میخواستم بگم که گفتیدسایت صرافی جلالی یک سایت کاملاً غیر قابل اعتماده. اینها در مواقع خاص با اعلام قیمت های طرح ریزی شده ، به بازار جو میدن تا در نهایت به نفع خودشون بهره برداری کنند .
میخواستم بگم که گفتید
به صرافی جلالی اعتماد نکنید کاملا برنامه ریزی شده قیمت میزنه و این پایین زدن قیمتش هم احتمالا برنامه ای برای جمع کردن دلارهای مردمه
عزیز الان دیگه به این راحتی ها دلار اصل و تقلبی رو نمیشه تشخیص داد فقط با دستگاه مخصوص چنین امکانی وجود داره
پ.ن : چند وقت پیش یه دستگاه تشخیص اصل بودن دلار رو تو اینترنت دیدم که با شارژ فندکی ماشین کار میکرد کسی از این دستگاه ها دیده ؟
حس لامسه خیلی راحت قابل تشخیصه بو و رنگ الیاف آبی و قرمز به کار رفته و 100 از روبرو سبز از کنار مشکی شماره سریال از پشت اسکناس حالت برجستگی داره
داداش من خودم این کاره ام ولی باز جرات خرید از ناشناس رو ندارم خودم به شخصه اسکناس 100 دلاری رو دست یکی از دوستام دیدم که اکثر مولفه ای یه اسکناس واقعی رو داشت
اگر این مولفه رو داش به دلال بفروش حتی اون الیاف های قرمز و آبی رو هم داشت؟
رو کاغذش الیاف قرمز و آبی رو داشت ( البته به نظرم این مورد دلیل صد در صد اصل بودن نیست ) فقط من از روی حالت برجستگی یه مقدار شک کردم و همین طور بوی نه چندان زننده اش :دی
سایت من رو ببینید در امضام
قیمت ها به روز و برای کف بازاره
بجز دلبر که وقت آپدیتش نبود شما رو 495 حسابش کن
برای اینکه فقط یکی دو روز اینطوری شیرینه . جوگیره بازارهمین الان 1000 تا فروختم
3400 خریدن
البته 3 تا صرافی 3400 میخریدن
بقیه 3390 میخریدن!!
البته خیلی مشتاقانه میخریدن!! این یکم شک بر انگیز نیست؟؟؟؟؟
همین الان 1000 تا فروختم
3400 خریدن
البته 3 تا صرافی 3400 میخریدن
بقیه 3390 میخریدن!!
البته خیلی مشتاقانه میخریدن!! این یکم شک بر انگیز نیست؟؟؟؟؟
توی این تجربه اخیر یارو میگفت سایتهای اعلام نرخ اگه تو زمانی که نوسانات شدید هست ببینیم فیلتر می کنیم ، میگفت اصلا اینطور موقاع دنبال اینطور سایتها هستیم ، هر کی بزنه فیلتر می کنیمچهار - پنج سالی توی وبسایت تجربه داریم ؛ ایشالا که مشکلی پیش نمیاد.
موقع نوسان های شدید بیشتر تمرکز میشه روی این ها که بنده مراقب هستم :happy: ممنون