• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
این حرف ها کدومه دوران ارزونی تو ایران به سر اومده الان قیمت خیلی از اقلام خوراکی تو ایران نظیر گوشت ومرغ و... گرونتر از خیلی کشورها شده
شما تشریف ببر امارت ببین قیمت ها چطوره یا ترکیه یا امریکا
دوست عزیز تموم شد اون دورانی که شما میگفتید برای زمان دلار 900 تومن بود

مثالی میزنم
یه مرغ سوخاری بخوای اینجا بگیری15 تا 20 تومن باید پول بدی در حالی که تو ترکیه 4 لیر بود حالا خودت بشین حساب کن با هر لیری که میخوای هم حساب کن ببین کجا ارزونتره

بدبختی شماها اینکه همه چیزو میخوای با ریال بی ارزش حساب کنید یا میاید میگید بنزین تو ایران ارزونه میاد قیمت ریالی به دلار تبدیل میکنید میگید مثلن اینقدردلاره
مرد حسابی تا زمانی که ریال ارزشش افت میکنه در برابر دلار که نمیتونید بگید ارزونتره

بخاطر طرز فکر شماهاست که این بدبختیو فلاکت افتادیم
حالا مونده فعلن که هنوز به اون حد مرز بدبختی نرسیدیم بذار همین جنابعالی یه روزی میای اینجا خودت اعتراف میکنی که کجا ارزونه

به جمع متوهم ها خوش آمدی دوست عزیز :D
4 لیر 100 سال پیش بود؟ زیر 20 لیر هیچی نیست
من نمیدونم چرا حالا افراد لیر لیر میکنن شما مطمئنی توی این دنیا زندگی میکنی؟
میخوای منوی رستورانم عکس بذارم باور کنی؟

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808

شما تو چه دنیایی زندگی میکنی برادر؟؟؟
نه خدایی خجالت نمیکشی همه رو سرکار گذاشتی مرد حسابی شما اگه یکم وجدان داشتی این حرف هارو نمیزدی

با این حرفت فهمیدم پاتو از ایران بیرون نذاشتی

hes_luckey

Registered User
لایک‌ها
27

اصلا تو بگو 100 لیر ! فقط جواب این سوال رو بده، مردم اونا خوش ترند یا مردم ما ؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
اصلا تو بگو 100 لیر ! فقط جواب این سوال رو بده، مردم اونا خوش ترند یا مردم ما ؟

ولش کنید

مردم اونا

من اگر وضعم خوب بود دنبال وام های مختلف از بانک های مختلف صبح تا شب و پیدا کردم ضامن و 1001 مدرک نا معقولشون و آخر سرم جواب ردشون نبودم

اگر نتونست کار تولید کنه اگر عرضشو نداشت بره پیک موتوری شه

Star.Sky

Registered User
لایک‌ها
143
جوون اگر نمیتونه ازدواج کنه بره کار پیدا کنه اگر نتونست کار تولید کنه اگر عرضشو نداشت بره پیک موتوری شه

[/B][/COLOR]

aaaaaaaaaaaaaaaa

یعنی در این حد بدبخت شدیم که تهش بگیم جوون ایرانی بره پیک موتوری شه !!!!!!

حق داریم به کشورهای عربی همسایه حسادت کنیم . الان جوون های عربی دیگه کاری نمونده انجام بدن دارند خودکشی میکنند . تفریح جالبیه مگه نه ؟!

بماند که تو دبی ماشین های آخرین مدل داره تو خیابون خاک میخوره مردمش ناراحتن که چشم انداز شهرمون خراب شده با این ماشین های آخرین سیستم تو خیابون ول هستند .

بماند که کشورهای عربی پیک موتوری هاشون و کارگرهاشون از مردم و مخصوصا از جوون های خودشون نیستند اخه افت داره براشون . میرند از کشورهای فقیر حاشیه کارگر و پیک موتوری میگیرند .

