• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
هيچ توافقي در كار نيست و ملت رو سره كار گذاشتن دوباره الان وقته خريده

Fouad-PES

Registered User
لایک‌ها
252
من اگه پول داشتم، فردا صبح میرفتم با پایین ترین قیمت میخریدم.
مطمئنا در آینده ای نزدیک دوباره میره بالا

h_jal

Registered User
لایک‌ها
69
سلام
هیچ شایع ای درکار نبود و کسی منتظر پایین امدن نبود حتی دلال ها میومدن میگفتن کسی دلارنمیخواد این مشاهده خودم درساعت 3 و 5 امروربوده:
دلار 3300
یورو 4400 4500
پوند 5000

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
حالا که دلیل قطعی و پایداری برای این افت قیمت نیست با این همه خرید دلار موجود تو بازار دوباره رو به کاستی میره و قیمت میکشه بالا.حالا زمانش بستگی به همون ارز تزریقی داره :|

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
کسی لینک خبری معتبری از برداشتن این تحریم بانک صادرات و ملت داره؟!
نمیدونم این خبرا از کجا میاد

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
دلال ها و صراف ها خ!وب خوب این یکی دو روزه دلارهای مردم فلک زده از همه جا بی خبر جمع کردند . حالا فردا و پس فردا هم به همین کارشون ادامه میدن. باز هم مثل همیشه خوب خوب که ملت همه دار و ندارشون رو از ترس کاهش قیمت دو دستی تقدیم اینها کردند ، قیمت شروع میکنه به افزایش و باز برمیگرده همونجا که بود. میگید نه؟ صبر کنید ببینید.
هیچ تحریمی هم برداشته نشده. بحث توافق و این برنامه ها هم به نظر منتفی میرسه . تصور کنید اگه گفته میشد که نتیجه گفتگوها امیدبخش نبوده ، اونوقت الان باید دلار 7000 تومنی رو شاهد می بودیم. حکومت تصورش اینه که داره 5+1 و جامعه جهانی رو بازی میده تا به این وسیله زمان بخره ، همین

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
نکته رو باید عرض میکردم که دیدم لازم شد بگم

اول اینکه اگر بعضی از دوستان و کاربران فعال در بخش دیدن امروز یه چند تا پست هاشون به خاطر همون بحث توهین به عام جامعه شده بود مجبورا به خاطر مصلحت که اون بحث کلا پاک شه و بعدا کدورتی ایجاد نشه کل کوت ها و بحث ها رو پاک کردم با افرادی که توهین کردن و چه آتیش بیار معرکه بودن هم برخورد صورت گرفت .

من باب افت چند روزه . به آخرین پست من قبل این پست برگردید . موقعی اون پست رو دادم که ارز اصلا صحبتی از کاهش نداشت یه جمله این رو بارها گفت بازم میگم تصمیمات 1 شبه اینجا ایران هست همه چی ممکن هست و دقیقا در پایان پستم جمله ای رو گفتم :

بانک مرکزی رکب رو زد ولی لگد مونده ......

دلیل اینکه دیگه شرکت نمیکنم متاسفانه برداشت ها هست از همفکری اگر دقت کرده باشید بنده در هیچ پستی نه گفتم بخرید و نه گفتم بفروشید که متاسفانه بسته به زمان همیشه برداشت شخصی میشه و فحش و پی ام های رکیک ارسال میشه و در انتها دید بسیار از افراد که وارد به بازار هستن و حرفهایی که میزنن و عقایدی رو که دارن در فروم های دیگه دیدم که به شخصه اصلا مایل به شرکت در این بحث ها نیستم یک سری ها اصل ریال رو پول نمیدونن دسته ای دیگه بورس رو اصلا اعتقاد دارن سود دهی نداره و سود ریالی که میده کلا بدرد نمیخوره و عده هم عقیده دارن که همیشه باید در هر قیمت هایی طلا و ارز رو خرید و همیشه از عبارت خرید پله ای استفاده میکنن . به شخصه هر معامله ای در این مملکت کردم بر پایه و اساس ریال بوده چه ملک چه مغازه و زمین و همین ارز .......... تا مایجتاچ خرد روزانه و جالب ترین نظری که امروز شنیدم که ریال رو سیستم پونزی میدونست ایشون که فردی شناخته شده در زمینه سرمایه گذاری طلا و ارزی هست در نت .

