پس فعلا ايران هم از هربه ي نفتي خودش كوتاه نمياد و با اين شرايط توي مذاكرات 5+1 هم باز تخسي ميكنه !
قيمت نفت كه پايين بيا نيست ، انس جهاني با اين اوضاع ميكشه پايين ولي بازار سكه ي داخل كه قصه ي خودش رو داره .
اما دلار بزودي بازم شاهد رشد خواهد بود ( و ديگه مثل قبل هم نيست اوضاع و رسما صرافي ها نرخ تعيين ميكنند ) .
صرافی ها از سمت اتحادیه صرافان بهشون نرخ اعلام میشه و یه محدوده انبساطی و همچنین انقباضی براشون همه روزه تعیین میشه . وضعیت الان مصه قبل نیست که هردمبیل بتونه کسی برای خودش نرخ مشخصی کنه :eh: . در مورد باقیش نه تحلیلی میدم و نه نظری

اینو فقط من باب اون داخل پرانتز گفتم .
بارها گفتم بازم میگم متاسفانه کسائی که اینجا تحلیل میکنن عملا سودی نمیکنن چون فقط دارید حفظ سرمایه میکنید . عملا سودی نمیکنید . شما اگر مرداد ماه امسال دلار رو خریده بودید 1300 الان شده 1910 تومن سودی نکردید بلکه فقط و فقط حفظ سرمایه کردید . به تناسب تورم و افزایش نرخ اجناس هم دقیقا به میزان همون جهش دلار میاد بالا . اگر کسی تونسته بود با همین سیاست بازار بیاد بالا و تونسته بود با نوسان گیری سود بگیری بسته به جهش که شده و سود نوسان گیری برای وارد به این قضیع در ماه حداقل بین 15 تا 20% هست و عنایت به اینکه جهش دلار تقریبا 30% بوده و اگر ابتدای سال این سناریو رو حساب کنیم زمانی که دلار 1150 تومن بوده که تقریبا 70% میشده سود این بازار میشه 180% برای 9 ماه و توجه به رشد سرمایه میشه 1260% در کل سرمایه . حالا خودتون ببینید سود در بازار ارز به چه معنی تعبیر میشه

. پس نگید بخریم بزاریم بمونه سود کنیم . این سود نیست . هر موقع توی فرمولی که عرض کردم کسی اومد تحیلیل کرد و همچنین کسی در بین اینکه میگه کی بخریم کسی گفت کی بفروشیم که سود کنیم بنده هم وارد گفتگو میشم .
متاسفانه بسیاری از تحلیل های آبکی و عملا کاری که داره این بخش انجام میشه فقط و فقط حفظ سرمایه هست سعادت یه تاپیکی زد به عنوان سرمایه گذاری نه حفظ سرمایه . سعی کنید به این سمت برید تا اینکه حفظ سرمایه کنید و بعدا همین بازار با نرخ تورم بخواد کاری رو کردید و پولی که به این شکل به دست اوردید از جیبتون در بیاره . نرخ تورم 50% هم باشه باز جلوی اون 1260% که عرض کردم کم میاره