افتک
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 509
- لایکها
- 147
بنده هم عرض کردم که این پدیده ی تحریم یک فرصت است که ما باید به نحو احسنت ازش استفاده کنیم و یک تهدید به شمار نمی آید .. و لذا طوری نشود که ما از بحث اصلی تاپیک دور شویم ، بنده به همین نکته اکتفا کنم که هر اتفاقی و کلا هر عملی که در تبادلات صورت میگیرد رو عملا کسی نمیاد بازگو کند :دی ، و کامل توضیح دهد که مثلا بنده به جای اینه دلار X را بخرم 3500 ت ، میروم دلار Y را میخرم 3200 و با 1% کارمزد اکسنچ میکنم پس شما در کل خودش رو ناراحت نکن و این عمل رو یک فرصت بدون و نه یک تهدید..
واسه اینکه زیاد هم آف تاپیک نشود ، این رو هم خدمت دوستان عرض ( ارز ) کنم که 99% بعد از انتص... شاهد نوسان خواهیم بود تا یه مدت ، حالا چه افزایشی و چه کاهشی ... که امیدوارم کاهشی باشد :دی
آخه من هم اگر میتونستم انجام بدم که نمی اومدم اینجا بگم که. چرا منو درک نمیکنید ؟ :lol:. من حسابهای شخصیم همه یوروئیه.اینجا هم یورو طرفدار نداره. تبدیل یورو به دلار هم، تو بانک یا وبمانی 2-3 درصد کارمزد داره.نمیصرفه !:blush:.حساب شرکتی هم که مالیات و کاغذبازیش زیاد میشه
برای آف تاپیک نشدن هم بگم که من همچنان نظرم روی رسیدن به 5 هزار قبل از پایان تابستونه