• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

meysam77

Registered User
لایک‌ها
7
دوستان عزیز خواهشا کسی رو تشویق به خریدن دلار و یا ارز نکنید ! این ضربه زدن و یه نوع مرگ تدریجی خودمون هست !!

اگر خیلی به فکر بی ارزش نشدن پولتون هستید هم به طلا و سکه و یا مسکن روی آورید بعد هم به خدا انقدر که تو کارآفرینی ( از هر نوعی ) پول و سود هست !! تو دلالی و خرید و فروش ارز نیست !!!

اینکه شما 10 هزار دلار هم بخرید و عرض 3 ماه !! 3 میلیون هم سود کنید ( با کلی ) استرس و ترس از ریزش قیمت !! باز هم ضرر کردید چون میخواید با سود اون برید خونه بخرید که 3 برابر شده !! برید لپ تاپ بخرید که 2 برابر شده ، برید موبایل بخرید که 2 برابر شده و....

امیدوارم همین ماهایی که میایم اینجا پست میزنیم اول به فکر جامعه و مردم باشیم بعد هم به فکر خودمون و خانوادمون !! به خدا قسم که من تا به حال حتی 1 سنت هم خریداری نکردم که بخوام انبار کنم ! و کاملا هم راضی هستم و هیچوقت سرمایم رو تو این زمینه نمیریزم که حالا بعدش 2 زار سود کنم.

خونه 3 برابر نمی شود !

البته خانه های کوچک حسابش جداست .... که امروز هر چیز ارزانی حباب می گیرد ، مثل سکه ی 1 گرمی یا ربع سکه با حباب های در حد خنده آور نسبت به نیم یا کل سکه ،... یعنی انسان خنده اش می گیرد کسی اینها را با این حباب حاضر باشد بخرد ، اما چون طرف یک ملیون و پانصد تومان ندارد .... ولی چهارصد هزار تومان دارد و با چهارصد هزار تومان هم چیزی جز یک گرمی بهش نمی دهند مجبور می شود همان یک گرمی را به این قیمت بخرد ... اگر می خواهد سکه بخرد !

این حالت برای خانه های کوچک هم می تواند اتفاق بیافتد .... اما در خانه های متوسط و بالا نمی افتد .... خانه ای که زمان دلار 1100 تومانی 350 ملیون می خریدند (تقریباً 350 هزار دلار) امروز بیشتر از 450 ملیون نمی خرند ... (تقریباً کمتر از 150 هزار دلار) ... همینطور ماشین که تازه 6 ماهه قیمتش رو دارن می کشن بالا و قبل از آن هر سال با تعداد سکه های کمتری می شد همان ماشین پارسال را البته نو و مدل امسالش خرید !،

پس سرمایه گذاری در مسکن جدا از افت قیمت سالانه ی بنا ....امکان زلزله ، جنگ ، نقد شوندگی بسیار بد ، عوارض و مالیات و جریمه و ...... قطع شدن یارانه ات :rolleyes: و ..... حتی ارزش پولت را هم حفظ نمی کند :weird:... سود دهی که برو تا بهش برسی :king:

و در آخر در این مملکت به قولی :
زن صیغه ای ، شغل دلالی و خانه اجاره ای .... (شوخی که شاید راست باشه ولی به هر حال شوخی هست... من میگم زندگی مجردی ، شغل آزاد ، خانه خانه ی بابا :D که البته این هم شوخی من است)

با تشکر (البته الآن زرنگاش به جای خرید سکه گرمی و ربع میرن به همون اندازه ی پولشون دلار خرد می خرن)

Harrp

Registered User
لایک‌ها
15
اون موقع که گفتم تموم شده فکر کردم لا اقل 2 زار توی اینا شعور و مدیریت هست ولی دیگه 100% بعد از اون جریان مطمئن شدم که توشون نیست و فقط دارن همون طبقه کت و کلفت که به هر ارگان و سازمان بسته هست دمشون دارن جیباشون رو پر میکنن
( icon sojdeh ) !

این عیدی و یارانه .... رو یکی‌ باید بده دیگه. خوب "من" هم میام به عناوین مختلف از جیب خودت میدزدم بعد یه مقدارشو بهت به عنوان همون عیدی و یارانه بر میگردونم ، در آخر هم چیزی که باقی‌ میمونه اینه که پیش خودت میگی‌ عجب "مهر ورزی " بود دمش گرم ما بهش مدیونیم و ازش حمایت می‌کنیم !

