• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
مقسی
-روند پرداخت یارانه تا همیشه همین تاثیر رو میذاره ؟حتی در دولت های بعدی ؟
-آیا قبلا دولت تسلطی بر بازار داشته که الان نداره ؟
-قضیه ه ر تا کی تاثیر داره ؟
-بعد از التهاب امکان حتی 1% واسه نزول هست؟

- باید دید دولت بعدی سکانش دست چه تیم اقتصادیه؟ و این تیم اقتصادی آیا جز روشهایی که مجلس پیش روی دولت گذاشته
برای کسب درآمد جهت پرداخت یارانه نقدی، راه دیگه ای هم داره یا نه؟ اگر نداشته باشه شک نکنید باز همین نوسان { که نزدیک پرداخت
بره بالا و بعدش اندکی بیاد پایین ادامه خواهد داشت }.
- هر دولتی که سر کار میاد و تیم اقتصادیش مطمئناً بر بیشتر شاه راه های اقتصادی این مملکت تسلط پیدا میکنه { منهای مجراهای نیروهای مسلح }
و دولت فعلی بیشترین سود رو از هرج و مرج بازار ارز برده است.
- قضیه برخی سیاست مداران و تاثیرگذاری روانی این افراد بر بازار تا وقتی مهره هایی در صنوف مختلف و به خصوص قشر صراف دارند ادامه خواهد داشت.
{ چون هنوز اندک امیدی دارند که فرد تحت حمایت ایشان بتواند بر سکوی قهرمانی انتخابات بیاستد! و یا با اخذ تعداد زیادی آرا دست بالا را در چندین وزارت خانه
داشته باشند }.
- نوسان بازار ارز همیشگی است و بین 1 - 3 درصد در شرایط کم نوسان و 4 - 50 درصد در شرایط غیرعادی بازار ایران چیز عجیبی نیست و قبلا هم مشاهده کرده ایم.
{ اما برگشت به دلار اسکناس زیر فی 2500 تومان دیگر رویایی بیش نیست ... }

Star.Sky

Registered User
لایک‌ها
143
دوست عزیز اولا پست شما و پستی که شما بهش جواب دادین ربطی به موضوع این تاپیک نداره.
دوما با اختراع اینترنت شما در هر لحظه می تونید از وقایع اون سر دنیا مطلع بشید پس لطفا تحلیل دوست گرامی تون از قضیه وال استریت رو برای خودتون نگه دارید.
ضمنا نرخ بهره آمریکا اگه 1 درصد باشه تورم هم نهایت 1.5 یا 2 درصد هست اما وقتی اینجا تورم (رسمی) 30 درصده شما چطور توقع دارید بانک با بهره 1 درصد به شما وام بده ؟ شما حاضری پولتو بخوابونی بانک 1 درصد سود بگیری؟

شما کلا هیس ، آفرین پسر خوب 136968400812688_0his.gif

ضمن اینکه کلا خودت نمیدونی داری روند پست های من و دوست گرامی رو ادامه میدی / پسر خوب همین حرف خودت صحه گذاشتن بر حرف های بنده است که اقتصاد ما از ریشه که چه عرض و طول کنم از زیر ریشه مشکل داره .

یک نصیحت برات دارم پسر خوب : تحت جو اینترنت قرار نگیر مخصوصا اخبارش . حالا مباحث علمیش فرق میکنه اما اینترنت یا همون به قول استاااااااااد فضای مجازی منتظره تا سرت و کلاه بزاره . آفرین

شما بابات بگه امشب هوا خیلی خوب بود رو قبول داری یا بیای نت و به بابات بگی نه تو نت گفته هوا افتضاحه پس حتما افتضاحه . گرفتی که ؟؟؟!!! ..... 13696840083687_1p204.gif

ضمنا 136968400812688_0his.gif

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
مقسی
-روند پرداخت یارانه تا همیشه همین تاثیر رو میذاره ؟حتی در دولت های بعدی ؟
-آیا قبلا دولت تسلطی بر بازار داشته که الان نداره ؟
-قضیه ه ر تا کی تاثیر داره ؟
-بعد از التهاب امکان حتی 1% واسه نزول هست؟
دوستان نرخ در آینده رو چطور پیش بینی می کنید به نظرتون نرخ دلار در کوتاه مدت و میان مدت چقدر خواهد شد یه تحلیل پدرو مادر دار و خوب می خوام برای یه کار حیاتی!! که چطور و کی انجامش بدم ..

