صدا سیما ضرغامی هم همچین ادعای شما رو نداره!!!
توی بهترین کشور دنیا زندگی میکنیم؟!!!!چون اب معدنی ۵۰۰ تومنه؟!!!!معیار شما و ارزش گذاری کشور ها فقط همینه؟!!
مشکل شما من و ما ایرانیا اینه که قدر نعمت هایی که داریم نمیدونیم نکنه شما میخوای یه طومار از وسایل الکترونیکی و ... و مقایسه قیمت با اینجا براتون تهیه کنم که اگر بکنم هم باز حرفم درسته!
6 ماه دیگه میفهمید چی میگم..
هم ضرغام TV در مورد بدبختی اونوریا اغراق میکنه هم رسانه های اونور ایران و خیلی بد جلوه میدن
آخه پسر خوب دزامدشونم بگو...
میانگین درآمدشون حدود ۲۰۰ دلاره .اینجا چی ؟؟
تو آمریکا میانگین درآمد ۳۵۰۰ دلاره.یدونه گلکسی نوت ۱۰.۱ حدود ۴۰۰ دلاره،یعنی با یک نهم حقوقش میتونه بخره
اینجا چی ؟ حدود ۱۷۰۰ قیمتشه و میانگین درآمد حدود ۸۰۰ تومنه،یعنی باید ۲ ماه هوا بخوره تا بتونه بخره
حالا این رو تعمیم بده به قیمت ماشین،خونه،مواد غذایی و ....
بازم حرف میزنی ؟
Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2
من ایران رو با آمریکا مقایسه نکردم! حرف شما در مورد میتانگین حقوق ایران هم به دلار چند روز پیش میشه 230 دلار و به حساب دلار امروز 216 دلار و از 200 دلار میانگین ترکیه(به قول شما) هم بالاتره! در حالی که هزینه مخارج اونجا خیلی خیلی بالاتر از ایرانه! تازه بگذریم از افرادی که توی ایران خودمون چند تا شغل دارن
شما معلومه بالاشهر تشریف دارین و وضعتون خوبه به اون مردمی که نون شب ندارن بخورن هم فکر کن من خودم هر روز دارم اونا رو میبینم که دارند زجر میکشند
پدر هایی که نون و خرج زن و بچه شون رو نمیتونن بدن
جوان هایی که نمیتونن ازدواج کنن و رو به کافه ها و الوات بازی آوردند
بازاریهایی که سر مردم رو تا جای ممکن کلاه میزارند
کارمند هایی که نه کار درست و حسابی میکنند و فقط به فکر منافع خودشون هستند و یه حقوقی میگیرند و همیشه جزو صف اول ساندیس خورها هستند
روئسایی که به فکر اختلاس و وام های میلیاردی گرفتن از بیت المال هستند
من اگر وضعم خوب بود دنبال وام های مختلف از بانک های مختلف صبح تا شب و پیدا کردم ضامن و 1001 مدرک نا معقولشون و آخر سرم جواب ردشون نبودم
جوون اگر نمیتونه ازدواج کنه بره کار پیدا کنه اگر نتونست کار تولید کنه اگر عرضشو نداشت بره پیک موتوری شه
بازاری هم توی قشر خودش خوب و بد داره شما نمیتونی همرو به یه چشم ببینی
من برخلاف اخلاق شکوه و شکایت شما همیشه سعی کردم در بدترین شرایط بهترین کار و تصمیم رو توی زندگی و در مورد سرمایه اندکم بگیرم وگرنه اگر میشستم از اول فقط شکایت میکردم و منتظر بهبود شرایط و نیروی جادویی بودم باید میشستم از اول تا الان فقط به این و اون بدو بیراه میگفتم
من دیروز دم دکه خواستم مجله بخرم کاغذش گلاسه بود پارسال نهایت پول این مجله 5 تومن بود دیدم زده 15000 یه لحظه شک کردم ریاله یا تومن بعد دیدم تومنه و بیخیال شدم!
-زمان خاتمی یهو گوجه شد 2000 تومن یادم نمیره همه دادو هوار آقا چی شده بدبخت شدیم بیچاره شدیم ازون به بعد قدر گوجه رو بیشتر دونستیم
-دوره اول این دولت خونه شد دروس 4 تومن همه گفتن توهمه امکان نداره الان همونجا زیر 20 تومن نمیدن اما آیا زمان خاتمی کسی اصلاً فکر خونه بود؟
-تا پارسال کسی به فکر هزینه های درمانی بود؟!
اگر اون زمان همه فکر راه اندازی کارو حرفه بودن الان همه راحت طلب شدن و میخوان با دلار و سکه رشد کنن.
من با ماشین پدر بزرگم دوران بچگی کل ایران و گشتم اما خود
من الان زیاده خواه شدم و هی میگم باید آدم پول جم کنه بره سفر های خارجی ... مشکل ایناست، تجمل گرایی زیاده خواهی و همین باعث میشه هیچ کس از زندگیش لذت نبره و دنبال چشم و هم چشمی باشه!
یه تذکرم به کسایی که من کلی حرف میزنم فقط قسمت آخرشو quote میکنن:
حرفم هم با اون 90% آدم های با وضعیت مناسب روبراه مالی توی این تاپیک هست که هی اون 10% بندگان گرسنه مملکت خودمونو بهانه میکنن و هی شکایت میکنن و خودشونو توی پوست حمایت از محرومان جامعه جا میزنن و در حرف ازشون طرفداری میکنن اما در عمل حاضر نیستند 1000 تومن بهشون کمک کنن! شمایی که خودت بقول خودت تحت فشاری وضعتم ازون بهتره وکیل اون بابا نشو شاید اون با 1/10 وضع مالی شما 10 برابر شما از زندگیش راضیه سخنگوش نشو بذار خودش بیاد حرفشو بزنه.
اکثر آدم هایی که توی مملکت ما شکایت میکنن بهم ثابت شده که چون پارسال 90% سود میکردن امسال 79% سود میکنن دادو هوارشون گوش همرو کر کرده
لطفاً ژست میهن پرستی نگیرین یا بقول هیتلر اینقدر مطمئن و محکم دروغ بگویید که خودتان هم آنرا باور کنید!