• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147

کاش میشد یه تاپیکی در زمینه ی انتخابات زد بدون تعصب . منطقی و بدون توهین بحث کنیم

عزیزجان بی ارزش تر از این موضوع برای بحث وجود نداره . باور نمیکنی برو از اونایی که وقت و اعصابشون رو پای این بحثای بیخودی از دست دادن بپرس. شما اگر زندگی خودت رو روی حساب و کتاب پیش ببری ، چه شلغم رئیس جمهور بشه ، چه آبراهام لینکلن، شما موفق میشی. اینا که همشون از یه قماشن و همون شلغمن:lol:

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756

کاش میشد یه تاپیکی در زمینه ی انتخابات زد بدون تعصب . منطقی و بدون توهین بحث کنیم

همون انتصابات منظور شماست دیگه؟

پ.ن : من نمیدونم که این ملت کی میخوان از خواب بیدار بشن و از تجربیات تاریخی درس بگیرن!!! فکر کنم هیچوقت!!!

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255

کاش میشد مثل قبل مدیرا پست ها رو تایید میکردن بعد نمایش داده میشد
3 صفحست همش بحث آب معدنی لیر استانبول و ساندیسه یه کلمش هم مربوط به تحلیل بازار و موضوع تاپیک نیست !!!

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
کاش میشد مثل قبل مدیرا پست ها رو تایید میکردن بعد نمایش داده میشد
3 صفحست همش بحث آب معدنی لیر استانبول و ساندیسه یه کلمش هم مربوط به تحلیل بازار و موضوع تاپیک نیست !!!

images

Captive

لایک‌ها
16,664
ضمن تاکید بر اینکه تمام این بحث ها سر farzad sadeshi هست ، و قرار شد در مورد این لطیفه ها بحث نکنه و به موضوع اصلی بپردازه اما... :دی

مورد بعد اینکه : به نظر من 2 دسته آدم ما داریم دسته اول کسانی که خواب هستند و دسته ی دوم کسانی که خودشون رو زدن به خواب ، دسته ی اول رو میشه بیدار کرد اما دسته ی دوم را نه...

به قول هیچکس: شرایط سخته امیدوارم بفهمی :دی

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

به هر حال باید از یکجا فرهنگ مباحثه ی منطقی رو روشن کرد . ما همش میگیم وای توهین میشه وای تعصب
خوب اینه که همیشه در اکثر مباحث در جا میزنیم
باید یا از صفر شروع کرد یا اگر 10 هستیم تلاش کنیم بهتر بشیم
نه که همش بگیم ما فلان و بهمان
فرهنگ مردم در هر بحثی از تک تک خودشون شروع میشه .
یه اتفاق یه رخداد هم مثلا به حق نبوده یا شکست درش ایجاد شده نباید فقط به همون تنها استناد کرد
یکی داره راه میره بگیم این همونه که قبلن پاش شکسته بود . این که نمیشه که . شاید اون آدم از همه الان بهتر شده
مثال میزنم . ما همیشه یا دنبال چیزی هستیم که یا اتفاق نیوفتاده و نگرانشیم یا اتفاق افتاده و بعدی ها رو به اون ارجاع میدیم

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
واقعا منطقت منو کشته. پس شما میگی پول نفت رو به جای اینکه بدن به مردم بریزین تو آخور آقازاده ها ؟ همون کاری که توی این چند دهه کردن و مردم رو اینجوری فقیر و خوار کردن. کدوم خدمات توی این کشور مجانیه ؟ راهسازی میکنن تا 100 سال عوارض و مالیات میگیرن از مردم 100 برابر پولی رو که هزینه کردن در میارن، بیمارستانها که شما میگی خدا تومن پول میگیرن از بیمارها، بیمار مجبوره خونه اش رو بفروشه تا هزینه های درمانش رو بده. دانشگاهها هم که قربونش برم الان 90 درصدشون پولیه.حالا پول نفت و گاز رو هم شما میگی بخورن بره ؟ واقعا که.

