persiandiscus
Registered User
دلار آمریکا 3670 تومان 3570 تومان
یه کم اومد پایین
داداش دمت گرم گفتي شنبه مياد پايين من صبح رد كردم رفت ٣٨٥٠ چون به دل منم افتاده بود
الانم ٣٥٨٠ ميخرن
داداش يه تحليل و پيشبيني هم بزاري ممنونت ميشم
بازم سپاس
یه کم اومد پایین
یه کم اومد پایین
ببین رفیق ! وقتی پسر یا برادر شما همیشه معدلش بالای 19 بوده ، روزی 6 ساعت درس میخونه ، کلاس کنکور رفته و هزار تا ..... دیگه طبیعتا باید در کنکور قبول بشه درسته؟؟؟ ولی هیچوقت 100% نیست ، بنده هم گفتم 90% ..
و به یکی از دوستان که پ.خ داده بود هم دلایل خودم رو عرض کردم .. حالا اینکه شما میایی میگی تو که خیلی استادی یا اون یکی میاد میگه نه بابا ؟؟؟ از کجا فهمیدی ؟؟ پسر خالت تو شهرداری بود بهت خبر موثق داده ، این حرفا دیگه خاله بازی میشه ، حالا من بیام واسه این افراد با این طرز فکر و این ادبیات بشینم تایپ کنم و توضیح بدم؟؟؟؟
در ضمن این رو هم گفتم که کسی زرنگه که بتونه نوسان بگیره و سود کنه ، نه اینکه من امروز دلار بخرم 4ت ، کل سرمایم رو بذارم تو این بازار بعد هم بگم آره ، من مطمئنم یه روزی میشه 4200 و من 200 هزار ت ، روی هر 1000 تا سود میکنم
زرنگی اینه که امروز بخری و 2 روز دیگه بفروشی ( که البته من قبول ندارم اینکار رو ) من میخوام بپرسم زمانی که دلار به 2700ت رسید آیا کسی اومد اینجا بگه دلار نزولی خواهد بود و به 2700 هم خواهد رسید؟؟؟ اگر کسی گفته لطفا لینک پست را به من نشان بده ... تقریبا مطمئنم که هیچکس پست نزده ... اما تا تقی به توقی میخوره آقایون سر میرسن.. واااااای بدبخت شدیم ، واااااای دلار میشه 10 هزار تومان تا قبل از عید .. اینم تحلیل آقایون... بعد 2 خط که پست میذاری کلاه قرمزی پیداش میشه و توهین میکنه » حالا شما باز بگو آقا دلیلت چیه !!! شما دلیلت چیه که هر روز خدا میگی صعودی هست !!! الان یه نفر که ادعاش میشه بیاد به من بگه امروز بازار با چه قیمتی بسته میشه !!
پوریا جان ما شانس نداریم الان بخریم دلار یهو میشه زیر 500 تومن!!!!:blink:
سلام دوستان
به شدت اومد پایین بفروشیم یا فقط فرصت خریده؟ به نظرتون کف قیمت چقده؟
با سپاس
جناب اسیر Captive
من با توجه به شناختی که از شما دارم انتظار ندارم بیای بگی اشتباه کردم یا چی ولی خواهشآ جو روانی به پا نکنید من شما رو از خیلی وقت پیش که تو خرید و فروش دلار بودید میشناسم نمیدونم حالا چیه که دارید دست به این کار میزنید مشتریاتون رو میخواهید ترقیب کنید دلاراشون رو بفروشن یا اینکه با این ترفند میخوای دلارهایی که داری رو بیشتر نگه داری و بعد طلب مشتری ها رو بدید من نمیدونم قضیه چیه و نمیخوام هم قضاوت کنم ولی بالا رفتن دلار نیاز به دلیل آوردن نداره چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است
پست پیش هم عرض کردم کسایی که میگن دلار میاد پایین حتی یک دلیل هم نمیتونند ارائه بدن شما هم اگه داشتی ارائه میدادی .
