• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
از کی تا حالا؟
نکنه خبر برداشته شدن تحریم واسه قطعات کامپیوتری رو شنیدین فکر کردین از فردا اپل درهاشو باز میکنه واسه ایران... احتمالا پرداخت با کارت متصل به شتاب هم قبول بکنه اینجوری!
نه داداش به این آسونیا نیست.
دوست عزیز اولا من گفتم میشه سفارش داد ولی نگفتم هزینه پولش رو، نگفتم نقل و انتقالش رو
این خبر:
‮ايران‬ - ‭BBC ‮فارسی‬ - ‮آمریکا تحریم فروش تکنولوژی ارتباطی به ایران را لغو می‌کند‬
و در سایر اخبار که من دقیقا لیست مواردی که از تحریم خارج شده بود را داشتم متاسفانه الان پیداش نکردم تا لینک معتبر تری بدم.
نمی دونم چقدر این طعم رو چشیدید که وقتی مگفتید ایرانی هستید میگفتند ما نمی تونیم به شما سرویس بدیم ولی الان شما با این مجوز به راحتی میتونید بگید ایرانی هستید
یا متوجه نشدید یا خودتون رو زدید...
من گفتم هویت شما به عنوان یک ایرانی الان محترم و قابل پاسخگویی برای شرکت هاست باقی مسائل رو که حرف نزدم.

این هم از یه وبلاگ نویس قدیمی و معتبر آی تی ایران :

http://www.iclub.ir/apple-products-release-in-iran

Last edited:

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
پیشنهاد میدم اسم تاپیک رو به تاپیک جک و لطیفه تغییر بدید !
محض افراد خوش خیالی که فکر میکنن تحریم ها برداشته شده : همین چند روز پیش یکی از دوستام میخواست از آمریکا آیفون 5 رو به ایران ارسال کنه نتونست ! اونم خوش خیال بود و تو آسمونا سیر میکرد . این حرف ها بیشتر جنبه تبلیغاتی داره یکم چشم هاتون رو باز کنید ببنید چه رویداد سیاسی در چند روز آینده در کشور داریم بعد خودتون متوجه این تبلیغات سیاسی میشید

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
محض افراد خوش خیالی که فکر میکنن تحریم ها برداشته شده : همین چند روز پیش یکی از دوستام میخواست از آمریکا آیفون 5 رو به ایران ارسال کنه نتونست ! اونم خوش خیال بود و تو آسمونا سیر میکرد . این حرف ها بیشتر جنبه تبلیغاتی داره یکم چشم هاتون رو باز کنید ببنید چه رویداد سیاسی در چند روز آینده در کشور داریم بعد خودتون متوجه این تبلیغات سیاسی میشید

داستان این ملت خجسته پایانی نداره.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
دوست عزیز وقتی رسما توسط مقامات آمریکایی اعلام میشه یا شما اونا رو قبول نداری یا کلا نقش مخالف رو بازی می کنی
بی خیال.
به کارتون برسید.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
دوست عزیز وقتی رسما توسط مقامات آمریکایی اعلام میشه یا شما اونا رو قبول نداری یا کلا نقش مخالف رو بازی می کنی
بی خیال.
به کارتون برسید.

داداش من اینا سیگنال ــه برای چند هفته آینده ایران . من کسی رو قبول ندارم من عمل رو قبول دارم وقتی نمیشه ارسال کرد شما از چی دفاع میکنی ؟ اینا فقط جنبه سیاسی داره و فعلا عملی نشده . شما خودتون میتونید برید سایت آمازون و بگید یه قطعه ساده کامپیوتری رو به مقصد ایران ارسال کنن ببینید میشه یا نه

//

به نظرم دلار فردا صعودی میشه

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
حالا اصلا فرض کنیم این چیزهایی که اعلام شده رفع تحریم بشه چه فرقی میکنه؟
مهم تحریمهای اقتصادی هست با یک قطعه کامپیوتری یا یک نرم افزار مشکلی از کسی حل نمیشه

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
شما از کجا منظورش رو فهمیدی ؟؟؟ نه غلط گیری نبود ، منم خیلی وقت ها اشتباه میکنم ، چه از لحاظ املایی چه تحلیل... ربطی نداره ، دوست اونه که اشتباه آدم رو گوش زد کنه ، نه فقط تعریف کنه... پ.ن : شما لطفا پست های من رو کوت نکنید چون زیاد حال نمیکنم با شما :دی

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
من که با پست های شما حال میکنم :دی

دشمنان این مرز و بوم نمیذارن که ما با پست های همدیگه حال کنیم :دی ،

پ.ن : تکلیف کسانی که 2 دلار توی بالشت هاشون قایم کردند توی این تاپیک مشخص ِ... هنوز یادمون هست که وقتی 2لار اندکی افرایشی شد، چه کسانی ریختن تو تاپیک با منم منم کردن و ( فقط ) ادعا دلار 4 تومنی رو آرزو میکردند و میگفتند واااااااااااای که بدبخت شدیم .. واااااااااااای که تحریم شدیم .. فردا دلار میشه 4ت.. :دی ، حیف 1 ثانیه وقت که بخوای با اینا کل کل کنی ....

