• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
جناب Captive من فکر میکردم شما آدم زرنگی بشی ولی الان فهمیدم اشتباه میکردم !
خود شما بهتر از همه میدونی دلار رو دست کسی باد نمیکنه همین الان فروش دلار تو صرافی ها متوقف شده دلار بازار آزاد به اندازه ای نیست که بتونه جواب میلیون ها مسافر و میلیارد ها دلار کالای وارداتی رو بده پس اینکه دلار رو دست کسی باد میکنه بیشتر شبیه یک تئوری در جهان موازیه !
لطفا بذارید اونایی که میخوان از این فرصت استفاده کنند به خاطر درس های اقتصادی شما لحظه ها رو از دست ندن اگه فردا دلار شد 7000 تومن کی جواگوست ؟ شما که میگی هفته آینده قیمت میاد پایین اگه یکی دست رو دست گذاشت و فرصت رو از دست داد میدونی چقدر ارزش سرمایه اش میاد پایین ؟
آدم به این خودخواهی ندیده بودم اگه شما دلایل فنی قابل قبولی دارید نیازی نیست جیمز باند بازی در بیارید مثل همه بیایید دلایلتون رو بگید بعد هم قضاوت رو به عهده خواننده ها واگذار کنید .
این اخرین پست من بود
با احترام

1. خدا پدرتم بیامرزه !! پس دلار باد نمیکنه ! ما هم انقدر مشتری داریم که نیایم اینجا آبروی خودمون رو اعتبار خودمون رو به خاطر گول زدن مشتری ببریم ، شما نباید همچین تهمتی رو بزنی رفیق !! :)

2. درس اقتصادی؟ :D عجب !!!! آقا جون من نظرم رو گفتم ، آییییی ملت دلار میشه 10 تومان برید بخرید یه موقع عقب نمونییییید برید همین الان زندگیتون رو بفروشید و ارز بخرید که آقای ایگلد درس اقتصادی بدن :)

3. من نگفتم هفته ی آینده ، من گفتم این هفته نزولی هست ، کاری به هفته ی آینده و سال بعد ندارم ، یعنی جمعه 4ت بوده این هفته زیر 4ت هست.. :)

4. خودخواه؟ :eek: یا جد نسابه !!! آقا من حق کی و خوردم که شدم خودخواه؟؟؟

persiandiscus

Registered User
لایک‌ها
36
این قیمت کذایی رو از کجا اوردید ؟؟! امروز جایی قیمت نمیداد که ! پایین ترین قیمتی که بهش رسیدم 3780 بود اونم دلال میداد نه صرافی !! خواهشا یکم منابعتون موثق باشه ...
امیدوارم البته به پایین تر از این قیمت هم برسیم

دوست عزيز دروغي نگفتم
براي يك ساعتي اين قيمت رسيد و دوباره رفت بالا تا ٣٨٠٠ خريدم ٣٧٠٠
الانم هر كي خواست ٣٧٨٠ ميتونم معرفي كنم براي خريدش

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
دوستان قيمت الان چنده من 400 تا دارم بفروشم يا نگه دارم!

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

saeed_myheart

Registered User
لایک‌ها
42
بهتر نیست به جای دعوا سر اصل مطلب بحث کنیم و از موضوع اصلی پرت نشیم!
تا امروز که حرف captive درست بود امروز اومد پایین

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
اومدن پایین میتونه منطقی باشه ولی دقت کنید این روش تو ایران خیلی خوب جواب میده دلار 1000 تومانی میشه 4000 هزار تومن بعد میشه 3800
نتیجه اینکه : ارزونی شده و باید خوشحال باشیم

در کل میشه انتطار داشت تو این هفته مقداری کاهش داشته باشیم به خاطر ایام الله و برخی مسائل دیگه تو هفته دیگه بودجه رو باید دید رو چه دلاری میبندن و اون هم بی تاثیر نخواهد بود
در ضمن بانک مرکزی به دقت داره بازار رو زیر نظر میگیره بخواد دلار میشه 500 تومن نخواد میشه5000 تومان باید دید چه منافعی با ارزون شدن دلار به خطر میفته و چه گروه هایی با گرون شدن دلار وضع بهتری دارند مگرنه مردم رو خرید و فروش دلار و قیمت دلار بی تاثیر هستند

در رابطه با اینکه دوستی گفته بودن وارد کننده ها از دلار ازاد استفاده میکنند . وارد کننده های اصلی از دلار مبادله استفاده میکنند ولی جنس هاشون رو به قیمت دلار ازاد میفروشن . میمونه یک سری جنس هایی که بصورت غیر قانونی میاد که همگی با دلار ازاد خریداری میشن و برای همین قیمتشون بالا هست .

