• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
متاسفانه مرغ از قفس پريد و من نتونستم هفته پيش 10.0000$ بخرم و الانم واقعا ريسك خريدش بالاست حتي من ديروز عصر رفتم فردوسي 3600 هم بود و نخريدم يادمان باشه كه سري قبل 3800 شد . يكباره تا 2800 و 2700 هم برگشت. اينها دارند مثل بورس دلار را هم يكباره ميبرن بالا بعد ميزارن سقوط كنه. نونشون تو همينه و حسيني اقتصاد چند روز پيش گفت ما ريسك دلار را برديم بالا تا چيزهاي ديگه مطلوبيت پيدا كنه. پس زياد هم فكر نكنيد يك شبه داره اقتصادمون با تائيد نشدن رفسنجاني ويران ميشه. ما اقتصاد نداريم همش نفته اونم مفت ميخرن هميشه هم مشتري داره.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
سوریه قبل از این هم یک میلیارد دلار از ایران وام در قالب خط اعتباری دریافت کرده بود. در بهمن 1391 نیز دولت سوریه از سپرده گذاری ارزی ایران در این کشور برای تقویت ارزش پول ملی سوریه خبر داد

وام جدید ایران برای سوریه به ارزش 7 میلیارد دلار

متاسفانه مرغ از قفس پريد و من نتونستم هفته پيش 10.0000$ بخرم و الانم واقعا ريسك خريدش بالاست حتي من ديروز عصر رفتم فردوسي 3600 هم بود و نخريدم يادمان باشه كه سري قبل 3800 شد . يكباره تا 2800 و 2700 هم برگشت. اينها دارند مثل بورس دلار را هم يكباره ميبرن بالا بعد ميزارن سقوط كنه. نونشون تو همينه و حسيني اقتصاد چند روز پيش گفت ما ريسك دلار را برديم بالا تا چيزهاي ديگه مطلوبيت پيدا كنه. پس زياد هم فكر نكنيد يك شبه داره اقتصادمون با تائيد نشدن رفسنجاني ويران ميشه. ما اقتصاد نداريم همش نفته اونم مفت ميخرن هميشه هم مشتري داره.

نمی توانیم پول نفتی که فروخته ایم و تحویل داده ایم را بگیریم و به عنوان مثال ، 30 میلیارد دلار از پول مان نزد چینی هاست و همین حدود نیز پیش هندی ها! این در حالی است که به دلیل کمبود دلار در داخل ، قیمت آن سه برابر شده و مشکلات عدیده ای برای مردم ایجاد شده است.

http://www.asriran.com/fa/news/276165

mahdips3

Registered User
لایک‌ها
121
وام جدید ایران برای سوریه به ارزش 7 میلیارد دلار

دوست عزیز اینها علنی هاش هست.غیر علنی هاش که بیداد می کنه!!اونم نه یکی نه دوتا ...تا.حساب کن برادران فلس... برادران لب... برادران عر... برادران اف... برادران ونز.... برادران تاج... و ..... شما هرکجا به فکرت برسه ، وام دادیم ، اونم با بهره 30% که به مردم خودمون میدیم ، اسمش وام هست ولی در اصل باج هست و هیچ برگشت و نفعی به حال مردم ما نداره

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
یعنی به نظر شما دلار 3600 نمیرزه با این همه گرونی یادتون باشه پارسال تا 4000 تومان هم رسید تازه اون موقع همه چی ارزون تر بود از خودرو بگیر تا مواد خوراکی و لوازم کامپیوتر و زمین و همه چی

نزول و صعود همیشه هست ولی چیزی که مشخصه اینه که دلار همیشه دلاره

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
یعنی به نظر شما دلار 3600 نمیرزه با این همه گرونی یادتون باشه پارسال تا 4000 تومان هم رسید تازه اون موقع همه چی ارزون تر بود از خودرو بگیر تا مواد خوراکی و لوازم کامپیوتر و زمین و همه چی

نزول و صعود همیشه هست ولی چیزی که مشخصه اینه که دلار همیشه دلاره

بخواهیم درست حساب کنیم متوجه میشیم که قیمت دلار نسبت به قیمت خیلی چیزها هنوز ارزونتره و به اصطلاح جا مونده. ظاهراً داره کم کم این عقب موندگی رو جبران می کنه و حرکت خودش رو شروع کرده. این بار داره پله پله پایه سفت می کنه و این نشون دهنده اینه که پتانسیل قیمت های خیلی بالاتر از این رو هم داره. به انتخابات و این چیزها هم هیچ ارتباطی نداره. جالبه برام که افرادی تو همین تاپیک بودند که به طور اکید میگفتند دلار تا انتخابات از 3300 بالاتر نمیره اما الان که دلار به 3700 رسیده دیگه صداشونم در نمیاد!!!

