شما که به قول خودت از این حرفها حالت به هم میخوره و پشیمون شدی پیچیدی تو این کوچه
پس لازم نیست بحث کنی الکی بپیچ به بازی برس به کار خودت!
لازم نیست موعظه کنی واسه کسی هر کی خودش میدونه چی کار دوست داره بکنه همون کار رو میکنه شما هم هر چیزی فکر میکنی درسته بکن!
دوست عزیز موضوع این تاپیک سیاست داخل نیست که هر کی چیزی به ذهنش رسید هیچی رو رعایت نمی کنه هر عقده ای داره اینجا میاد مطرح می کنه اصلاً مثل اینکه شما همتون دیگه از راه بدرید باشه به راه خود ادامه بدید انتظار نداشته باش چیزهای نامرتبطی در اینجا درج بشه و ما هم همیشه بخونیم و رد بشیم و هیچی نگیم شما هم برو جای درستی عقده های خودتو خالی کن. باشه من موعظه کردم و شما موعظه گوش نکن برای شما های به اصطلاح امروزی هم متأسفم و دیگر این بحث هم خاتمه یافته.
اگه قول بدی اینجا دیگه موعظه نکنی منم چیزی نمیگم اونجات بسوزهدوست عزیز موضوع این تاپیک سیاست داخل نیست که هر کی چیزی به ذهنش رسید هیچی رو رعایت نمی کنه هر عقده ای داره اینجا میاد مطرح می کنه اصلاً مثل اینکه شما همتون دیگه از راه بدرید باشه به راه خود ادامه بدید انتظار نداشته باش چیزهای نامرتبطی در اینجا درج بشه و ما هم همیشه بخونیم و رد بشیم و هیچی نگیم شما هم برو جای درستی عقده های خودتو خالی کن. باشه من موعظه کردم و شما موعظه گوش نکن برای شما های به اصطلاح امروزی هم متأسفم و دیگر این بحث هم خاتمه یافته.
آره خوب فهمیدی من رئیس جمهور مملکتمدشمن اسرائیل و آمریکا نیست
لطفا عقاید انحرافی و زشت خودتون رو اینجا تبلیغ نکنید
کسی بخواهد عقایل شما رو بشنوه نزدیک به 30 شبکه تلویزیون ، بیش از پنجاه رادیو ، روزنامه ها ، خیابان و ... !
لطفا اینجا اعصابمون رو خراب نکنید
کشور باید آباد بشه ، مردم تو رفاه باشند ، ولی نه با شعار
با کار و کوشش !
کشور به جایی رسیده همه شدن دلال ، شما حرف از اخلاقیات می زتید ؟
نکنه آمریکا و اسرائیل ارز به دارو ندادن تا مردم از کشور زده بشن ؟
یا انگلیس نرخ دلار رو کرد 3600 تومان !
شیمون پرز گفت دلار نخرید می شه 1500 ؟
کدام آمریکایی یا اسرائیلی تو اقتصاد کشور داره کار می کنه ؟
غیر از شما و دوستان شما ؟
اگه قول بدی اینجا دیگه موعظه نکنی منم چیزی نمیگم اونجات بسوزه
بورو برس به درد خودت عزیز من لازم نکرده ما که از راه بدر هستیم رو بیاری تو راه ! شما دیگه اینجا موعظه نکنی همه راضی هستن!
امریکا خودش به تنهایی 16 تریلون بدهی خارجی داره
اروپا وضع کمتر از این نیست یونان جزیره فروخته ایتالیا و اسپانیا همین وضع
رابطه چه چیز حل میکنه وقتی خودشون مشکل بدتر؟!
جوزف استیگلیتز : علم اقتصاد سقوط کرده
تحلیل کوچه خیابونی نیارین ..
چه این دولت چه دولت بعدی دوست نداره دلار هاش رو ارزون بفروشه اینکه بشه دلار 1200 تومان یک ارزوی محال هست و از عهده رییس جمهور بعدی هم خارجه اینکه با امریکا رابطه برقرار کنیم هیچ اتفاقی تو کوتاه مدت نمیفته منافع امریکا در عدم رابطه با ایران هست چون از این واسطه میلیارد ها دلار سلاح به کشور های عربی و اسراییل میفروشه . اخرینش ساخا نیروگاه اتمی 30 میلیارد دلاری در دبی و.... بهتره اونهایی که فکر میکنن دانشمند و اقتصاد دان هستند نظرات خودشون رو بدون فکر و از روی حیجان بیان نکنند تا دلار 20 تومن ارزون میشه راه میفتن اینجا ارزونی شد تو مملکت
مقاوت بسیار قوی روی دلار 3300 هست که هیچ موقع از این پایین تر نیومده اگر اومده خیلی مقطعی بوده حداکثر هم 3800 مشکل اصلی فعلا تحریم و قطع شبکه بانکی و عدم انتقال ارز به داخل کشور هست که اگر همین امروز کل تحریم ها رو بردارن این مسله نیاز به ماه ها زمان برای بهبود هست . مخصوصا با این حجم نقدینگی بسیار بالا من شخصا بعید میدونم تا انتخابات و حتی ماه ها بعد از انتخابات اتفاق خیلی خاصی بیفته
من با شما موافق نیستم. یک توافق ساده هم می تونه تاثیر 1000 تومنی بر نرخ ارز داشته باشه در کنار این که لغو بعضی تحریم ها می تونه به واردات کالاهایی کمک کنه که بی دلیل در بازار ایران افزایش قیمت داشتند.
آقا این قضیه ساندیس رو انصافا بیخیال بشید.
آقایان اعتقادی دارند و به اعتقادشون پایدارن. یاد بگیریم به اعتقاد دیگران احترام بذاریم. همه حق دارند هر طور می خوان فکر کنن و طرفدار هر کسی باشند.
من با شما موافق نیستم. یک توافق ساده هم می تونه تاثیر 1000 تومنی بر نرخ ارز داشته باشه در کنار این که لغو بعضی تحریم ها می تونه به واردات کالاهایی کمک کنه که بی دلیل در بازار ایران افزایش قیمت داشتند.
نگاهی به تاریخچه قیمت ارز در زمان پایان جنگ بیاندازید ...... در زمان قبول قطعنامه دلار سقوط کرد اما چند ماه قیمت ها پایین بود !؟ برید یه نگاه بندازید جالب خاهد بود براتون
اگر توافقی بشه قیمت به صورت مقطعی پایین تر خواهد اومد شاید حتی تا 2600 ! اما به نظرم در عرض کمتر از 2 هفته برمیگرده به 3 تومن !
مشکل ریشه ای هست