• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
همین الان 1000 تا فروختم
3400 خریدن
البته 3 تا صرافی 3400 میخریدن
بقیه 3390 میخریدن!!
البته خیلی مشتاقانه میخریدن!! این یکم شک بر انگیز نیست؟؟؟؟؟

همین الان صرافی کاج 3450 شیرین و با اشتیاق میخرید - 3490 هم میفروخت.

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
کار دنیا برعکس شده.هاشمی که دلار 50 تومنی رو 600 تومن کرد، الان باعث ارزونی شده ؟؟:rolleyes:. من که گفتم دلار به زودی 5 تومن میشه ، نمیدونستم هاشمی میاد. اگر هاشمی بیاد دلار 10 ...20 ... 50 ...100... هر عددی ممکنه بشه:wacko:

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
کار دنیا برعکس شده.هاشمی که دلار 50 تومنی رو 600 تومن کرد، الان باعث ارزونی شده ؟؟:rolleyes:. من که گفتم دلار به زودی 5 تومن میشه ، نمیدونستم هاشمی میاد. اگر هاشمی بیاد دلار 10 ...20 ... 50 ...100... هر عددی ممکنه بشه:wacko:

کلاً مردم همگی تو این کشور فراموشی گرفتن. حافظه دراز مدت و میان مدت و کوتان مدت همه از بین رفته و اینو همیشه ثابت کرده اند. کاریشم نمیشه کرد.

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
به نظر من این یه نمه ریزش به خاطر ورود هاشمی به عرصه انتخابات هست..ممکنه مقطعی باشه و ممکن هم هست نباشه.

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
کلاً مردم همگی تو این کشور فراموشی گرفتن. حافظه دراز مدت و میان مدت و کوتان مدت همه از بین رفته و اینو همیشه ثابت کرده اند. کاریشم نمیشه کرد.

این الان مثل مار زخم خورده است. اگر بیاد اول میخواد با همه تسویه حساب کنه. پدرمون رو در میاره. اون دوره ای که هیچ کینه ای نداشت و جنگ هم تموم شده بود و کل بودجه جنگ یهو اومد تو دستش ، اونجوری کرد ... وای بحال الان... یعنی اگه این رای بیاره ، من یه جفت پا هم قرض میکنم و الفرار !:blush:

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
آقای افکت جواب پخ ما رو بده...

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
این الان مثل مار زخم خورده است. اگر بیاد اول میخواد با همه تسویه حساب کنه. پدرمون رو در میاره. اون دوره ای که هیچ کینه ای نداشت و جنگ هم تموم شده بود و کل بودجه جنگ یهو اومد تو دستش ، اونجوری کرد ... وای بحال الان... یعنی اگه این رای بیاره ، من یه جفت پا هم قرض میکنم و الفرار !:blush:
این آخرین پست سیاسی من که امیدوارم برخورد نشه:
من سال 84 به ا.ن رای دادم تا حداقل یه نفر بیاد نخوره و.... ولی بدبختی این بود درسته خودش واقعا نخورد تا همین الانش ولی بقیه خوب خوردن و .....
حالا تجربه میگه باید یه نفر بیاد که درسته گذشته خوبی نداره ولی حداقل هیبت و قدرت داره ، ما یکی مثل همینو میخواهیم که بالا سرمون باشه والا اینطوری به ناکجا آباد میریم، یادتون بیاد زمان رضا خان..

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
من سال 84 به ا.ن رای دادم تا حداقل یه نفر بیاد نخوره و....

خب اون سال اشتباه کردی. چون هرکی میاد تو سیاست میخواد بخوره ! حتی تو امریکاش. نخوره نداریم !
الان هم اشتباه میکنی :p. 8 سال دیگه میفهمی اشتباه کردی

والا ما که زمان رضاخان رو یادمون نمیاد :D، ولی مقایسه رضاشاه با این آقا مثل مقایسه اسکندر با چنگیزخان مغوله

