• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
اما بازم میگم زیادم نا امید نشین همین الانش با این تورم توی بهترین کشور دنیا داریم زندگی میکنیم شوخی نمیکنم برین ترکیه آب معدنی 500 تومنی رو بخرید 2 لیر(4000 تومن) یا ببخشید روم به دیوار توی استانبول برای استفاده از سرویس دستشویی 1 لیر(2000 تومن بدین) یا وعده های غذاهای حداقل 25 لیری (50000 تومنیو ) بخورید یا سوار اتوبوس شین و 2 لیر (4000 تومن) بدین بعد میفهمید ایران چی بوده واقعاً هنوزشم ایران ایرانه با این همه تخریب اقتصادی این دولت، نیائید بگین ارزش پولمون کم شده ... ترک های اونجا همشون بد بخت و گدان (ترک های استانبول) چه از لحاظ سطح فهم و شعور یا تحصیلات و مخصاصاً درآمد.(ترک های مملکت ما یه سروگردن از همه بالاترن و واقعاً اشخاص محترمی هستند)

قبول دارم توی لیست کشورهای روی نفت آخریم اما وضعیتمون هنوزم با وجود اینهمه تحریم از خیلی کشورهای مثلاً مدرن همسایه بهتره (فقط روزی به بدی اونا میشیم که همین 1 میلیون بشکه نفت روزانرم نتونیم بفروشیم)

صدا سیما ضرغامی هم همچین ادعای شما رو نداره!!!
توی بهترین کشور دنیا زندگی میکنیم؟!!!!چون اب معدنی ۵۰۰ تومنه؟!!!!معیار شما و ارزش گذاری کشور ها فقط همینه؟!!

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
فرزندان من. ريسك خريد دلار به اميد سود الان بالاست. خوددانيد. شايد هم گرونتر بشه ولي در حال حاضر تزريق تو بازار كمه كه گرون شده.

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
اتفاقا باید به پشتوانه حزبی و گروهی فرد هم توجه کرد . خیلی ها هستند که برنامه های خیلی خوبی دارند . اما رئیس جمهور باید یک تیم اجرائی و مشاوره قدرتمند هم داشته باشه . تا بتونه کشور رو درست اداره کنه .

Last edited:

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800

من اکثر صحبت های کاندیدا رو شنیدم

از لحاظ توسعه ی اقتصادی حسن روحانی و همچنین محسن رضایی برنامه های علمی بهتری دارن

که این میتونه از نظر ارزی باعث افزایش ارزش پول ملی بشه . فعلن این 2 تا بدون چشمداشت به دیدگاههای حزبی بهترن

بین کل کاندیدها این محسن رضایی یکم(کما) به درد بخور تر ! انتخاب بین بد و بدتر ! ولی هیچ تاثیری نداره رئیس جمهور کیه ! به نظر میاد افزایش عادی هست ! هر سال باید یه درصدی بره بالا حالام داره میره !

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
خرید دلار به امید دپو کردن برای سود در آینده اشتباهه.
فقط اگه نوسان گیری ( خرید در میانگین کف و فروش در سقف ) رو بصورت روزانه یا چندروز یکبار میتونید انجام بدید، برید سمت این موضوع.
اگه نه ریسک زیاد نکنید { هرچند دیگه تو این مملکت هیچ کاری بدون ریسک نیست }
از میان کاندیداها هم خیالتون رو راحت کنید که قالیباف و یا نماینده **** در سیاستهای خارجه انتخاب میشه.
دیگه خودتون میدونید کی رو میگم.

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
صدا سیما ضرغامی هم همچین ادعای شما رو نداره!!!
توی بهترین کشور دنیا زندگی میکنیم؟!!!!چون اب معدنی ۵۰۰ تومنه؟!!!!معیار شما و ارزش گذاری کشور ها فقط همینه؟!!

مشکل شما من و ما ایرانیا اینه که قدر نعمت هایی که داریم نمیدونیم نکنه شما میخوای یه طومار از وسایل الکترونیکی و ... و مقایسه قیمت با اینجا براتون تهیه کنم که اگر بکنم هم باز حرفم درسته!
6 ماه دیگه میفهمید چی میگم..

