meysam77
Registered User
- نوشتهها
- 357
- لایکها
- 7
دوستان عزیز خواهشا کسی رو تشویق به خریدن دلار و یا ارز نکنید ! این ضربه زدن و یه نوع مرگ تدریجی خودمون هست !!
اگر خیلی به فکر بی ارزش نشدن پولتون هستید هم به طلا و سکه و یا مسکن روی آورید بعد هم به خدا انقدر که تو کارآفرینی ( از هر نوعی ) پول و سود هست !! تو دلالی و خرید و فروش ارز نیست !!!
اینکه شما 10 هزار دلار هم بخرید و عرض 3 ماه !! 3 میلیون هم سود کنید ( با کلی ) استرس و ترس از ریزش قیمت !! باز هم ضرر کردید چون میخواید با سود اون برید خونه بخرید که 3 برابر شده !! برید لپ تاپ بخرید که 2 برابر شده ، برید موبایل بخرید که 2 برابر شده و....
امیدوارم همین ماهایی که میایم اینجا پست میزنیم اول به فکر جامعه و مردم باشیم بعد هم به فکر خودمون و خانوادمون !! به خدا قسم که من تا به حال حتی 1 سنت هم خریداری نکردم که بخوام انبار کنم ! و کاملا هم راضی هستم و هیچوقت سرمایم رو تو این زمینه نمیریزم که حالا بعدش 2 زار سود کنم.
خونه 3 برابر نمی شود !
البته خانه های کوچک حسابش جداست .... که امروز هر چیز ارزانی حباب می گیرد ، مثل سکه ی 1 گرمی یا ربع سکه با حباب های در حد خنده آور نسبت به نیم یا کل سکه ،... یعنی انسان خنده اش می گیرد کسی اینها را با این حباب حاضر باشد بخرد ، اما چون طرف یک ملیون و پانصد تومان ندارد .... ولی چهارصد هزار تومان دارد و با چهارصد هزار تومان هم چیزی جز یک گرمی بهش نمی دهند مجبور می شود همان یک گرمی را به این قیمت بخرد ... اگر می خواهد سکه بخرد !
این حالت برای خانه های کوچک هم می تواند اتفاق بیافتد .... اما در خانه های متوسط و بالا نمی افتد .... خانه ای که زمان دلار 1100 تومانی 350 ملیون می خریدند (تقریباً 350 هزار دلار) امروز بیشتر از 450 ملیون نمی خرند ... (تقریباً کمتر از 150 هزار دلار) ... همینطور ماشین که تازه 6 ماهه قیمتش رو دارن می کشن بالا و قبل از آن هر سال با تعداد سکه های کمتری می شد همان ماشین پارسال را البته نو و مدل امسالش خرید !،
پس سرمایه گذاری در مسکن جدا از افت قیمت سالانه ی بنا ....امکان زلزله ، جنگ ، نقد شوندگی بسیار بد ، عوارض و مالیات و جریمه و ...... قطع شدن یارانه ات
و در آخر در این مملکت به قولی :
زن صیغه ای ، شغل دلالی و خانه اجاره ای .... (شوخی که شاید راست باشه ولی به هر حال شوخی هست... من میگم زندگی مجردی ، شغل آزاد ، خانه خانه ی بابا
با تشکر (البته الآن زرنگاش به جای خرید سکه گرمی و ربع میرن به همون اندازه ی پولشون دلار خرد می خرن)