• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
سایت صرافی جلالی برای من باز نمیشه کسی می دونه چی شده ؟

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
سایت صرافی جلالی برای من باز نمیشه کسی می دونه چی شده ؟
صرافی مجتهدی برو.
دوروبرت رو نگاه کنی فی بازار رو هم میبینی علی :p
میزان تزریق امار کسی داره ؟
شنبه نزولیه یا صعود ؟
کاش هر روز تزریق کنن:D

ارسال از N70 s با کمک تپاتاک ۲

eztech

Registered User
لایک‌ها
35
تو 6 ماه دو سال ...! من هر چه قدر فکر میکنم نمیشه اقتصاد به ثبات رسوند اگر در چندین سال بشه ثبات رسوند بعد تازه رسیدیم به مشکلات غرب و بدهی
بریزید دور این مکاتب اقتصاد پوسیده

تخصیص منابع محدود به نیازهای نامحدود
تخصص شعار سیاسی محدود به شعار نامحدود

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
هر کاربری من بعد از این اقدام به نوشته های سیاسی و شعار های سیاسی و یا هر چی که به این سیاست کوفتی ربط داشته بنویسه و اینجا رو با متینگ سیاسی اشتباه بگیره دسترسیش برای 2 ماه به انجمن گرفته میشه .

با توجه به خط بالا باز ادامه بدید البته میدونم اصلا اثری نداره برای کسی که میخواد سیاسی صحبت کنه

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494

لطفن اگر خواستید منو بن کنید حتما بفرمایید تا پول 2 تا از دوستان که واریز کردند و برگردوندم به حسابشون بعد . ممنون
اما من چیزه بدی نگفتم . گفتنم با منطق رای بدید نه حزبی
مسلمن آرامش اقتصاد بر نرخ ارز هم تاثیر داره . همیشه هم میگم سیاست و اقتصاد با هم درآمیخته ست
آقا فرزاد گل منم رشتم اقتصاده
میفهمم حرفای شما رو و واقعا درسته و متین ولی
اینجا اکثر افراد یه سرمایه هایی دارن که به قولی دارن روی نوسانات سود می کنن ، توی نابسامانی ها سود می کنن، هیچ وقت نمی تونن حرفی جز اینکه کی بخرم؟ کی بفروشم؟ الان وقت خریده؟ صبح بخرم شب بفروشم بشنون!
من کم و بیش با دوستان این انجمن رابطه داشتم و دارم ، اکثرا همینطورن ، اگه دم از کشور میزنن نیازی به قسم نداره دروغه و کشک
ولی خب شما هم بدون نباید اینجا حرفاتو خراب کنی
الان من و شما و امثال من و شما ساندیس خوریم ، یا هر چی که از کوته فکری بعضی هاست ولی خب اینجا جاش نیست ، شما بیا بگو سکه میشه 2 تومن کرور کرور لایک برات میفرستن ، درسته شاید در بلند مدت این اتفاق بیفته و این دلیلش خیلی سخت نیست 1- کمبود منابع طلا 2- تورم و رشد طبیعی هر محصول و جنسی ولی ...
شما بیا بگو دلار میشه 4 تومن فردا برید بخرید فلان روز بفروشید کلی تعریفت می کنن ولی کسی اصلا نمیاد ببینه خب این محسن رضایی چی گفته ، حسن روحانی چی گفته ، اصلا رویاست ؟ حقیقته؟
کمتر کسی پیدا میشه حرفهای جناحین رو بشنوه و نظر بده و اکثرا اینجا فقط خودشونن و کسانی که مثل خودشونن ولاغیر...
کاندیدا رو هم باید بررسی کرد ، دکتر همیشه میگه بیاید سیاستی رو بررسی کنید که به اقتصاد ربط داشته باشه نه از بیخ و بن...

پ.ن: دکتر این پست من همزمان با شما زده شده پس من رو عفو کنید.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
به نظر من قیمت دلار 4ت هم باشه اما ثابت باشه خیلی بهتر از اینه که هی بشه 3400 -3600 ... و چون اینکار نون دونی خیلی ها شده ، فکر نمیکنم به این آسونی ها ثباتی بر قرار بشه :)

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
به نظر من قیمت دلار 4ت هم باشه اما ثابت باشه خیلی بهتر از اینه که هی بشه 3400 -3600 ... و چون اینکار نون دونی خیلی ها شده ، فکر نمیکنم به این آسونی ها ثباتی بر قرار بشه :)

اتفاقا الان بازار ثبات نسبی داره. نوسانات در حد 2-3 درصدی در چند روز رو در ارزهای بین المللی هم میشه دید. قدیما هم که دلار 900 تومن بود ، بین 860-70 تا 970-80 نوسان میکرد. الان 4 برابر شده ، خب طبعا مقدار نوسانش هم باید 4 برابر باشه دیگه. از قبل از عید تا حالا بین 3300 تا 3700 بوده

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
تو بازار جهانی ارزش دلار یکم بالاتر رفته قاعدتا در برابر ریال هم باید تغییر میکرده دیگه.