هم ضرغام TV در مورد بدبختی اونوریا اغراق میکنه هم رسانه های اونور ایران و خیلی بد جلوه میدن
آخه پسر خوب دزامدشونم بگو...
میانگین درآمدشون حدود ۲۰۰ دلاره .اینجا چی ؟؟
تو آمریکا میانگین درآمد ۳۵۰۰ دلاره.یدونه گلکسی نوت ۱۰.۱ حدود ۴۰۰ دلاره،یعنی با یک نهم حقوقش میتونه بخره
اینجا چی ؟ حدود ۱۷۰۰ قیمتشه و میانگین درآمد حدود ۸۰۰ تومنه،یعنی باید ۲ ماه هوا بخوره تا بتونه بخره
حالا این رو تعمیم بده به قیمت ماشین،خونه،مواد غذایی و ....
بازم حرف میزنی ؟

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2
من ایران رو با آمریکا مقایسه نکردم! حرف شما در مورد میتانگین حقوق ایران هم به دلار چند روز پیش میشه 230 دلار و به حساب دلار امروز 216 دلار و از 200 دلار میانگین ترکیه(به قول شما) هم بالاتره! در حالی که هزینه مخارج اونجا خیلی خیلی بالاتر از ایرانه! تازه بگذریم از افرادی که توی ایران خودمون چند تا شغل دارن

شما معلومه بالاشهر تشریف دارین و وضعتون خوبه به اون مردمی که نون شب ندارن بخورن هم فکر کن من خودم هر روز دارم اونا رو میبینم که دارند زجر میکشند
پدر هایی که نون و خرج زن و بچه شون رو نمیتونن بدن
جوان هایی که نمیتونن ازدواج کنن و رو به کافه ها و الوات بازی آوردند
بازاریهایی که سر مردم رو تا جای ممکن کلاه میزارند
کارمند هایی که نه کار درست و حسابی میکنند و فقط به فکر منافع خودشون هستند و یه حقوقی میگیرند و همیشه جزو صف اول ساندیس خورها هستند
روئسایی که به فکر اختلاس و وام های میلیاردی گرفتن از بیت المال هستند
من اگر وضعم خوب بود دنبال وام های مختلف از بانک های مختلف صبح تا شب و پیدا کردم ضامن و 1001 مدرک نا معقولشون و آخر سرم جواب ردشون نبودم
جوون اگر نمیتونه ازدواج کنه بره کار پیدا کنه اگر نتونست کار تولید کنه اگر عرضشو نداشت بره پیک موتوری شه
بازاری هم توی قشر خودش خوب و بد داره شما نمیتونی همرو به یه چشم ببینی
من برخلاف اخلاق شکوه و شکایت شما همیشه سعی کردم در بدترین شرایط بهترین کار و تصمیم رو توی زندگی و در مورد سرمایه اندکم بگیرم وگرنه اگر میشستم از اول فقط شکایت میکردم و منتظر بهبود شرایط و نیروی جادویی بودم باید میشستم از اول تا الان فقط به این و اون بدو بیراه میگفتم

من دیروز دم دکه خواستم مجله بخرم کاغذش گلاسه بود پارسال نهایت پول این مجله 5 تومن بود دیدم زده 15000 یه لحظه شک کردم ریاله یا تومن بعد دیدم تومنه و بیخیال شدم!

-زمان خاتمی یهو گوجه شد 2000 تومن یادم نمیره همه دادو هوار آقا چی شده بدبخت شدیم بیچاره شدیم ازون به بعد قدر گوجه رو بیشتر دونستیم
-دوره اول این دولت خونه شد دروس 4 تومن همه گفتن توهمه امکان نداره الان همونجا زیر 20 تومن نمیدن اما آیا زمان خاتمی کسی اصلاً فکر خونه بود؟
-تا پارسال کسی به فکر هزینه های درمانی بود؟!

اگر اون زمان همه فکر راه اندازی کارو حرفه بودن الان همه راحت طلب شدن و میخوان با دلار و سکه رشد کنن.

