• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
اون طور که بوش میاد ...
امسال یکی از تندروها قراره رئیس جمهور بشه.
با این اوصاف بعد از انتخابات احتمال جهش قیمت دلار بیشتر از قبل وجود داره
{ کمربندها رو محکم ببندیم ! }

chukar

Registered User
لایک‌ها
51
دوستان حتی در فرض خوش بینانه که مثلا محمدرضا یا حسن رییس جمهور بشوند باور کنید منابع ارزی رو نمی تونه به صورت انبوه و کنترل نشده استفاده کنه و این نوع مصرف رو بانک مرکزی تعیین میکنه بنابراین امید کاهش قیمت ارز رو تا حد زیادی نباید داشته باشیم.

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
آقا چرا این دلار وبمانی انقدر قیمتش بالاست ؟ الان از طریق این سایتهای واسطه خیلی راحت میشه با حدود 1-2 درصد کارمزد از پیپال یا با کارت و از حساب بانکی وبمانی خرید. من از وبمانی به حساب همین چند روز پیش 2 بار انتقال دادم. خیلی راحت. از حساب به وبمانی هم راحت تر میشه انتقال داد. چجوریه که اینجوریه ؟
biggrinsmiley.gif
داداش میشه یه اکسچنجر خارجی معتبر بگی که ریت تبدیل پیپال به وبمانی 1 الی 2 درصد باشه؟!

yank

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
وزارت دارایی آمریکا نام ٣٧ شرکت مرتبط با “ستاد اجرایی فرمان امام” را که زیر نظر ***** کار می‌کنند منتشر کرده و می‌گوید که بسیاری از آنها صوری هستند و براى دور زدن تحریم‌ها تاسیس شده‌اند.

به گفته دولت آمریکا، این شرکت ها شبکه ای بزرگ را تشکیل می دهند که هدف آن ایجاد و اداره سرمایه گذاری های بزرگ و خارج از محاسبه، به دور از چشم مردم ایران و نهادهای ناظر بین المللی است.

به گفته وزارت دارایی آمریکا، این شبکه در بخش های مختلف اقتصاد ایران و در سراسر جهان فعال است و هر سال میلیاردها دلار برای حاکمان ایران درآمد ایجاد می کند.

به گزارش بی بی سی، دولت آمریکا دارایی های “ستاد اجرایی فرمان امام” و ۳۷ شرکت مرتبط با آن را مسدود کرده است.

نام شرکت های “توسعه اقتصاد آینده سازان”، “گروه توسعه اقتصادی تدبیر” و “شرکت سرمایه گذاری ری” در فهرست این شرکت ها دیده می شود.

چند شرکت مستقر در آلمان، کرواسی و آفریقای جنوبی هم در میان شرکت های مورد اشاره وزارت دارایی آمریکا هستند.

معاون وزارت خزانه داری آمریکا گفته در حالی که مردم ایران از وضعیت بد اقتصادی رنج می برند مقام های بلند پایه ایرانی از طریق این شرکت ها به ثروت های کلان دست یافته اند.

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
داداش میشه یه اکسچنجر خارجی معتبر بگی که ریت تبدیل پیپال به وبمانی 1 الی 2 درصد باشه؟!
2 تا میشناسم . با هر 2 هم کار کردم .اگر پیشنهاد سودآوری داری اول به خودم بگو بعد معرفیشون میکنم:D

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
این تحریم ریال منظورش چیه؟؟

سوال من اینه که اینهمه آدم تو این فروم پیپال دارن و دلار پیپالشون رو زیر قیمت اسکناس بازار دارن میفروشن ، خب اینا چرا تبدیل به وبمانی نمیکنن و گرونتر بفروشن ؟ این تفاوت قیمت توجیه نداره ، مگر اینکه مشکل خاصی باشه. حیف که حسابهای من همش یوروئیه وگرنه خودم اقدام میکردم. اینجا هیشکی یورو رو دوس نداره:(

اکسچنج پیپال به وبمانی ممنوعه با این همه سابقه که میگی نمیدونی؟
سایتهایی هم باشن به صورت manual انجام میدن، یا اسکمر هستن یا حسابشون بسته میشه،
شاید بعضی اشخاص انحام بدن

behnam_pr

Registered User
لایک‌ها
60
هی میشینیم یک قرون دوزار میکنیم بعد ملاحظه بفرمایید چه پولهایی رد و بدل میشه :
76034721810300011217.jpg