اتقاقاً منطق شما کشنده هست
یه خونواده رو در نظر بگیریم
پدر خونه منبع درامد خونواده هست بیاد همه حقوق و دارائیش رو بین زن و بچه هاش تقسیم کنه اونا هم واسه خودشون خرج کنن ... هزینه زندگی، خوراک، سفر، پوشاک، مسکن و... از کجا بیاد از آسمون؟

کشور داری هزینه داره، هیچ جایی فکر نکنم پیدا بشه همه منابع و درآمد رو بده ملتش، همین کشورای حوزه خلیج فارس و ... فکر کنم 10-15درصد از نفت هست
بله دوست عزیز همه رو باید بده مگه کشور هایی که نفت ندارن چکار میکنن
مگه شما میری بیمارستان پول از شما نمیگیرن یا دانشگاه میری مگه مجانیه پس اون همه مالیات و گمرکی که میگیرند چی یک تمبر تو دادگستری بهت میفروشن 20000 تومان چی اون همه مالیات از کارمند و کارگر و کارخانهدار میگیرند چی تو این همه ماشین که به مردم میفروشن با دلار 7000 تومانی اینا چی

درست
اما پول همه منابع (نفت، گاز، محصوات کشاورزی و ...) به ملت داده بشه به نظرم غیر منطقیه، یه کشور نمونه میارید که این کار رو کرده باشن؟

kzsoft

Registered User
لایک‌ها
95
یک خانواده 4 نفری میشه حدود 4.200.000 تومان !!!!! داره میده همین مبلغ رو ولی به ریال

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
ضمن تاکید بر اینکه تمام این بحث ها سر farzad sadeshi هست ، و قرار شد در مورد این لطیفه ها بحث نکنه و به موضوع اصلی بپردازه اما... :دی

مورد بعد اینکه : به نظر من 2 دسته آدم ما داریم دسته اول کسانی که خواب هستند و دسته ی دوم کسانی که خودشون رو زدن به خواب ، دسته ی اول رو میشه بیدار کرد اما دسته ی دوم را نه...

به قول هیچکس: شرایط سخته امیدوارم بفهمی :دی

سیاست و اقتصاد با هم آمیخته هست
همونطور که میبینید که یک خبر سیاسی چه قدر میتونه نرخ ارز که امری اقتصادی هست رو تغییر بده
من هم پیشنهاد صحبت منطقی رو برای مبادله ی اطلاعات پیشنهاد دادم با تاکید بر ادب

Captive

لایک‌ها
16,664

سیاست و اقتصاد با هم آمیخته هست
همونطور که میبینید که یک خبر سیاسی چه قدر میتونه نرخ ارز که امری اقتصادی هست رو تغییر بده
من هم پیشنهاد صحبت منطقی رو برای مبادله ی اطلاعات پیشنهاد دادم با تاکید بر ادب

خبر سیاسی بعــــله میتونه ، اما نه اینکه ما بیایم اینجا بگیم اصغر خوبه اکبر بده... اگه اصغر بیاد من فلان میکنم و اگر اکبر بیاد چون دکترا داره دلار میشه 1226.. اینجا جای بحث کردن در این مورد نیست دوست عزیز ، چون به هیچ نتیجه ای که نمیرسه هــیچ ، باعث کدورت هم میشه ، من فقط 1 پست دوست عزیزمون persiandiscuss رو خوندم خندم گرفت ، حالا من بخوام جواب ایشون رو بدم ، بعد ایشون هم بیاد 4 تا بار ِ من کنه :دی که نمیشه.. در نتیجه باید سکوت کرد و کلا در مورد بحث اصلی بحث و تبادل نظر کنیم.. هر چند من که دیگه واسم مهم نیست چون کاملا میدونم دلار در آینده به چه سرنوشتی دچار خواهدشد :دی..

behnam_pr

Registered User
لایک‌ها
60
ببینم میتونید یه کاری کنید سایت هیتلر بشه !!
عامو تو را به دینتون ( نمیدونم دارید یا نه ) رعایت کنید . این قندشکن ها هم که کار نمیکنه !!

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
خبر سیاسی بعــــله میتونه ، اما نه اینکه ما بیایم اینجا بگیم اصغر خوبه اکبر بده... اگه اصغر بیاد من فلان میکنم و اگر اکبر بیاد چون دکترا داره دلار میشه 1226.. اینجا جای بحث کردن در این مورد نیست دوست عزیز ، چون به هیچ نتیجه ای که نمیرسه هــیچ ، باعث کدورت هم میشه ، من فقط 1 پست دوست عزیزمون persiandiscuss رو خوندم خندم گرفت ، حالا من بخوام جواب ایشون رو بدم ، بعد ایشون هم بیاد 4 تا بار ِ من کنه :دی که نمیشه.. در نتیجه باید سکوت کرد و کلا در مورد بحث اصلی بحث و تبادل نظر کنیم.. هر چند من که دیگه واسم مهم نیست چون کاملا میدونم دلار در آینده به چه سرنوشتی دچار خواهدشد :دی..

