ائتلاف 2+1 پاشید . طمع قدرت
عزیزم شما یا ترولی یا 7 تومنی یا منظورتو بد میگی ! این ربطش با ارز چیه ؟:-/
ائتلاف 2+1 پاشید . طمع قدرت
سوریه قبل از این هم یک میلیارد دلار از ایران وام در قالب خط اعتباری دریافت کرده بود. در بهمن 1391 نیز دولت سوریه از سپرده گذاری ارزی ایران در این کشور برای تقویت ارزش پول ملی سوریه خبر داد
متاسفانه مرغ از قفس پريد و من نتونستم هفته پيش 10.0000$ بخرم و الانم واقعا ريسك خريدش بالاست حتي من ديروز عصر رفتم فردوسي 3600 هم بود و نخريدم يادمان باشه كه سري قبل 3800 شد . يكباره تا 2800 و 2700 هم برگشت. اينها دارند مثل بورس دلار را هم يكباره ميبرن بالا بعد ميزارن سقوط كنه. نونشون تو همينه و حسيني اقتصاد چند روز پيش گفت ما ريسك دلار را برديم بالا تا چيزهاي ديگه مطلوبيت پيدا كنه. پس زياد هم فكر نكنيد يك شبه داره اقتصادمون با تائيد نشدن رفسنجاني ويران ميشه. ما اقتصاد نداريم همش نفته اونم مفت ميخرن هميشه هم مشتري داره.
نمی توانیم پول نفتی که فروخته ایم و تحویل داده ایم را بگیریم و به عنوان مثال ، 30 میلیارد دلار از پول مان نزد چینی هاست و همین حدود نیز پیش هندی ها! این در حالی است که به دلیل کمبود دلار در داخل ، قیمت آن سه برابر شده و مشکلات عدیده ای برای مردم ایجاد شده است.
وام جدید ایران برای سوریه به ارزش 7 میلیارد دلار
********************************************************************
دوست عزیز اینها علنی هاش هست.غیر علنی هاش که بیداد می کنه!!اونم نه یکی نه دوتا ...تا.حساب کن برادران فلس... برادران لب... برادران عر... برادران اف... برادران ونز.... برادران تاج... و ..... شما هرکجا به فکرت برسه ، وام دادیم ، اونم با بهره 30% که به مردم خودمون میدیم ، اسمش وام هست ولی در اصل باج هست و هیچ برگشت و نفعی به حال مردم ما نداره
یعنی به نظر شما دلار 3600 نمیرزه با این همه گرونی یادتون باشه پارسال تا 4000 تومان هم رسید تازه اون موقع همه چی ارزون تر بود از خودرو بگیر تا مواد خوراکی و لوازم کامپیوتر و زمین و همه چی
نزول و صعود همیشه هست ولی چیزی که مشخصه اینه که دلار همیشه دلاره
بخواهیم درست حساب کنیم متوجه میشیم که قیمت دلار نسبت به قیمت خیلی چیزها هنوز ارزونتره و به اصطلاح جا مونده. ظاهراً داره کم کم این عقب موندگی رو جبران می کنه و حرکت خودش رو شروع کرده. این بار داره پله پله پایه سفت می کنه و این نشون دهنده اینه که پتانسیل قیمت های خیلی بالاتر از این رو هم داره. به انتخابات و این چیزها هم هیچ ارتباطی نداره. جالبه برام که افرادی تو همین تاپیک بودند که به طور اکید میگفتند دلار تا انتخابات از 3300 بالاتر نمیره اما الان که دلار به 3700 رسیده دیگه صداشونم در نمیاد!!!