من با ماشین پدر بزرگم دوران بچگی کل ایران و گشتم اما خود من الان زیاده خواه شدم و هی میگم باید آدم پول جم کنه بره سفر های خارجی ... مشکل ایناست، تجمل گرایی زیاده خواهی و همین باعث میشه هیچ کس از زندگیش لذت نبره و دنبال چشم و هم چشمی باشه!

یه تذکرم به کسایی که من کلی حرف میزنم فقط قسمت آخرشو quote میکنن:

حرفم هم با اون 90% آدم های با وضعیت مناسب روبراه مالی توی این تاپیک هست که هی اون 10% بندگان گرسنه مملکت خودمونو بهانه میکنن و هی شکایت میکنن و خودشونو توی پوست حمایت از محرومان جامعه جا میزنن و در حرف ازشون طرفداری میکنن اما در عمل حاضر نیستند 1000 تومن بهشون کمک کنن! شمایی که خودت بقول خودت تحت فشاری وضعتم ازون بهتره وکیل اون بابا نشو شاید اون با 1/10 وضع مالی شما 10 برابر شما از زندگیش راضیه سخنگوش نشو بذار خودش بیاد حرفشو بزنه.

اکثر آدم هایی که توی مملکت ما شکایت میکنن بهم ثابت شده که چون پارسال 90% سود میکردن امسال 79% سود میکنن دادو هوارشون گوش همرو کر کرده

لطفاً ژست میهن پرستی نگیرین یا بقول هیتلر اینقدر مطمئن و محکم دروغ بگویید که خودتان هم آنرا باور کنید!

Last edited:

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
اما بازم میگم زیادم نا امید نشین همین الانش با این تورم توی بهترین کشور دنیا داریم زندگی میکنیم شوخی نمیکنم برین ترکیه آب معدنی 500 تومنی رو بخرید 2 لیر(4000 تومن) یا ببخشید روم به دیوار توی استانبول برای استفاده از سرویس دستشویی 1 لیر(2000 تومن بدین) یا وعده های غذاهای حداقل 25 لیری (50000 تومنیو ) بخورید یا سوار اتوبوس شین و 2 لیر (4000 تومن) بدین بعد میفهمید ایران چی بوده واقعاً هنوزشم ایران ایرانه با این همه تخریب اقتصادی این دولت، نیائید بگین ارزش پولمون کم شده ... ترک های اونجا همشون بد بخت و گدان (ترک های استانبول) چه از لحاظ سطح فهم و شعور یا تحصیلات و مخصاصاً درآمد.(ترک های مملکت ما یه سروگردن از همه بالاترن و واقعاً اشخاص محترمی هستند)

اطلاعات شما در مورد ترکیه کاملا غلطه! آخرین بار کی اونجا بودین؟
آب معدنی کوچیک 0.5 لیر بزرگ 1لیر ، برا خونه ها هم گالنی اشتراک میگیرن هر روز دم خونه تحویل میدن که بازم خیلی ارزونتر از 1لیتریه.
اونجا که قیمتا عوض نشده پس شما با لیر 700 باید حساب کنی نه پول بی ارزش الان!
همرو هم که تبدیل به گدا کردین گدا هایی که با وجود 48% مالیات روی ماشین دارن بهترین ماشینارو سوار میشن!

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
اطلاعات شما در مورد ترکیه کاملا غلطه! آخرین بار کی اونجا بودین؟
آب معدنی کوچیک 0.5 لیر بزرگ 1لیر ، برا خونه ها هم گالنی اشتراک میگیرن هر روز دم خونه تحویل میدن که بازم خیلی ارزونتر از 1لیتریه.
اونجا که قیمتا عوض نشده پس شما با لیر 700 باید حساب کنی نه پول بی ارزش الان!
همرو هم که تبدیل به گدا کردین گدا هایی که با وجود 48% مالیات روی ماشین دارن بهترین ماشینارو سوار میشن!

