• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

eztech

Registered User
لایک‌ها
35
لول اینجا که سقوط داره میزنه خسته نباشید
سوئیس گاو صندوق سرمایه گرایی ثروت مندترین کشور اروپا ...
13920306000004_PhotoL.jpg
شعار مبارزه برای آزادی
ضد سرمایه گرایی
ضد نئو لیبرالیسم نه لیبرالیسم به ماه نشکید این ایدئولوژی نم پس داد اونم تو قلب اروپا

حالا تحریم تاثیر چی اینا که تو خدشون گیر
این امریکا که با خودش رابطه داره نمیدونم چرا 16 تریلون بدهی نتونسته صاف کنه

ازادی مرده (شاید ارسطو افلاطونی چیزی از قبر بکش بلکه فلسفه پوسیدشون به دردی بخور اقتصاد ادم اسمیتی زائید فریدمن کینزی زائید کلا اقتصاد زائید علم اقتصاد در غرب زائید )
البته الان یادم افتاد یونان قلب فلسفه اونجا وضع بدتر واقع چه فاجعه ای :happy:

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
لول اینجا که سقوط داره میزنه خسته نباشید
سوئیس گاو صندوق سرمایه گرایی ثروت مندترین کشور اروپا ...
مشاهده پیوست 374040
شعار مبارزه برای آزادی
ضد سرمایه گرایی
ضد نئو لیبرالیسم نه لیبرالیسم به ماه نشکید این ایدئولوژی نم پس داد اونم تو قلب اروپا

حالا تحریم تاثیر چی اینا که تو خدشون گیر
این امریکا که با خودش رابطه داره نمیدونم چرا 16 تریلون بدهی نتونسته صاف کنه

ازادی مرده (شاید ارسطو افلاطونی چیزی از قبر بکش بلکه فلسفه پوسیدشون به دردی بخور اقتصاد ادم اسمیتی زائید فریدمن کینزی زائید کلا اقتصاد زائید علم اقتصاد در غرب زائید )
البته الان یادم افتاد یونان قلب فلسفه اونجا وضع بدتر واقع چه فاجعه ای :happy:

شما دوست عزیز فکر کنم دو حالت داری
یا دانشجویی و تحت تاثیر بحث های اقتصادی فلسفی اساتید فسیل دانشگاههای ایران و یا خود جوشی و نظرات شخصیتو بیان می کنی.

اولا اگر دانشجویی و این بحث ها رو سر کلاسها اساتیدت می کنن که یا علی مدد!!! اساتید نم کشیده فسیل ایران که بیشتر تاریخ انقضاشون سر رسیده رو زیاد جدی نگیر. نشان به اون نشان که اعتبار علمی تقریبا همه دانشگاههای ایران از سطح علمی کشورهای در حال توسعه ای مثل زامیبا هم پایین تر قرار گرفته طوریکه حتی شریف به اون عظمت در بین 100 دانشگاه برتر جهان قرار نگرفته چه برسه به دانشگاههای ازاد و ... .
دوست من داستان دو تاست. اون آزادی و این آزادی با هم زمین تا آسمان فرق دارند. در اروپا به ازای افزایش 15 درجه دما یعنی از 25 تا 40 درجه 10 درصد مرگ و میر داریم چرا که مردم اروپا به تغییرات شدید اصلا عادت ندارند. اعتراض هایی که شما می بینی به وضعیت نا بسامان اقتصادی اروپا نیست. به تغییرات کمی در اقتصاد اروپاست.
در مورد یونان که مثال می زنی یونان یک کشور ورکشسه است ولیکن وقتی اقتصادش رو با ایران مقایسه می کنی می بینی که اگر یونان ورکشسته است ایران اصلا کشور محسوب نمیشه که ورشکته باشه.
شما درآمد خالص نفتی رو از ایران بگیر به قول خودت تحریم ها رو هم بردار ببینم ایران چند مدت می تونه بدون پول نفت دووم بیاره!!!
در کشوری که سالینه 300 درصد تورم داره مردم باید مثل عکس شما به خیابانها بریزند و سنگ و چوب رو بخورن ولی اینطور نمیشه. !!! اگر وصعیت اقتصادی ایران در اروپا بود مردم تمامی دولتمردان رو جمع می کردن و یک هولوکاست راه مینداختن و همه رو آتیش می زدن.
این ها در خودشون گیر نکردن. در کشوری مثل یونان که مثال زدیی می دونی نرخ مهاجرت چقدره؟؟؟؟ با ایران خودمون مقایسه کن ببین وضعیت کدوم بهتره.
در ضمن ما شاخصی داریم به نام شاخص بدبختی که در مورد ایران این شاخص یکی از فجایع دولت اخیره.