ایران کجاش بهشته عزیز ؟؟!! شاید چون یکسری اخبار رو نداری داری اینجوری میگی . اگه یکی کوچه پشتیتون از گشنگی بمیره و به شما اطلاع رسانی نشه ، میگید منطقه ای که زندگی میکنیم عالیه و مشکیل نداریم . اگر قتلی خونه بغلی اتفاق بیافته و اطلاع رسانی نشه شما میگید عجب محله آروم و ساکتی داریم کجا از اینجا بهتر . داداش احسان مهم اطلاع رسانیه وگرنه جنایت و فقر و ... بیداد کرده بهشت کجا بود دلت خوشه عزیزم

شما اوایل بالا و پایین شدن ارز اصلا تو یک سال اول تو اخبار شنیدی حرفی از اقتصاد ایران و بالا رفتن قیمت ارز زده بشه ؟؟ بله اگر منم اخبار واقعی رو دنبال نمیکردم و سرم به لاک خودم بود میگفتم ایران بهشته .

بیدار بشید

bene

Registered User
لایک‌ها
481
تورم مواد غذایی و مسکن در سالهای اخیر سالیانه بیش از 200 درصد بوده بله 200 درصد نه 20 درصد که اعلام میشه
20 سال پیش یادش بخیر نان یک تومن شیر 2 تومن بهترین هندوانه کیلویی4 تومن مرغ کیلویی 70 تومن و.....

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
اگه ایران منابع نفت و گاز رو به مردم بده مثل کشورهای عربی که حق مردم هست ایران گلستان میشود نه این که این پولها رو معلوم نیست کجا خرج میکنند
ایران الان باید حداقل روزی 5.000.000 بشکه نفت میفروخت که در ماهش میشه 150.000.000 بشکه که تقریبا میشه به ازای هر ایرانی ماهی 2 بشکه نفت که اگه بخوایم سود خالصش رو حساب کنیم میشه حدود 180 دلار که اگر درآمد گاز و معادن دیگر رو به این اضافه بکنیم خدا میدونه چقدر میشه حالا ما میگیم رو هم رفته نفری 300 دلار
یعنی هر ایرانی باید 300 دلار در ماه دریافت کنه که با دلار 3500 میشه 1.050.000 تومان که در یک خانواده 4 نفری میشه حدود 4.200.000 تومان

Fouad-PES

Registered User
لایک‌ها
252
اگه ایران منابع نفت و گاز رو به مردم بده مثل کشورهای عربی که حق مردم هست ایران گلستان میشود نه این که این پولها رو معلوم نیست کجا خرج میکنند
ایران الان باید حداقل روزی 5.000.000 بشکه نفت میفروخت که در ماهش میشه 150.000.000 بشکه که تقریبا میشه به ازای هر ایرانی ماهی 2 بشکه نفت که اگه بخوایم سود خالصش رو حساب کنیم میشه حدود 180 دلار که اگر درآمد گاز و معادن دیگر رو به این اضافه بکنیم خدا میدونه چقدر میشه حالا ما میگیم رو هم رفته نفری 300 دلار
یعنی هر ایرانی باید 300 دلار در ماه دریافت کنه که با دلار 3500 میشه 1.050.000 تومان که در یک خانواده 4 نفری میشه حدود 4.200.000 تومان

به نظرم این خودش گدا پروریه.
این پولها باید جمع بشه بره توی تولید. کارخونه ساخته بشه، بره توی پتروشیمی و اینطوری مردم پول دربیارن.
منتهی حکومتی داریم که اینقدر به این کشور خیانت کرده و تا میتونه وام بلاعوض میده به سوریه و افغانستان و عراق و لبنان.

foad112

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
163

ادیت...

Last edited:

behnam_pr

Registered User
لایک‌ها
60
بابا اذیت این آقا احسان نکنید . پیش‌بینی‌هاش حرف نداره ( کاری نداریم تو موارد دیگه چه نظری داره )

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730

بیاد همه پول نفت و منابع رو بده به مردم؟ هزینه های کشور چی؟ بیمارستانها، راه سازی، دانشگاه و ...
بخشیش رو آره میشد

به نظرم این خودش گدا پروریه.
این پولها باید جمع بشه بره توی تولید. کارخونه ساخته بشه، بره توی پتروشیمی و اینطوری مردم پول دربیارن.
منتهی حکومتی داریم که اینقدر به این کشور خیانت کرده و تا میتونه وام بلاعوض میده به سوریه و افغانستان و عراق و لبنان.
گدا پروری بود الان مردم کویت و قطر و.. از ما گداتر بودن

-------------------------------

دلیل پایین اومدن ارزش ریال چی بود باز، پریروز دلار حدود 35500 ریال بود دیروز نزدیکای 37000 شده
وقتی تهدید میشه ساکنه، وقتی خبری نیست پایین میاد