در کل باید این حس دلال بازی و انتظار کاهش و بالا رفتن قیمت دلار از ذهنمون بیرون بره چون تنها راه پیشرفت اقتصاد یک کشور ثبات اقتصادی هست

• Like
Reactions: ugi

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
آخرین قیمت (قبل از ساعت 7 عصر) روی تابلوی یک صرافی در یکی از مراکز خرید معروف تهران : دلار آمریکا 3930 تومن فروش . 3850 تومن خرید. اما به مشتری که میخواست خرید کنه میگفت نداریم. یک مشتری دلارش رو فرخت و یکی دیگه از مشتری ها در جا گفت که الان که از این آقا خریدید پس همین رو به من بفروشید که کارمند صرافی در جواب گفت شرمنده ، این خرید برای یکی از مشتری ها بود که از قبل سفارش داده بود و قراره بعداً بیاد تحویل بگیره:blink:

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
این پیچ صرافی جلالی تو فیس بوک کارش فقط بهم ریختن بازاره و قیمتاش الکیه.صبح ساعت 10.30 زده بود 4050.بعد منم بدوبدو رفتم بخرم و دیدم 3900 هست .کلی احساس زرنگی بهم دست داد و با 3910 سریع خریدم و بعد که خریدم دیدم تو بازار 3800 هست و 100 تو پاچم رفته.
ضمنا بازار صددرصد کاهشی هست چون من خریدم:)

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام دوستان تحلیلتون از قیمت اونس چیه؟ :) پیروز باشید :)

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
دوستان با كل كل كردن به جايي نميرسيد بياييد اينم دليل و مدرك

صالحی برای شرکت در کنفرانس امنیتی مونیخ به آلمان سفر می‌کند

الف - در صورت آمادگی ***** ایران، آمریکا آماده مذاکره مستقیم است

مشکل پرونده آميا به زودي حل خواهد شد/ شنبه عازم مونیخ هستم

دوستان لطفا خبر دنبال كنين اگه تو فكر خريد و فروش هستيد

آمريكايي ها هم الان آلمان هستن يه حسي دارم كه داره پشت پرده يه زد و بندي ميشه.

همش سیاه بازیه و بی نتیجه مثل همیشه پرونده ی آمیا بعد از گذشت دهها سال چرا الان به فکر حلش افتادن؟

تا بوده همین بوده اگه واقعا دنبال حل مشکل بودن سر بحث زمان و مکان مذاکرات هسته ای دبه در نمی آوردن

با این جو روانی بطور کاذب و موقت می خوان اوضاع داخلی و اقتصادی رو آروم نگه دارن

frzn87

Registered User
لایک‌ها
79
این پیچ صرافی جلالی تو فیس بوک کارش فقط بهم ریختن بازاره و قیمتاش الکیه.صبح ساعت 10.30 زده بود 4050.بعد منم بدوبدو رفتم بخرم و دیدم 3900 هست .کلی احساس زرنگی بهم دست داد و با 3910 سریع خریدم و بعد که خریدم دیدم تو بازار 3800 هست و 100 تو پاچم رفته.
ضمنا بازار صددرصد کاهشی هست چون من خریدم:)

این آخری رو خوب اومدی :D

در کل من نظرم اینه که در ایران دولت مجبور بشه مال و اموالش رو هم بفروشه نمی تونه از یه حد بزاره بالا بره چرا ؟ چون شلوغ میشه ( به اصطلاح)

xms

Registered User
لایک‌ها
387
دوستان با كل كل كردن به جايي نميرسيد بياييد اينم دليل و مدرك

صالحی برای شرکت در کنفرانس امنیتی مونیخ به آلمان سفر می‌کند

الف - در صورت آمادگی ***** ایران، آمریکا آماده مذاکره مستقیم است

مشکل پرونده آميا به زودي حل خواهد شد/ شنبه عازم مونیخ هستم

دوستان لطفا خبر دنبال كنين اگه تو فكر خريد و فروش هستيد

آمريكايي ها هم الان آلمان هستن يه حسي دارم كه داره پشت پرده يه زد و بندي ميشه.