ممنون از پاسختون
بله . من هم گفتم که کاش میشد یک تاپیک بزنیم بدون تعصب . بدون حزب گرایی . با دلیل و بدون توهین صحبت کنیم
بعد کاربر دیگه گفت نمیشه خیلی سواد اقتصادی و سیاسی ندارن
اون فردی هم که سواد نداره وقتی ببینه در یک بحث آدمها به هم توهین نمیکنن و همه چیز با دلیل و منطق هست و اگر هم نظر شخصی ست ولی بدون تعصب هست یا اصلا وارد بحث نمیشه ( چون سوادشو نداره ) یا اگر هم خواست وارد بشه میره مطالعه کنه که ببینه چی قراره بگه ضایع نشه یا در هر حال استفاده میکنه
صحبت من در تمام مسائل هست نه صرف انتخابات
مثلا من دیروز گفتم از بین کاندیدا که دارم میبینم رضایی و روحانی با برنامه ترند . نگفتم به این 2 که رای بدیم
این حرفم باعث میشه در یک فضای منطقی یا یکی بره حرفای این 2 رو گوش بده که چرا این آدم این حرفو میزنه یا نه نظر مخالف میده و میگه نه جلیلی بهتره چون مثلن مومن تره ( به فرض آقا مثاله)
چون از دید او ملاک ایمان بر تفکر و سیاست خارجه و اقتصاد ارجح تر هست

اون کسی که شما میفرمایی جسارت میکنه و 4 تا بار ... و .. . توهین اولین نشانه ی نادانی هست در جمع مباحثه
کسایی که زود در هر بحث یا فحش میدن یا طرف و خرد میکنن اولین نشانه ی نادانی خودشون هست

در مورد انتخابات هم من نظرم اینه که اگر یه اتفاقی که واقعن هم جز خوده خدا کسی در مورد صحت یا عدم صحتش نمیدونه اگرم افتاده نباید تا 100 انتخابات بعد بگیم انتصابات نه انتخابات
اینطورها هم نیست

ممکنه صدا و سیما یا سخنان فلانی جهت بده به حمایت از کاندیدایی ولی رای ها هم دیگه اینطور نیست که بوق باشد
در این مورد هم باید کاری بشه که این فرهنگ بدبینی یا عدم اعتماد کم بشود

Captive

لایک‌ها
16,664
بله . من هم گفتم که کاش میشد یک تاپیک بزنیم بدون تعصب . بدون حزب گرایی . با دلیل و بدون توهین صحبت کنیم

شدنی نیست :دی

بعد کاربر دیگه گفت نمیشه خیلی سواد اقتصادی و سیاسی ندارن

خب راست گفته...

اگرم افتاده نباید تا 100 انتخابات بعد بگیم انتصابات نه انتخابات
اینطورها هم نیست

ممکنه صدا و سیما یا سخنان فلانی جهت بده به حمایت از کاندیدایی ولی رای ها هم دیگه اینطور نیست که بوق باشد
در این مورد هم باید کاری بشه که این فرهنگ بدبینی یا عدم اعتماد کم بشود

انتص یا انتخ --> همین پست شما غلط هست... چون ربطی به قیمت ارز نداره ، اینکه یه عده میگن انتص ِ یه عده میگن نــه انتخ ِ ... به من و امثال من ربطی نداره... هر کدام هم که صحیح باشد ، تاثیری بر قیمت دلار نداره..

من میگم تو همچین تاپیکی آقای X نباید جوری صحبت کنه که آقا حتما برید رای بدید ، یا یه عده بگن به هیچ عنوان رای ندید ... ربطی اصلا به این تاپیک نداره ، و شروع کننده ی این بحث هم شما بودی دوست عزیز//

هر کسی دوست داشت بره رای بده ، هر کسیم دوست نداشت نده ، اصلا ربطی به این تاپیک نداره..

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
شدنی نیست :دی

خب راست گفته...

انتص یا انتخ --> همین پست شما غلط هست... چون زبطی به قیمت ارز نداره ، اینکه یه عده میگن انتص ِ یه عده میگن نــه انتخ ِ ... به من و امثال من ربطی نداره... هر کدام هم که صحیح باشد ، تاثیری بر قیمت دلار نداره..

من میگم تو همچین تاپیکی آقای X نباید جوری صحبت کنه که آقا حتما برید رای بدید ، یا یه عده بگن به هیچ عنوان رای ندید ... ربطی اصلا به این تاپیک نداره ، و شروع کننده ی این بحث هم شما بودی دوست عزیز//

هر کسی دوست داشت بره رای بده ، هر کسیم دوست نداشت نده ، اصلا ربطی به این تاپیک نداره..

