• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
تورم زیاده
انتخابات تا حدودی تونسته جلوی رشد ارز رو بگیره اما با توجه به تزریق زیاد و عدم کاهش دلار نشانه های خوبی از بعد انتخابات نمیرسه
به هر حال تورم بالای 30 درصد بزودی اثرش را خواهد گذاشت
دوستان مراقب باشن حین نوسان گیری اسیر یکی از این افزایش های ناگهانی نشن چون در اینصورت سرمایشون دچار خطر میشه
تزریق ارز به هر قیمتی جهت کنترل فضا قبل از انتخابات الزامیه اما بعد انتخابات این تزریق ها اصلا امکان پذیر نخواهد بود
ضمنا توجه داشته باشید که هر کس بیاد روی کار مرحله دوم یارانه ها لاجرم باید اجرا بشه زیرا در غیر این صورت اثرات مرحله اول خنثی خواهد شد
البته اجرای اصل 44 واگذاری کامل به بخش خصوصیست که همه میدانیم در ایران یک بلوف هستش
تمام شرکت ها به شبه دولتی ها واگذار شدن که همشون در حال ضرر دادن هستن
کارخانه کره شکلی هم به دلیل قطع مواد اولیه کاملا بسته شده و عملا کره ای تولید نمیشه
یادمه یکی از دوستان بود در این تایپیک که می گفت آذوقه بخرین ذخیره کنین که قحطی میاد
همه بهش اینجا توپ و تشر مینداختن اما مثل اینکه داره .....
به دلیل گران شدن آرد افزایش نان تصویب شده اما موکول شده به بعد انتخابات
سیب زمینی که پارسال همین موقع 600 تومن بود الان شده 1800 تومن یعنی افزایش اون بیش از دلار بوده
سایر اقلام هم همین طوره
با عنایت به این مسایل چطوری فکر میکنید ارز با تزریق بیاد پایین باید هم مقاومت کنه
کشور داره وارد یک مرحله بحرانی جدید بنام قحطی میشه میدونم که بعد از وشتن این مطالب خیلی از
دوستان به من حمله خواهند کرد اما این واقعیته و نمیشه انکارش کرد
کشورهای غربی وقتی اثرات تحریم رو مشاهده میکنن جری تر شده و اصلا امکان نداره از خواسته هاشون عقب نشینی کنن
در شرایطی که منابع کشور بسیار محدوده مولفه های اقتصادی کشور به شدت از منحنی تورم تسلسل وار پیروی خواهند کرد
تورمی که در ابتدا وجود و در 2 سال قبل وجود داشت تورم پولی بودکه به دنبال آن باعث افزایش تورم سرمایه ای تو بخش مسکن و سایر بخش ها شد
یعنی تورمی که تو بخش مسکن هستش به خاطر افزایش تقاضا نیست بلکه فقط صرفا جهت حفظ ارزش سرمایه هستش
در مورد ارز و سکه هم همین طوره
وقتی شما تورم بالای 30 درصد دارید بهترین وسیله برای حفظ ارزش پولتون همین سکه و ارزه
ممکنه در مقاطعی فکر کنید که اگر پولتون رو در بانک سرمایه گذاری کنید چندان تفاوتی برایتان نخواهد داشت و شاید در این شرایط سود هم بکنید
اما اگر لحظه ای تامل کنید ماهانه ریال های زیادی چاپ و روانه بازار میشه که همشون بدون پشتوانه هستن و اثرشون رو خواهند گذاشت
موفق باشید

