• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
شما که به قول خودت از این حرفها حالت به هم میخوره و پشیمون شدی پیچیدی تو این کوچه
پس لازم نیست بحث کنی الکی بپیچ به بازی برس به کار خودت!
لازم نیست موعظه کنی واسه کسی هر کی خودش میدونه چی کار دوست داره بکنه همون کار رو میکنه شما هم هر چیزی فکر میکنی درسته بکن!

دوست عزیز موضوع این تاپیک سیاست داخل نیست که هر کی چیزی به ذهنش رسید هیچی رو رعایت نمی کنه هر عقده ای داره اینجا میاد مطرح می کنه اصلاً مثل اینکه شما همتون دیگه از راه بدرید باشه به راه خود ادامه بدید انتظار نداشته باش چیزهای نامرتبطی در اینجا درج بشه و ما هم همیشه بخونیم و رد بشیم و هیچی نگیم شما هم برو جای درستی عقده های خودتو خالی کن. باشه من موعظه کردم و شما موعظه گوش نکن برای شما های به اصطلاح امروزی هم متأسفم و دیگر این بحث هم خاتمه یافته.

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
دوست عزیز موضوع این تاپیک سیاست داخل نیست که هر کی چیزی به ذهنش رسید هیچی رو رعایت نمی کنه هر عقده ای داره اینجا میاد مطرح می کنه اصلاً مثل اینکه شما همتون دیگه از راه بدرید باشه به راه خود ادامه بدید انتظار نداشته باش چیزهای نامرتبطی در اینجا درج بشه و ما هم همیشه بخونیم و رد بشیم و هیچی نگیم شما هم برو جای درستی عقده های خودتو خالی کن. باشه من موعظه کردم و شما موعظه گوش نکن برای شما های به اصطلاح امروزی هم متأسفم و دیگر این بحث هم خاتمه یافته.

دشمن اسرائیل و آمریکا نیست
لطفا عقاید انحرافی و زشت خودتون رو اینجا تبلیغ نکنید
کسی بخواهد عقایل شما رو بشنوه نزدیک به 30 شبکه تلویزیون ، بیش از پنجاه رادیو ، روزنامه ها ، خیابان و ... !
لطفا اینجا اعصابمون رو خراب نکنید
کشور باید آباد بشه ، مردم تو رفاه باشند ، ولی نه با شعار
با کار و کوشش !
کشور به جایی رسیده همه شدن دلال ، شما حرف از اخلاقیات می زتید ؟
نکنه آمریکا و اسرائیل ارز به دارو ندادن تا مردم از کشور زده بشن ؟
یا انگلیس نرخ دلار رو کرد 3600 تومان !
شیمون پرز گفت دلار نخرید می شه 1500 ؟
کدام آمریکایی یا اسرائیلی تو اقتصاد کشور داره کار می کنه ؟
غیر از شما و دوستان شما ؟

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
اگه قول بدی اینجا دیگه موعظه نکنی منم چیزی نمیگم اونجات بسوزه
بورو برس به درد خودت عزیز من لازم نکرده ما که از راه بدر هستیم رو بیاری تو راه ! شما دیگه اینجا موعظه نکنی همه راضی هستن!

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
دشمن اسرائیل و آمریکا نیست
لطفا عقاید انحرافی و زشت خودتون رو اینجا تبلیغ نکنید
کسی بخواهد عقایل شما رو بشنوه نزدیک به 30 شبکه تلویزیون ، بیش از پنجاه رادیو ، روزنامه ها ، خیابان و ... !
لطفا اینجا اعصابمون رو خراب نکنید
کشور باید آباد بشه ، مردم تو رفاه باشند ، ولی نه با شعار
با کار و کوشش !
کشور به جایی رسیده همه شدن دلال ، شما حرف از اخلاقیات می زتید ؟
نکنه آمریکا و اسرائیل ارز به دارو ندادن تا مردم از کشور زده بشن ؟
یا انگلیس نرخ دلار رو کرد 3600 تومان !
شیمون پرز گفت دلار نخرید می شه 1500 ؟
کدام آمریکایی یا اسرائیلی تو اقتصاد کشور داره کار می کنه ؟
غیر از شما و دوستان شما ؟
آره خوب فهمیدی من رئیس جمهور مملکتم

چطور به این راحتی تهمت می زنی من در عجبم
اگه قول بدی اینجا دیگه موعظه نکنی منم چیزی نمیگم اونجات بسوزه
بورو برس به درد خودت عزیز من لازم نکرده ما که از راه بدر هستیم رو بیاری تو راه ! شما دیگه اینجا موعظه نکنی همه راضی هستن!

