چه تحریم هایی برداشته شده ؟
نکته رو باید عرض میکردم که دیدم لازم شد بگم
اول اینکه اگر بعضی از دوستان و کاربران فعال در بخش دیدن امروز یه چند تا پست هاشون به خاطر همون بحث توهین به عام جامعه شده بود مجبورا به خاطر مصلحت که اون بحث کلا پاک شه و بعدا کدورتی ایجاد نشه کل کوت ها و بحث ها رو پاک کردم با افرادی که توهین کردن و چه آتیش بیار معرکه بودن هم برخورد صورت گرفت .
من باب افت چند روزه . به آخرین پست من قبل این پست برگردید . موقعی اون پست رو دادم که ارز اصلا صحبتی از کاهش نداشت یه جمله این رو بارها گفت بازم میگم تصمیمات 1 شبه اینجا ایران هست همه چی ممکن هست و دقیقا در پایان پستم جمله ای رو گفتم :
بانک مرکزی رکب رو زد ولی لگد مونده ......
دلیل اینکه دیگه شرکت نمیکنم متاسفانه برداشت ها هست از همفکری اگر دقت کرده باشید بنده در هیچ پستی نه گفتم بخرید و نه گفتم بفروشید که متاسفانه بسته به زمان همیشه برداشت شخصی میشه و فحش و پی ام های رکیک ارسال میشه و در انتها دید بسیار از افراد که وارد به بازار هستن و حرفهایی که میزنن و عقایدی رو که دارن در فروم های دیگه دیدم که به شخصه اصلا مایل به شرکت در این بحث ها نیستم یک سری ها اصل ریال رو پول نمیدونن دسته ای دیگه بورس رو اصلا اعتقاد دارن سود دهی نداره و سود ریالی که میده کلا بدرد نمیخوره و عده هم عقیده دارن که همیشه باید در هر قیمت هایی طلا و ارز رو خرید و همیشه از عبارت خرید پله ای استفاده میکنن . به شخصه هر معامله ای در این مملکت کردم بر پایه و اساس ریال بوده چه ملک چه مغازه و زمین و همین ارز .......... تا مایجتاچ خرد روزانه و جالب ترین نظری که امروز شنیدم که ریال رو سیستم پونزی میدونست ایشون که فردی شناخته شده در زمینه سرمایه گذاری طلا و ارزی هست در نت .
رک و راست نه دوست دارم برای خودم فحش بخرم چون برداشت ها همیشه شخصی هست یا حرفی بزنم شخصی بیاد منو بیاد به دولتی بودن ربط بده یا پیش بینی کنم که درست از آب در بیاد و به داشتن رانت محکوم بشم . یک بار نظرم رو گفتم به عقیده خودم اون نظر درست هست و از اون پیروی میکنم
دکتر نظر شما الان دقیق چیه؟؟؟موضع شما چیه؟؟
اشتباه ترین برداشت توی این معادله(حکومت+گروه5+1)احمق دونستن حکومته.دلال ها و صراف ها خ!وب خوب این یکی دو روزه دلارهای مردم فلک زده از همه جا بی خبر جمع کردند . حالا فردا و پس فردا هم به همین کارشون ادامه میدن. باز هم مثل همیشه خوب خوب که ملت همه دار و ندارشون رو از ترس کاهش قیمت دو دستی تقدیم اینها کردند ، قیمت شروع میکنه به افزایش و باز برمیگرده همونجا که بود. میگید نه؟ صبر کنید ببینید.
هیچ تحریمی هم برداشته نشده. بحث توافق و این برنامه ها هم به نظر منتفی میرسه . تصور کنید اگه گفته میشد که نتیجه گفتگوها امیدبخش نبوده ، اونوقت الان باید دلار 7000 تومنی رو شاهد می بودیم. حکومت تصورش اینه که داره 5+1 و جامعه جهانی رو بازی میده تا به این وسیله زمان بخره ، همین