Captive
کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
جناب Captive من فکر میکردم شما آدم زرنگی بشی ولی الان فهمیدم اشتباه میکردم !
خود شما بهتر از همه میدونی دلار رو دست کسی باد نمیکنه همین الان فروش دلار تو صرافی ها متوقف شده دلار بازار آزاد به اندازه ای نیست که بتونه جواب میلیون ها مسافر و میلیارد ها دلار کالای وارداتی رو بده پس اینکه دلار رو دست کسی باد میکنه بیشتر شبیه یک تئوری در جهان موازیه !
لطفا بذارید اونایی که میخوان از این فرصت استفاده کنند به خاطر درس های اقتصادی شما لحظه ها رو از دست ندن اگه فردا دلار شد 7000 تومن کی جواگوست ؟ شما که میگی هفته آینده قیمت میاد پایین اگه یکی دست رو دست گذاشت و فرصت رو از دست داد میدونی چقدر ارزش سرمایه اش میاد پایین ؟
آدم به این خودخواهی ندیده بودم اگه شما دلایل فنی قابل قبولی دارید نیازی نیست جیمز باند بازی در بیارید مثل همه بیایید دلایلتون رو بگید بعد هم قضاوت رو به عهده خواننده ها واگذار کنید .
این اخرین پست من بود
با احترام
1. خدا پدرتم بیامرزه !! پس دلار باد نمیکنه ! ما هم انقدر مشتری داریم که نیایم اینجا آبروی خودمون رو اعتبار خودمون رو به خاطر گول زدن مشتری ببریم ، شما نباید همچین تهمتی رو بزنی رفیق !!
2. درس اقتصادی؟
3. من نگفتم هفته ی آینده ، من گفتم این هفته نزولی هست ، کاری به هفته ی آینده و سال بعد ندارم ، یعنی جمعه 4ت بوده این هفته زیر 4ت هست..
4. خودخواه؟