mahdips3

Registered User
لایک‌ها
121
همه اینایی که شما فرمودید درست.ولی قبول کنید که اگر بی ک . ف. ا .ی .ت .ی مسئولین رده بالا رو 80% در مساله تورم و... دخیل بدانیم،20% مابقی مربوط به افرادی مثل بنده و شما و... هست که روز به روز با برشمردن مشکلات و هیجانات ارز وسکه و صدالبته سوءاستفاده از شرایط بوجود آمده ، بر شدت این نابسامانی ،می افزاییم.البته هرکس به نوعی و با روشی.یکی با خرید و فروش ارز ، دیگری با احتکار ،دیگری با روش های ... خدایا به کجا می رویم. که سعدی می فرماید :
"شبی دود خلق آتشی برفروخت" *** " شنیدم که بغداد نیمی بسوخت "
" یکی شکر گفت اندران خاک و دود" *** " که دکان ما را گزندی نبود"
"جهاندیده‌ای گفتش ای بوالهوس" *** "تو را خود غم خویشتن بود و بس؟"
" پسندی که شهری بسوزد به نار" *** "وگرچه سرایت بود بر کنار؟"
"بجز سنگدل ناکند معده تنگ" *** " چو بیند کسان بر شکم بسته سنگ"
". .. . . .. . . . . . ."
"اگر در سرای سعادت کس است" *** "ز گفتار سعدیش حرفی بس است"
"همینت بسنده‌ست گر بشنوی" *** " که گر خار کاری سمن ندروی"
ده ها سال هست که همه ما ملت فقط و فقط به فکر خویش بوده و کاری به بقیه نداریم.آیا در اروپا نیز مردم چنین کارهایی رو انجام می دهند؟شاید عده ای باشند ولی دولت ها با سیاست های درست مالی و به موقع چنین اجازه ای به سودجویان نمی دهند.البته این حق همه هست که با توجه به تورم و.. ارزش سرمایه خود را حفظ کنند ولی کار عده ای از حفظ ارزش سرمایه فراتر رفته و به افزایش چندین برابری سرمایه رسیده

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
با تشک از شما دوست گرامی
البته باید این را اشاره کنم که در کشورهای اروپایی چون مردم به برنامه اقتصادی رای می دهند و حزب مسوول قول های داده شده هستش
لذا سطح فرهنگ اقتصادی جامعه بسیار بالاست
در ضمن کانال های رانت خواری دولتی کاملا بسته هستش به طوری که دولت نمی تونه در کار بورس ، آمار اقتصادی و هزاران مولفه اقتصادی دیگر دخیل نیست
در کشوری مثل آمریکا مرکز آمار کاملا مستقل از دولت و سیاست هستش و آمارشون واقعا درسته حتی اگر باعث اتفاقات بد در اقتصادشون بشه
اما در این جا عوامل دولتی یک شبه ارزش پول مملکت را نصف می کنند و سی ککش نمی گزد
اینجا همه چیز دولتی است و اگر این شریان ها قطع شود با خرید دلار و سکه از طریق مردم میشود به راحتی حتی فاز مثبت گرفت یعنی قیمت ها را کنترل کرد همان کاری که با آرامش بسیار بالا
ور حجم وسیع تر از ایران ، ضراب خانه ایالات متحده انجام می دهد
با تشکر

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
با تشک از شما دوست گرامی
البته باید این را اشاره کنم که در کشورهای اروپایی چون مردم به برنامه اقتصادی رای می دهند و حزب مسوول قول های داده شده هستش
لذا سطح فرهنگ اقتصادی جامعه بسیار بالاست
در ضمن کانال های رانت خواری دولتی کاملا بسته هستش به طوری که دولت نمی تونه در کار بورس ، آمار اقتصادی و هزاران مولفه اقتصادی دیگر دخیل نیست
در کشوری مثل آمریکا مرکز آمار کاملا مستقل از دولت و سیاست هستش و آمارشون واقعا درسته حتی اگر باعث اتفاقات بد در اقتصادشون بشه
اما در این جا عوامل دولتی یک شبه ارزش پول مملکت را نصف می کنند و سی ککش نمی گزد
اینجا همه چیز دولتی است و اگر این شریان ها قطع شود با خرید دلار و سکه از طریق مردم میشود به راحتی حتی فاز مثبت گرفت یعنی قیمت ها را کنترل کرد همان کاری که با آرامش بسیار بالا
ور حجم وسیع تر از ایران ، ضراب خانه ایالات متحده انجام می دهد
با تشکر

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
خدایی ارز رو ببین خنده داره

همه چی اومده پایین فقط دلار بالاس :

دلار۳۶,۳۰۰
ico_u.png
یورو۴۷,۲۰۰
ico_c.png
پوند۵۵,۲۰۰
ico_d.png
درهم۹,۹۵۰
ico_d.png
دلار کانادا۳۵,۹۰۰
ico_d.png
دلار استرالیا۳۵,۹۰۰
ico_d.png
ریال سعودی۹,۸۰۰
ico_d.png
لير ترکيه۱۹,۷۰۰
ico_d.png
کرون سوئد۵,۴۵۰
ico_d.png

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
خدایی ارز رو ببین خنده داره

همه چی اومده پایین فقط دلار بالاس :

دلار۳۶,۳۰۰
ico_u.png
یورو۴۷,۲۰۰
ico_c.png
پوند۵۵,۲۰۰
ico_d.png
درهم۹,۹۵۰
ico_d.png
دلار کانادا۳۵,۹۰۰
ico_d.png
دلار استرالیا۳۵,۹۰۰
ico_d.png
ریال سعودی۹,۸۰۰
ico_d.png
لير ترکيه۱۹,۷۰۰
ico_d.png
کرون سوئد۵,۴۵۰
ico_d.png