Star.Sky

Registered User
لایک‌ها
143
- باید دید دولت بعدی سکانش دست چه تیم اقتصادیه؟ و این تیم اقتصادی آیا جز روشهایی که مجلس پیش روی دولت گذاشته
برای کسب درآمد جهت پرداخت یارانه نقدی، راه دیگه ای هم داره یا نه؟ اگر نداشته باشه شک نکنید باز همین نوسان { که نزدیک پرداخت
بره بالا و بعدش اندکی بیاد پایین ادامه خواهد داشت }.
- هر دولتی که سر کار میاد و تیم اقتصادیش مطمئناً بر بیشتر شاه راه های اقتصادی این مملکت تسلط پیدا میکنه { منهای مجراهای نیروهای مسلح }
و دولت فعلی بیشترین سود رو از هرج و مرج بازار ارز برده است.
- قضیه برخی سیاست مداران و تاثیرگذاری روانی این افراد بر بازار تا وقتی مهره هایی در صنوف مختلف و به خصوص قشر صراف دارند ادامه خواهد داشت.
{ چون هنوز اندک امیدی دارند که فرد تحت حمایت ایشان بتواند بر سکوی قهرمانی انتخابات بیاستد! و یا با اخذ تعداد زیادی آرا دست بالا را در چندین وزارت خانه
داشته باشند }.
- نوسان بازار ارز همیشگی است و بین 1 - 3 درصد در شرایط کم نوسان و 4 - 50 درصد در شرایط غیرعادی بازار ایران چیز عجیبی نیست و قبلا هم مشاهده کرده ایم.
{ اما برگشت به دلار اسکناس زیر فی 2500 تومان دیگر رویایی بیش نیست ... }

به نظر شما چند درصد به هم رختگی اقتصاد مربوط به انحلال سازمان مدیریت و برنامه ریزی هستش و آیا در دولت آینده اگر این سازمان دوباره احیا بشه میتونه ثمر بخش باشه یا نه ؟

این اعتقاد شما که دلار 2500 تومان رویاست در واقع منظور شما اینکه هیچوقت و هیچوقت در **** فعلی ارزش پول ملی بالا نمیره ؟

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
- برخی سیاست ها کلی هستند و برخی مربوط به هر دولت که سر کار میاد. مثلا یارانه ها جزو سیاست های کلی و جزو قانون مصوب مجلس بوده است
و در اجرای آن شکی برای دولتمردان نبوده اما اختلافات بر روی نحوه اجرای آن است.
اما سازمان مدیریت و برنامه ریزی چون زیرمجموعه ای از ارگانهای خود دولت بوده است انحلال اون رو در راستای اجرای سیاست تمرکز زدایی دولت و کوچک کردن
دولت دانسته و انجام دادن. { البته در اینکه تاثیر منفی داشته شکی نیست اما اینکه مجددا احیا بشه بستگی به این داره که آیا واقعا افراد نخبه ای میان توی این
تشکل یا اینکه تنها مجلسی میشود برای تعدادی حقوق بگیر آشنا و بند پ ! }
- دلار 2500 تومان با توجه به واقعیات موجود و فضای سیاسی اقتصادی کشور دیگر به تاریخ پیوسته و هیچ دولتی در آینده هم تمایلی به کاهش قیمت دلار و از سوی
دیگر افزایش ارزش پول رایج مملکت نخواهد داشت. { چون اگر هم بخواد با وجود رانت های سنگینی که توی این موضوع برای خیلی ها وجود داره جلوی به وقوع پیوستنش
رو میگیرن و دولت و رئیس جمهور و رئیس بانک مرکزی و وزیراقتصاد و رئیس شورای پول و اعتبار را هم وارد این ظرف عسل میکنند تا همه فیضی ببرند! }

BrainDusk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
به نظر شما چند درصد به هم رختگی اقتصاد مربوط به انحلال سازمان مدیریت و برنامه ریزی هستش و آیا در دولت آینده اگر این سازمان دوباره احیا بشه میتونه ثمر بخش باشه یا نه ؟