اگر خودتون تحلیل گرید و بحث می کنید فقط یک پیشنهاد به شما می کنم شاید الان هزاران جواب برای من داشته باشید ولی من به شما پیشنهاد می کنم یک سفر به اروپا برید. برید با مردم صحبت کنید و فقط یک سوال کنید ایران کجاست ببینید چند درصد مردم ایران رو می شناسن و برید از مردم خودمون هم بپرسید اروپا کجاست و ببینید چند درصد مردم ایران اروپا رو نمی شناسن و بنگرید که کدوم بر اون یکی تاثیر بیشتری داشته!

persiandiscus

Registered User
لایک‌ها
36
یا دانشجویی و تحت تاثیر بحث های اقتصادی فلسفی اساتید فسیل دانشگاههای ایران و یا خود جوشی و نظرات شخصیتو بیان می کنی.

اولا اگر دانشجویی و این بحث ها رو سر کلاسها اساتیدت می کنن که یا علی مدد!!! اساتید نم کشیده فسیل ایران که بیشتر تاریخ انقضاشون سر رسیده رو زیاد جدی نگیر. نشان به اون نشان که اعتبار علمی تقریبا همه دانشگاههای ایران از سطح علمی کشورهای در حال توسعه ای مثل زامیبا هم پایین تر قرار گرفته طوریکه حتی شریف به اون عظمت در بین 100 دانشگاه برتر جهان قرار نگرفته چه برسه به دانشگاههای ازاد و ... .
دوست من داستان دو تاست. اون آزادی و این آزادی با هم زمین تا آسمان فرق دارند. در اروپا به ازای افزایش 15 درجه دما یعنی از 25 تا 40 درجه 10 درصد مرگ و میر داریم چرا که مردم اروپا به تغییرات شدید اصلا عادت ندارند. اعتراض هایی که شما می بینی به وضعیت نا بسامان اقتصادی اروپا نیست. به تغییرات کمی در اقتصاد اروپاست.
در مورد یونان که مثال می زنی یونان یک کشور ورکشسه است ولیکن وقتی اقتصادش رو با ایران مقایسه می کنی می بینی که اگر یونان ورکشسته است ایران اصلا کشور محسوب نمیشه که ورشکته باشه.
شما درآمد خالص نفتی رو از ایران بگیر به قول خودت تحریم ها رو هم بردار ببینم ایران چند مدت می تونه بدون پول نفت دووم بیاره!!!
در کشوری که سالینه 300 درصد تورم داره مردم باید مثل عکس شما به خیابانها بریزند و سنگ و چوب رو بخورن ولی اینطور نمیشه. !!! اگر وصعیت اقتصادی ایران در اروپا بود مردم تمامی دولتمردان رو جمع می کردن و یک هولوکاست راه مینداختن و همه رو آتیش می زدن.
این ها در خودشون گیر نکردن. در کشوری مثل یونان که مثال زدیی می دونی نرخ مهاجرت چقدره؟؟؟؟ با ایران خودمون مقایسه کن ببین وضعیت کدوم بهتره.
در ضمن ما شاخصی داریم به نام شاخص بدبختی که در مورد ایران این شاخص یکی از فجایع دولت اخیره.

اگر خودتون تحلیل گرید و بحث می کنید فقط یک پیشنهاد به شما می کنم شاید الان هزاران جواب برای من داشته باشید ولی من به شما پیشنهاد می کنم یک سفر به اروپا برید. برید با مردم صحبت کنید و فقط یک سوال کنید ایران کجاست ببینید چند درصد مردم ایران رو می شناسن و برید از مردم خودمون هم بپرسید اروپا کجاست و ببینید چند درصد مردم ایران اروپا رو نمی شناسن و بنگرید که کدوم بر اون یکی تاثیر بیشتری داشته!