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
بخواهیم درست حساب کنیم متوجه میشیم که قیمت دلار نسبت به قیمت خیلی چیزها هنوز ارزونتره و به اصطلاح جا مونده. ظاهراً داره کم کم این عقب موندگی رو جبران می کنه و حرکت خودش رو شروع کرده. این بار داره پله پله پایه سفت می کنه و این نشون دهنده اینه که پتانسیل قیمت های خیلی بالاتر از این رو هم داره. به انتخابات و این چیزها هم هیچ ارتباطی نداره. جالبه برام که افرادی تو همین تاپیک بودند که به طور اکید میگفتند دلار تا انتخابات از 3300 بالاتر نمیره اما الان که دلار به 3700 رسیده دیگه صداشونم در نمیاد!!!

ولی کارشناسها پارسال پیش بینی میکردند که الان نرخ دلار حدود 4500 باشه یعنی جای شکر داره و باید از دولت تشکر کرد که تونستن کنترل کنن قیمت رو

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
ولی کارشناسها پارسال پیش بینی میکردند که الان نرخ دلار حدود 4500 باشه یعنی جای شکر داره و باید از دولت تشکر کرد که تونستن کنترل کنن قیمت رو

درسته ، قیمت کنترل شده و پایین مونده اما با فشار دادن فنر. اگه دستشون به هر شکل از روی این فنر کنار بره و فنر باز بشه دیگه معلوم نیست قیمت چند بشه.

foad112

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
163
وضع دلار واقعا خرابه...ادم نمیدونه که بخره یا نه..

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
به نظر من 3600 و زیر ان میتونه خوب باشه برای خرید من خودم منتظر فرصتم ببینم میشه یا نه باز بالاتر میره دو بار روی 3570 و 3610 خریدم پله پله
پولتون رو چهار قسمت بکنین و پله پله خرید کنین یا مثلا نصفش ریال نصفش ارز یا مقداریش کالا و مقداریش جاهای دیگه
ولی این نظر شخصیه توصیه به خرید نیست

foad112

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
163
به نظر من 3600 و زیر ان میتونه خوب باشه برای خرید من خودم منتظر فرصتم ببینم میشه یا نه باز بالاتر میره دو بار روی 3570 و 3610 خریدم پله پله
پولتون رو چهار قسمت بکنین و پله پله خرید کنین یا مثلا نصفش ریال نصفش ارز یا مقداریش کالا و مقداریش جاهای دیگه
ولی این نظر شخصیه توصیه به خرید نیست

ولی من فکر کنم سرمایه گذاری رو سکه و طلا بهتره چون قیمتشون پایدار تره..

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
3700 قیمت امروز
من روی 3470 اینا خریده بودم و پیشنهاد دادم به دوستان زیر 3500 هر چی بخرید برد کردین میدونستم دوباره برمیگرده به این قیمت ها دلیل افزایشم قطع تزریق ارزه
2 جا نباید طمع کرد
صبر کنی صبر کنی بیاد پایین تر تا بخری
صبر کنی صبر کنی بره بالاتر تا بفروشی

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
3700 قیمت امروز
من روی 3470 اینا خریده بودم و پیشنهاد دادم به دوستان زیر 3500 هر چی بخرید برد کردین میدونستم دوباره برمیگرده به این قیمت ها دلیل افزایشم قطع تزریق ارزه
2 جا نباید طمع کرد
حالا اون موقع که باید بفروشیم کی هست به نظرت این دولت شاید تا تابستان ارز نریزه تو بازار

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
حالا اون موقع که باید بفروشیم کی هست به نظرت این دولت شاید تا تابستان ارز نریزه تو بازار

من نمیدونم هدف این تاپیک از اینکه موقع خرید و فروش کی هست چیه ایا برای کسب و کار هست یا واقعاً نیاز؟

