vazirnia
Registered User
Usd :3510
Sent from my HTC Rhyme S510b
Sent from my HTC Rhyme S510b
دوست عزيز توجه كن شما تمام پستاتون با بي حرمتي و بي ادبي هست!
بنده توصيه ميكنم خودتون رو به روانشناس نشون بدين!!!
خودت يه سرچ تو نوشتارهاتون بزن!
سلام خدمت دوستان حاجیها حضرات حضار فیلسوفان دانشمندان نخبگان نور چشمیهان آیندگان مملکت حاضر در این تاپیک امیدوارم حالتون خوب باشه بدور از کسالت و در سلامتی کامل باشید.
اگه کسی میدونه چارت دلار به ریال ایران از کجا میشه گیر آورد به من بگه .ممنون.
آرامش پیش از طوفانه
ملت خیز برداشتن همه برای خرید.. یه رد صلاحیت در آینده 100 درصد از هر طرفی بشه = تشنج دوباره بازار، ربطیم نداره این قبول بشه یا اون رد بشه یا هر دو رد بشن... کلاً بازار یه سیگنال اطمینان بیاد 100-200 میاد پایین همیشه و وقتیم بهمنی ابراز وجود بکنه یا با یه خبر شایعه ازین رو به اون رو میشه.
یه حسی بهم میگه فردا آخرین فرصت طلایی خریده البته پلکانی اما من حالو حوصله پله مله ندارم...
حتی مطمئنم نیستم فردا خیلی بیاد پایین اما امیدوارم.
حالا هی ما میگیم اثر تحریم نیست . اینا میگن با امریکا دوست بشیم ایران گلستان میشه
گلستون نمیشه بهشت میشه به غرعان
اه از نوشته های سیاسی گونه و ضدانقلابی اینجا حالم به هم می خوره، خیلی وقته وارد این تاپیک نشده بودم، باز پیچیدم این کوچه پشیمان شدم. اصلاً از این نوشته ها سودی برای هیچ کس عاید نمیشه چیزی بنویسید مردم بتونه استفاده کنه یا اگر بلد نیستید ننویسید عزیزان.
به همین خیال باش عزیز
شما فروشنده خوبی هستی خودتو و مملکتتو خوب می فروشی
شما فروشنده خوبی هستی خودتو و مملکتتو خوب می فروشی
رابطه با کشور های دیگه معنی فروختن مملکت نمیده دوست عزیز. پیشرفت و رفاه کشور و مردم با دشمنی و لجبازی و مرگ بر این
و اون گفتن به دست نمیاد.
راستی؟چیزی دیگم از مملکتم مونده که تا حالا فروخته نشده باشه؟!!
فک کنم ساندیسش خیلی غلظت داشته
اگه نمی دونی بدون مملکتو خیلی وقته فروختن
کشورهای دیگه اتو بخورم، پس معنی دشمن و دوست رو شما نفهمیدید عزیزان
دوست کجا بود؟!! از عقب و جلو دارن بمون تجاوز میکنن..
این دلیل نمیشه که چون یک سری هم وطنت هستن دوستت باشن..
شما ممکنه چند تا کشور واقعا دوست ایران و نام ببرین که با ارتباط باهاشون سودی هم عاید ایران شده باشه؟! یعنی اینقدر شستشوی معزی شدن بعضی ها؟!!!
شما که به قول خودت از این حرفها حالت به هم میخوره و پشیمون شدی پیچیدی تو این کوچهدوست عزیز برعکس متوجه شدین من کی از دوستی حرف زدم چرا اینطوری می کنین شماها؟؟ چرا الکی بحث رو می پیچونین؟
من می گم شما دشمن رو هنوز نشناختید که می گید کشور باید با اونها بسازه، واقعاً که. اون دوستمون هم فکر می کنه هم وطن حتماً یعنی دوست!! البته که اینطور نیست. ولی منظورم اینه که در این شرایط سخت که جنگ تمام عیار هست یکم به خود بیایید و این همه بر ضد کشور نسنجیده حرف نزنید که مثلاً کشور بیاد سازش کنه و به حرف دشمن عمل کنه و ... یکم فرهنگ ضدانقلابی نداشته باشین مسائل حل میشه.
کسی که چنین نسنجیده حرفی می زنه مشخص میشه که دشمن خود را نشناخته. یعنی دیگه اوضاعش وخیمه. و البته این بحث را خاتمه یافته می بینم.
در پی عدم تعیین نرخ فروش ارز در بودجه ۹۲ روز گذشته کمیسیون تلفیق تشکیل جلسه داد و مقرر شد حرکت نرخ ارز در سال جاری به سمت ارز تک نرخی باشد و بانک مرکزی با مبنای محاسبه دلار ۲۴۵۰ تومانی این نرخ را اعلام کند.
اسماعیل جلیلی در گفتوگو با تسنیم در خصوص جلسه روز گذشته کمیسیون تلفیق با دستور کار بررسی نرخ فروش ارز در بودجه ۹۲، اظهار داشت: در جریان رسیدگی به بندهای درآمدی لایحه بودجه در صحن علنی مجلس قرار شد که کمیسیون تلفیق مشخصاً پیشنهاد خود را در خصوص نرخ فروش ارز در سال جاری با عنوان نرخ روز و نرخ یکسان ارز اعلام کند.
دوست عزیز برعکس متوجه شدین من کی از دوستی حرف زدم چرا اینطوری می کنین شماها؟؟ چرا الکی بحث رو می پیچونین؟
من می گم شما دشمن رو هنوز نشناختید که می گید کشور باید با اونها بسازه، واقعاً که. اون دوستمون هم فکر می کنه هم وطن حتماً یعنی دوست!! البته که اینطور نیست. ولی منظورم اینه که در این شرایط سخت که جنگ تمام عیار هست یکم به خود بیایید و این همه بر ضد کشور نسنجیده حرف نزنید که مثلاً کشور بیاد سازش کنه و به حرف دشمن عمل کنه و ... یکم فرهنگ ضدانقلابی نداشته باشین مسائل حل میشه.
کسی که چنین نسنجیده حرفی می زنه مشخص میشه که دشمن خود را نشناخته. یعنی دیگه اوضاعش وخیمه. و البته این بحث را خاتمه یافته می بینم.