• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
شما از کجا ایمان داری ؟
مگه علمی یا تجربه ای در این زمینه داری ؟
در ضمن تا وقتی که شلوغ نشه هیچ چی کم نمی شه مطمئن باش!

والا ما بچه که بودیم بهمون گفتند پول بهتر است از ثروت واسه همین دنبال علم نرفتیم :دی

Captive

لایک‌ها
16,665
من هم اعتقاد دارم به کاهش در نیکه دوم هفته ی آتی بعد از لینکه سقف 4350-4450 رو زد

شما که همیشه تو این تاپیک میگید قیمت میره بالا ، خب بالا رفتن که کاری نداره منم مطمئنم تا یه مدت دیگه 5ت رو میزنه !!! حالا این یه مدت کی باشه خدا میدونه !! اما تحت هر شرایطی هفته ی آینده دلار نزولی خواهد بود /. یعنی 90% ایمان دارم و دلایل خاص خودم رو دارم که دلیلی نمیبینم بخوام اینجا مطرح کنم !! حالا اگر هم نزولی نبود و شد 10 هزار تومان نیاید بگـــید هــــــه فلانی گفت نزولی هست این هفته ما هم رفتیم فروختیم بدبخت شدیم...

یه عده 100 سال پیش پست زدند که آقا دلار میشه 3 تومان !! بعد هم ول میکنند و میرن ، بعد از چند ماه که دلار سعودی شد میان پست میزنن ااااااااااووووووه دیدید من گفتم !!! هیچکس باور نمیکرد :دی

اینکه نشد تحلیل !!

aQoa

Registered User
لایک‌ها
140
دلایل خاص خودم رو دارم که دلیلی نمیبینم بخوام اینجا مطرح کنم

تحلیل یعنی این.:D

اینقدر از این خنک بازیا بدم میاد.یارو میاد میگه من یه چیزی از یه منبع موثق شنیدم به یکی گفتم الانم فکر کنم خوابه ! آره خوابه داره خوابه او موضوع رو که گفتم از یه منبع موثق شنیدمو میبینه.

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
شما که همیشه تو این تاپیک میگید قیمت میره بالا ، خب بالا رفتن که کاری نداره منم مطمئنم تا یه مدت دیگه 5ت رو میزنه !!! حالا این یه مدت کی باشه خدا میدونه !! اما تحت هر شرایطی هفته ی آینده دلار نزولی خواهد بود /. یعنی 90% ایمان دارم و دلایل خاص خودم رو دارم که دلیلی نمیبینم بخوام اینجا مطرح کنم !! حالا اگر هم نزولی نبود و شد 10 هزار تومان نیاید بگـــید هــــــه فلانی گفت نزولی هست این هفته ما هم رفتیم فروختیم بدبخت شدیم...

یه عده 100 سال پیش پست زدند که آقا دلار میشه 3 تومان !! بعد هم ول میکنند و میرن ، بعد از چند ماه که دلار سعودی شد میان پست میزنن ااااااااااووووووه دیدید من گفتم !!! هیچکس باور نمیکرد :دی

اینکه نشد تحلیل !!

سلام . خوب اینجا هم تاپیک تجحلیله . خوب شما لطف بفرمایید مثل بقیه نباشید و دلایل خودتون رو در اختیار ما بگذارید

دیگه اون هم کسی بره بفروشه یا بخره با خودشه
شما هم لطفا عنایت بفرمایید همه استفاده کنند

EHSAN™

Registered User
لایک‌ها
330
سلام بر همگی.:)

به نظر من بانک مرکزی به زودی پیش فروش سکه میکنه و قیمتا افت خواهد کرد. من که امشب نیم سکه ام رو 780 فروختم.:happy:
سلام... آقا این نوع تجارت از شما بعیده...

dollar_e_gold

Registered User
لایک‌ها
95
دوستانی که میگن دلار میاد پایین حتی یک دلیل هم نمیتونید ارائه بدید قوی ترین موتور بالا رفتن دلار همین آخر سال بودنه که همیشه با افزایش قیمت دلار و طلا همراه بوده .
این روز ها هیچ خبر خوبی نیست که بشنوید مطمئن باشید
من که تا جوراب های پامو فروختم دلار خریدم به شما هم همین کارو پیشنهاد میکنم .

signore

Registered User
لایک‌ها
636

اینکه نشد تحلیل !!

فقط تو خوبی ، فقط تو واردی ، تو استادی ، تو پیشگویی ، تو تحلیلگر همه مسائل روز اقتصادی ، اجتماعی ، سیاسی ، فرهنگی ، هنری و ... هستی.

