این چند روز وقت خرید نیست. باید صبر کرد. بازار داره بیخود نسبت به تغییر قیمت مقاومت می کنه. به زودی یک پله نزولی خواهیم داشت.
دوست عزیز ببینید من سن شما رو نمی دونم شاید هم ار با تجربه ها باشید
ولی باور کنید با حلوا حلوا گفتن دهن شیرین نمیشه
حالا شما این ملت دلال رو ول کن
یه تعداد کارشون طلافروشیه و دارن از این راه کسب درآمد میکنن
مثل اینه که شما صبح بلند شی بری به موز فروش بگی آقا دیروز همه چی تموم شد بیا سرمایتو حراج کن
کسی که کل داراییش تو ویترینش هستش نمیاد در مقابل سیب زمینی 2000 تومنی و گوشت 30 هزار تومنی سرمایشو مفت تقدیم من و شما بکنه
دیروز هم گفتم من هم مثل شما مایل به کاهش هستم اما کاهشی که به نفع من باشه
یعنی ابزارهای کاهش باید از سمت تولید بیاد نه جو روانی
اقتصاد مولفه های فیزیکی داره ( تولید - سیاست خارجی - و ... ) اما در کشور ما فقط مولفه های صوری وجود دارن
من کارشناس شیمی هستم
در این یک سال بسیاری از دوستانم به خاطر بسته شدن برخی واحدهای صنعتی بیکار شدن و زن و بچه هم دارن
شرایط لازم برای درست شدن اوضاع حداقل به 2 سال زمان نیاز داره
نقدینگی 6 برابر شده را یا باید به سمت تولید عودت بدی یا یه جوری جمعش کنی والا تا این نقدینگی هستش
آش همان آش و کاسه همه کاسه هستش
نقدینگی 5 براب یعنی 1 تومنی که 8 سال پیش داشتیم بدون پشتوانه به 6 تومن تبدیل شده
پشتوانه چاپ اسکناس تولید هستش یعنی تزریق ارزی که 8 سال پیش وجود داشت به بازار اگر الان 6 برابر همون تزریق صورت می گرفت قطعا دلار باز هم 1200 می موند
اما بهتون بگم که اگر تحریم ها هم نبود به دلیل اینکه هدف مندی یارانه ها در جهت منافع تولید بنابراین باز هم امکان 6 برابر شدن تزریق ارز نبود
چون دلار حاصل از تولید باید به بازار تزریق میشد در حالیکه که سود حاصل از یارانه ها بیشترش به مردم داده شد
راه حل چیه :
1- جمع کردن بخشی از نقدینگی توسط بنگاه های بانکی و اقتصادی ( نه فروش طلا ) که اون هم به فضای سیاسی آرام و حذف کامل تحریم ها بستگی داره
2-رونق دادن تولید و دوست کردن بانک با ملت که لازمه اش گزارش صحیح نرخ تورم و برابری سود سپرده های بانکی با اون هستش ( کاری که ترکیه کرد و جلوی خروج پول مردم از بانک ها رو گرفت )
غیر از این ها هر کاری هم بکنی مثل یک لوله پوسیده هستش که هربار یه طرفش سوراخ میشه و نشت میکنه