میدونم
میگم کاش امکان ش بشه
ولی چرا اینکه چه کسی بیاد رئیس جمهور بشه یکی از عوامل موثر بر قیمت ارز مسئله ی انتظارات هست . انتظارات قیمتی درآینده در مرد اینکه چه کسی رئیس جمهور بشه در قیمت آتی تاثیر داره . انتظارات در کوتاه مدت تغییر میده . مثلن انتظارات قیمت 3 ماه بعد اگر جلیلی رییس جمهور بشه تا ولایتی تا روحانی با هم فرق دارن هر چند که شاید خود اون اشخاص بیان نتیجه عکس بشه باشه ولی تو اون برهه انتظارات تاثیر داره

بله اصلا سیستم آزاد باعث میشه که هر کی دلش خواست بره رای بده هر کس هم نخواست نره
و میدونم الان این رو قیمت ارز تاثیرر نداره بنده گفتم که کاش تاپیکی در راستای صحبت منطقی اجازه داده بشه زد . چرا ما همیشه میگیم نمیشه ولی میشه
به مرور . تدریجی و گاماس گاماس

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
هی داره میره بالا ! احتمالا فهمیده من فروختم میخواد حرص منو بیشتر در بیاره :wacko:

تو مسیر به خونه برگشتنم چند تا صرافی هست الان چند روزه پر از مشتری ــه . به نظرتون اگه این روند ادامه داشته باشه و بازار اشباع بشه احتمال کاهش قیمت وجود داره ؟ روند صعودی تا کجا میتونه ادامه داشته باشه ؟

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
از مدیران بخش خواهش می کنم افرادی رو که مطالب غیر مرتبط با موضوع مطرح می کنند ، مخصوصاً افرادی که راجع به انتصابات دائماً و بدون اینکه از رو برن پست میزنند و برای داغ کردن تنور انتصابات به این تاپیک وارد میشن دسترسیشون رو محدود کنند.

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
هی داره میره بالا ! احتمالا فهمیده من فروختم میخواد حرص منو بیشتر در بیاره :wacko:

تو مسیر به خونه برگشتنم چند تا صرافی هست الان چند روزه پر از مشتری ــه . به نظرتون اگه این روند ادامه داشته باشه و بازار اشباع بشه احتمال کاهش قیمت وجود داره ؟ روند صعودی تا کجا میتونه ادامه داشته باشه ؟

خب حرص نخور. چقدر مگه فرق کرده ؟ این برات تجربه ای باشه که تو این بازار نوسانگیری نکنی. حتی با تجربه ترین افراد هم توی این بازار بالاخره یه دفعه جا میمونن و ضرر اساسی میکنن. فردا یهو دلار میشه 5 تومن - پیشبینی همیشگی من :D- . شما برای سود کردن از نوسانات در این بازار باید صراف باشی. یعنی ارزونتر بخری و گرونتر بفروشی

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
خب حرص نخور. چقدر مگه فرق کرده ؟ این برات تجربه ای باشه که تو این بازار نوسانگیری نکنی. حتی با تجربه ترین افراد هم توی این بازار بالاخره یه دفعه جا میمونن و ضرر اساسی میکنن. فردا یهو دلار میشه 5 تومن - پیشبینی همیشگی من :D- . شما برای سود کردن از نوسانات در این بازار باید صراف باشی. یعنی ارزونتر بخری و گرونتر بفروشی

برای من خیلی فرق کرده / من 3460 خریدم 3515 فروختم البته میتونستم تا 3525 هم بفروشم ولی طمع کردم ارزون تر شد دقیقا هم یه روز قبل گرون شدن فروختم ! بیشتر هم همین موضوع حرصم میده . تو این وضعیت نابسامان اقتصادی این قدر سود از دست دادن خیلی آدم رو حرص میده . الان یه چند روزی هم هست خواب و خوراک ندارم :wacko: میخوام دیگه قیمت ها رو دنبال نکنم بلکم بهتر شدم

Fouad-PES

Registered User
لایک‌ها
252
گدا پروری بود الان مردم کویت و قطر و.. از ما گداتر بودن

اقتصادشون به نفت و گاز وابستست. کافیه نفت از کشورشون حذف بشه اونوقت میبینیم با مخ میخورن زمین.
کویت هم مثل قبل نیست. بهتر بود برای نمونه از نروژ مثال میزدی. نه از این کشورهای به نظر من عقب افتاده.
تمام پول نفت نروژ یا ذخیره میشه برای آینده یا بخشیش سرمایه گذاری میشه در بخش های مختلف. مثل صنعت و پتروشیمی

بالا