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702

Emad721

Registered User
لایک‌ها
67
نرخ دلال: ساعت 3 بعد از ظهر: 3690

دلیلش ممکنه تعطیلی یا اضافه شدن تحریم ها باشه

Emad721

Registered User
لایک‌ها
67
حالا فرضا 3700 شروع شه!
به نظر تحلیل گران، وقت مناسبی برا خریده؟!؟

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
مگه تو تعطیلی هم نرخ اعلام میشه؟

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
سلام دوستان من یه 6 تومنی پول یا پس انداز یاهرچی که بهش میگن موجود دارم تا یه سال اینده و اگه اتفاقی پیش نیاد تا دو سال اینده بهش نیاز ندارم به نظر شما دلار بخرم یا سکه ( تمام یا نیم و چرا ؟ ) میخواستم گوشی بگیرم ولی فعلا منصرف شدم و صبر پیشه میکنم میخواستم هم ارزش پولم کم نشه یعنی یه سال دیگه قدرت خرید الانو داشته باشم هممممممم سود کرده باشم ( به نظر شما مثل جند سال گذشته طلا سالیانه 90 یا 80 70 % سودو داره ؟ اگه نه یه عدد تقریبی سود سالیانه یا یه سالو نیم بگید لطفا ؟ ) البته حتما میخوام تو کف قیمت خرید کنم به نظر خودم کف واسه شرایط من 1150 یا 1200 باشه نظر تن چیه یه راهنمایی کلی در باره شرایط بازار ممنونم

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
سلام دوستان من یه 6 تومنی پول یا پس انداز یاهرچی که بهش میگن موجود دارم تا یه سال اینده و اگه اتفاقی پیش نیاد تا دو سال اینده بهش نیاز ندارم به نظر شما دلار بخرم یا سکه ( تمام یا نیم و چرا ؟ ) میخواستم گوشی بگیرم ولی فعلا منصرف شدم و صبر پیشه میکنم میخواستم هم ارزش پولم کم نشه یعنی یه سال دیگه قدرت خرید الانو داشته باشم هممممممم سود کرده باشم ( به نظر شما مثل جند سال گذشته طلا سالیانه 90 یا 80 70 % سودو داره ؟ اگه نه یه عدد تقریبی سود سالیانه یا یه سالو نیم بگید لطفا ؟ ) البته حتما میخوام تو کف قیمت خرید کنم به نظر خودم کف واسه شرایط من 1150 یا 1200 باشه نظر تن چیه یه راهنمایی کلی در باره شرایط بازار ممنونم

سلام دوست من
1- هیچ کسی نمی تونه آینده رو پیش بینی کنه!!!
2- احتمالا بعد از انتخابات نوسانی در قیمت ها داشته باشیم (یا کاهشی و یا افزایشی)
3- تجربه 20 ساله نشون داده که طلا همیشه رو به صعود بوده در دراز مدت،‌ هرچند در کوتاه مدت نزول هم داشه. نمونه اش همین پارسال که تا 1.3 یا 1.4 رفت بالا و تا 0.6 اومد پایین و الان 1.3 هست مجدد. بنابراین همیشه صعود داریم، البته قسمتی از این صعود مربوط به نزول ارزش پول ملی هست)
4- به نظر من سرمایه گذاری روی سکه و دلار بیشتر از اونکه سود داشته باشه،‌ مزیتش اینه که ارزش دارایی کم نمیشه. یعنی دارایی شما ثابت می مونه و نه زیاد میشه و نه کم (حتی اگر طلا نزول کنه، باز هم داراریی شما ثابت هست و در واقع همون قدرت خرید رو دارید.)
5- سرمایه گذاری روی طلا یک اثر مهم داره، اونم دلواپسی و استرس هست. اگر می خواهید وارد بشید، باید پیه استرس رو به تنتون بمالید!!! (هم استرس بالا و پایین شدن نرخ و هم استرس سرقت!!!)
6- اگر می تونید شرکایی پیدا کنید و یا وام بگیرید، پیشنهاد می کنم روی ملک و زمین سرمایه گذارید کنید که هم ارزش پول تون حفظ بشه و هم درآمد (اجاره) داشته باشید. (البته مقدار سرمایه شما برای این مورد کم هست!)
7- به دلیل نوع معاملات و اصطلاحا رند بودن،‌سکه تمام جدید پیشنهاد میشه.
موفق باشید