من باید از شما بپرسم کی اونجا بودین؟
من امسال بودم
شما صبح تا شب اونجا باش ببین یه پورشه میبینی؟ همش فیات و ماشین های 8 سال پیش ریخته
شما فکر کنم فقط از تلویزیون و سریال هایی که مناطق بقول خودمون بالاشهریش بازی شده این جواب رو دادی
آب معدنی کوچیک از 1 الی 2 لیر هست
آب شهر آشامیدنی نیست
سیستم گالنی هم که فرمودین هم دیگه فکر کنم مثل دهات های خودمونه!
بله درسته با لیر 700 یا ارز غیر واقعی انتزاعی 1000 تومنی مرجع ما پادشاه بودیم
اما الان که قیمت ها واقعی شده دارم مقایسه میکنم
در مورد ماشین هم گفتم
حالا بیایید شمال شهر تهران ببینید در 1 ساعت چند تا مازراتی بنز BMW پورشه میبینید
ایرانیا واقعاً ثروتمندن
دلیل شکایتاشونم توی پست قبلی گفتم!

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
حالا بیایید شمال شهر تهران ببینید در 1 ساعت چند تا مازراتی بنز BMW پورشه میبینید
ایرانیا واقعاً ثروتمندن

اسم جدید فاصله طبقاتی = ثروتمندی ملت !

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
من امسال بودم
شما صبح تا شب اونجا باش ببین یه پورشه میبینی؟ همش فیات و ماشین های 8 سال پیش ریخته
شما فکر کنم فقط از تلویزیون و سریال هایی که مناطق بقول خودمون بالاشهریش بازی شده این جواب رو دادی
آب شهر آشامیدنی نیست
در مورد ماشین هم گفتم
ایرانیا واقعاً ثروتمندن
من آخر تابستون اونجا بودم و بعیده در عرض 1سال قیمتا 2برابر شده باشه.
والا منکه اونجا بودم اکثرا تویوتا و بنز و بی ام و دیدم تو مرکز شهر.
تو تهران فاصله طبقاتی بیداد میکنه اما اونجا خیلی کمتره.
قرار هم نیست اونا به ریال ایران در بیارن که ما ضریب 2000 بزنیم بهش بگیم خرج گرونه!

این بحث ربطی به این تاپیک نداره پس دیگه ادامه نمیدم.

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
من ایران رو با آمریکا مقایسه نکردم! حرف شما در مورد میتانگین حقوق ایران هم به دلار چند روز پیش میشه 230 دلار و به حساب دلار امروز 216 دلار و از 200 دلار میانگین ترکیه(به قول شما) هم بالاتره! در حالی که هزینه مخارج اونجا خیلی خیلی بالاتر از ایرانه! تازه بگذریم از افرادی که توی ایران خودمون چند تا شغل دارن

:D

منظورش 2000 دلار بود نه 200 دلار .

حالا محاسباتت رو برای 10 برابر کردن درآمد ایرانیا تغییر بده . ببینم چیکار میکنی :snitch:

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
من امسال بودم
آب شهر آشامیدنی نیست
در مورد ماشین هم گفتم
ایرانیا واقعاً ثروتمندن

پورشه سواری یک عده معدود با پول نفتی که سهم همه ملت ایران باید باشه و در بسیاری از موارد از راه های غیر متعارف و زد و بند و رانت بازی و ... به دست اومده دلیل بر ثروتمند بودن جامعه ایران نمیشه!
اگه این نفت نبود گاری سواری هم واسه همون آدما رویا بود.

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
مشکل شما من و ما ایرانیا اینه که قدر نعمت هایی که داریم نمیدونیم نکنه شما میخوای یه طومار از وسایل الکترونیکی و ... و مقایسه قیمت با اینجا براتون تهیه کنم که اگر بکنم هم باز حرفم درسته!

هم ضرغام TV در مورد بدبختی اونوریا اغراق میکنه هم رسانه های اونور ایران و خیلی بد جلوه میدن

من اگر وضعم خوب بود دنبال وام های مختلف از بانک های مختلف صبح تا شب و پیدا کردم ضامن و 1001 مدرک نا معقولشون و آخر سرم جواب ردشون نبودم
جوون اگر نمیتونه ازدواج کنه بره کار پیدا کنه اگر نتونست کار تولید کنه اگر عرضشو نداشت بره پیک موتوری شه
من برخلاف اخلاق شکوه و شکایت شما همیشه سعی کردم در بدترین شرایط بهترین کار و تصمیم رو توی زندگی و در مورد سرمایه اندکم بگیرم وگرنه اگر میشستم از اول فقط شکایت میکردم و منتظر بهبود شرایط و نیروی جادویی بودم باید میشستم از اول تا الان فقط به این و اون بدو بیراه میگفتم

من دیروز دم دکه خواستم مجله بخرم کاغذش گلاسه بود پارسال نهایت پول این مجله 5 تومن بود دیدم زده 15000 یه لحظه شک کردم ریاله یا تومن بعد دیدم تومنه و بیخیال شدم!