اینقدر موعظه موعظه نکن درست حرف زدن هم یاد بگیر اصلاً از اولشم به تو ربطی نداشت که شدی ... تو به کار خود برس. اگه فقط تو بودی جوابتو می دادم ولی اینجا جاش نیست چون دیدگان زیادی اینها رو می خونند نباید کلی گفت چیزی، و البته هنوز دیگران هم می آیند برای ادامه این بحث! واین باید شعور خودت برسه که بفهمی بعضی چیزها رو. ولی اگه هنوز می سوزی بیا پیشم دوات کنم با ضدیت و دشمنی با من که چیزیت حل نمیشه

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
بچه ها با این ادم بحث نکنید فایده نداره.خودشم همین و میخواد که بحث ها کش پیدا کنه!
به قول دکتر شریعتی: سخت است فهماندن چیزی به کسی که پول میگیرد تا آن چیز را نفهمد

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
دوستان لطفاً محل این ساندیس خور نگذارید ، خودش دمش رو میذاره رو کولش میره پی کارش.

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
واقعن خجالت نمیکشن 30 تومن قیمتشو کشیدن پایین بعد دوباره بعد دوروز برگشته سرجاش اومدن همه جا هی میگن ارزون شد ارزون کجا ارزون شد
اگه این ارزونی اون دلار 1050 سال 90 چی بود؟؟!!!
هرچی بدبختی داریم میکشیم هرچی گرونی و تورم مربوط به همین ارز لعنتیه همه چیز ما وارداتیه همه چیز
متاسفم

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
باز فصل ساندیس رسید ملت ساندیس بدست راه افتادن 2 زار کاسب شن خدایی الان بعد کره شمالی کدوم کشوری رتبه دوم داره جمهوری خلق ایران (خ مخفف ... و لق مخفف طرف لق میزنه)

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
توی 2 هفته آینده احتمالاً منابع زیادی ارز (یوان چین فکر میکنم بیشتر) دست دولت میرسه اینو میگم ازین بابت که مرکز مبادلات حواله های عید رو موکول کرده به 10-12 روز آینده(طبق نوبت دهی اعلام شده توسط بانک ها برای حواله های ارزی مبادلاتی گشایش شده قبل از عید!)
و امروزم تلویزیون گفت قراره به بازار ارز تزریق بشه
حالا بسته به اینکه عمل تزریقشون قبل یا بعد از حواله های مبادلاتی باشه و براشون کدوم مهمتره به نظر میرسه دلار تا اون روز ثابت بمونه یا تحت تاثیر شایعه ها بالا پایین بشه اما بعدش احتمال قوی یه نزولی خواهد داشت

گفتم اینو که این حرف زیاد بی پایه اساس نیست (برخلاف اکثر حرف های بی پاییه قبلیشون)

پ ن:

جلسه مهم ارزی با حضور احمدی نژاد

سخنگوی اقتصادی دولت از جلسه ارزی دیروز در حضور رئیس جمهور و وزرای صنعت و اقتصاد و رئیس کل بانک مرکزی خبر داد و گفت: هماهنگی های لازم برای تامین ارز جهت ادامه کار انجام شده است.
وی با اشاره به ترکیب تامین مالی دولت و کاهش اجباری صادرات در حوزه نفت که به دولت تحمیل شده است خاطر نشان کرد: بر این اساس دو اقدام در دستور کار قرار گرفته است که اثرات آن بر روی تامین نقدینگی تاثیرگذار است.