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
بیاد همه پول نفت و منابع رو بده به مردم؟ هزینه های کشور چی؟ بیمارستانها، راه سازی، دانشگاه و ...
بخشیش رو آره میشد

بله دوست عزیز همه رو باید بده مگه کشور هایی که نفت ندارن چکار میکنن
مگه شما میری بیمارستان پول از شما نمیگیرن یا دانشگاه میری مگه مجانیه پس اون همه مالیات و گمرکی که میگیرند چی یک تمبر تو دادگستری بهت میفروشن 20000 تومان چی اون همه مالیات از کارمند و کارگر و کارخانهدار میگیرند چی تو این همه ماشین که به مردم میفروشن با دلار 7000 تومانی اینا چی

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
بخشیش رو آره میشد

گدا پروری بود الان مردم کویت و قطر و.. از ما گداتر بودن

-------------------------------

دلیل پایین اومدن ارزش ریال چی بود باز، پریروز دلار حدود 35500 ریال بود دیروز نزدیکای 37000 شده
وقتی تهدید میشه ساکنه، وقتی خبری نیست پایین میاد

واقعا منطقت منو کشته. پس شما میگی پول نفت رو به جای اینکه بدن به مردم بریزین تو آخور آقازاده ها ؟ همون کاری که توی این چند دهه کردن و مردم رو اینجوری فقیر و خوار کردن. کدوم خدمات توی این کشور مجانیه ؟ راهسازی میکنن تا 100 سال عوارض و مالیات میگیرن از مردم 100 برابر پولی رو که هزینه کردن در میارن، بیمارستانها که شما میگی خدا تومن پول میگیرن از بیمارها، بیمار مجبوره خونه اش رو بفروشه تا هزینه های درمانش رو بده. دانشگاهها هم که قربونش برم الان 90 درصدشون پولیه.حالا پول نفت و گاز رو هم شما میگی بخورن بره ؟ واقعا که.

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
دقت کردین که اخیرا یوزرهای قدیمی که قبلا عادی و مثل بقیه بودن ، یهو متحول شدن و پستهای ساندیسی میزنن ؟ من مشکوک شدم.میگم اگر پول خوبی میدن ، ما هم هستیما ... کامنت و پست میذاریم. مسلط به زبانهای فارسی ،اینگلیسی،اسپانیایی ،عربی:D

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
دقت کردین که اخیرا یوزرهای قدیمی که قبلا عادی و مثل بقیه بودن ، یهو متحول شدن و پستهای ساندیسی میزنن ؟ من مشکوک شدم.میگم اگر پول خوبی میدن ، ما هم هستیما ... کامنت و پست میذاریم. مسلط به زبانهای فارسی ،اینگلیسی،اسپانیایی ،عربی:D

منم پایم:lol:

persiandiscus

Registered User
لایک‌ها
36
براي اينكه سانديس خور باشي بايد يكسري اعتقادات داشته باشي

١- خدا رو قبول داشته باشي
٢- مسلمان واقعي باشي و پيامبر خدا رو قبول كرده باشي
٣- نماز خوان باشي و مسجد بري شايد يكسري از ما تا حالا مسجد هم نرفته باشيم اما ادعا داريم
٤- مدل موي فشن و ژل زده نداشته باشي ظاهري ساده
٥-ظاهري تميز و پاك داشته باشي
٦- با احترام سخن بگي
٧-غيبت نكني و....
يكم فكر كني سانديس خورا آدماي بدي نيستن!!

پس فردا خدايي نكرده به ايران حمله بشه همين سانديس خورا ميرن جنگ نه يه مشت سوسوله مو ژلي شورت بيرون

من خودم ميانه هستم خيليا منو ديدن و ميشناسن اما حقيقت امر همينه

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

کاش میشد یه تاپیکی در زمینه ی انتخابات زد بدون تعصب . منطقی و بدون توهین بحث کنیم

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760

کاش میشد یه تاپیکی در زمینه ی انتخابات زد بدون تعصب . منطقی و بدون توهین بحث کنیم

که اون وقت چی بشه؟؟؟؟؟اینجا فقط همه می خواهند نظرشون را به هم تحمیل کنند جالبیش اینه که اکثرا به عمرشون نه یک خط در مورد اقتصاد مطالعه دارند نه سیاست

بالا