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
اتفاقا الان بازار ثبات نسبی داره. نوسانات در حد 2-3 درصدی در چند روز رو در ارزهای بین المللی هم میشه دید. قدیما هم که دلار 900 تومن بود ، بین 860-70 تا 970-80 نوسان میکرد. الان 4 برابر شده ، خب طبعا مقدار نوسانش هم باید 4 برابر باشه دیگه. از قبل از عید تا حالا بین 3300 تا 3700 بوده

من تصور می کنم این ثبات در حد چندماه فایده ای نداره.
مزیت اصلی ثبات نسبی اینه که میشه روش حساب کرد.
فرض کنید برای شروع کاری نیاز هست که با دلار تجهیزات و یا اجناسی خریداری بشه و یا اجناسی فروخته بشه. بنابراین نرخ دلار در محاسبات اولیه آعاز کار و توجیه اقتصادی اون بسیار اثرگذاره. اگر نشه روی ثبات نسبی دلار در مدت حدود 2 یا 3 سال (و یا حتی بیشتر)‌که اون طرح به اجرا و بهره برداری برسه حساب کرد، به دلیل ریسک بالا و نامعتبر بودن محاسبات ابتدایی اصلا شروع، و یا حتی اگر شروع شده باشه،‌ ادامه اون کار، معقول نیست.
من تصور می کنم این یکی از مهمترین دلایل توقف و ورشکستگی صنایع در کشورمون هست.
و این عدم ثبات و همچنین چندنرخی بودن ارز بسیار مستعد دلالی و رانت خواری هست.
به نظر من ارز باید در مقدار مشخصی که بعد از کارشناسی بدست میاد ثابت بشه (با نوسان جزئی) و این تنها نرخ موجود در کشور باشه. بعد اگر نیاز بود، به کالاهایی یارانه تعلق بگیره که عملا همون نتیجه قبلی (چندنرخه بودن)‌ رو میده.

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
خدا رو چه دیدی شاید بعد از ۲۴ ام اوضاع با ثبات شه

ارسال از N70 s با کمک تپاتاک ۲

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
دوستان اینجا کسی صراف مطمئن برای حواله میشناسه ؟ جلالی معتبره ؟

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
من تصور می کنم این ثبات در حد چندماه فایده ای نداره.
مزیت اصلی ثبات نسبی اینه که میشه روش حساب کرد.
فرض کنید برای شروع کاری نیاز هست که با دلار تجهیزات و یا اجناسی خریداری بشه و یا اجناسی فروخته بشه. بنابراین نرخ دلار در محاسبات اولیه آعاز کار و توجیه اقتصادی اون بسیار اثرگذاره. اگر نشه روی ثبات نسبی دلار در مدت حدود 2 یا 3 سال (و یا حتی بیشتر)‌که اون طرح به اجرا و بهره برداری برسه حساب کرد، به دلیل ریسک بالا و نامعتبر بودن محاسبات ابتدایی اصلا شروع، و یا حتی اگر شروع شده باشه،‌ ادامه اون کار، معقول نیست.
من تصور می کنم این یکی از مهمترین دلایل توقف و ورشکستگی صنایع در کشورمون هست.
و این عدم ثبات و همچنین چندنرخی بودن ارز بسیار مستعد دلالی و رانت خواری هست.
به نظر من ارز باید در مقدار مشخصی که بعد از کارشناسی بدست میاد ثابت بشه (با نوسان جزئی) و این تنها نرخ موجود در کشور باشه. بعد اگر نیاز بود، به کالاهایی یارانه تعلق بگیره که عملا همون نتیجه قبلی (چندنرخه بودن)‌ رو میده.

والا آقا الان اون ثبات 2-3 ساله ای که مد نظر شماست در هیچ جای جهان پیدا نمیشه. ما الان تقریبا 95 درصد فروشمون خارجیه. چی بشه که یه دونه دستگاه در داخل بفروشیم. فقط و فقط هم کارمون با یورو و دلاره. با ین و پوند و دلار استرالیا و امثالهم کار نمیکنیم. ولی نرخ تبدیل همین 2 تا ارز پدر ما رو درآورده :D. در همین 5-6 ماهه اخیر 10 درصد یورو اومد پایین، تمام قراردادهای اعتباری ما رو بهم ریخت. حالا شما ببین تجار ژاپنی چیکار میکنن با اون وضع ین ژاپن

به نظر من اون ثبات عربستانی-کویتی که از سال 81 تا 88 داشتیم رو باید فراموش کنیم دیگه. باید خودمون رو با یک بازار آزادتر تطابق بدیم

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
دوستان اینجا کسی صراف مطمئن برای حواله میشناسه ؟ جلالی معتبره ؟

صرافیها همشون معتبرن. اما اگر خیلی خاصه برو صرافی بانکها. صرافی بانک توسعه تعاون یا بانک ملی و سامان خوبن

Captive

لایک‌ها
16,664

الان که بعـــــــله :دی منظورم بعد از ان..ص هست :دی

Captive

لایک‌ها
16,664
یعنی بالاخره قبول کردی دلار تا 5 تومن بالا میره ؟:p

نه 5 تومن رو هنوز قبول ندارم اما بالا رفتن رو قبول دارم که اونم بستگی به یه سری مسائل داره از نوع farzad sadeshi. در کوتاه مدت فعلا همون زیر 4 تومن رو داریم انشالله :دی

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
یعنی فکر می کنید دلار افزایشی خواهد شد؟

بالا