رک و راست نه دوست دارم برای خودم فحش بخرم چون برداشت ها همیشه شخصی هست یا حرفی بزنم شخصی بیاد منو بیاد به دولتی بودن ربط بده یا پیش بینی کنم که درست از آب در بیاد و به داشتن رانت محکوم بشم . یک بار نظرم رو گفتم به عقیده خودم اون نظر درست هست و از اون پیروی میکنم

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
نکته رو باید عرض میکردم که دیدم لازم شد بگم

اول اینکه اگر بعضی از دوستان و کاربران فعال در بخش دیدن امروز یه چند تا پست هاشون به خاطر همون بحث توهین به عام جامعه شده بود مجبورا به خاطر مصلحت که اون بحث کلا پاک شه و بعدا کدورتی ایجاد نشه کل کوت ها و بحث ها رو پاک کردم با افرادی که توهین کردن و چه آتیش بیار معرکه بودن هم برخورد صورت گرفت .

من باب افت چند روزه . به آخرین پست من قبل این پست برگردید . موقعی اون پست رو دادم که ارز اصلا صحبتی از کاهش نداشت یه جمله این رو بارها گفت بازم میگم تصمیمات 1 شبه اینجا ایران هست همه چی ممکن هست و دقیقا در پایان پستم جمله ای رو گفتم :

بانک مرکزی رکب رو زد ولی لگد مونده ......

دلیل اینکه دیگه شرکت نمیکنم متاسفانه برداشت ها هست از همفکری اگر دقت کرده باشید بنده در هیچ پستی نه گفتم بخرید و نه گفتم بفروشید که متاسفانه بسته به زمان همیشه برداشت شخصی میشه و فحش و پی ام های رکیک ارسال میشه و در انتها دید بسیار از افراد که وارد به بازار هستن و حرفهایی که میزنن و عقایدی رو که دارن در فروم های دیگه دیدم که به شخصه اصلا مایل به شرکت در این بحث ها نیستم یک سری ها اصل ریال رو پول نمیدونن دسته ای دیگه بورس رو اصلا اعتقاد دارن سود دهی نداره و سود ریالی که میده کلا بدرد نمیخوره و عده هم عقیده دارن که همیشه باید در هر قیمت هایی طلا و ارز رو خرید و همیشه از عبارت خرید پله ای استفاده میکنن . به شخصه هر معامله ای در این مملکت کردم بر پایه و اساس ریال بوده چه ملک چه مغازه و زمین و همین ارز .......... تا مایجتاچ خرد روزانه و جالب ترین نظری که امروز شنیدم که ریال رو سیستم پونزی میدونست ایشون که فردی شناخته شده در زمینه سرمایه گذاری طلا و ارزی هست در نت .

رک و راست نه دوست دارم برای خودم فحش بخرم چون برداشت ها همیشه شخصی هست یا حرفی بزنم شخصی بیاد منو بیاد به دولتی بودن ربط بده یا پیش بینی کنم که درست از آب در بیاد و به داشتن رانت محکوم بشم . یک بار نظرم رو گفتم به عقیده خودم اون نظر درست هست و از اون پیروی میکنم

دکتر نظر شما الان دقیق چیه؟؟؟موضع شما چیه؟؟

criss21

Registered User
لایک‌ها
40
ممنون از نظرات نقد های شما

به نظر شما هفته اخر اسفند قیمت از این هفته کمتر هست؟

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دکتر نظر شما الان دقیق چیه؟؟؟موضع شما چیه؟؟