وقت کل ملت جو میدن انتظار داری چی بشه ؟!
البته دلایل دیگه ای هم داره منتها مهم ترینش همین جو روانی مردم و بازاره

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
دوستان مقداری $ دارم، پولشو میخوام بزنم به کاری. به نظرتون الان بفروشم یا اینکه نگهدارم؟ ممکنه گرونتر بشه تا 1 ماه دیگه؟ ممکنه بالای 3800 بره؟

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
دوستان مقداری $ دارم، پولشو میخوام بزنم به کاری. به نظرتون الان بفروشم یا اینکه نگهدارم؟ ممکنه گرونتر بشه تا 1 ماه دیگه؟ ممکنه بالای 3800 بره؟

اگه همین مقدار دلارتون به شکل دلار اینترنتی مثلا وب مانی بود که همین الانش بالای 3800 خرید و فروش میشه :lol:
اما خوب در مورد اسکناس نمیشه واقعا پیشبینی کرد.
هر چیزی امکان داره پیش بیاد.
اما اگر انتخابات منجر به پیروزی و انتصاب یک فرد تندرو بشه که متقاعبش تحریمهای بیشتر و التهاب سیاسی باشه که میره بالاتر دلار.

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
به نظر من در کوتاه مدت میره بالای 4 هزار. اگه من باشم نگه میدارم
اگه همین مقدار دلارتون به شکل دلار اینترنتی مثلا وب مانی بود که همین الانش بالای 3800 خرید و فروش میشه :lol:

آقا چرا این دلار وبمانی انقدر قیمتش بالاست ؟ الان از طریق این سایتهای واسطه خیلی راحت میشه با حدود 1-2 درصد کارمزد از پیپال یا با کارت و از حساب بانکی وبمانی خرید. من از وبمانی به حساب همین چند روز پیش 2 بار انتقال دادم. خیلی راحت. از حساب به وبمانی هم راحت تر میشه انتقال داد. چجوریه که اینجوریه ؟:D

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
به نظر من در کوتاه مدت میره بالای 4 هزار. اگه من باشم نگه میدارم

آقا چرا این دلار وبمانی انقدر قیمتش بالاست ؟ الان از طریق این سایتهای واسطه خیلی راحت میشه با حدود 1-2 درصد کارمزد از پیپال یا با کارت و از حساب بانکی وبمانی خرید. من از وبمانی به حساب همین چند روز پیش 2 بار انتقال دادم. خیلی راحت. از حساب به وبمانی هم راحت تر میشه انتقال داد. چجوریه که اینجوریه ؟:D

هرچیزی که تقاضا براش زیاد باشه و عرضه کم = قیمتش میره بالا.
و اینکه هرکسی هم دسترسی به پی پال و ویزاکارت مسترکارت نداره که بتونه با تبدیل و واریز اینها به وبمانی دست پیدا کنه.
همیشه وبمانی 3 - 7 درصد گاهاً بالاتر از اسکناس خرید و فروش میشه.
{‌‍ پی پال به دلیل خطر همیشگی بلاک و لیمیت شدن اکانت هر کسی سمتش نمیره }{
{‌معذرت میخوام اگر موضوع به دلار اسکناس مربوطه نبوده و بحث رو جواب دادم }

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
به نظر اساتید آیا بعد از انتخابات شاهد ریزش قیمت دلار هستیم ؟!؟

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
به نظر اساتید آیا بعد از انتخابات شاهد ریزش قیمت دلار هستیم ؟!؟