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
این تحریم ریال منظورش چیه؟؟

اکسچنج پیپال به وبمانی ممنوعه با این همه سابقه که میگی نمیدونی؟
سایتهایی هم باشن به صورت manual انجام میدن، یا اسکمر هستن یا حسابشون بسته میشه،
شاید بعضی اشخاص انحام بدن

انجام میشه. سایت هم هستن. قطعا هم دستی انجام میدن. توی دیتیل پرداخت هم نمینویسن 1000 دلار پیپال به وبمانی اکسچنج میکنم قربه الی الله:D. مینویسن بابت فلان سرویس

حالا اصلا از پیپال هم که بگذریم ، از حساب بانکی که راحت میشه وبمانی خرید . از پیپال هم که میشه بدون فی به حساب بانکی برداشت کرد. دلار پیپال الان در پی تی حدود 0.96 دلار خرید و فروش میشه. وبمانی حدود 1.04 دلار. این 8 درصد اختلاف ، راحت توجیه میکنه که من دلار پیپال از اینجا بخرم و تبدیلش کنم به وبمانی و بفروشم. سوال من اینه که چرا کسی اینکار رو نمیکنه ؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
انجام میشه. سایت هم هستن. قطعا هم دستی انجام میدن. توی دیتیل پرداخت هم نمینویسن 1000 دلار پیپال به وبمانی اکسچنج میکنم قربه الی الله

بنده به شخص ِ حاضر نیستم از همین کاربران پی تی که سبز رنگ هم هستند بدون سابقه ی طولانی مدت پی پل بخرم ، چه برسه به اکسچنجر های بلاد کفر .. این چیزی که شما هم میگی ، بله اتفاق می افتد و دوستان هم اکسچنج میکنن ، اما اولا همیشه دلار پی پل نیست ، دوما واریز بانکی و حواله به این آسونی ها که شما میفرمایید نیست ، سوما وقتی راحت میشه بدون دردسر از کاربر و افراد معتبر وبمانی خرید و فروش کرد چه لزومی داره که به فکر X وبمانی به پی پل و یا بالعکس باشیم...

ده ها نفر همینجا هستند دلار پی پل 3500 میدن اما من خودم بالای 3650 دیروز خرید کردم چرا؟؟ چون خیالم راحت هست و میدونم پولی هم که بابت پی پل دادم ، تو جیب یه آدم حسابی رفته ، نه کسی که با قند شکن میره تو پی پل بعد هم میگه ای واای چرا لیمیت شدم :دی

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
سلام دوست من
1- هیچ کسی نمی تونه آینده رو پیش بینی کنه!!!
2- احتمالا بعد از انتخابات نوسانی در قیمت ها داشته باشیم (یا کاهشی و یا افزایشی)
3- تجربه 20 ساله نشون داده که طلا همیشه رو به صعود بوده در دراز مدت،‌ هرچند در کوتاه مدت نزول هم داشه. نمونه اش همین پارسال که تا 1.3 یا 1.4 رفت بالا و تا 0.6 اومد پایین و الان 1.3 هست مجدد. بنابراین همیشه صعود داریم، البته قسمتی از این صعود مربوط به نزول ارزش پول ملی هست)
4- به نظر من سرمایه گذاری روی سکه و دلار بیشتر از اونکه سود داشته باشه،‌ مزیتش اینه که ارزش دارایی کم نمیشه. یعنی دارایی شما ثابت می مونه و نه زیاد میشه و نه کم (حتی اگر طلا نزول کنه، باز هم داراریی شما ثابت هست و در واقع همون قدرت خرید رو دارید.)
5- سرمایه گذاری روی طلا یک اثر مهم داره، اونم دلواپسی و استرس هست. اگر می خواهید وارد بشید، باید پیه استرس رو به تنتون بمالید!!! (هم استرس بالا و پایین شدن نرخ و هم استرس سرقت!!!)
6- اگر می تونید شرکایی پیدا کنید و یا وام بگیرید، پیشنهاد می کنم روی ملک و زمین سرمایه گذارید کنید که هم ارزش پول تون حفظ بشه و هم درآمد (اجاره) داشته باشید. (البته مقدار سرمایه شما برای این مورد کم هست!)
7- به دلیل نوع معاملات و اصطلاحا رند بودن،‌سکه تمام جدید پیشنهاد میشه.
موفق باشید
سلام ممنونم که راهنمایی کردیین همه مواردی که اشاره کردین خودم تقریبا در جریان بدم ومیخواستم با مشورت دوستان پیش برم ( منم واسه همین که هم ارزش بولم کم نشه و هم یه سودیم کرده باشم میخوام سکه بگیرم ولی نظرا با تجربه سالهای گذشته امال چند در صد سود داره تقریبی ؟ ) دوستای دیگم لطفا نظر بدن