این اعتقاد شما که دلار 2500 تومان رویاست در واقع منظور شما اینکه هیچوقت و هیچوقت در **** فعلی ارزش پول ملی بالا نمیره ؟

با اجازه که میپرم وسط، اول اینکه ما آمار دقیقی نداریم این رو از کجا میشه فهمید برگردید آخرین سرشماری که شد وقتی گفتیم من دانشجو ام زدند شاغل !! من بیکار تو یک روز شدم شاغل ! نحوه جمع آوری و نوع پرسشی که توی دستگاه های اجرای میشه فرق میکنه و باید یک استاندارد برای تحلیل اطلاعات داشته باشند، الان امریکا و کشور های دیگه ، دیگه روی عدد و رقم کار نمیکنند تحلیل اطلاعات رو سر لوحه قرار میدند شما نباید عدد و رقم دست مدیر بدید باید نتیجه رو انتقال بدید. زمانی که آمار دقیق نباشند تصمیم گیری هم اشتباه هستش اون وقت هم مدیر میخواد چی رو پیش بینی بکنه !؟
مثلا، الان تو ایران تازه SPSS جا افتاده اون ور دنیا این رو دارند میزارند کنار رفتند سر تحلیل مدل ها. من خودم یه مورد از یک سازمان دولتی داشتم که خود نرم افزار ایراد گرفت ! ببین چقدر اطلاعات غلط پلوت داخل پرسش نامه زدند !

در مورد دلار 2500 -- اول شما باید ببینید چقدر ما صادرات داریم و با وارداتمون اون رو بسنجیم الان حجم واردات ما با صادراتمون توازن نداره (آمارش دقیق در دسترس نیست، به دلایلی که خودشون میدونند) چطور میگید که دلار میاد پایین !؟ چیزی که توی یک مملکت گرون شد دیگه ارزون نمیشه !!!!! تازه طبق تحریم هایی که شدیم یکیش هم دوباره تصویب شد و با توجه به توان تولیدی خودمون، دلار در بازار آزاد تا انتهای شهریور از 4000 تومن میگذره تازه الان هم منبع برای تامین یارانه ها رو نداریم نمیدونی بدون الان هم همه دندون تیز کردند سر صندوق تامین اجتماعی که بریزند سرش.

دولت بعدی هم بخواد تا کاری هم بکنی که من بعید میدونم و برام مهم نیست 2 سال (خوش بینانه ترین حالت) حداقل زمان میبره تازه اگر جنگی نداشته باشیم !

بد نیست روزنامه کیهان بخونید

BrainDusk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
- برخی سیاست ها کلی هستند و برخی مربوط به هر دولت که سر کار میاد. مثلا یارانه ها جزو سیاست های کلی و جزو قانون مصوب مجلس بوده است
و در اجرای آن شکی برای دولتمردان نبوده اما اختلافات بر روی نحوه اجرای آن است.
اما سازمان مدیریت و برنامه ریزی چون زیرمجموعه ای از ارگانهای خود دولت بوده است انحلال اون رو در راستای اجرای سیاست تمرکز زدایی دولت و کوچک کردن
دولت دانسته و انجام دادن. { البته در اینکه تاثیر منفی داشته شکی نیست اما اینکه مجددا احیا بشه بستگی به این داره که آیا واقعا افراد نخبه ای میان توی این
تشکل یا اینکه تنها مجلسی میشود برای تعدادی حقوق بگیر آشنا و بند پ ! }
- دلار 2500 تومان با توجه به واقعیات موجود و فضای سیاسی اقتصادی کشور دیگر به تاریخ پیوسته و هیچ دولتی در آینده هم تمایلی به کاهش قیمت دلار و از سوی
دیگر افزایش ارزش پول رایج مملکت نخواهد داشت. { چون اگر هم بخواد با وجود رانت های سنگینی که توی این موضوع برای خیلی ها وجود داره جلوی به وقوع پیوستنش
رو میگیرن و دولت و رئیس جمهور و رئیس بانک مرکزی و وزیراقتصاد و رئیس شورای پول و اعتبار را هم وارد این ظرف عسل میکنند تا همه فیضی ببرند! }

ففط توی ایران میشه دید رئیس بانک مرکزیش با رسانه ها صحبت کنه !!! هر وقت یه حرفی زده زلزله تو بازار اومده. انشالله تو دولت بعدی باید طرف واسه رسانه ها کور و کر و مخصوصا لال تشریف داشته باشند.