توی همین تاپیک قبل از این افزایش نرخ فعلی که رسیده به 4000 تومن اومدم گفتم که من از این بازی خارج شدم بر اساس شناخت سیستم اقتصادی و ..... این مملکت . چرا ؟ چون دیگه این بازی امنیت کافی نداشت و شده بود قمار . به قمار کننده میگن قمار باز نه قمار برنده . همه چیز باید یه حد داشته باشه بیشتر از حد بشه با ریسک بالا و ضرر ممکن هست همراه باشه

تحریم بانک ملت و سینا برداشته شده توسط دادگاهی اروپایی در لوکس هامبورگ . دیگه من و تو رو میبینید دیگه که بارهای این خبر رو گفته بانک سینا و ملت . حالا شایعه (دقت کنید میگم شایعه) بانک صادرات و برداشتن تحریم سوئیفت هم هست توی بازاز . من خیلی وقت پیش بازارم رو عوض کردم و موقعی که ملک در رکود بود سمتش رفتم

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
من همیشه از نظرات شما استفاده میکنم دکتر :)

من به عنوان ی انسان عامی در مسائل اقتصادی میپرسم،بلاخره تا عید شما روند ارز رو صعودی میبینید یا نزولی ؟ و تا چه میزان ؟

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
دکتر طفره نرو و نطرت رو بگو. خیلیها هستند مثه من که توی بازار دلار نیستند ولی این تاپیک رو دنبال میکنن.

به نظر منم این پایین اومدن هیچ توجیهی نداره و نباید انقدر پایین میومد. کاسه ای زیر نیم کاسه هست....5+1 و منو شما و مرحوم ملا نصرالدین همه میدونیم که مذاکرات به نتیجه نرسیده و نخواهد رسید. هیچی عوض نشده توی این بازی تحریمها و این کاهش از یه جای دیگه آب میخوره "متهمم نکنید، از پایین اومدنش خیلی هم خوشحالم"

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
از نظر روانشناسی ثابت شده کسایی که دلار در قیمت های بالا خرید کردند یا منفعتشون بالا رفتن قیمت دلار هست همیشه سعی میکنن ساز مخالف بزنن و احساسی به این قضیه نگاه کنن !! اگر دلار بره بالا خب حساب شده بوده و دلیلش تحریم بوده :دی اما اگر بیاد پایین دلیلش گول زدن مردم هست و کشیدن دلار های نازنین از دست مردم !! اگر کسی اینکاره بوده و رفته دلار خریده ، پس نمیفروشه و نگه میداره ، اگرم کسی این بازی رو بلد نبوده و خرید کرده خب اشتباه کرده و تاوان اشتباهش هم اینه که بره دلار 4تومنیش رو مثلا 3200 بفروشه و ضرر کنه !!

در نتیجه کسی که با این بازار آشنایی نداره و نمیدونه چه خبره ، بهتره وارد نشه .. صرف اینکه چند میلیونی سود کنه مطمئن باشه که اگر دلار و یا سکه نزولی بشه به شدت عصبی و ناراحت میشه ، حتی در مقادیر بالا امکان داره فرد کارهای ناخوشایندی رو هم انجام بده ، که اینجا مجال توضیح بیشتر در این رابطه نیست....

یه نکته جالب رو هم بگم :

چند روز پیش یکی از ضرافی ها که خواست نامش فاش نشود :دی ، متنی رو در سایتش گذاشت با این عنوان : آیا دلار 5700 ( همچین چیزی ) در فلان روز واقعیت دارد؟؟؟ از همین جا فهمیدم که این از خدا بی خبر میخوات با دادن جو به بازار سعی کنه دلاری که نزولی هست و بالا نگه داره و بفروشه... نتیجه گرفتم که به احتمال 90% دلار نزولی خواهد شد ، و همین اتفاق افتاد.. حتی یکی از کاربران همینجا هم پست زد و گفت آقا جریان دلار 5700 ی چیه....