عکس از False news

فایل های ضمیمه

• zimg_001_38.jpg
    zimg_001_38.jpg
    68.4 KB · نمایش ها: 95

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
آقا قیمت یورو رو مطمئنین 5150؟؟؟

شتتت

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
یوری گاگارین در روز ۱۲ آوریل ۱۹۶۱ میلادی (۲۳ فروردین ۱۳۴۰) توسط فضاپیمای وُستوک-۱ به فضا رفت و به مدت ۱۰۸ دقیقه مدار زمین را یک دور بطور کامل پیمود. عصر سفرهای فضایی انسان با این پرواز آغاز گشت.

امروز ميگن ما بچه اورتنگوتان فرستاديم و برگردونديم

يعني اشك تو چشام حلقه زده از اينهه پيشرفت اصلا" يادم رفته حقوقم و عيديم و سرمايم هم قيمت پهن گاو شده :(

من از دیشب دارم میخندم به حرفت واقعاً با مصما گفتی :D

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
سلام

مطمئنید هفته ی پیش 3240 بوده ؟؟؟ چند دلار میخواستید بخرید؟؟؟ 5 هزار دلار؟؟؟؟ 2 میلیون -3 میل سود !! خب امروز هم دلار هارو فروختید !! حالا چی؟؟؟ بازم میتونید دلار بخرید و هفته بعد 2 میل سود کنید؟؟؟

دوست عزیز من ، داری اشتباه میکنی :) برو لپ تاپ ، موبایل بخر بفروش !! برو ماشین بخر بفروش !!! برو رم و هارد و 100 تا چیز دیگه بیار و بفروش !! اونا سود نداره؟؟ فقط دلار سود داره؟؟ اینجا ملت دارن با فروش مودم وایرلس ماهانه درآمد کسب میکنند ! با فروش شارژ ایرانسل دارن پول در میارن !! دارن بنر و هدر و قالب و 100 کار دیگه انجام میدن و پول در میارن !!

اما متاسفانه بعضی ها میخواهند دلار بخرن و دست رو دست بذارن و روزی 100 بار دعا کنند که 500 تومان گرونتر بشه و این افراد حالی به هولی شوند :)

لپ تاپ؟ موبایل؟؟ :D نمی دونم رفتی بازار یا نه ولی فروشنده های اینجور وسایل در به در دنبال مشتری می گردن که اجناسشون رو آب کنن! با این گرونی ملت دیگه قدرت خریدشون نمی رسه
ولی دلار رو روی هوا می زنن
البته خودم تا بحال ارز یا سکه خرید و فروش نکردم چون سرمایه ی اولیه رو ندارم ولی از اوضاع بازار خبر دارم
اگه منم پول داشتم مطمئنا نمی رفتم لپ تاپ و موبایل بخرم یا پولم رو بصورت ریال نگه دارم و روز به روز شاهد کاهش ارزشش باشم می زدم توی کار سکه و ارز
بحران و آشفتگی اقتصادی که دولت و مسئولین بی کفایت به مردم تحمیل کردن مردم که نباید این وسط همیشه قربانی باشن
دلالی مردم برای سود یا حداقل حفظ ارزش پولشون در چنین شرایطی کاملا طبیعی و اجتناب ناپذیره حداقل با این سودها یه خورده از میزان گرانی و تورم تحمیل شده بر زندگیشون رو جبران می کنن

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325
راسته كه كساني كه دلار و طلا و ... خريدند ، از اينكه شرايط تحريم سخت تر بشه تا افزايش دارايي پيدا كنند، خشنود هستند . ( سختي براي همه ، سود براي من ؟!‌ )

trex2008

Registered User
لایک‌ها
180
شنوندگان عزیز توجه فرمایید
هم اینک هر دلار شیطان 3900 تومان معامله شد
ما می توانیمم مارکورد زدیم.

trex2008

Registered User
لایک‌ها
180
انگار وضع خیلی خرابه، کار از دیو و دلبر گذشته، باید به فکر غذا بود!
امیدوارم در چند ماه آینده حداقل غذا پیدا بشه بخوریم مثل کشورهای قحطی زده نشیم.
تارگت شب عید را هم دیگه نمیشه پیش بینی کرد، اگر روزی 100 تومان بالا بره معلومه چی میشه.