وزیر اقتصاد تاکید کرد: با افزایش صادرات غیرنفتی کاهش درآمد نفتی خواهیم داشت و از سویی دیگر با تغییر ترکیب درآمدها و تقویت حوزه هایی چون مالیات و جلوگیری از فرار مالیاتی به سمت شیب تامین مالی غیرتورمی که پایه پولی را کنترل می کند می رویم.

اون دو خط بولد شده اول میگه هماهنگی شده بعد میگه میخواهیم با گرفتن مالیات این کار رو بکنیم

در نتیجه در اصل هیچ کاری نمیخواهن بکنن و هیچ برنامه ای ندارن! جلسه مهـــــــــــم ارزی...

eztech

Registered User
لایک‌ها
35
امریکا خودش به تنهایی 16 تریلون بدهی خارجی داره
اروپا وضع کمتر از این نیست یونان جزیره فروخته ایتالیا و اسپانیا همین وضع
رابطه چه چیز حل میکنه وقتی خودشون مشکل بدتر؟!

136275158310865252.jpg
جوزف استیگلیتز : علم اقتصاد سقوط کرده

تحلیل کوچه خیابونی نیارین ..

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
امریکا خودش به تنهایی 16 تریلون بدهی خارجی داره
اروپا وضع کمتر از این نیست یونان جزیره فروخته ایتالیا و اسپانیا همین وضع
رابطه چه چیز حل میکنه وقتی خودشون مشکل بدتر؟!

جوزف استیگلیتز : علم اقتصاد سقوط کرده

تحلیل کوچه خیابونی نیارین ..

امریکا در حال نابودیست

منو میخواستن در عراق بدزدن

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
چه این دولت چه دولت بعدی دوست نداره دلار هاش رو ارزون بفروشه اینکه بشه دلار 1200 تومان یک ارزوی محال هست و از عهده رییس جمهور بعدی هم خارجه اینکه با امریکا رابطه برقرار کنیم هیچ اتفاقی تو کوتاه مدت نمیفته منافع امریکا در عدم رابطه با ایران هست چون از این واسطه میلیارد ها دلار سلاح به کشور های عربی و اسراییل میفروشه . اخرینش ساخا نیروگاه اتمی 30 میلیارد دلاری در دبی و.... بهتره اونهایی که فکر میکنن دانشمند و اقتصاد دان هستند نظرات خودشون رو بدون فکر و از روی حیجان بیان نکنند تا دلار 20 تومن ارزون میشه راه میفتن اینجا ارزونی شد تو مملکت
مقاوت بسیار قوی روی دلار 3300 هست که هیچ موقع از این پایین تر نیومده اگر اومده خیلی مقطعی بوده حداکثر هم 3800 مشکل اصلی فعلا تحریم و قطع شبکه بانکی و عدم انتقال ارز به داخل کشور هست که اگر همین امروز کل تحریم ها رو بردارن این مسله نیاز به ماه ها زمان برای بهبود هست . مخصوصا با این حجم نقدینگی بسیار بالا من شخصا بعید میدونم تا انتخابات و حتی ماه ها بعد از انتخابات اتفاق خیلی خاصی بیفته

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
متاسفم به حال این ملت که تنها راه نجاتشون رو پایین اومدن دلار از طریق رییس جمهور شدن رفسنجانی می دونند اصلا چی میشه گفت دلار 60 تومن میاد پایین حمله میکنن صد تومن میره بالا همین بالا و پایین رفتن ها همه چیزو تو اقتصاد نابود کرد فقط هر هفته کلی رانت میره تو جیب بالایی ها و پولدارای خنگ گردن کلفت

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آقا این قضیه ساندیس رو انصافا بیخیال بشید.
آقایان اعتقادی دارند و به اعتقادشون پایدارن. یاد بگیریم به اعتقاد دیگران احترام بذاریم. همه حق دارند هر طور می خوان فکر کنن و طرفدار هر کسی باشند.