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
روحانی میگفت تورم در برخی مواد غذایی 58 درصد هست بوده . راسته ؟؟

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195

بازم تا حدی جلوه خوب خودش رو نگه داشته و مبغ واقعی رو نگفته.
چون در بسیاری موارد بالای 70 درصد شاهد افزایش قیمت هستیم و ماهیانه 5 - 10 درصد روی قیمت اقلام مصرفی داره اضافه میشه.
{ با این وجود هنوز هم سود بانکی پایین تر از نصف تورم واقعی کشور است و افزایش حقوق ها هم پایین تر از آن }

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494

چرا . منظورم میانگین تمام اقلام مواد غذایی بود

خیلی توپید به دولت

این حرفا نمیتونه رو قیمت فردا تاثیر بذاره ؟

شما بالاتر گفتی گفت برخی حالا میگی نه تمام؟
تکلیف چیه؟

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
شما بالاتر گفتی گفت برخی حالا میگی نه تمام؟
تکلیف چیه؟

بستگی داره برخی رو چی بگیرین

برخی کالا ها آره 70 درصد هم بیشتر افزایش داشته ولی وقتی میخوان تورم و بگیرن باید دقیق مشخص کنن که چجور کالاهایی
اینجاست که میشه آمارو جابجا کرد
که شما کدوم کالاها رو آوردی تو سبد . میشه به تورم 30 درصد رسید از یه طرف به 80 هم رسید

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494

بستگی داره برخی رو چی بگیرین

برخی کالا ها آره 70 درصد هم بیشتر افزایش داشته ولی وقتی میخوان تورم و بگیرن باید دقیق مشخص کنن که چجور کالاهایی
اینجاست که میشه آمارو جابجا کرد
که شما کدوم کالاها رو آوردی تو سبد . میشه به تورم 30 درصد رسید از یه طرف به 80 هم رسید
آقا فرزاد واقعا ....
شما بالاتر گفتی گفته نرخ تورم برخی کالاها به 50 درصد رسیده ! منم گفتم مثلا برنج ،درسته تورم با یکی و 2تا محاسبه نمیشه ولی شما مثال خواستی منم زدم. مثلا روغن 30 درصد بوده،برنج 70 درصد و... که شده 50 درصد اوکی؟
بعد پایین تر گفتی تمام ! این یعنی یه حرف جدید !

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
بهترین حالت 100 درصد هست
شما یک جنس رو معرفی کنید زیر 100 درصد تورم داشته باشه
برنج ، گندم ، حبوبات ، میوه و .... !

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوست عزيز با سخناني كه بر زبان آوردي اطمينان دارم در حد ديپلم هم سواد نداري چون اگه يك ساعت سر كلاس مينشستي اينجور اساتيد دانشگاه رو به سخره نميگرفتي.
سعي كن اطلاعاتت رو در مورد تاريخ و تمدن ايرانب بيشتر و با فكر و عقلانيت سخن به زبان بياري .
در ضمن از آنجا كه بنده روان شناس هستم شما دچار خودبزرگ بيني هستي و يك بيماري خطر ناك هست سعي كن زودتر به پزشك مراجعه كنيد.
بنده الان هر چه كه دارم از اساتيد خود دارم.

دوست روان شناس من!!! :D شما فرض کن من در حد دیپلم هم سواد ندارم. فکر کنم من یک ساعت هم سر کلاس نشستم. از اینکه به اساتید مطرحتون توهین شد شدیدا عذر خواهی می کنم.
در مقابل توضیحات من شما جوابی ندادید و فقط اظهار فضل نمودید که خوب از سواد بالای شما حکایت داره چون شما روان شناسید و خوب روان شناسان سواد بالایی دارند.:D