دوست عزيز با سخناني كه بر زبان آوردي اطمينان دارم در حد ديپلم هم سواد نداري چون اگه يك ساعت سر كلاس مينشستي اينجور اساتيد دانشگاه رو به سخره نميگرفتي.
سعي كن اطلاعاتت رو در مورد تاريخ و تمدن ايرانب بيشتر و با فكر و عقلانيت سخن به زبان بياري .
در ضمن از آنجا كه بنده روان شناس هستم شما دچار خودبزرگ بيني هستي و يك بيماري خطر ناك هست سعي كن زودتر به پزشك مراجعه كنيد.
بنده الان هر چه كه دارم از اساتيد خود دارم.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494

بی سوادی شما با همین پست معلوم میشه !
با عرض معذرت چون رک پست زدی رک هم جواب گرفتید

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702

جوابتون لایــــــــــــک داره انصافاً
بعضیا تمام عمرشونو پشت کتاب و تئوریجات مطالعات منقضی میگذرونند و بعد 2 تا خبرم بهشون میرسه یهو جو دکتر و فوق لیسانس بودن (اگر داشته باشن) میگرتشون و یهو میشن کارشناس اقتصادی

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
جمع ساندیس خور ها جمع هست ، آخه اقتصادی که تورمش از 2 درصد رسیده 4 درصد ! مردم اعتراض می کنند با تورم 300 درصدی ایران مقایسه می کنی و ساندیس رو می زنی تو رگ و افتخار می کنی مبارز سایبری شدی ؟

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
جمع ساندیس خور ها جمع هست ، آخه اقتصادی که تورمش از 2 درصد رسیده 4 درصد ! مردم اعتراض می کنند با تورم 300 درصدی ایران مقایسه می کنی و ساندیس رو می زنی تو رگ و افتخار می کنی مبارز سایبری شدی ؟
آقا داوود خوبی؟
چه خبر؟
کم پیدایی
اگه گفتم بهش گفتم بی سواد به خاطر توهین ها و... بود.

حالا جالبه نرخ رشد امریکا مثلا 0 هست، برای ایران 4-5 اصلا 10
نمیگن که آمریکا توی اقتصاد ، اقتصادش اشتغال کامل رو داره ، یعنی از تمام عوامل تولیدش داره مثل خر کار میکشه ، دیگه جایی برای رشد نداره ، و اگر هم 1 دهم درصد رشد کنه یعنی 1 دهم درصد عوامل تولیدش رو اضافه کرده ولی ما از 80 درصد عوامل و ظرفیت تولید خالی داریم مثلا 2 درصد رشد می کنیم !

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
آقا داوود خوبی؟
چه خبر؟
کم پیدایی
اگه گفتم بهش گفتم بی سواد به خاطر توهین ها و... بود.

نمیگن که آمریکا توی اقتصاد ، اقتصادش اشتغال کامل رو داره ، یعنی از تمام عوامل تولیدش داره مثل خر کار میکشه ، دیگه جایی برای رشد نداره ، و اگر هم 1 دهم درصد رشد کنه یعنی 1 دهم درصد عوامل تولیدش رو اضافه کرده ولی ما از 80 درصد عوامل و ظرفیت تولید خالی داریم مثلا 2 درصد رشد می کنیم !

سلام سینا جان ، خوبی شما ؟
والا مشغول قسمت دیگه هستم فقط نظاره گر هستم
=========
صحبت من این نیست جای دیگه دنیا مشکل نداره
ولی مقایسه کشوری مثل ایران که نه اقتصاد داره ، نه سیاست نه فرهنگ با کشور های دیگه کاملا اشتباه هست

تو فرانسه وقتی حقوق ها یا مشکلات معیشتی برای صنفی پیش می یاد ممکن هست صنف های دیگه هم بلند شن
ولی تو ایران شما کجا دیدی صنفی وجود داشته باشه ؟ چه برسه اعتصاب و ...