اون زمان که 22 بهمن بود من گفتم نزولی هست و بالای 4ت نمیره ، دلیل اصلیش همین 22 بهمن بود ، الانم دلایل زیادی داره که اومده پایین با کمی تحقیق و تحلیل میتونید حدس بزنید که آیا باز به 4ت میرسه یا نه ، و اگر میرسه زمان دقیقش کی هست...

به امید دلار 2400 تومنی حداقل :دی

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
به امید دلار زیر 2400 تومن و به امید بهبود اوضاع به امید درست شدن و تک نرخی شدن اوضاع سروسامون گرفتن بازار و روزگار داغونی که توش داریم دست پا میزنیم

تو پست های قبلیم هم گفتم واقعن متاسف بودم برای دوستانی که هروز میومدن دعا میکردن بیشتر بدبخت بشیم بیشتر اوضاع نابسمانتر بشه تا سود کنند اونم چه سودی سودی که شاید در برابر افزایش بسیار زیاد بقیه اجناس در برابرش اصلن دیده نمیشه واقعن متاسفم برای خودمون

sormob

Registered User
لایک‌ها
28
با این همه نقدینگی و عیدی و یارانه.منتظر افزایش قیمت مسکن باید بود.کسی سود میکنه که سوار این موج نقدینگی بشه
بازار دلار واقعا لووس شد دیگه

criss21

Registered User
لایک‌ها
40
لطفا دوستان روزهای باقی مونده تا عید رو تحلیل کنند
و همچنین مقداری راجب به مسایل سیاسی که در اینده در برنامه های کشور قرار داره مصل ادامه ی مذاکرات و پاراچین

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
دلال ها و صراف ها خ!وب خوب این یکی دو روزه دلارهای مردم فلک زده از همه جا بی خبر جمع کردند . حالا فردا و پس فردا هم به همین کارشون ادامه میدن. باز هم مثل همیشه خوب خوب که ملت همه دار و ندارشون رو از ترس کاهش قیمت دو دستی تقدیم اینها کردند ، قیمت شروع میکنه به افزایش و باز برمیگرده همونجا که بود. میگید نه؟ صبر کنید ببینید.
هیچ تحریمی هم برداشته نشده. بحث توافق و این برنامه ها هم به نظر منتفی میرسه . تصور کنید اگه گفته میشد که نتیجه گفتگوها امیدبخش نبوده ، اونوقت الان باید دلار 7000 تومنی رو شاهد می بودیم. حکومت تصورش اینه که داره 5+1 و جامعه جهانی رو بازی میده تا به این وسیله زمان بخره ، همین
اشتباه ترین برداشت توی این معادله(حکومت+گروه5+1)احمق دونستن حکومته.
یک نگاه به این یکسال پرتنش گذشته کنید ببینید بیشترین سود رو کی کرده و بیشترین ضرر و کی کرده؟
پیشبینی من هم اینه:
الف)یک ریزش مقطعی داریم مردم عام هجوم میبرن برای برای فروش به دو دلیل:1-کمتر ضرر کردن-2-نیاز به تبدیل دلاراشون به ریال برای خرید یا تفریح عید.
ب)مثل همیشه قیمتها یک رشد درست حسابی میکنه و قیمتهای قبلی رو رد میکنه.
ج)دور بعدی مذاکرات واقعی میفته بعد انتخابات ایران و اومدن رئیس جمهور جدید.
د)هنوز به این مرحله نرسیدم:blush:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
پائین اومدن دلار به خاطر دستور احمدی نژاد بوده
:دی
دستور ارزی ویژه احمدی نژاد به بانکها

اونایی که دلار 4 تومنی خریدن زیاد نگران نباشن، دلار پایین بیاد بقیه چیزا هم باهاش پایین میاد، فرضاً با دلار 4 تومنی مرغ رو خریدن 4 تومن، دلار 3 تومن بشه مرغ میشه 3 تومن، باز همون یه دلاره. تو مواد غذایی تاثیر نذاره تو وسایل دیجیتال میزاره
(شاید درست نباتشه)

بالا