کم به خودتون دلداری بدید اگر امریکا می خواست تحریمها را بردارد هی پله پله تشدیدش نمی کرد.

توافق پشت پرده و جلوی پرده همش توهم هست.

fx.abbas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به دوستان عزیز
مناطق مهم دلار در صورت صعود یا نزول
مقاومتها: 3940-4000-4200-4800
حمایتها:3820-3750-3630-3550
در صورت اصلاح تا 3630 میتواند پایین بیاید از دید تکنیکال و خود قیمت روند کاملا صعودی هست و اهداف بلند مدتی مد نظر هست
از دید اخباری تا زمانی که دولت با امریکا به تفاهم نرسد و تحریمها برداشته نشود روند صعودی خواهد بود و ریزش ها اصلاح در ضمن هرگونه مداخله بانک مرکزی تزریق دلار فقط یک مسکن هست و برای مدتی جلوی حرکت را میگیرد در واقع به این کار LTRO گفته میشود و فقط یک مسکن هست موفق باشید

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
این حرکات آمریکا . یعنی پا پیش گذاشتن برای مزاکره یه جور اتمام حجته که بعد اگر حمله کرد. بهانه ای داشته باشه و بگه ما مزاکره هم میخواستیم بکنیم اما اونا نخواستند و چاره ما جنگ بود.

یک سوآل از اساتید فن . دلار تا کجا بالا میتونه بره. نهایت بالا رفتنش چقدره؟؟؟ و ساده تر بگم مملکت کجا دیگه نمیتونه ادامه بده؟؟؟

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
امروز ظهر دوستم 3000 دلار تو یکی از صرافی های تهران 3900 فروخت
لامذهب هر چی قیمت میره بالا تقاضا بیشتر میشه این بنده خدا میگفت همه بجز خودش باسه خرید اومده بودن !! :wacko: صرافی هم فقط خرید داشت !!

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
به نظر من به زودی شاهد افزایش قیمت تا 4500 هم خواهیم بود

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
این آخری رو خوب اومدی :D

در کل من نظرم اینه که در ایران دولت مجبور بشه مال و اموالش رو هم بفروشه نمی تونه از یه حد بزاره بالا بره چرا ؟ چون شلوغ میشه ( به اصطلاح)

این صرافی جلالی یه جایی هست که اصلا نمیشه اسمش رو صرافی گذاشت فکر هم نمیکنم مجوز داشته باشن ولی چطور دارن فعالیت میکنند رو نمیدونم وقتی وارد میشی یه ساختمان بسیار قدیمی و مخوف بعد میری همه جا مه هست کلی ادم دارن سیگار میکشن ادم یاد قهوه خانه میفته رفتار خوبی هم با مشتری ندارند یعنی این بازی های دلار باعث شده اینها قد علم کنند . پشت تلفن یک قیمت میدن میری بخری یا حواله بزنی یک قیمت دیگه میدن کلا جای مورد اطمینانی برای قیمت گرفتن و خرید و فروش بنظر نمیرسه . باز هم نظرات و سلیقه ها متفاوت هست

یادمه چند سال پیش اصلا این بازی ها نبود میخواستی دلار بخری قیمت از صبح تا بعد از ظهر یکی بود در طول هفته و حتی ماه یکی بود . یک طوری شده که داریم حسرت چند سال پیش رو میخوریم و به 35 سال پیش دیگه کاری نداریم

Nameless

Registered User
لایک‌ها
20
این چند صفحه آخرو خوندم ببینم فردا برم یکم سکه یا دلار بگیرم یا نه ، هیچ برآیندی از حرفهای دوستان دستگیرم نشد.

فکر کنم اصلن گیرم نیاد ؟ صرافی آریا شهر بزن بزن باشه ؟:rolleyes:

بالا