ولی کارشناسها پارسال پیش بینی میکردند که الان نرخ دلار حدود 4500 باشه یعنی جای شکر داره و باید از دولت تشکر کرد که تونستن کنترل کنن قیمت رو
به نظر من 3600 و زیر ان میتونه خوب باشه برای خرید من خودم منتظر فرصتم ببینم میشه یا نه باز بالاتر میره دو بار روی 3570 و 3610 خریدم پله پله
پولتون رو چهار قسمت بکنین و پله پله خرید کنین یا مثلا نصفش ریال نصفش ارز یا مقداریش کالا و مقداریش جاهای دیگه
ولی این نظر شخصیه توصیه به خرید نیست
3700
صبر کنی صبر کنی بیاد پایین تر تا بخری
صبر کنی صبر کنی بره بالاتر تا بفروشی
حالا اون موقع که باید بفروشیم کی هست به نظرت این دولت شاید تا تابستان ارز نریزه تو بازار3700 قیمت امروز
من روی 3470 اینا خریده بودم و پیشنهاد دادم به دوستان زیر 3500 هر چی بخرید برد کردین میدونستم دوباره برمیگرده به این قیمت ها دلیل افزایشم قطع تزریق ارزه
2 جا نباید طمع کرد
صبر کنی صبر کنی بیاد پایین تر تا بخری
صبر کنی صبر کنی بره بالاتر تا بفروشی
حالا اون موقع که باید بفروشیم کی هست به نظرت این دولت شاید تا تابستان ارز نریزه تو بازار
صبر کنی صبر کنی بیاد پایین تر تا بخری
صبر کنی صبر کنی بره بالاتر تا بفروشی
اما بازم میگم زیادم نا امید نشین همین الانش با این تورم توی بهترین کشور دنیا داریم زندگی میکنیم شوخی نمیکنم برین ترکیه آب معدنی 500 تومنی رو بخرید 2 لیر(4000 تومن) یا ببخشید روم به دیوار توی استانبول برای استفاده از سرویس دستشویی 1 لیر(2000 تومن بدین) یا وعده های غذاهای حداقل 25 لیری (50000 تومنیو ) بخورید یا سوار اتوبوس شین و 2 لیر (4000 تومن) بدین بعد میفهمید ایران چی بوده واقعاً هنوزشم ایران ایرانه با این همه تخریب اقتصادی این دولت، نیائید بگین ارزش پولمون کم شده ... ترک ها همشون بد بخت و گدان (ترک های استانبول) چه از لحاظ سطح فهم و شعور یا تحصیلات و مخصاصاً درآمد.(ترک های مملکت ما یه سروگردن از همه بالاترن و واقعاً اشخاص محترمی هستند)
قبول دارم توی لیست کشورهای روی نفت آخریم اما وضعیتمون هنوزم با وجود اینهمه تحریم از خیلی کشورهای مثلاً مدرن همسایه بهتره (فقط روزی به بدی اونا میشیم که همین 1 میلیون بشکه نفت روزانرم نتونیم بفروشیم)
اما بازم میگم زیادم نا امید نشین همین الانش با این تورم توی بهترین کشور دنیا داریم زندگی میکنیم شوخی نمیکنم برین ترکیه آب معدنی 500 تومنی رو بخرید 2 لیر(4000 تومن) یا ببخشید روم به دیوار توی استانبول برای استفاده از سرویس دستشویی 1 لیر(2000 تومن بدین) یا وعده های غذاهای حداقل 25 لیری (50000 تومنیو ) بخورید یا سوار اتوبوس شین و 2 لیر (4000 تومن) بدین بعد میفهمید ایران چی بوده واقعاً هنوزشم ایران ایرانه با این همه تخریب اقتصادی این دولت، نیائید بگین ارزش پولمون کم شده ... ترک های اونجا همشون بد بخت و گدان (ترک های استانبول) چه از لحاظ سطح فهم و شعور یا تحصیلات و مخصاصاً درآمد.(ترک های مملکت ما یه سروگردن از همه بالاترن و واقعاً اشخاص محترمی هستند)
قبول دارم توی لیست کشورهای روی نفت آخریم اما وضعیتمون هنوزم با وجود اینهمه تحریم از خیلی کشورهای مثلاً مدرن همسایه بهتره (فقط روزی به بدی اونا میشیم که همین 1 میلیون بشکه نفت روزانرم نتونیم بفروشیم)