• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
اینطور که دیشب اخبارو پیگیری کردم پیش بینی برای دلار رو 2300 این حدودا بود نظرتون چیه؟

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
خوبه دوستان سوريه هم كمك هاي مولتي ميليون دلاري به مخالفان سوريه رو تصويب كردند .
دارن در مورد مجهز كردن نظامي مخالفان هم گمانه زني مي كنند .
عربستان و قطر و تركيه هم مثل هميشه جلودار اقدامات هستن .
حالا كوفي عنان برو جلو بوق بزن !

The Associated Press: Syria conference: Gulf countries to fund rebels

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
پس فعلا ايران هم از هربه ي نفتي خودش كوتاه نمياد و با اين شرايط توي مذاكرات 5+1 هم باز تخسي ميكنه !
قيمت نفت كه پايين بيا نيست ، انس جهاني با اين اوضاع ميكشه پايين ولي بازار سكه ي داخل كه قصه ي خودش رو داره .
اما دلار بزودي بازم شاهد رشد خواهد بود ( و ديگه مثل قبل هم نيست اوضاع و رسما صرافي ها نرخ تعيين ميكنند ) .

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
نه طرف وضعش توپه خودش صرافی داره.

به هیچ عنوان سجاد جان و تحت هیچ شرایطی ارز رو به صورت مدت دار معامله نکن چون فکر نکن سود میکنی بلکه صراف که کارش سود گیری از نوسان بازار هست توی همین 15 روز بسته به مقداری که بهش می فروشی حداقل 10% کل اون مبلغ مورد معامله رو سود میکنه . ;) حواست باشه داره چی کا میکنی دادا

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
پس فعلا ايران هم از هربه ي نفتي خودش كوتاه نمياد و با اين شرايط توي مذاكرات 5+1 هم باز تخسي ميكنه !
قيمت نفت كه پايين بيا نيست ، انس جهاني با اين اوضاع ميكشه پايين ولي بازار سكه ي داخل كه قصه ي خودش رو داره .
اما دلار بزودي بازم شاهد رشد خواهد بود ( و ديگه مثل قبل هم نيست اوضاع و رسما صرافي ها نرخ تعيين ميكنند ) .

صرافی ها از سمت اتحادیه صرافان بهشون نرخ اعلام میشه و یه محدوده انبساطی و همچنین انقباضی براشون همه روزه تعیین میشه . وضعیت الان مصه قبل نیست که هردمبیل بتونه کسی برای خودش نرخ مشخصی کنه :eh: . در مورد باقیش نه تحلیلی میدم و نه نظری :D اینو فقط من باب اون داخل پرانتز گفتم .

بارها گفتم بازم میگم متاسفانه کسائی که اینجا تحلیل میکنن عملا سودی نمیکنن چون فقط دارید حفظ سرمایه میکنید . عملا سودی نمیکنید . شما اگر مرداد ماه امسال دلار رو خریده بودید 1300 الان شده 1910 تومن سودی نکردید بلکه فقط و فقط حفظ سرمایه کردید . به تناسب تورم و افزایش نرخ اجناس هم دقیقا به میزان همون جهش دلار میاد بالا . اگر کسی تونسته بود با همین سیاست بازار بیاد بالا و تونسته بود با نوسان گیری سود بگیری بسته به جهش که شده و سود نوسان گیری برای وارد به این قضیع در ماه حداقل بین 15 تا 20% هست و عنایت به اینکه جهش دلار تقریبا 30% بوده و اگر ابتدای سال این سناریو رو حساب کنیم زمانی که دلار 1150 تومن بوده که تقریبا 70% میشده سود این بازار میشه 180% برای 9 ماه و توجه به رشد سرمایه میشه 1260% در کل سرمایه . حالا خودتون ببینید سود در بازار ارز به چه معنی تعبیر میشه ;) . پس نگید بخریم بزاریم بمونه سود کنیم . این سود نیست . هر موقع توی فرمولی که عرض کردم کسی اومد تحیلیل کرد و همچنین کسی در بین اینکه میگه کی بخریم کسی گفت کی بفروشیم که سود کنیم بنده هم وارد گفتگو میشم . :)

متاسفانه بسیاری از تحلیل های آبکی و عملا کاری که داره این بخش انجام میشه فقط و فقط حفظ سرمایه هست سعادت یه تاپیکی زد به عنوان سرمایه گذاری نه حفظ سرمایه . سعی کنید به این سمت برید تا اینکه حفظ سرمایه کنید و بعدا همین بازار با نرخ تورم بخواد کاری رو کردید و پولی که به این شکل به دست اوردید از جیبتون در بیاره . نرخ تورم 50% هم باشه باز جلوی اون 1260% که عرض کردم کم میاره ;)

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
خوب دكتر عزيز شما يه راه حلي بذاريد جلو پاي ملت كه به قول شما درصد بيشتري بتونن حفظ سرمايه داشته باشن .
چون ميفرماييد سود دلار و سكه حفظ سرمايه است و البته درست . اما راه حل ديگه اي وجود نداره كه بتونن عامه ي مردم بيشتر از اين
ميزان حفظ ارزش سرمايه داشته باشن . شما ميگيد هست پس ارائه بديد .
ممنون

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
خوب دكتر عزيز شما يه راه حلي بذاريد جلو پاي ملت كه به قول شما درصد بيشتري بتونن حفظ سرمايه داشته باشن .
چون ميفرماييد سود دلار و سكه حفظ سرمايه است و البته درست . اما راه حل ديگه اي وجود نداره كه بتونن عامه ي مردم بيشتر از اين
ميزان حفظ ارزش سرمايه داشته باشن . شما ميگيد هست پس ارائه بديد .
ممنون