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
بنده به شخص ِ حاضر نیستم از همین کاربران پی تی که سبز رنگ هم هستند بدون سابقه ی طولانی مدت پی پل بخرم ، چه برسه به اکسچنجر های بلاد کفر .. این چیزی که شما هم میگی ، بله اتفاق می افتد و دوستان هم اکسچنج میکنن ، اما اولا همیشه دلار پی پل نیست ، دوما واریز بانکی و حواله به این آسونی ها که شما میفرمایید نیست ، سوما وقتی راحت میشه بدون دردسر از کاربر و افراد معتبر وبمانی خرید و فروش کرد چه لزومی داره که به فکر X وبمانی به پی پل و یا بالعکس باشیم...

ده ها نفر همینجا هستند دلار پی پل 3500 میدن اما من خودم بالای 3650 دیروز خرید کردم چرا؟؟ چون خیالم راحت هست و میدونم پولی هم که بابت پی پل دادم ، تو جیب یه آدم حسابی رفته ، نه کسی که با قند شکن میره تو پی پل بعد هم میگه ای واای چرا لیمیت شدم :دی

سوال من روی تفاوت قیمت وبمانی و دلار آزاده. اصلا سایت و اکسچنجر هیچی . خود وبمانی هم میتونه از طریق کارتهای خودش یا بانک پر بشه.واریز بانکی هم که دیگه الان همه بانکها اینترنت بانک دارن ، چرا آسون نیست.
البته خودم جوابم رو پیدا کردم. قبلا پر کردن وبمانی سخت بوده - خودش که قبلا واریز از بانک رو فقط برای 10 هزار دلار به بالا قبول میکرده- ، دیگه رسم شده که اینجوری باشه و کسی سنت شکنی نکرده :D

پ.ن: بنده هم بالعکس !:D

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
سوال من روی تفاوت قیمت وبمانی و دلار آزاده. اصلا سایت و اکسچنجر هیچی . خود وبمانی هم میتونه از طریق کارتهای خودش یا بانک پر بشه.واریز بانکی هم که دیگه الان همه بانکها اینترنت بانک دارن ، چرا آسون نیست.
البته خودم جوابم رو پیدا کردم. قبلا پر کردن وبمانی سخت بوده - خودش که قبلا واریز از بانک رو فقط برای 10 هزار دلار به بالا قبول میکرده- ، دیگه رسم شده که اینجوری باشه و کسی سنت شکنی نکرده :D

پ.ن: بنده هم بالعکس !:D

بنده هم عرض کردم که این پدیده ی تحریم یک فرصت است که ما باید به نحو احسنت ازش استفاده کنیم و یک تهدید به شمار نمی آید .. و لذا طوری نشود که ما از بحث اصلی تاپیک دور شویم ، بنده به همین نکته اکتفا کنم که هر اتفاقی و کلا هر عملی که در تبادلات صورت میگیرد رو عملا کسی نمیاد بازگو کند :دی ، و کامل توضیح دهد که مثلا بنده به جای اینکه دلار X را بخرم 3500 ت ، میروم دلار Y را میخرم 3200 و با 1% کارمزد اکسچنج میکنم پس شما در کل خودش رو ناراحت نکن و این عمل رو یک فرصت بدون و نه یک تهدید..

واسه اینکه زیاد هم آف تاپیک نشود ، این رو هم خدمت دوستان عرض ( ارز ) کنم که 99% بعد از انتص... شاهد نوسان خواهیم بود تا یه مدت ، حالا چه افزایشی و چه کاهشی ... که امیدوارم کاهشی باشد :دی

بالا