• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
دقیقا با شما موافقم. خیلی از این مردم گوسفند فکر می کنن دلار که پایین میاد وسال بهتر میشه نمی دونن که اجناس تکون نمی خوره ولی با افزایش بعدی گرون میشه.

این چه طرز حرف زدنه؟ اصلاً جناب عالی کی باشی که به این صورت به مردم توهین می کنی؟ یکم ادبیات حرف زدن یاد بگیری بد نیست.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
شایعات.جوگیری مردم.ملت فکر کردن تحریم اینا تموم شد ولی به نظرم میره بالا.چون الکی اومد پایین.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

کاملا باهات موافقم به نظرم واسه خرید موقع خوبیه
دلیل ارزونیش هم احتمالا هم تزریق کردن هم ملت دلاراشون رو دارن آب میکنن تا برن باهاش پسته بخرن

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
شایعات.جوگیری مردم.ملت فکر کردن تحریم اینا تموم شد ولی به نظرم میره بالا.چون الکی اومد پایین.

شما هم که انگار ناراحتی پایین میاد !
عزیز اون روزایی که 300 تومن میرفت بالا چرا نمیگفتی الکی داره بالا میره !

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

ولی من اینطور فکر نمیکنم.
فکر میکنم دولت ارز به بازار تزریق کرده. حالا یا برای تامین عیدی بازنشسته ها یا برای ایجاد این شایعه که تحریم ها داره کم میشه. فکر میکنم حداقل تا آخر هفته قیمت پایین بیاد.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
ولی من اینطور فکر نمیکنم.
فکر میکنم دولت ارز به بازار تزریق کرده. حالا یا برای تامین عیدی بازنشسته ها یا برای ایجاد این شایعه که تحریم ها داره کم میشه. فکر میکنم حداقل تا آخر هفته قیمت پایین بیاد.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

خداکنه ارزونتر بشه خدا کنه بیاد پایین

اما یاسینی جان این چه اقتصادی که با گفتن یه کلمه اینجوری تکون میخوره تلوزیون زیرنویس کرده تحریم ها داره یواش یواش برداشته میشه ازقول اقای صالحی ببین چی شده!!!

الانم که هی زیرنویس میکنند دلار ازاد شده3150 خودکشی کردن تو اخبار هی میگن

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
دکتر موذنی یه تحلیل بزن ببینیم چه خبره :D
چرا داره ارزون میشه؟ تزریق شده یا ملت جوگیر شدن؟

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
کسی لینک موثق در مورد برداشتن تحرپیم ها داره؟

h_jal

Registered User
لایک‌ها
69

سلام
مردم همه از من می پرسیدن مگه مذاکره منفی نبود کسی از ارزون شدن خبر نداشت سایع ای در کار نبود!! میدان فردوسی ساعت 5 فروش دلار 3300 پوند 5000 یورو 4500 4400

D-olarba-Z

Registered User
لایک‌ها
111
برادر من تمام این نوسانات قدرت امریکارو داره به ما نشون میده...یه 3 4 تا تحریم برداشته شد دلار اینجوری سقوط کرد...با امریکا نمیشه در افتاد.....وسلام ختم کلام.

زن لایکو 100+

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
برادر من تمام این نوسانات قدرت امریکارو داره به ما نشون میده...یه 3 4 تا تحریم برداشته شد دلار اینجوری سقوط کرد...با امریکا نمیشه در افتاد.....وسلام ختم کلام.
چه تحریم هایی برداشته شده ؟

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
آقا قیمت بازار یورو رو دارین؟
صاف شدیم.100جور قیمت دادن !

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

chance

Registered User
لایک‌ها
119

لغو تحریم بانک های ملت ،سینا و صادرات توسط اتحادیه اروپا نقش مهمی در تزریق ارز به بازار داشت و روند افزایشی ترزیق ارز کمک شایانی به کاهش قیمت دلار کرد .

کد:
یک کارشناس بازار سرمایه از کاهش قیمت دلار تا 3 هزار تومان در روزهای آینده خبر داد

http://www.didehbannews.com/content/تحریم-بانک-های-ملت-،سینا-و-صادرات-توسط-اتحادیه-اروپا-لغو-شد
به گزارش دیده بان نیور به نقل از مشرق ، روند نزولی قیمت دلار در بازار آزاد پس از مذاکرات آلماتی قزاقستان همچنان ادامه دارد ، بطوریکه امروز در بازار آزاد قیمت این ارز پر حاشیه تا 3430 تومان کاهش یافت .
محمد تقوی کارشناس اقتصادی با اشاره به لغو تحریم برخی بانک ها در روزهای اخیر گفت : لغو تحریم بانک های ملت ،سینا و صادرات توسط اتحادیه اروپا نقش مهمی در تزریق ارز به بازار داشت و روند افزایشی ترزیق ارز کمک شایانی  به کاهش قیمت دلار کرد .
این کارشناس بازار افزود : آمارها از وجود 18میلیارد دلار در خانه های مردم حکایت می کند و کاهش این روزهای قیمت دلار باعث می شود که مقدار زیادی از این دلارها روانه بازار شود که پیش بینی می گردد این حجم ورودی  ارز به بازار و همچنین انتقال آسان ارز پس از لغو تحریم ها ،قیمت دلار را تا 3 هزار تومان در روزهای آینده کاهش دهد .
بر اساس آخرین گزارش میدانی خبرنگار ما هم اکنون دلار در صرافی ها 3400 تومان خریداری می گردد و صرافی ها فعلا فروشنده نیستند .

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384

حتی تو این مذاکره چند روز پیشم پیشنهادی برای برداشته شدن تحریما مطرح نشده و تحریمی هم لغو نشده مگر اینکه تو نشست بعدی که بعد عید هست تازه بخواد اتفاق خاصی بیفته.

bene

Registered User
لایک‌ها
481
کاهش و افزایش نرخ ارز با دولت هست ( نتنها در ایران حتی در کشورهای پیشرفته جهان )
هیچ تحریمی هم برداشته نشده .

naran1

کاربر فعال هنر های ترسیمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,544
آقا قیمت بازار یورو رو دارین؟
صاف شدیم.100جور قیمت دادن !

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

1362407663321.jpg

بالا