دوست عزيز با سخناني كه بر زبان آوردي اطمينان دارم در حد ديپلم هم سواد نداري چون اگه يك ساعت سر كلاس مينشستي اينجور اساتيد دانشگاه رو به سخره نميگرفتي.
سعي كن اطلاعاتت رو در مورد تاريخ و تمدن ايرانب بيشتر و با فكر و عقلانيت سخن به زبان بياري .
در ضمن از آنجا كه بنده روان شناس هستم شما دچار خودبزرگ بيني هستي و يك بيماري خطر ناك هست سعي كن زودتر به پزشك مراجعه كنيد.
بنده الان هر چه كه دارم از اساتيد خود دارم.
دوست روان شناس من!!!
شما فرض کن من در حد دیپلم هم سواد ندارم. فکر کنم من یک ساعت هم سر کلاس نشستم. از اینکه به اساتید مطرحتون توهین شد شدیدا عذر خواهی می کنم.
در مقابل توضیحات من شما جوابی ندادید و فقط اظهار فضل نمودید که خوب از سواد بالای شما حکایت داره چون شما روان شناسید و خوب روان شناسان سواد بالایی دارند.
اولا چون این مورد برام فشار اول توضیح می دم لطفا به آیکون زیر آوتار من توجه کن. به لطف دوستانی مثل شما بخش تاریخ ایران پرشین تولز به دلیل بیان گذشته ایران بسته شد و در عوض تاپیک های بسیار بسیار پر سودی مثل خود همین تاپیک رونق بیشتری پیدا کرد. من عاشق تاریخ ایرانم و مطمئنم اطلاعات تاریخیم در حد و حدودی هست که بتونم با عقلانیت بیشتری صحبت کنم.
در مورد اینم جمله معروف شما "
بنده الان هر چه كه دارم از اساتيد خود دارم." باید خدمت چنابعالی عرض کنم که دوست عزیز مگر شما چی دارید.؟ (منظورم به عنوان یک ایرانیه )
آیا ارزش انسانی دارید ؟
یک سر برید در خیابان با همسر گرامتون یک گشت و گذار بکنید وقتی گشت ارشاد بهتون گیر داد هر چی توضیح دادی که بابا من 9 ساله ازدواج کردم گرفتن بردنتون پایگاه می فهمید که ارزشتون با حیوانات که در خیابان جمع آوری می کنن برابره.
آیا ارزش علمی دارید؟
میشه بگید الان در حال حاضر اگر در یک دانشگاه مطرح خارج از ایران درس نخونید خارج از این مملکت چه کاری به آدم پیشنهاد می کنن جز فروش و دلالی!!!
آیا بار معنوی دارید؟
آیا از دین ما چیری باقی مانده که بار معنویشو برداشت کنیم.
آیا چزی اصلا دارید جز خودتون و لباسهاتون و املاکتون.
اساتید پر فیض دانشگاههاتون به شما چی دادن؟
در باب کیفیت تحصیلی دانشگاه های ایران یک مثال می زنم که البته به شما مصداق پیدا نمی کنه چناب روان پزشک!
، در حال حاضر در رشته های برق و مهندسی پزشکی به عنوان مثال در درس مدار مبنا کتاب جبه دار هست که نوشته اصلی ماله سال 1347 . این مورد رو در دانشگاه خودم وقتی درس می خوندم بارها مطرح کردیم وو جوابی نگرفتیم که درس مدار که از دروس پایه محسوب میشه چرا باید از کتابی تدریس کرد که مربوط با سالیان قبله درسته که مبانی عوض نشده ولی مثالها و نمونها دیگه منقرض شده.
در بین اساتید منتقل کنننده همه چیز به شما آیا استادی پیدا میشه که بار علمی خارج از ایران داشته باشه جناب دکتر!.
مثلا در یک مجله علمی مطرح ماهی یک مقاله بنویسه مطمئنم که شما به عنوان روان پزشک اطلاع دارید که سطح علمی اساتید از مقاله های علمی مطرحشون سنچیده میشه.
البته منظورم استادی است که همچنان در ایران بوده باشه.
وقتی جملات شما رو مرور می کنم و به بخش اساتید روز می رسم یاد دکتر روان زاده می افتم. استاد بزرگ و برتر دانشگاههای کشور.
آه که فراموش کردم. در مورد بیماریم حتما با یک پزشک مشورت خواهم کرد تشکر از بابت راهنماییتون. می رم پیش یک روان پزشک (!) بعد بهش می گم به توصیه یکی از دوستان به دلیل اینکه تصور می کنم که در کشوری زندگی می کنه که سالیانه 300 درصد تورم داره دچار بیماری هستم. لطفا بیماری من را درمان کنید که بفهمم بهم راست می گن و تورم واقعا 30 درصده.!!!