-زمان خاتمی یهو گوجه شد 2000 تومن یادم نمیره همه دادو هوار آقا چی شده بدبخت شدیم بیچاره شدیم ازون به بعد قدر گوجه رو بیشتر دونستیم
-دوره اول این دولت خونه شد دروس 4 تومن همه گفتن توهمه امکان نداره الان همونجا زیر 20 تومن نمیدن اما آیا زمان خاتمی کسی اصلاً فکر خونه بود؟

اگر اون زمان همه فکر راه اندازی کارو حرفه بودن الان همه راحت طلب شدن و میخوان با دلار و سکه رشد کنن.

من با ماشین پدر بزرگم دوران بچگی کل ایران و گشتم اما خود من الان زیاده خواه شدم و هی میگم باید آدم پول جم کنه بره سفر های خارجی ... مشکل ایناست، تجمل گرایی زیاده خواهی و همین باعث میشه هیچ کس از زندگیش لذت نبره و دنبال چشم و هم چشمی باشه!

حرفم هم با اون 90% آدم های با وضعیت مناسب روبراه مالی توی این تاپیک هست که هی اون 10% بندگان گرسنه مملکت خودمونو بهانه میکنن و هی شکایت میکنن و خودشونو توی پوست حمایت از محرومان جامعه جا میزنن و در حرف ازشون طرفداری میکنن اما در عمل حاضر نیستند 1000 تومن بهشون کمک کنن! شمایی که خودت بقول خودت تحت فشاری وضعتم ازون بهتره وکیل اون بابا نشو شاید اون با 1/10 وضع مالی شما 10 برابر شما از زندگیش راضیه سخنگوش نشو بذار خودش بیاد حرفشو بزنه.

اکثر آدم هایی که توی مملکت ما شکایت میکنن بهم ثابت شده که چون پارسال 90% سود میکردن امسال 79% سود میکنن دادو هوارشون گوش همرو کر کرده

لطفاً ژست میهن پرستی نگیرین یا بقول هیتلر اینقدر مطمئن و محکم دروغ بگویید که خودتان هم آنرا باور کنید!

یه صفر حقوق ترکیه رو کم گذاشتم عامو
۲۰۰۰ دلار،نه ۲۰۰
شما فک کنک تو ایران نیستی،تو ایران ده درصد جمعیت فقیر داریم؟؟؟شاخص خط فقر یک سال پیش ۱۱۰۰ اعلام شد،چند درصد جمعیت ایران بالای این مقدار رو در ماه درآمد دارن ؟؟
۹۰٪ آره ؟؟؟
تو ابرا زندگی میکنی
همه چی به قول شما خوب،مملکتی که توش درصد تورم میره بالای ۶۰ تا ۷۰٪ دیگه چیش قابل دفاع کردنه آخه ؟؟ یعنی منکر این هستی که قدزت خرید مردم نسبت به سال پیش ،حداقل،نصف شده؟

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
یه صفر حقوق ترکیه رو کم گذاشتم عامو
۲۰۰۰ دلار،نه ۲۰۰
شما فک کنک تو ایران نیستی،تو ایران ده درصد جمعیت فقیر داریم؟؟؟شاخص خط فقر یک سال پیش ۱۱۰۰ اعلام شد،چند درصد جمعیت ایران بالای این مقدار رو در ماه درآمد دارن ؟؟
۹۰٪ آره ؟؟؟
تو ابرا زندگی میکنی
همه چی به قول شما خوب،مملکتی که توش درصد تورم میره بالای ۶۰ تا ۷۰٪ دیگه چیش قابل دفاع کردنه آخه ؟؟ یعنی منکر این هستی که قدزت خرید مردم نسبت به سال پیش ،حداقل،نصف شده؟

