قیمت واقعی دلار نه 4000 یا 5000 هزار تومنه بلکه چیزی بالغ بر 9000 تا 11000 تومنه . شما میدونی این دانشگاه چه دانشگاهیه که ؟ پروژه های اقتصادی کشور از این دانشگاه میاد بیرون . حالا خود دانی .

fx.abbas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر دوستان عزیز
میخواستم بگم که دوست عزیز نویز گیری یا بلند مدت ترید کردن هر دو درست هست و کاملا بستگی به میزان سرمایه دارد و کاملا با این نظر که کسی فقط نوسان بگیره سود کرده کاملا مخالفم دوست عزیز کسی برد میکنه که بدونه در هر زمانی در کدام بازار باید باشه زمانی که نقدینگی از بازار ارز رفت همراه با ان حرکت کنه و برود به بازاری که نقدینگی هست دوست عزیز من دلار خریدم سال پیش به تعداد بالا و هنوز هم نفروختم اما در این مدت که دلار نوسان کرد به بازاری رفتم که نقدینگی و حرکت سریع بوده و امکان رشد زیاد در زمان مقرر هم به این بازار میام اما باید بگویم دوست من نوسان گیری بدرد کسی میخورد که سرمایه پایین دارد و فقط در همین بازار میخواهد کار کند شما از هر بالا و پایین شدن میخواهید سود بگیرید و این یعنی ریسک اما کسی که بلند مدت کار میکند احتیاجی به ریسک ندارد ولی باید بداند که در مدتی که در این بازار نیست به کدام بازار باید برود
به نظر من به این میگویند زرنگی همیشه با نقدینگی همراه شوید تا سود کنید امیدوارم موفق باشید

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489
از ساعت 1 تا 2.5 حدودا 200 تومن اومده پایین
داستان چیه ؟
تزریق ؟

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
دلار آمریکا 3670 تومان 3570 تومان

یه کم اومد پایین

Last edited:

amirpcp30

Registered User
لایک‌ها
130
سلام دوستان
به شدت اومد پایین بفروشیم یا فقط فرصت خریده؟ به نظرتون کف قیمت چقده؟
با سپاس

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
آقایون بخرید

داره اصلاحی میخوره و میاد بالا باز

خرید روی 3700

بالا