توی این مملکت فردارو نمیشه پیشبینی کرد چه برسه بعدز انتخابات رو

خبرهایی که روزانه میخونم 2 نوع هست

-یه سری مصاحبه های وزیر صنعت و معدن و تعامل بین دولت-بانک مرکزی-گمرک که همه سعی و تلاششونو برای تامین ارز مبادله میکنن و امروز میخونم باز هماهنگی بین هیچ کدوم نیست یعنی نه بانک مرکزی ارز رو به موقع میده، و وقتی میده کار از کار گذشته و قحطی اون کالا کاملاً احساس میشه و همینطور گمرک در ترخیص مایحتاج اولیه از خودش عجله نشون میده و کاملاً بی تفاوته ( بهترین مثال همین قحطی کره که از هر 2 طرف کارشکنی شده)

-یه سری خبر هام که مربوط به اینه که در گذشته قلاده سگ و ماشین های لوکس وارد شده و الان ارز برای دارو نداریم ( قیمت اکثر دارو های وارداتی 4-6 برابر شده)

کاندیدا هام که هیچ طرحی برای سازش و رفع تحریم ها نداشتند و به حمد ا ... همگی راه مبارزه و استقامت رو پیش خواهند گرفت.

حالا با این شرایط که نه در تامین مایحتاج 100 درصد موفق هستند نه در تامین دارو به نظر شما چطور میتونن در تامین بازار آزاد موفق باشن؟

اینقدر وارد کننده در ارسال ارز توی نوبت میخوابه و از طرف بانک و مرکز مبادلات حرص میخوره که عطا رو به لقا میبخشه و میره آزاد میزنه.

چیزی که به چشم دیدم توی واردکننده ها هم 2 دسته هستند دقیقاً مثل اینجا:

-یه سری کسایی بودن که از پارسال که مثلاً بود 2800 تومن تا امروز 07/03/92 اومدن ارز مبادلاتی 2400 تومن بگیرن و نتونستن
-یه سری هم به قول اون سری اول ریسک کردن و آزاد زدن و معطل آینده چی میشه چی نمیشه ، بازار ثابت نشده،ارز ریزش داره و ..... نشدن و همون موقع حواله کردن

فکر میکنید الان چی شده؟
گروه اول ارز مبادلاتی 2400 تومنیش تایید شده بانک مرکزی دستور حواله داده اما بانک اصلیشون حواله نمیزنه،130 درصد پولشونو بلاکه کرده،بهشون وعده وعید میده،جنس 4-5 ماه پیش تورم رفته روش، دلار 2800 تومنی شده 3700 تومن و در آخر باید بیاد یا قید وارداتو بزنه یا با نرخ جدید حواله کنه آزاد!! هم پولش بی ارزش شده هم عمرو وقتش تلف شده هم جنسش اگر الان آزاد بزنه باز 3 ماه با تاخیر میاد هم اعصابش ....

گروه دوم جنسش توی انباره و روی هوا ازش میخرن و به گروه اول میخندند!

اینه که اگر نیاز داری بازارو رصد کن خریدتو بکن یا سفرو برو پایین بیاد موقته اما بالارفتنش حتمیه

به نظرم یه حماسه ارز 4000 تومنی هم خواهیم داشت (کافیه تا هفته دیگه ارزی نریزن توی بازار)

اما بازم میگم زیادم نا امید نشین همین الانش با این تورم توی بهترین کشور دنیا داریم زندگی میکنیم شوخی نمیکنم برین ترکیه آب معدنی 500 تومنی رو بخرید 2 لیر(4000 تومن) یا ببخشید روم به دیوار توی استانبول برای استفاده از سرویس دستشویی 1 لیر(2000 تومن بدین) یا وعده های غذاهای حداقل 25 لیری (50000 تومنیو ) بخورید یا سوار اتوبوس شین و 2 لیر (4000 تومن) بدین بعد میفهمید ایران چی بوده واقعاً هنوزشم ایران ایرانه با این همه تخریب اقتصادی این دولت، نیائید بگین ارزش پولمون کم شده ... ترک های اونجا همشون بد بخت و گدان (ترک های استانبول) چه از لحاظ سطح فهم و شعور یا تحصیلات و مخصاصاً درآمد.(ترک های مملکت ما یه سروگردن از همه بالاترن و واقعاً اشخاص محترمی هستند)

قبول دارم توی لیست کشورهای روی نفت آخریم اما وضعیتمون هنوزم با وجود اینهمه تحریم از خیلی کشورهای مثلاً مدرن همسایه بهتره (فقط روزی به بدی اونا میشیم که همین 1 میلیون بشکه نفت روزانرم نتونیم بفروشیم)

Last edited:

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760

مسئله اینه که آدم فکر میکنه امروز بیشترین سود رو میتونه بکنه برای همین میفروشه اگر از فردا خبر داشته باشیم که نونمون تو روغنه :D
به این زودی ها هم فکر نکنم بیاد پایین

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
اما بازم میگم زیادم نا امید نشین همین الانش با این تورم توی بهترین کشور دنیا داریم زندگی میکنیم شوخی نمیکنم برین ترکیه آب معدنی 500 تومنی رو بخرید 2 لیر(4000 تومن) یا ببخشید روم به دیوار توی استانبول برای استفاده از سرویس دستشویی 1 لیر(2000 تومن بدین) یا وعده های غذاهای حداقل 25 لیری (50000 تومنیو ) بخورید یا سوار اتوبوس شین و 2 لیر (4000 تومن) بدین بعد میفهمید ایران چی بوده واقعاً هنوزشم ایران ایرانه با این همه تخریب اقتصادی این دولت، نیائید بگین ارزش پولمون کم شده ... ترک ها همشون بد بخت و گدان (ترک های استانبول) چه از لحاظ سطح فهم و شعور یا تحصیلات و مخصاصاً درآمد.(ترک های مملکت ما یه سروگردن از همه بالاترن و واقعاً اشخاص محترمی هستند)

قبول دارم توی لیست کشورهای روی نفت آخریم اما وضعیتمون هنوزم با وجود اینهمه تحریم از خیلی کشورهای مثلاً مدرن همسایه بهتره (فقط روزی به بدی اونا میشیم که همین 1 میلیون بشکه نفت روزانرم نتونیم بفروشیم)

شما معلومه بالاشهر تشریف دارین و وضعتون خوبه به اون مردمی که نون شب ندارن بخورن هم فکر کن من خودم هر روز دارم اونا رو میبینم که دارند زجر میکشند
پدر هایی که نون و خرج زن و بچه شون رو نمیتونن بدن
جوان هایی که نمیتونن ازدواج کنن و رو به کافه ها و الوات بازی آوردند
بازاریهایی که سر مردم رو تا جای ممکن کلاه میزارند
کارمند هایی که نه کار درست و حسابی میکنند و فقط به فکر منافع خودشون هستند و یه حقوقی میگیرند و همیشه جزو صف اول ساندیس خورها هستند
روئسایی که به فکر اختلاس و وام های میلیاردی گرفتن از بیت المال هستند

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
اما بازم میگم زیادم نا امید نشین همین الانش با این تورم توی بهترین کشور دنیا داریم زندگی میکنیم شوخی نمیکنم برین ترکیه آب معدنی 500 تومنی رو بخرید 2 لیر(4000 تومن) یا ببخشید روم به دیوار توی استانبول برای استفاده از سرویس دستشویی 1 لیر(2000 تومن بدین) یا وعده های غذاهای حداقل 25 لیری (50000 تومنیو ) بخورید یا سوار اتوبوس شین و 2 لیر (4000 تومن) بدین بعد میفهمید ایران چی بوده واقعاً هنوزشم ایران ایرانه با این همه تخریب اقتصادی این دولت، نیائید بگین ارزش پولمون کم شده ... ترک های اونجا همشون بد بخت و گدان (ترک های استانبول) چه از لحاظ سطح فهم و شعور یا تحصیلات و مخصاصاً درآمد.(ترک های مملکت ما یه سروگردن از همه بالاترن و واقعاً اشخاص محترمی هستند)

آخه پسر خوب دزامدشونم بگو...
میانگین درآمدشون حدود ۲۰۰ دلاره .اینجا چی ؟؟
تو آمریکا میانگین درآمد ۳۵۰۰ دلاره.یدونه گلکسی نوت ۱۰.۱ حدود ۴۰۰ دلاره،یعنی با یک نهم حقوقش میتونه بخره
اینجا چی ؟ حدود ۱۷۰۰ قیمتشه و میانگین درآمد حدود ۸۰۰ تومنه،یعنی باید ۲ ماه هوا بخوره تا بتونه بخره
حالا این رو تعمیم بده به قیمت ماشین،خونه،مواد غذایی و ....
بازم حرف میزنی ؟

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

من اکثر صحبت های کاندیدا رو شنیدم

از لحاظ توسعه ی اقتصادی حسن روحانی و همچنین محسن رضایی برنامه های علمی بهتری دارن

که این میتونه از نظر ارزی باعث افزایش ارزش پول ملی بشه . فعلن این 2 تا بدون چشمداشت به دیدگاههای حزبی بهترن

بالا