اقتصاد ترکیه روی پوشاک و توریسته منم دیگه این بحث رو ادامه نمیدم گفتنیها گفته شد
زندگی در ترکیه
عذا
حداقل 70 لیر روزانه
2100 ماهانه

150 لیر بلیط
اگر فقط با اتوبوس بریو بیای

آب و برق
200 لیر

اجاره 1200

هیچ سبزی میوه نخوری هیچ ورزشی نکنی هیچ پوشاکی نخری
هیچ تفریحی نکنی
3650 لیر میشه
یعنی 1963 دلار
حالا میانگین درآمدشون چیه؟
http://www.afkarnews.ir/vdcba5b89rhb99p.uiur.html
1731 USD

پس میبینی کم هم میارن

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
بنده خدا فرزاد صادقی میاد پست انتخاباتی میزنه که توی همه چیز تاثیر داره می توپن که چرا بی ربط میزنی!
قیمت آب معدنی در ترکیه میشه بفرمایید ربطش به سرمایه گذاری روی ارز داره؟

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
اقتصاد ترکیه روی پوشاک و توریسته منم دیگه این بحث رو ادامه نمیدم گفتنیها گفته شد
زندگی در ترکیه
عذا
حداقل 70 لیر روزانه
2100 ماهانه

150 لیر بلیط

آب و برق
200 لیر

اجاره 1200

هیچ تفریحی نکنی
3650 لیر میشه
یعنی 1963 دلار
حالا میانگین درآمدشون چیه؟
http://www.afkarnews.ir/vdcba5b89rhb99p.uiur.html
1731 USD

پس میبینی کم هم میارن

چه باحال،از سایتای داخلی منبع میاری :)))
بیخیال آقا،سما دلت خوش باشه که داری تو بهتریننننن کشور دنیا زندگی میکنی

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
چه باحال،از سایتای داخلی منبع میاری :)))
بیخیال آقا،سما دلت خوش باشه که داری تو بهتریننننن کشور دنیا زندگی میکنی

خوشم میاد کم میارن بعضیا :D
سما نه شما فکر کردم فقط 0 جا میذارین دیدم نه نقطه . جا میذاری...

جواب این یارو رو ندید، بزارید خوش باشه که تو ایران از ترکیه، پورش بیشتره.

ایشونم زندست اعلام وجود کرد
البته لیاقت تو که بیشتر از این نیست

Last edited:

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
این حرف ها کدومه دوران ارزونی تو ایران به سر اومده الان قیمت خیلی از اقلام خوراکی تو ایران نظیر گوشت ومرغ و... گرونتر از خیلی کشورها شده
شما تشریف ببر امارت ببین قیمت ها چطوره یا ترکیه یا امریکا
دوست عزیز تموم شد اون دورانی که شما میگفتید برای زمان دلار 900 تومن بود

مثالی میزنم
یه مرغ سوخاری بخوای اینجا بگیری15 تا 20 تومن باید پول بدی در حالی که تو ترکیه 4 لیر بود حالا خودت بشین حساب کن با هر لیری که میخوای هم حساب کن ببین کجا ارزونتره

بدبختی شماها اینکه همه چیزو میخوای با ریال بی ارزش حساب کنید یا میاید میگید بنزین تو ایران ارزونه میاد قیمت ریالی به دلار تبدیل میکنید میگید مثلن اینقدردلاره
مرد حسابی تا زمانی که ریال ارزشش افت میکنه در برابر دلار که نمیتونید بگید ارزونتره

بخاطر طرز فکر شماهاست که این بدبختیو فلاکت افتادیم
حالا مونده فعلن که هنوز به اون حد مرز بدبختی نرسیدیم بذار همین جنابعالی یه روزی میای اینجا خودت اعتراف میکنی که کجا ارزونه

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730

باشه
همش چرت و پرت

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
زندگی در ترکیه
عذا
حداقل 70 لیر روزانه
2100 ماهانه

150 لیر بلیط

آب و برق
200 لیر

اجاره 1200

هیچ تفریحی نکنی
3650 لیر میشه