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
مسکن کشش بیشتری از این رو نداره
همه تخم مرغ هاتون رو تو سبد مسکن نزارید

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
دلار 3920

یورو 5340

یا زهرااااااااااااااااااااااااااا

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
سلام

مطمئنید هفته ی پیش 3240 بوده ؟؟؟ چند دلار میخواستید بخرید؟؟؟ 5 هزار دلار؟؟؟؟ 2 میلیون -3 میل سود !! خب امروز هم دلار هارو فروختید !! حالا چی؟؟؟ بازم میتونید دلار بخرید و هفته بعد 2 میل سود کنید؟؟؟

دوست عزیز من ، داری اشتباه میکنی :) برو لپ تاپ ، موبایل بخر بفروش !! برو ماشین بخر بفروش !!! برو رم و هارد و 100 تا چیز دیگه بیار و بفروش !! اونا سود نداره؟؟ فقط دلار سود داره؟؟ اینجا ملت دارن با فروش مودم وایرلس ماهانه درآمد کسب میکنند ! با فروش شارژ ایرانسل دارن پول در میارن !! دارن بنر و هدر و قالب و 100 کار دیگه انجام میدن و پول در میارن !!

اما متاسفانه بعضی ها میخواهند دلار بخرن و دست رو دست بذارن و روزی 100 بار دعا کنند که 500 تومان گرونتر بشه و این افراد حالی به هولی شوند :)

این حرفو خیلی قبول دارم دلارم خرید فروش هم شد شغل؟؟اینم از جون های مملکت

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

دوستان دقت کنند همه چیز دست خود بانک مرکزیه
میخوان پول عیدی ها رو دربیارن
4200 تخلیه کنید که شد 4200 میریزه 3600

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
صحبت دیروز مموت که ارز اقتصادی 1.8 قیمت فعلی باید باشد + افزایش 6 ارز امروز مرکز مبادلات یعنی سیگنال
1.8*2450 = 4410 :eek:

یعنی شدیم برده ها ... صب تا شب میدویم کار میکنیم جنس میفروشیم اگر سودمون کم باشه که توی ضرریم تازه اگر سود بالا بگریریم از مشتری اونوقت دولت محترمه دست میکنه همه اون پولو از جیبمون میکشه بیرون.:thumbsdow

frzn87

Registered User
لایک‌ها
79
خنده داشت واقعا ؟
من داشتم میرفتم هفته پیش دلار بخرم(3240) و اینجا نظر خواستم شما اومدی گفتی آقا نخر بزن تو کاسبی و من با همون حرف شما تصمیم به خریدو عوض کردم و افتادیم تو فکر بزنیم تو کار.تا خواستیم فکر کنیم دلار شد 3800 و اینم ما و کلی ضرر برای پولی که 1.5سال با شیفتای سنگین بیمارستان و با بدبختی جمع کرده بودم.
اتفاقا به نظر من هر چی دارید بدید به دلار.
آقا اینجا کسی که مدرک نداره و چشم جهان بین هم نداره . پس به کسی توجه نکن راه خودتو برو
همه مثل هم هستند شک نکن . همون صرافش هم نمی دونه فردا چی میشه وگرنه الان میلیاردر بود
راهی که خودت میدونی خوبه برو و ادامه بده
موفق باشی
من هم یورو 4360 بود رفتم بخرم دم در صرافی . گفت 1 ساعت دیگه باز می کنه دیگه وقت نکردم برم بخرم 1000 یورو میخواستم بگیرم
میشد 4.360.000 تومان البته من برای دلالی نمی خواستم نیاز داشتم حالا شده 5200 یورو یعنی همون رو 5.200.000 )

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
در پی مبادله گاز ایران با طلای ترکیه و تبدیل آن به ارز و سپس انتقال آن به ایران٬ بسیاری از بانک‌های امارات از خرید طلای ترکیه سر باز می‌زنند. دولت امارات نیز خواستار آن شده که تجار از این امر خودداری کنند.
دلیل احتمالی

بالا