سلام دوستان من یه 6 تومنی پول یا پس انداز یاهرچی که بهش میگن موجود دارم تا یه سال اینده و اگه اتفاقی پیش نیاد تا دو سال اینده بهش نیاز ندارم به نظر شما دلار بخرم یا سکه ( تمام یا نیم و چرا ؟ ) میخواستم گوشی بگیرم ولی فعلا منصرف شدم و صبر پیشه میکنم میخواستم هم ارزش پولم کم نشه یعنی یه سال دیگه قدرت خرید الانو داشته باشم هممممممم سود کرده باشم ( به نظر شما مثل جند سال گذشته طلا سالیانه 90 یا 80 70 % سودو داره ؟ اگه نه یه عدد تقریبی سود سالیانه یا یه سالو نیم بگید لطفا ؟ ) البته حتما میخوام تو کف قیمت خرید کنم به نظر خودم کف واسه شرایط من 1150 یا 1200 باشه نظر تن چیه یه راهنمایی کلی در باره شرایط بازار ممنونم
سلام دوست من
1- هیچ کسی نمی تونه آینده رو پیش بینی کنه!!!
2- احتمالا بعد از انتخابات نوسانی در قیمت ها داشته باشیم (یا کاهشی و یا افزایشی)
3- تجربه 20 ساله نشون داده که طلا همیشه رو به صعود بوده در دراز مدت، هرچند در کوتاه مدت نزول هم داشه. نمونه اش همین پارسال که تا 1.3 یا 1.4 رفت بالا و تا 0.6 اومد پایین و الان 1.3 هست مجدد. بنابراین همیشه صعود داریم، البته قسمتی از این صعود مربوط به نزول ارزش پول ملی هست)
4- به نظر من سرمایه گذاری روی سکه و دلار بیشتر از اونکه سود داشته باشه، مزیتش اینه که ارزش دارایی کم نمیشه. یعنی دارایی شما ثابت می مونه و نه زیاد میشه و نه کم (حتی اگر طلا نزول کنه، باز هم داراریی شما ثابت هست و در واقع همون قدرت خرید رو دارید.)
5- سرمایه گذاری روی طلا یک اثر مهم داره، اونم دلواپسی و استرس هست. اگر می خواهید وارد بشید، باید پیه استرس رو به تنتون بمالید!!! (هم استرس بالا و پایین شدن نرخ و هم استرس سرقت!!!)
6- اگر می تونید شرکایی پیدا کنید و یا وام بگیرید، پیشنهاد می کنم روی ملک و زمین سرمایه گذارید کنید که هم ارزش پول تون حفظ بشه و هم درآمد (اجاره) داشته باشید. (البته مقدار سرمایه شما برای این مورد کم هست!)
7- به دلیل نوع معاملات و اصطلاحا رند بودن،سکه تمام جدید پیشنهاد میشه.
موفق باشید