• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
برای من خیلی فرق کرده / من 3460 خریدم 3515 فروختم البته میتونستم تا 3525 هم بفروشم ولی طمع کردم ارزون تر شد دقیقا هم یه روز قبل گرون شدن فروختم ! بیشتر هم همین موضوع حرصم میده . تو این وضعیت نابسامان اقتصادی این قدر سود از دست دادن خیلی آدم رو حرص میده . الان یه چند روزی هم هست خواب و خوراک ندارم :wacko: میخوام دیگه قیمت ها رو دنبال نکنم بلکم بهتر شدم

سودی که از دست دادی رو فراموش کن. هی نشین حساب کن که اگر فلان قدر سود کرده بودم چی میشد. من خودم دو سری آخر 3590 و 3530 خریدم اگر اشتباه نکنم، 100 تومن تا 200 تومن اومد پایینتر ، خب اگر اون موقع خریده بودم سود میکردم ، اما مهم نیست
به نظر من اگر میخوای دلار بخری و نگه داری ، الان دوباره بخر. بعدشم بزار کنار دیگه تا چند ماه قیمتا رو چک نکن

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
برای من خیلی فرق کرده / من 3460 خریدم 3515 فروختم البته میتونستم تا 3525 هم بفروشم ولی طمع کردم ارزون تر شد دقیقا هم یه روز قبل گرون شدن فروختم ! بیشتر هم همین موضوع حرصم میده . تو این وضعیت نابسامان اقتصادی این قدر سود از دست دادن خیلی آدم رو حرص میده . الان یه چند روزی هم هست خواب و خوراک ندارم :wacko: میخوام دیگه قیمت ها رو دنبال نکنم بلکم بهتر شدم

آره دوست عزیز گذشته ها گذشته پس منم بگم پارسال 1600 بود چرا نخریدم به قول معروف ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه هست حالا یکم کوچیکتر ولی از این که آخر سر غورباغه هم گیرت نیاد بهتره

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
یه خبری اومد که فردا دلارو میکشه پایین

ehsan789

Registered User
لایک‌ها
14
آره دوست عزیز گذشته ها گذشته پس منم بگم پارسال 1600 بود چرا نخریدم به قول معروف ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه هست حالا یکم کوچیکتر ولی از این که آخر سر غورباغه هم گیرت نیاد بهتره

دمت گرم راست میگی بهر از اینه که سر قورباغه هم گیرمون نیاد:D

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
خالی فروشی مثل بازار سکه داره به بازار ارز هم میاد . حواستون باشه

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
چی فروشی ؟:دی

در بازار ارز معامله برای فردا اون روز امری طبیعی و مرسوم هست برای مثال اگر دلار در ساعات کاری 3650 باشه برای تحویل فردایی 3655 معامله میشه . اگر جنس فردا توسط فروشنده به خریدار تحویل نشه فروشنده باید ضرر و زیان رو متحمل بشه بعد وقتی دلاری برای تحویل وجود نداشته باشه به اصطلاح میشه خالی فروشی

همین چند روز پیش یک نکبت اقدام به خالی فروشی 500 کیلو طلای آبشده کرده

cosmopolite

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
وندى شرمن، معاون وزیر امور خارجه آمریکا در گفتگوى اختصاصى با بى‌بى‌سی فارسى از لغو تحریم‌ فروش تلفن همراه و کامپیوتر به ایران خبر داد و گفت که آمریکا در پی رفع موانع فروش مواد غذایی و دارو به ایران است.

خانم شرمن که به نمایندگی از آمریکا در گروه ۱+۵ با ایران مذاکره می کند، به بهمن کلباسی، خبرنگار ما گفت که فردا پنجشنبه ۳۰ مه (۹ خرداد) مجوز کلى براى لغو این تحریم ها صادر خواهد شد و راه براى فروش قانونى وسایل ارتباطى به ایران باز می شود.

او گفت: "این تصمیم را گرفتیم تا تحریم ها مانعى براى استفاده از تکنولوژى هایى که مردم براى ارتباط بهتر و سریعتر به آنها نیاز دارند، ایجاد نکند. این موضوع هم شامل سخت افزار می شود و هم شامل نرم افزار."

خانم شرمن یادآوری کرد که دولت آمریکا سه سال پیش هم تعدادی از اقلام و نرم افزارهای ارتباطی را از شمول تحریم ها خارج کرده بود.

او گفت که باراک اوباما، رئيس جمهورى آمریکا متعهد است كه جلوی ایجاد یک "پرده آهنین ارتباطی" دور ایران را بگیرد.

خانم شرمن گفت: "دولت اوباما هيچ علاقه اى ندارد كه ارتباط مردم ايران با هم و با خارج محدود يا قطع شود."

معاون وزیر امور خارجه آمریکا گفت که برای مقام های آمریکایی مهم است که تحریم ها چه تأثیری بر زندگی روزمره مردم عادی ایران می گذارد و افزود: "به همين دليل هم ما يك تيم ويژه به كشورهاى مختلف فرستاده ايم تا موانع فروش مواد غذايى و دارو به ايران را رفع كنيم."

او گفت که وضعیت فعلی اقتصاد ایران "نتیجه سوء مدیریت دولتمردان در تهران" است و تأکید کرد که رفع سایر تحریم ها به تصمیم حکومت ایران بستگی دارد.

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

میگن بهش شناور(شنای ) یا همون خالی فروشی فردا

برای ریسک پذیرایی که احتمال میدن قیمت فردا از امروز بیشتره بهتره

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
در بازار ارز معامله برای فردا اون روز امری طبیعی و مرسوم هست برای مثال اگر دلار در ساعات کاری 3650 باشه برای تحویل فردایی 3655 معامله میشه . اگر جنس فردا توسط فروشنده به خریدار تحویل نشه فروشنده باید ضرر و زیان رو متحمل بشه بعد وقتی دلاری برای تحویل وجود نداشته باشه به اصطلاح میشه خالی فروشی

همین چند روز پیش یک نکبت اقدام به خالی فروشی 500 کیلو طلای آبشده کرده

اونطرف یه چیزایی دیدم!

100 کیلو 150 کیلو بزل و بخشش می شد! لول

پیش ما هم بیا !
3925.gif

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
نخیر تزریقی صورت گرفته شل کرده

mmf66