بعد یه سری ساندیس خور بیان 4 تا راهپیمایی برای تورم 4 درصدی و ... به شکست اقتصادی اون کشور مربوط بدونند

وقتی راجع به اقتصاد کشور های دیگه صحبت می کنیم نباید اون رو با ایرانی مقایسه کرد که چیزی به اسم اقتصاد وجود نداره
تورم یونان رو برید بخونید ، اونم واقعی ! نه تورم 30 درصدی ایران ، که اگه شما یه جنس رو معرفی کنید 100 درصد کمتر افزایش پیدا کرده باشه بهتون جایزه می دم !

من مشکلی با مطرح کردن مشکلات اقتصادی دیگر کشور ها ندارم ولی اینکه ساندیس خوره بیاد این رو ربط بده به طویله اقتصادی ایران برام سنگین هست و نمی تونم بپذیرم
به خصوص که طرح کردن این مشکلات بخوان کمبود ساندیس خون خودشون رو جبران کنم

پ.ن : همین 10 15 روز پیش بود با دکتر بابت مالیات رو حساب های یونان بحث می کردم

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
سلام دوستان
امیدوارم تا اینجا برای همتون در معاملات روز خوبی‌ بوده باشه
لطفا اگر زحمتی نیست آخرین قیمت فروش دلار ، و کرون سوئد رو لطفا کنید
این سایت صرافی از کار افتاده ، کارهارو یه کم به مشکل انداخته .
اگر سایت خوب صرافی که قیمت داره سراغ دارید اینجا یا در پیام لطفا برام بفرستید
با تشکر
با جستجوی کلمه فی بازار از فی بازار در همه زمینه ها با خبر شوید.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
=========
ولی مقایسه کشوری مثل ایران که نه اقتصاد داره ، نه سیاست نه فرهنگ با کشور های دیگه کاملا اشتباه هست

تو فرانسه وقتی حقوق ها یا مشکلات معیشتی برای صنفی پیش می یاد ممکن هست صنف های دیگه هم بلند شن

بعد یه سری ساندیس خور بیان 4 تا راهپیمایی برای تورم 4 درصدی و ... به شکست اقتصادی اون کشور مربوط بدونند

وقتی راجع به اقتصاد کشور های دیگه صحبت می کنیم نباید اون رو با ایرانی مقایسه کرد که چیزی به اسم اقتصاد وجود نداره
تورم یونان رو برید بخونید ، اونم واقعی ! نه تورم 30 درصدی ایران ، که اگه شما یه جنس رو معرفی کنید 100 درصد کمتر افزایش پیدا کرده باشه بهتون جایزه می دم !

من مشکلی با مطرح کردن مشکلات اقتصادی دیگر کشور ها ندارم ولی اینکه ساندیس خوره بیاد این رو ربط بده به طویله اقتصادی ایران برام سنگین هست و نمی تونم بپذیرم

سر سفره نشسته بودیم ، اخبار داشت میگفت موسسه فلان رشد اقتصادی فلان کشور اروپایی رو منفی پیش بینی کرده ، آمریکا 0 و....
خبر بعدی هم که معمولا اینه : بورس ایران رشد 217 را تجربه کرد ، در فلان محصول خودکفا شدیم و....(البته یادم نیست اون موقع چی پخش کرد ولی خب معمولا همیناست)
انقدر برام سنگین اومد که پا شدم کاغذ آوردم با عدد و رقم و نمودار توضیح دادم که اینا چه کلاه گشادی سر مردم دارن میزارن
بعدش یه نفس راحت کشیدم :دی

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
سر سفره نشسته بودیم ، اخبار داشت میگفت موسسه فلان رشد اقتصادی فلان کشور اروپایی رو منفی پیش بینی کرده ، آمریکا 0 و....
خبر بعدی هم که معمولا اینه : بورس ایران رشد 217 را تجربه کرد ، در فلان محصول خودکفا شدیم و....(البته یادم نیست اون موقع چی پخش کرد ولی خب معمولا همیناست)
انقدر برام سنگین اومد که پا شدم کاغذ آوردم با عدد و رقم و نمودار توضیح دادم که اینا چه کلاه گشادی سر مردم دارن میزارن

خداییش نشستن پای اخبار اینا واقعا اعصاب میخواد!