چه این دولت چه دولت بعدی دوست نداره دلار هاش رو ارزون بفروشه اینکه بشه دلار 1200 تومان یک ارزوی محال هست و از عهده رییس جمهور بعدی هم خارجه اینکه با امریکا رابطه برقرار کنیم هیچ اتفاقی تو کوتاه مدت نمیفته منافع امریکا در عدم رابطه با ایران هست چون از این واسطه میلیارد ها دلار سلاح به کشور های عربی و اسراییل میفروشه . اخرینش ساخا نیروگاه اتمی 30 میلیارد دلاری در دبی و.... بهتره اونهایی که فکر میکنن دانشمند و اقتصاد دان هستند نظرات خودشون رو بدون فکر و از روی حیجان بیان نکنند تا دلار 20 تومن ارزون میشه راه میفتن اینجا ارزونی شد تو مملکت
مقاوت بسیار قوی روی دلار 3300 هست که هیچ موقع از این پایین تر نیومده اگر اومده خیلی مقطعی بوده حداکثر هم 3800 مشکل اصلی فعلا تحریم و قطع شبکه بانکی و عدم انتقال ارز به داخل کشور هست که اگر همین امروز کل تحریم ها رو بردارن این مسله نیاز به ماه ها زمان برای بهبود هست . مخصوصا با این حجم نقدینگی بسیار بالا من شخصا بعید میدونم تا انتخابات و حتی ماه ها بعد از انتخابات اتفاق خیلی خاصی بیفته

من با شما موافق نیستم. یک توافق ساده هم می تونه تاثیر 1000 تومنی بر نرخ ارز داشته باشه در کنار این که لغو بعضی تحریم ها می تونه به واردات کالاهایی کمک کنه که بی دلیل در بازار ایران افزایش قیمت داشتند.

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
من با شما موافق نیستم. یک توافق ساده هم می تونه تاثیر 1000 تومنی بر نرخ ارز داشته باشه در کنار این که لغو بعضی تحریم ها می تونه به واردات کالاهایی کمک کنه که بی دلیل در بازار ایران افزایش قیمت داشتند.

تا وقتی مشکل تورم و نقدینگی حل نشه نرخ ارزم درست بشو نیست.

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
آقا این قضیه ساندیس رو انصافا بیخیال بشید.
آقایان اعتقادی دارند و به اعتقادشون پایدارن. یاد بگیریم به اعتقاد دیگران احترام بذاریم. همه حق دارند هر طور می خوان فکر کنن و طرفدار هر کسی باشند.

نگاهی به تاریخچه قیمت ارز در زمان پایان جنگ بیاندازید ...... در زمان قبول قطعنامه دلار سقوط کرد اما چند ماه قیمت ها پایین بود !؟ برید یه نگاه بندازید جالب خاهد بود براتون
اگر توافقی بشه قیمت به صورت مقطعی پایین تر خواهد اومد شاید حتی تا 2600 ! اما به نظرم در عرض کمتر از 2 هفته برمیگرده به 3 تومن !
مشکل ریشه ای هست

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
خیلی جالبه امروز در عرض یه ساعت 25 تومن بالا پایین شد !

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
نگاهی به تاریخچه قیمت ارز در زمان پایان جنگ بیاندازید ...... در زمان قبول قطعنامه دلار سقوط کرد اما چند ماه قیمت ها پایین بود !؟ برید یه نگاه بندازید جالب خاهد بود براتون
اگر توافقی بشه قیمت به صورت مقطعی پایین تر خواهد اومد شاید حتی تا 2600 ! اما به نظرم در عرض کمتر از 2 هفته برمیگرده به 3 تومن !
مشکل ریشه ای هست

دقیقاً همینطوره. در زمان پذیرش قطعنامه 598 ، دلار و مخصوصاً سکه سقوط چشمگیری داشتند و یک عده انسان بی تجربه ، سکه ای که 13000 تومن خریده بودند بردند و 7000 تومن فروختند در حالی که ظرف مدت کوتاهی قیمت سکه از قیمت زمان جنگ و پیش از پذیرش قطعنامه هم بالاتر رفت.

البته اینطور که بوش میاد داستان هسته ای ادامه داره و تحریم ها هم روز به روز قراره سخت تر بشه و قراری هم نیست توافقی صورت بگیره. تنها چیزی که باعث ایجاد توافق احتمالی میشه اینه که ایران بی خیال غنی سازی و بمب اتم بشه ، همین.

بالا