من به شخصه از یکی از استادان دانشگاه علامه طبابایی شنیدم که قیمت واقعی دلار نه 4000 یا 5000 هزار تومنه بلکه چیزی بالغ بر 9000 تا 11000 تومنه . شما میدونی این دانشگاه چه دانشگاهیه که ؟ پروژه های اقتصادی کشور از این دانشگاه میاد بیرون . حالا خود دانی .
یعنی انقدر ما بدبخت و بیچاره شدیم و دیگه مشتری نداریم و :دی ، مشتری هامونم همه منتظرن ببینن من اینجا چی میگم و بیان دلار هاشون رو به من بفروشن؟؟؟ واقعا خندم میگیره از این پست شما :دی ، پس اگر بگم میشه 10 هزار تومان چی؟؟؟
اونوقت قصدم این نمیشه که بخوام دلار هایی که رو دستم باد کرده رو به قیمت بالاتری بفروشم؟ : )))))))))))
بسه دیگه !! در ضمن به دوستانی که پ.خ زدند 4 دلیل آوردم که گفتم 90% امکان داره دلار در این هفته ریزش کنه ، کاری به هفته ی آینده و سال دیگه ندارم !!!! شایدم بشه 10 هزار تومان به قول دوستان که بر میگرده به او مثالی که زدم در مورد کنکور و درس و مشق !!! دوستان دیگه هم خواهشا پ.خ نزنند در این مورد !!! به موقع پ.خ که دادم دوستان رو اسکرین شات میگیرم و میذارم !! اما باز هم واسه بعضی از دوستان روشن کنم قضیه رو که من فقط نظرم رو گفتم نه کارشناس مسائل بین المللی هستم ( به قول یکی از دوستان ) نه آشنا تو شهرداری دارم که منبع موثقم باشه :دی...
یعنی انقدر ما بدبخت و بیچاره شدیم و دیگه مشتری نداریم و :دی ، مشتری هامونم همه منتظرن ببینن من اینجا چی میگم و بیان دلار هاشون رو به من بفروشن؟؟؟ واقعا خندم میگیره از این پست شما :دی ، پس اگر بگم میشه 10 هزار تومان چی؟؟؟
اونوقت قصدم این نمیشه که بخوام دلار هایی که رو دستم باد کرده رو به قیمت بالاتری بفروشم؟ : )))))))))))
بسه دیگه !! در ضمن به دوستانی که پ.خ زدند 4 دلیل آوردم که گفتم 90% امکان داره دلار در این هفته ریزش کنه ، کاری به هفته ی آینده و سال دیگه ندارم !!!! شایدم بشه 10 هزار تومان به قول دوستان که بر میگرده به او مثالی که زدم در مورد کنکور و درس و مشق !!! دوستان دیگه هم خواهشا پ.خ نزنند در این مورد !!! به موقع پ.خ که دادم دوستان رو اسکرین شات میگیرم و میذارم !! اما باز هم واسه بعضی از دوستان روشن کنم قضیه رو که من فقط نظرم رو گفتم نه کارشناس مسائل بین المللی هستم ( به قول یکی از دوستان ) نه آشنا تو شهرداری دارم که منبع موثقم باشه :دی...
فردا چنده ؟
به قول شما تحلیلگر کسیه که قیمتی که امروز بسته میشه رو میگه ؟
وگرنه بازم به قول شما همه میدونن که یروز میشه 5000 تومان دوباره برمیگرده 4500 باز میشه 4800 باز 4600
1 ساعت پیش رو 3835 دلار آمریکا رو خریدم
می دونم الان که خرید کردم دلار میره رو 3500![]()
خدایی حرف های Captive درسته حیف که اینجا لایک نداره . تو این چند وقته دلار خیلی بالا پایین شده . یادمه مهر ماه حدودای 3200 بود ولی حدودای آذر رسید به 2900 الانم شده 4000 و خورده ای الانم میگن تا عید میره روی 10000 ولی به نظرم این مورد جو روانیه برای اینکه بازار رو ملتهب کنن این شایعه ها رو راه میندازن . همین قضیه 18 بهمن هم یه جورایی جو روانیه تا بازار ملتهب تر بشه