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
این آخرین پست سیاسی من که امیدوارم برخورد نشه:
من سال 84 به ا.ن رای دادم تا حداقل یه نفر بیاد نخوره و.... ولی بدبختی این بود درسته خودش واقعا نخورد تا همین الانش ولی بقیه خوب خوردن و .....
حالا تجربه میگه باید یه نفر بیاد که درسته گذشته خوبی نداره ولی حداقل هیبت و قدرت داره ، ما یکی مثل همینو میخواهیم که بالا سرمون باشه والا اینطوری به ناکجا آباد میریم، یادتون بیاد زمان رضا خان..
رف سیر نمیشه ! اینو مطمئن باش. چه کارخونه ها، زمین ها و شرکت هایی که باندش با تهدید از سرمایه دارا بالا نکشیدن، بدون یک قرون پول دادن!
رف برای سرمایه داری که از خودشون نباشه یه کابوسه. چیزی داری باید قایم کنی. فقط کافیه یه اسم در کنی بعد میبینی چجوری میان سراغت. اینو پسر کسی میگه که تو دوران رف همین مشکل بهش برخورد.
بقیه ریاست جمهوریا هر بدی داشتن حداقل بخاطر اینکه تازه به قدرت رسیده بودن این مافیا بازی توشون کمتر بود.
ولی رف، اوه شت X)

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

دلار تا آخر امسال اصلن پتانسیل بالای 4 تومن رفتن و نداره

اون به زودی شما شاید یک پروسه ی ده ساله باشه که به زودیش میشه سه سال دیگه

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
ولی رف، اوه شت X)
25r30wi.gif

دوستان جوون فقط تصور کنید حقوق یک کارمند معمولی در دوره هاشمی 50 دلار بود !

دلار تا آخر امسال اصلن پتانسیل بالای 4 تومن رفتن و نداره

اون به زودی شما شاید یک پروسه ی ده ساله باشه که به زودیش میشه سه سال دیگه
باید دید و قضاوت کرد :)

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
خب اون سال اشتباه کردی. چون هرکی میاد تو سیاست میخواد بخوره ! حتی تو امریکاش. نخوره نداریم !
الان هم اشتباه میکنی :p. 8 سال دیگه میفهمی اشتباه کردی

والا ما که زمان رضاخان رو یادمون نمیاد :D، ولی مقایسه رضاشاه با این آقا مثل مقایسه اسکندر با چنگیزخان مغوله
واقعا اشتباه کردم

smpd

Registered User
لایک‌ها
449
میگن دلار میشه 2000 ت . راسته؟

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
فکر کنم دلخوشی به ما بیشتر از چند ساعت نیومده!!دلار باز داره بر میگرده سر جای اولش!!

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
مطمئن باشید 40-50 درصد این اوضاع بر اثر سو مدیریت هست

سو مدیریت جای خود ولی با دنیا نمیشه در افتاد ...الان کشورهایی که وضعیت مشابه ایران رو دارن و با اکثر کشورها نمیتونن ارتباط صلح امیز برقرار کنن تو چه وضعیتی هستند ؟ ایران که شاخشونه وضعش اینه وای به حال کشورهای دیگه.

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
بچه ها دلتون نمیخواد که دوباره اینجا پست ها یه روز طول بکشه تا تائید بشه توسط مدیر ها و تاپیک رو تعطیل کنن ؟

لطفاً رعایت کنید
48x91ev.gif

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
کار دنیا برعکس شده. ****** که دلار 50 تومنی رو 600 تومن کرد، الان باعث ارزونی شده ؟؟:rolleyes:. من که گفتم دلار به زودی 5 تومن میشه ، نمیدونستم ***** میاد. اگر **** بیاد دلار 10 ...20 ... 50 ...100... هر عددی ممکنه بشه:wacko:

حالا هی ما میگیم اثر تحریم نیست . اینا میگن با امریکا دوست بشیم ایران گلستان میشه

alisaei

Registered User
لایک‌ها
6
این اسپم ها تاپیک رو منحرف میکنه
جو روانی بازار مهم هست ولی موقتاً
چیزی که مهمه عرضه و تقاضاست
عرضه ارز به صورت مصنوعی وجود داشته و با قطع اون این اثرات روانی مثل کاندیداتوری اثرش رو از دست میده
مثل سیگنال های منفی عید که با تزریق بی اثر شد
پس از هوش بازار و عرضه و ... مهم اینه که بخوان کنترل شه

بالا