برو خوشحال باش:lol:

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
من تا وقتی که یاد داشتم تو این تاپیک نوشتن میره بالا بعد میاد پایین:O
هیچ وقت هم اینجوری نشده:)

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

هیچ ریزش شدیدی در کار نیست

مطمین باشید

فردا جو امنیتیه صرافیا

sparda

Registered User
لایک‌ها
29
احتمال توافق هم زمان پرونده هسته ای و سوریه

روسیه موفق شده امریکایی ها و ایرانی ها را قانع کند که بر سر موارد اختلافی با یکدیگر به توافق برسند به این ترتیب که ایران بر سر برنامه هسته ای اش کوتاه بیاید در مقابل امریکا نیز بر سر سوریه کوتاه بیاید و بپذیرد که اسد و **** او همچنان در قدرت باقی بمانند.

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
دوستانی که میگن دلار میاد پایین حتی یک دلیل هم نمیتونید ارائه بدید قوی ترین موتور بالا رفتن دلار همین آخر سال بودنه که همیشه با افزایش قیمت دلار و طلا همراه بوده .
این روز ها هیچ خبر خوبی نیست که بشنوید مطمئن باشید
من که تا جوراب های پامو فروختم دلار خریدم به شما هم همین کارو پیشنهاد میکنم .

الان شما یعنی جوراب برای پوشیدن هم دیگه نداری ؟

Captive

لایک‌ها
16,665
دکتر راست میگفت ، متاسفانه بچه سال خیلی زیاد هست توی این تاپیک :) و کلا نمیشه بحث کرد ، من کامنت های خوبی رو در سایت ارانیکو زمانی که زنده بود میذاشتم و از مطالب بقیه هم استفاده میبردم !! اینجا هم اصلا بحث نمیکردم فقط پست ها رو میخوندم که همه فقط میگن میره بالا ، میره بالا ... بعله منم میگم میره بالا 10ت هم میشه :)

شب خوش :)

Pooriya.a

فروشنده معتبر
لایک‌ها
505
ما بالاخره این 7-8میلیون پول رو چیکار کنیم ؟ بریم بخریم یا نخریم ؟؟

یدفعه نیاد پایین بیچاره شیم :D

++++++++

دوستان خرید دلار - یورو - درهم یا ریال عربستان ...کدوم منطقی تره ؟

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249

اینکه نشد تحلیل !!

شما که اینقدر استادی میشه تحلیل خودتون رو ارائه بدید؟ دلار تحت هر شرایطی هفته ی آینده نزولی خواهد بود؟
دلایل خاصی دارید که دلیلی نمی بینید بخوایید اینجا مطرح کنید؟
مطمئنا اونایی که میگن دلار باز هم میره بالا اگه بهتر از این تحلیل شما نباشه بدتر نیست! باز بالا رفتن قیمت دلار به همه ثابت شده و تا مشکل رو ریشه ای حل نکنن ادامه داره

xms

Registered User
لایک‌ها
387

آب زرشک .:lol:
کدام توافق .:D

هر وقت تحریمها لغو شد ان هم طی بیانیه رسمی غربیها عملاً اون وقت بازار تکون می خوره نه با حرف هر ننه قمری.
این شایعات را باور نکنید.:Snorkle:
توافق کشک هست بیشتر اثر روانی دارد تا عملی .

ممکنه یک عده با این حرفها جو زده بشوند ولی حرفه ایی ها را نمی شود اغفال کرد.:glasses:
پس تا می تونید بخرید که رود حالا حالا صعودی هست.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
احتمال توافق هم زمان پرونده هسته ای و سوریه
روسیه موفق شده امریکایی ها و ایرانی ها را قانع کند که بر سر موارد اختلافی با یکدیگر به توافق برسند به این ترتیب که ایران بر سر برنامه هسته ای اش کوتاه بیاید در مقابل امریکا نیز بر سر سوریه کوتاه بیاید و بپذیرد که اسد و **** او همچنان در قدرت باقی بمانند.
از این خبرا زیاد خوندیم که صرفا مصرف داخلی داره و جهت آرام کردن موقت بازاره با کمک شایعه های مثبت
اصلا بحث سوریه دست آمریکا نیست که بخواد سرش معامله کنه!
بعد از دهها هزار کشته بحث جنگ داخلی و مردم داغ دیده ای ست که دیگه نه میشه خشم و نفرتشون رو فرو نشوند نه اعتمادشون رو جلب کرد
آمریکا اگه می تونست متحد نزدیک خودش حسنی مبارک رو برای حفظ امنیت اسرائیل سر قدرت نگه می داشت وقتی که توی کشوری علیه حکومت تظاهراتی برگزار بشه و خون ریخته بشه اونم به این میزارن جمع کردنش تقریبا غیر ممکنه
نمونش انقلاب خودمون که از زمان آغاز تظاهرات علیه حکومت پهلوی تا سرنگونیش حدود 14 سال طول کشید شاه هر کاری کرد نتونست اعتماد مردم رو جلب کنه و خشمشون رو فرو بکشونه

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
از خوشحالی اشک تو چشمام حلقه زده
بالاخره رکورد زدیم.خدایا شکرت
دلار 4051

بالا