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800

من الان نفهمیدم شما کدوم طرفی ؟:دی پست BYasin رو اونجوری جواب دادی :-/ اینجا اینجوری میگی ؟:دی

دلیل افزایش قیمت دلار در حال حاظر چیه ؟

cosmopolite

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کاملاً درسته خودمن چندنفر رو میشناسم تو آمریکا که کارشون کشاورزی مکانیزه و گاوچرونی و صنایع سنگین هست واقعا از اوضاع اقتصادیشون مینالن و همش به کشاورزا و کارخونه دارا و صنعت کارای ایرانی حسادت میکنن
اتفاقا این چندوقت که دیدن ارزش پول ملیشون از چهارهزارتومن به سه هزار و شونصدتومن کاهش پیداکرده چندتاشون سکته زدن و همه میخوان برای سرمایه گذاری بیان ایران
اتفاقاً دمبال چندتا اقتصاددان ایرانی برجسته مثل مثلا دوکتوربهمنی و دوکتور شمس الدین میگردن که اینهارو راهنمایی کنه چجوری تا بیشتر از این متضرر نشدن تمام سرمایه و ملک و املاک و کارخونه ها و دلارهاشون رو بفروشن ول کنن آمریکای لعنتی رو بیان ایران حماسه اقتصادی کنن
میشه شما که اقتصادخوندین راهنماییشون کنین که اینجا روی چه کاری سرمایه گذاری کنن ؟
البته خوب شما که تو کارهای مجازی خیلی واردی و هاست میفروشی خیلی میتونی کمکشون کنی
اینها تابحال همش تو کارای تولیدی بودن و اینجور کارای سایبری انجام ندادن بیچارن دیگه دولت آمریکا فریبشون داد بجای اینکه برن تو کارای سایبری و سروِر , کامپیوتر و تبلت رو ول کردن رفتن کشاورزی و دامداری بیچاره ها

راستی تا یادم نرفته برای یک حماسه اقتصادی به دوکتور محمود بهمنی رأی میدهیم :D

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
از دلایلی جهش قیمت دلار :
- رسیدن به پرداخت مجدد یارانه ماه شمسی
- رها کردن بازار توسط دولت به دلیل به آخر رسیدن کار دولت فعلی و بدون مسئولیت دانستن جایگاه خود
- رد شدن صلاحیت برخی چهره های اقتصادی سیاسی توسط شورای نگهبان
- تقویت ارزش دلار در مقابل سایر ارزهای رایج
- نزدیک شدن به یک التهاب سیاسی دیگر تحت عنوان انتخابات ریاست جمهوری
و یک سری دلایل دیگه که اهل فن بهتر از من در جریانش هستن

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
جماعتی اینجا نشستن دم از آزادی میزنند درحالی که خودشون معنای واقعی آزادی نمیدونند ندیدند دم از تاریخ میزنند درحالی کوچکترین درکی ازتاریخ کشورخودشون ندارند متاسفم

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
من الان نفهمیدم شما کدوم طرفی ؟:دی پست BYasin رو اونجوری جواب دادی :-/ اینجا اینجوری میگی ؟:دی

دلیل افزایش قیمت دلار در حال حاظر چیه ؟
ایشون به جامعه علمی کشور توهین کردن و من برای این مورد مخالفت کردم با ایشون و الا که می بینید حرفهای منو

دلیلش هم معلومه یه افزایش 100-200 تومنی یه کاهش 50 تومنی = حماسه اقتصادی :دی مردم دیگه چی میخوان؟

Star.Sky

Registered User
لایک‌ها
143
=========

خدا امواتت رو بیامرزه

قبلا یک دکمه تشکری ، امتیازی ، تائیدی ، چیزی بود !!!

الحق که درست میگید .