اینجا همه مثل خود شما کاربر هستیم و فکر نکنم استاد اقتصادی توی جمع ما حضور داشته باشه :D
اما به نظر من { نظر شخصی من }:
اگر جریان اصولگرا با نامزد افزاطی بر صندلی ریاست جمهوری تکیه بزنه: شاهد افزایش قیمت خواهیم بود.
اگر جریان اصولگرا و یکی از دو نامزد میانه رو اون به قدرت برسن: نوسان کمی رو شاهد خواهیم بود و چه بسا اندکی ریزش.
اگر جریان اصلاح طلب و یکی از دو نامزد اون به پیروزی برسن که تقریبا فکر نکنم اینجوری بشه: شاهد کاهش خواهیم بود.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
اینجا همه مثل خود شما کاربر هستیم و فکر نکنم استاد اقتصادی توی جمع ما حضور داشته باشه :D
اگر جریان اصولگرا با نامزد افزاطی بر صندلی ریاست جمهوری تکیه بزنه: شاهد افزایش قیمت خواهیم بود.
اگر جریان اصولگرا و یکی از دو نامزد میانه رو اون به قدرت برسن: نوسان کمی رو شاهد خواهیم بود و چه بسا اندکی ریزش.
اگر جریان اصلاح طلب و یکی از دو نامزد اون به پیروزی برسن که تقریبا فکر نکنم اینجوری بشه: شاهد کاهش خواهیم بود.
خود دکتر که دکترای مدیریت بانکی میخونه و بی ربط به اقتصاد نیست !
ولی این موضوع اصلا ربطی به اقتصاد نداره، انتظار داری مثلا با نمودار فرد برنده رو به شما نشون بدن؟
این مساله سیاسی است

دوستان امکانش هست قیمت موبایل و کامپیوتر کاهش پیدا کنه؟
الان که فقط مساله دلار هست و گمرک و.... !
دقیق نمی دونم ولی شما میتونید دیگه راحت با آی پی ایران و به آدرس ایران از اپل آیپد سفارش بدید بیادو ولی خب هزینه پست + گمرک و.... اش رو نمیدونم.

hamedonline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دقیق نمی دونم ولی شما میتونید دیگه راحت با آی پی ایران و به آدرس ایران از اپل آیپد سفارش بدید بیادو ولی خب هزینه پست + گمرک و.... اش رو نمیدونم.

از کی تا حالا؟
نکنه خبر برداشته شدن تحریم واسه قطعات کامپیوتری رو شنیدین فکر کردین از فردا اپل درهاشو باز میکنه واسه ایران... احتمالا پرداخت با کارت متصل به شتاب هم قبول بکنه اینجوری!
نه داداش به این آسونیا نیست.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
از کی تا حالا؟
نکنه خبر برداشته شدن تحریم واسه قطعات کامپیوتری رو شنیدین فکر کردین از فردا اپل درهاشو باز میکنه واسه ایران... احتمالا پرداخت با کارت متصل به شتاب هم قبول بکنه اینجوری!
نه داداش به این آسونیا نیست.

Like+++++++++++

کلاً ملت خیلی خیلی فرخنده ای داریم ما!!!!

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
از فرخنده یه چیز اونور ترن خیلی از دوستان !!! :blink:

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
هرچیزی که تقاضا براش زیاد باشه و عرضه کم = قیمتش میره بالا.
و اینکه هرکسی هم دسترسی به پی پال و ویزاکارت مسترکارت نداره که بتونه با تبدیل و واریز اینها به وبمانی دست پیدا کنه.
همیشه وبمانی 3 - 7 درصد گاهاً بالاتر از اسکناس خرید و فروش میشه.
{‌‍ پی پال به دلیل خطر همیشگی بلاک و لیمیت شدن اکانت هر کسی سمتش نمیره }{
{‌معذرت میخوام اگر موضوع به دلار اسکناس مربوطه نبوده و بحث رو جواب دادم }

سوال من اینه که اینهمه آدم تو این فروم پیپال دارن و دلار پیپالشون رو زیر قیمت اسکناس بازار دارن میفروشن ، خب اینا چرا تبدیل به وبمانی نمیکنن و گرونتر بفروشن ؟ این تفاوت قیمت توجیه نداره ، مگر اینکه مشکل خاصی باشه. حیف که حسابهای من همش یوروئیه وگرنه خودم اقدام میکردم. اینجا هیشکی یورو رو دوس نداره:(

cosmopolite

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
پنشنبه چی میشه
کاخ سفید در بیانیه ای اعلام کرده است که بر اساس فرمانی که باراک اوباما، رییس جمهوری، روز دوشنبه صادر کرده است، تحریم‌های جدیدی بر پول رایج ایران وضع خواهد شد. موسسات مالی که خرید و فروش ریال را تسهیل می بخشند و یا در حساب‌های خود مقادیر بالایی ریال دارند، شامل تحریم‌های جدید خواهند بود. خرید و فروش خوردو نیز شامل تحریم‌های جدید خواهد بود.

cosmopolite

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اونهایی که میخوان تندروها بقدرت نرسن و قیمتها افزایش پیدانکنه چکاری از دستشون برمیاد ؟ بشینن کنار و نگاه کنن یا مشارکت کنن و vote شون دزدیده بشه و ***** بشن ؟ واقعاً چه راهی هست ؟ :(

بالا