دقیقا در پست قبلیم نوشتم تا روند تاپیک به روی عنوانش پیش نره و تحلیل های آبکی در این تاپیک هست از من نه میشنوید کی بخرید و نه کی بفروشید . ارز دقیقا یک کالا هست برای سرمایه گذاری مثل طلا و سایر..... . پس خریدن و منتظر شدن که گرون بشه سود کردن نیست بلکه حفظ سرمایه هست . این کار روی همه چیز همین فرومول رو داره حتی کالاهای مصرفی . به وضوح نوشتم سود گرفتن از نوسان قیمت ماشالا اینجا همه لااقلش از نرخ روز دلار خبر دارن و همچنین از افت و خیزش . دقیقا فردای روزی که صرافی ها دباره شروع به کار دقیقا پستی مرتبط با همین قضیه دادم ولی کو گوش شنوا :eek: . بازار رو دنبال کنید ، بازار رو تحلیل کنید چه عوامل سیاسی تاثیر گذار و چه عوامل داخلی و زمانهای اوج مصرف ارز در ایران . به فاکتور ها توجه کنید . وارد شدن به این سیستم سود گیری نیازمند تجربه بالا و صد البته درصد ریسک پذیری که نیازمند تجربه هست . راحت تر کنم قضیه رو فرض کنید که دقیقا شما دارید کاری مثل فارکس رو انجام میدید ولی در محدوده ساعات 12:30 تا 6:30 بعدالظهر . این کار مثل همون هست ولی با تفاوت اینکه فقط 3 گام تغییر قیمتی در این بازار که می خواهید وارد شید وجود داره . به این نوع سود گیری در بازار به اصلاح میگن اسکالپ . این نوع معامله در بازار فارکس خیلی از بروکر ها اجازه همچین کاریو نمیدن . چون کسی که بازارهای مالی و واکنش های بازار رو بشناسه بیشترین سود رو در مجموع در طول 1 ماه داره . سعی کنید این کار رو در بازار واقعی انجام بدید منظور من دقیقا این هست .

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
سلام
قیمت اسکناس های نو با کهنه فرق داره تو ارزهای خارجی؟تفاوتشون تو بازار چقدره؟

Last edited:

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
سلام من امروز هرچی دلار داشتم فروختم.1897 تومن.
به امید اینکه 25 فروردین توافقی حاصل شود ...

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
به نظر من وقت بازی کردن با دلار رسیده !
قبل مذاکرات فروش ! زمان مذاکرات خرید !
البته اگه جام زهر رو بنوشن دلار پایین میاد

---------
راستی دلار زمینی عراق رو چطور باید تهیه کرد

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73

---------

من نمی دونم دوستان فکر می کنند تو مذاکرات چه اتفاقی می خواد بیفته. به نظر من اگر هم توافقی بشه (که احتمالش کمه) مسلما ماه ها طول می کشه تاثیر بزاره.

این مشکلات تحریم ها مثل مشکل جنگ و نوشیدن جام زهر نیست. همین الان هم لیبی هنوز زیر تحریم اقتصادی هست و کار می بره تا تحریم ها برداشته بشه. در مورد سری قبل که افت فاحشی داشت (سال ۶۹) قضیه کلا فرق می کرد جنگ تمام عیار بود و کلا صنعت نفت نداشتیم و درآمدی نداشتیم.

من به نظرم یا در همین حدود می مونه یا می ره بالاتر بعد از ۲۵ فروردین.

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
آخه اونوقت باید میومدی خوی.
چند تا خریدی؟
من یکی رو پیدا کردم که قرار شده از مرز برام جم, آوری کنه البته لیر ترکیه.اگه 1080 تومن میخری بهم بگو.:)
تا 25 ام
من ۱۹۰۵ خریدم امروز کاش می گفتی!

Last edited:

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
دوست عزیز بازار با حرف میچرخه.جنگ روانی رو دست کم نگیر.
من نمی دونم دوستان فکر می کنند تو مذاکرات چه اتفاقی می خواد بیفته. به نظر من اگر هم توافقی بشه (که احتمالش کمه) مسلما ماه ها طول می کشه تاثیر بزاره.

این مشکلات تحریم ها مثل مشکل جنگ و نوشیدن جام زهر نیست. همین الان هم لیبی هنوز زیر تحریم اقتصادی هست و کار می بره تا تحریم ها برداشته بشه. در مورد سری قبل که افت فاحشی داشت (سال ۶۹) قضیه کلا فرق می کرد جنگ تمام عیار بود و کلا صنعت نفت نداشتیم و درآمدی نداشتیم.

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
من بیشتر نگران کشور و مردم هستم تا نگران دلارهایم که بی ارزش شوند

انشا... که توافق حاصل شود.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705

---------

برای سرمایه گذاری؟یا برای سفر؟

به نظر من که هیچ نکته مثبتی تا حالا تو حرفاشون نبوده .من بدبینم با عرض معذرت

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975

الان وضعیتمون بدتر از جنگ شده ! به شدت تحت فشار هست دولت !

دلار کمی موجود دارن و به شدت ضعیف ! این امر تاثیر گذار هست !

احتمال هست بگن مذاکرات شکست خورده ولی باج رو بدن ! این امر رو می شه تو قیمت دلار فهمید !

باید صبر کرد

برای سرمایه گذاری؟یا برای سفر؟

به نظر من که هیچ نکته مثبتی تا حالا تو حرفاشون نبوده .من بدبینم با عرض معذرت

سرمایه گذاری ! آلبته بازی با دلار !

دلار خالی خریدن سرمایه گذاری نیست ، حفظ سرمایه هست ! سرمایه گذاری یعنی بازی با دلار !

امیدوارم جام زهر رو بنوشن شاید وضع مملکت بهتر شد

بالا