سال گذشته یکی از مهندس هایی که از آمریکا اومده بود باهاشون کار میکردیم . ماه های اول بنده خدا اصلا تا حرف از سیاست میزدیم از ترسش میزد جاده خاکی فکر میکرد تو در و دیوار میکروفن جاسازی شده و الان میریزن میگیرندش . بعدا که یخش باز شد وقتی ازش در مورد اقتصاد آمریکا و شلوغی وال استریت پرسیدم خندید و گفت اونجا اعتراض ها معمولا بخاطر اینکه بانک تا دیروز وام میداده با 1 درصد بهره اما امروز شده 2 درصد بهره و مردم اعتراض میکنند و ....
میدونید جالبش کجا بود اینکه با اینکه اونور آب زندگی کرده بود و اعتقادات کم رنگی داشت وام با بهره های بانکی ایران رو نوعی حرام خواری و ظلم میدونست و اوایل اصلا براش قابل هضم نبود که بانک دولتی چنین بهره هایی بگیره و مردم اینچنین بهره هایی براحتی به بانک میدن . میگفت حرام خواری اینه یا وی س ک ی خوردن ... حالا تا آخرش برو

alislow

Registered User
لایک‌ها
28
خدا امواتت رو بیامرزه

قبلا یک دکمه تشکری ، امتیازی ، تائیدی ، چیزی بود !!!

الحق که درست میگید .

سال گذشته یکی از مهندس هایی که از آمریکا اومده بود باهاشون کار میکردیم . ماه های اول بنده خدا اصلا تا حرف از سیاست میزدیم از ترسش میزد جاده خاکی فکر میکرد تو در و دیوار میکروفن جاسازی شده و الان میریزن میگیرندش . بعدا که یخش باز شد وقتی ازش در مورد اقتصاد آمریکا و شلوغی وال استریت پرسیدم خندید و گفت اونجا اعتراض ها معمولا بخاطر اینکه بانک تا دیروز وام میداده با 1 درصد بهره اما امروز شده 2 درصد بهره و مردم اعتراض میکنند و ....
میدونید جالبش کجا بود اینکه با اینکه اونور آب زندگی کرده بود و اعتقادات کم رنگی داشت وام با بهره های بانکی ایران رو نوعی حرام خواری و ظلم میدونست و اوایل اصلا براش قابل هضم نبود که بانک دولتی چنین بهره هایی بگیره و مردم اینچنین بهره هایی براحتی به بانک میدن . میگفت حرام خواری اینه یا وی س ک ی خوردن ... حالا تا آخرش برو
دوست عزیز اولا پست شما و پستی که شما بهش جواب دادین ربطی به موضوع این تاپیک نداره.
دوما با اختراع اینترنت شما در هر لحظه می تونید از وقایع اون سر دنیا مطلع بشید پس لطفا تحلیل دوست گرامی تون از قضیه وال استریت رو برای خودتون نگه دارید.
ضمنا نرخ بهره آمریکا اگه 1 درصد باشه تورم هم نهایت 1.5 یا 2 درصد هست اما وقتی اینجا تورم (رسمی) 30 درصده شما چطور توقع دارید بانک با بهره 1 درصد به شما وام بده ؟ شما حاضری پولتو بخوابونی بانک 1 درصد سود بگیری؟

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
از دلایلی جهش قیمت دلار :
- رسیدن به پرداخت مجدد یارانه ماه شمسی
- رها کردن بازار توسط دولت به دلیل به آخر رسیدن کار دولت فعلی و بدون مسئولیت دانستن جایگاه خود
- رد شدن صلاحیت برخی چهره های اقتصادی سیاسی توسط شورای نگهبان
- تقویت ارزش دلار در مقابل سایر ارزهای رایج
- نزدیک شدن به یک التهاب سیاسی دیگر تحت عنوان انتخابات ریاست جمهوری
و یک سری دلایل دیگه که اهل فن بهتر از من در جریانش هستن

مقسی
-روند پرداخت یارانه تا همیشه همین تاثیر رو میذاره ؟حتی در دولت های بعدی ؟
-آیا قبلا دولت تسلطی بر بازار داشته که الان نداره ؟
-قضیه ه ر تا کی تاثیر داره ؟
-بعد از التهاب امکان حتی 1% واسه نزول هست؟

بالا