اولا چون این مورد برام فشار اول توضیح می دم لطفا به آیکون زیر آوتار من توجه کن. به لطف دوستانی مثل شما بخش تاریخ ایران پرشین تولز به دلیل بیان گذشته ایران بسته شد و در عوض تاپیک های بسیار بسیار پر سودی مثل خود همین تاپیک رونق بیشتری پیدا کرد. من عاشق تاریخ ایرانم و مطمئنم اطلاعات تاریخیم در حد و حدودی هست که بتونم با عقلانیت بیشتری صحبت کنم.
در مورد اینم جمله معروف شما " بنده الان هر چه كه دارم از اساتيد خود دارم." باید خدمت چنابعالی عرض کنم که دوست عزیز مگر شما چی دارید.؟ (منظورم به عنوان یک ایرانیه )

آیا ارزش انسانی دارید ؟
یک سر برید در خیابان با همسر گرامتون یک گشت و گذار بکنید وقتی گشت ارشاد بهتون گیر داد هر چی توضیح دادی که بابا من 9 ساله ازدواج کردم گرفتن بردنتون پایگاه می فهمید که ارزشتون با حیوانات که در خیابان جمع آوری می کنن برابره.

آیا ارزش علمی دارید؟
میشه بگید الان در حال حاضر اگر در یک دانشگاه مطرح خارج از ایران درس نخونید خارج از این مملکت چه کاری به آدم پیشنهاد می کنن جز فروش و دلالی!!!

آیا بار معنوی دارید؟
آیا از دین ما چیری باقی مانده که بار معنویشو برداشت کنیم.

آیا چزی اصلا دارید جز خودتون و لباسهاتون و املاکتون.

اساتید پر فیض دانشگاههاتون به شما چی دادن؟

در باب کیفیت تحصیلی دانشگاه های ایران یک مثال می زنم که البته به شما مصداق پیدا نمی کنه چناب روان پزشک! :D ، در حال حاضر در رشته های برق و مهندسی پزشکی به عنوان مثال در درس مدار مبنا کتاب جبه دار هست که نوشته اصلی ماله سال 1347 . این مورد رو در دانشگاه خودم وقتی درس می خوندم بارها مطرح کردیم وو جوابی نگرفتیم که درس مدار که از دروس پایه محسوب میشه چرا باید از کتابی تدریس کرد که مربوط با سالیان قبله درسته که مبانی عوض نشده ولی مثالها و نمونها دیگه منقرض شده.

در بین اساتید منتقل کنننده همه چیز به شما آیا استادی پیدا میشه که بار علمی خارج از ایران داشته باشه جناب دکتر!.
مثلا در یک مجله علمی مطرح ماهی یک مقاله بنویسه مطمئنم که شما به عنوان روان پزشک اطلاع دارید که سطح علمی اساتید از مقاله های علمی مطرحشون سنچیده میشه.
البته منظورم استادی است که همچنان در ایران بوده باشه.

وقتی جملات شما رو مرور می کنم و به بخش اساتید روز می رسم یاد دکتر روان زاده می افتم. استاد بزرگ و برتر دانشگاههای کشور.

آه که فراموش کردم. در مورد بیماریم حتما با یک پزشک مشورت خواهم کرد تشکر از بابت راهنماییتون. می رم پیش یک روان پزشک (!) بعد بهش می گم به توصیه یکی از دوستان به دلیل اینکه تصور می کنم که در کشوری زندگی می کنه که سالیانه 300 درصد تورم داره دچار بیماری هستم. لطفا بیماری من را درمان کنید که بفهمم بهم راست می گن و تورم واقعا 30 درصده.!!!

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
بی سوادی شما با همین پست معلوم میشه !
با عرض معذرت چون رک پست زدی رک هم جواب گرفتید

آزادی یعنی ابراز عقیده بدون ترس و عذر خواهی.
این نظر شماست می تونید اینطور فرض کنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ایشون به جامعه علمی کشور توهین کردن و من برای این مورد مخالفت کردم با ایشون و الا که می بینید حرفهای منو

دلیلش هم معلومه یه افزایش 100-200 تومنی یه کاهش 50 تومنی = حماسه اقتصادی :دی مردم دیگه چی میخوان؟

از اینکه به جامعه علمی کشور توهین کردم شدیدا عذر خواهی می کنم.
بله در کشوری زندگی می کنیم که جامعه علمی برتری داره.
هیچ استاد نم کشیده ای وجود نداره!!!
شما به دل نگیر.

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
همین الان مشهد دلار
3640
3610

بالا