لول اینجا که سقوط داره میزنه خسته نباشید
سوئیس گاو صندوق سرمایه گرایی ثروت مندترین کشور اروپا ...
مشاهده پیوست 374040
شعار
مبارزه برای آزادی
ضد سرمایه گرایی
ضد نئو لیبرالیسم نه لیبرالیسم به ماه نشکید این ایدئولوژی نم پس داد اونم تو قلب اروپا
حالا تحریم تاثیر چی اینا که تو خدشون گیر
این امریکا که با خودش رابطه داره نمیدونم چرا 16 تریلون بدهی نتونسته صاف کنه
ازادی مرده (شاید ارسطو افلاطونی چیزی از قبر بکش بلکه فلسفه پوسیدشون به دردی بخور اقتصاد ادم اسمیتی زائید فریدمن کینزی زائید کلا اقتصاد زائید علم اقتصاد در غرب زائید )
البته الان یادم افتاد یونان قلب فلسفه اونجا وضع بدتر واقع چه فاجعه ای :happy:
شما دوست عزیز فکر کنم دو حالت داری
یا دانشجویی و تحت تاثیر بحث های اقتصادی فلسفی اساتید فسیل دانشگاههای ایران و یا خود جوشی و نظرات شخصیتو بیان می کنی.
اولا اگر دانشجویی و این بحث ها رو سر کلاسها اساتیدت می کنن که یا علی مدد!!! اساتید نم کشیده فسیل ایران که بیشتر تاریخ انقضاشون سر رسیده رو زیاد جدی نگیر. نشان به اون نشان که اعتبار علمی تقریبا همه دانشگاههای ایران از سطح علمی کشورهای در حال توسعه ای مثل زامیبا هم پایین تر قرار گرفته طوریکه حتی شریف به اون عظمت در بین 100 دانشگاه برتر جهان قرار نگرفته چه برسه به دانشگاههای ازاد و ... .
دوست من داستان دو تاست. اون آزادی و این آزادی با هم زمین تا آسمان فرق دارند. در اروپا به ازای افزایش 15 درجه دما یعنی از 25 تا 40 درجه 10 درصد مرگ و میر داریم چرا که مردم اروپا به تغییرات شدید اصلا عادت ندارند. اعتراض هایی که شما می بینی به وضعیت نا بسامان اقتصادی اروپا نیست. به تغییرات کمی در اقتصاد اروپاست.
در مورد یونان که مثال می زنی یونان یک کشور ورکشسه است ولیکن وقتی اقتصادش رو با ایران مقایسه می کنی می بینی که اگر یونان ورکشسته است ایران اصلا کشور محسوب نمیشه که ورشکته باشه.
شما درآمد خالص نفتی رو از ایران بگیر به قول خودت تحریم ها رو هم بردار ببینم ایران چند مدت می تونه بدون پول نفت دووم بیاره!!!
در کشوری که سالینه 300 درصد تورم داره مردم باید مثل عکس شما به خیابانها بریزند و سنگ و چوب رو بخورن ولی اینطور نمیشه. !!! اگر وصعیت اقتصادی ایران در اروپا بود مردم تمامی دولتمردان رو جمع می کردن و یک هولوکاست راه مینداختن و همه رو آتیش می زدن.
این ها در خودشون گیر نکردن. در کشوری مثل یونان که مثال زدیی می دونی نرخ مهاجرت چقدره؟؟؟؟ با ایران خودمون مقایسه کن ببین وضعیت کدوم بهتره.
در ضمن ما شاخصی داریم به نام شاخص بدبختی که در مورد ایران این شاخص یکی از فجایع دولت اخیره.
اگر خودتون تحلیل گرید و بحث می کنید فقط یک پیشنهاد به شما می کنم شاید الان هزاران جواب برای من داشته باشید ولی من به شما پیشنهاد می کنم یک سفر به اروپا برید. برید با مردم صحبت کنید و فقط یک سوال کنید ایران کجاست ببینید چند درصد مردم ایران رو می شناسن و برید از مردم خودمون هم بپرسید اروپا کجاست و ببینید چند درصد مردم ایران اروپا رو نمی شناسن و بنگرید که کدوم بر اون یکی تاثیر بیشتری داشته!