مثلا یکی مثل farzad sadeshi بعضی مواقع پست هایی میزنه که کاملا میره رو اعصاب :دی اما به شخص ِ مطمئن هستم که لااقل اندکی هم فکر میکنه و فقط به فکر خودش نیست و داره نظرش رو میگه حتی اگر جاش هم اینجا نباشه ، اما احترام خاصی واسش قائل هستم اما اینگونه افراد به قول هیچکس فقط باید الکی بهشون بخندی :دی

Harrp

Registered User
لایک‌ها
15
۲ برابر شدن سقف بیمه‌ حساب بانکی‌ در ترکیه
بعد از بحران پولی‌ در قبرس +یونان برای سپردها بیشتر از صد هزار یورو ، حالا دولت ترکیه تمام حساب هارو برای هر ""حساب"" + "هر شخص" per person per acount از 50000 لیر به 100 هزار لیر رسونده که می‌شه +53000 $
یعنی‌ اگه بیشتر از این هم دارین می‌تونین پول رو تو چنتا بانک پخش کنین تا باز هم زیر بیمه‌ دولتی قرار بگیره.
wikipeida
SDIF Savings Deposit Insurance Fund

SDIF turkey.JPG

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
سوال من اینه که اینهمه آدم تو این فروم پیپال دارن و دلار پیپالشون رو زیر قیمت اسکناس بازار دارن میفروشن ، خب اینا چرا تبدیل به وبمانی نمیکنن و گرونتر بفروشن ؟

اعتباری به این سایتها مثل وبمانی نیست چون سیستم تایید هویت و جلوگیری از پولشویی درست حسابی مثل paypal و payza ندارند و هر لحظه ممکنه برند پیش LR :D

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
دوست عزیز اولا من گفتم میشه سفارش داد ولی نگفتم هزینه پولش رو، نگفتم نقل و انتقالش رو
این خبر:
‮ايران‬ - ‭BBC ‮فارسی‬ - ‮آمریکا تحریم فروش تکنولوژی ارتباطی به ایران را لغو می‌کند‬
و در سایر اخبار که من دقیقا لیست مواردی که از تحریم خارج شده بود را داشتم متاسفانه الان پیداش نکردم تا لینک معتبر تری بدم.
نمی دونم چقدر این طعم رو چشیدید که وقتی مگفتید ایرانی هستید میگفتند ما نمی تونیم به شما سرویس بدیم ولی الان شما با این مجوز به راحتی میتونید بگید ایرانی هستید
یا متوجه نشدید یا خودتون رو زدید...
من گفتم هویت شما به عنوان یک ایرانی الان محترم و قابل پاسخگویی برای شرکت هاست باقی مسائل رو که حرف نزدم.

این هم از یه وبلاگ نویس قدیمی و معتبر آی تی ایران :

http://www.iclub.ir/apple-products-release-in-iran

از تحریم خارج شده اما شرکتهای پستی که از لیست تحریم خارج نشدن پس نمیتونن به ایران ارسال کنن مگر اینکه تجار خودشون برن عمده بیارن و به احتمال زیاد گارانتی رسمیش هم میتونن بکنن،مهم ساپورته وگرنه از دوبی که راحت میشه آورد.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
از تحریم خارج شده اما شرکتهای پستی که از لیست تحریم خارج نشدن پس نمیتونن به ایران ارسال کنن مگر اینکه تجار خودشون برن عمده بیارن و به احتمال زیاد گارانتی رسمیش هم میتونن بکنن،مهم ساپورته وگرنه از دوبی که راحت میشه آورد.

قربون دهنت
منم همینو پست های قبل ترش گفتم که الان شما با هویت ایرانی میتونی آیپد بخری ولی قضیه پستش و ارسالش و.... معلوم نیست !
دوستانی که نقش مخالف رو دارن نخونده فقط قصد کوبیدن دارن

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
تحریم ریال شاید صدمه اقتصادی چندانی نزنه اما شاید بخشی از پروژی تجزیه وطن ما باشه....ریال چندان خارج از ایران ارزش نداشته و حدااکثر دوبی کردستان و عراق و افغانستان و شاید هم ترکیه کمی ارج و قرب داشت ...اونا هم که زیاد براشون مسئله ای نیست...

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
تحریم ریال شاید صدمه اقتصادی چندانی نزنه اما شاید بخشی از پروژی تجزیه وطن ما باشه....ریال چندان خارج از ایران ارزش نداشته و حدااکثر دوبی کردستان و عراق و افغانستان و شاید هم ترکیه کمی ارج و قرب داشت ...اونا هم که زیاد براشون مسئله ای نیست...

البته حسابهای بزرگی به ریال تو بعضی کشورها ه وجود داره که پشتوانه دولت محسوب میشه.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

بالا