farzad.sadeshi
Registered User
- نوشتهها
- 4,887
- لایکها
- 900
از شنبه افزایشی ست
کسی لینک خبری معتبری از برداشتن این تحریم بانک صادرات و ملت داره؟!
نمیدونم این خبرا از کجا میاد
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13911118000591
توی همین تاپیک قبل از این افزایش نرخ فعلی که رسیده به 4000 تومن اومدم گفتم که من از این بازی خارج شدم بر اساس شناخت سیستم اقتصادی و ..... این مملکت . چرا ؟ چون دیگه این بازی امنیت کافی نداشت و شده بود قمار . به قمار کننده میگن قمار باز نه قمار برنده . همه چیز باید یه حد داشته باشه بیشتر از حد بشه با ریسک بالا و ضرر ممکن هست همراه باشه
تحریم بانک ملت و سینا برداشته شده توسط دادگاهی اروپایی در لوکس هامبورگ . دیگه من و تو رو میبینید دیگه که بارهای این خبر رو گفته بانک سینا و ملت . حالا شایعه (دقت کنید میگم شایعه) بانک صادرات و برداشتن تحریم سوئیفت هم هست توی بازاز . من خیلی وقت پیش بازارم رو عوض کردم و موقعی که ملک در رکود بود سمتش رفتم
به امید دلار زیر 2400 تومن و به امید بهبود اوضاع به امید درست شدن و تک نرخی شدن اوضاع سروسامون گرفتن بازار و روزگار داغونی که توش داریم دست پا میزنیم
تو پست های قبلیم هم گفتم واقعن متاسف بودم برای دوستانی که هروز میومدن دعا میکردن بیشتر بدبخت بشیم بیشتر اوضاع نابسمانتر بشه تا سود کنند اونم چه سودی سودی که شاید در برابر افزایش بسیار زیاد بقیه اجناس در برابرش اصلن دیده نمیشه واقعن متاسفم برای خودمون
از نظر روانشناسی ثابت شده کسایی که دلار در قیمت های بالا خرید کردند یا منفعتشون بالا رفتن قیمت دلار هست همیشه سعی میکنن ساز مخالف بزنن و احساسی به این قضیه نگاه کنن !! اگر دلار بره بالا خب حساب شده بوده و دلیلش تحریم بوده :دی اما اگر بیاد پایین دلیلش گول زدن مردم هست و کشیدن دلار های نازنین از دست مردم !! اگر کسی اینکاره بوده و رفته دلار خریده ، پس نمیفروشه و نگه میداره ، اگرم کسی این بازی رو بلد نبوده و خرید کرده خب اشتباه کرده و تاوان اشتباهش هم اینه که بره دلار 4تومنیش رو مثلا 3200 بفروشه و ضرر کنه !!
در نتیجه کسی که با این بازار آشنایی نداره و نمیدونه چه خبره ، بهتره وارد نشه .. صرف اینکه چند میلیونی سود کنه مطمئن باشه که اگر دلار و یا سکه نزولی بشه به شدت عصبی و ناراحت میشه ، حتی در مقادیر بالا امکان داره فرد کارهای ناخوشایندی رو هم انجام بده ، که اینجا مجال توضیح بیشتر در این رابطه نیست....
یه نکته جالب رو هم بگم :
چند روز پیش یکی از ضرافی ها که خواست نامش فاش نشود :دی ، متنی رو در سایتش گذاشت با این عنوان : آیا دلار 5700 ( همچین چیزی ) در فلان روز واقعیت دارد؟؟؟ از همین جا فهمیدم که این از خدا بی خبر میخوات با دادن جو به بازار سعی کنه دلاری که نزولی هست و بالا نگه داره و بفروشه... نتیجه گرفتم که به احتمال 90% دلار نزولی خواهد شد ، و همین اتفاق افتاد.. حتی یکی از کاربران همینجا هم پست زد و گفت آقا جریان دلار 5700 ی چیه....
اون زمان که 22 بهمن بود من گفتم نزولی هست و بالای 4ت نمیره ، دلیل اصلیش همین 22 بهمن بود ، الانم دلایل زیادی داره که اومده پایین با کمی تحقیق و تحلیل میتونید حدس بزنید که آیا باز به 4ت میرسه یا نه ، و اگر میرسه زمان دقیقش کی هست...
به امید دلار 2400 تومنی حداقل :دی
نوستراداموسه؟ بزک نمیر بهار میاد کمبزه با سس گوجه فرنگی میاد.سلام
این مطلب رو بخونید تحلیل جالبی هست:
آفتاب - شمارش مع*** ترکیدن حباب قیمتی/سقوط بزرگ دلار ومسکن درتیر۹۲