به نظر من وقت بازی کردن با دلار رسیده !
قبل مذاکرات فروش ! زمان مذاکرات خرید !
البته اگه جام زهر رو بنوشن دلار پایین میاد
---------
راستی دلار زمینی عراق رو چطور باید تهیه کرد
من اواسط اردیبهشت باید همه دلارامو بفروشم.یعنی پولشو اون موقع احتیاج دارم
به نظرتون الان(قبل از 25) بفروشم یا همون موقع؟؟
اکبر هاشمی رفسنجانی، رئیس تشخیص مصلحت ****، در مصاحبهای که متن آن روز سهشنبه در رسانهها بازتاب یافت با اظهار اینکه «آمریکا قدرت برتر دنیا است» این پرسش را مطرح کرد که «چرا با آمریکا مذاکره نکنیم؟» !
سلام
خیلی سخته کسی بدونه چه اتفاقی میفته .باید ریسک کنی.ولی من احساس می کنم اگه شروع به واگذاری سکه ها بکنن روی دلار هم بی تاثیر نخواهد بود .حالا نتیجه مذاکراتم که به کنار.
یعنی اگه نتیجه مذاکرات منفی باشه شاید واگذاری سکه ها اثر تحریمها رو قیمت سکه و به تبع اون روی قیمت دلار رو به صورت مقطعی میگیره و اگه نتیجه مثبت باشه واگذاری سکه ها و نتایج مثبت مذاکرات تواما تاثیر زیادی میتونن رو کاهش قیمتها داشته باشن.
پس به نظر من اگه نتیجه مذاکرات منفی باشه قیمتها افزایش چندانی نخواهند داشت (توزیع سکه ها نقش بازدارنده رو ایفا میکنن)
ولی اگه نتیجه مذاکرات مثبت باشه شاید افت شدید قیمتها رو داشته باشیم.
رجب طیب اردوغان، نخست وزیر ترکیه در واکنش کم سابقه ای به اظهارات اخیر مقام های ایرانی گفت که ایران در حال از دست دادن وجهه بین المللی اش است زیرا "صداقت" ندارد.
اننقاد تند آقای اردوغان در پی مخالفت مقام های بلندپایه ایران در خصوص میزبانی ترکیه برای برگزاری مذاکرات ایران و گروه ۱+۵ و تغییر محل آن به کشور دیگری مطرح شده است.
قرار بود ترکیه در روزهای ۱۳ و ۱۴ آوریل میزبان مذاکرات هسته ای ایران و ۱+۵ در استانبول باشد. اما عده ای از مقام های ایرانی در اعتراض به برگزاری نشست "دوستان سوریه" در ترکیه، خواهان تغییر محل برگزاری مذاکرات به شهرهایی چون بغداد و دمشق شدند.
آقای اردوغان در یک کنفرانس خبری در آنکارا در این باره گفت: "ایران در تغییر محل گفتگوهای هسته ای از استانبول به دمشق و بغداد، صادقانه عمل نمی کند و به دلیل نداشتن صداقت، ایران در حال از دست دادن وجهه بین المللی اش است."
"پیشنهاد برای برگزاری مذکرات در دمشق و بغداد، فقط اتلاف وقت است و مذاکره ای صورت نخواهد گرفت. چون ایران می داند که طرفهای مقابل به دمشق یا بغداد نمی آیند."
آقای اردوغان افزود: "[روشی که ایران برگزیده] زبان دیپلماسی نیست، چیز دیگری است. که جای گفتنش اینجا نیست."
منبع :BBC
بیست و سی میگفت تو منطقه ارس (فکر کنم) ارز غیر مجاز گرفتن و معدومشون کردن. مال کدوم یک از شما بوده؟ :دی
بد جور داره از اون جاش دود بلند میشهچون وقتی یه نشست به این مهمی در سطح بین الملل در استانبول برگزار نشه عملا یه پوان خعیلی مثبت رو ترکیه از دست میده به خاطر اینکه ترکیه میخواد یه بازیکن مهم در منطقه باشه و به این پوان ها برای جلوه بین المللی و همچنین استفاده از اون در برابر اتحادیه اروپا برای خودش استفاده کنه . خیلی زود صداشون در اومد و جالب اینکه به بدترین شکل ممکن این عصبانیت خودشون رو اعلام کردن . اگر در این مذارکرات توافقی حاصل بشه و همچنین 2 طرف مصالحه کنن بد جور گرون برای ترکیه تموم میشه و یک فرصت بسیار طلائی رو از دست داده . مشخص هم هست ایران باید همچین بازی رو میکرد به خاطر اینکه هم پایگاه در اختیار اسرائیل قرار داده و هم پروژه های نظامی مشترک استارت زده جدیدن
. ولی واقعا اینکاری که ترکیه کرد از سیاست مدارهای این کشور واقعا بعید بود . هنوز خودم این خبر رو خودندم کف اینم که چرا یه همچین حرفی رو اونم به این شکل و به این سرعت زدن !
مرتضی جان کار عالی کردن سیاستمدار ها ! ولی آخرش مغز خر بودنشون رو با پیشنهاد دمشق نشون دادن ، یه کشور قدرتمند بی طرف مثل سوئیس رو پیشنهاد می دادن که هم یه آب و هوایی عوض می کردن هم به این تازه نو به کیسه رسیده ها باجی نداده باشن
این در حالی است که ارزش یورو در برابر دلار 0.15 درصد افزایش یافت و ارزش هر یورو به 1.3344 برابر هر دلار رسید