• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

farbodfarzad59

Registered User
لایک‌ها
9
7-8 پست بالاتر منو بخونید . دقیقن گفتم برمیگرده
معلوم بود
چون اگه از الان انتظارات کاهشی بشه رو کالا و همه چیز این انتظارات میره و ممکنه همزمان این امر تطبیق نشود

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
پایه فروش در صرافی های فردوسی 3540 تومن هست الان. 3500 هم قیمت پایه خریده ، الان باز پرسیدم.

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
با عرض پوزش محاسبه کامپیوتری سیستم اعلام نرخ سایت دچار اشتباه شده بودند ۱۵ دقیقه دیگر نرخ صحیح اعلام میشود :lol:
گفتم یه مشکلی هست
اینقدر نوسان بوده کامپیوتر بدبختم شوکه شده بوده
یورو برگشت به همون نرخی که دیروز خریدم 4690 گفتم جو الکی و روانیه

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
این چند روز وقت خرید نیست. باید صبر کرد. بازار داره بیخود نسبت به تغییر قیمت مقاومت می کنه. به زودی یک پله نزولی خواهیم داشت.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
جالبه ، وقتی قیمت بر وفق مراد دوستان میاد پایین واقعی هست و درستش همونه و باید بره پایین تر و ... . وقتی که میره بالا داره مقاومت میکنه و واقعی نیست و ... . بالعکسش هم البته صادقه. دوستان بهتره یک مقدار واقع بین باشیم.

mkhr2max

Registered User
لایک‌ها
138
این طوری حتما هم نرخ کالا پایین میاد :blink:
تا زمانی که ثابت نشه روی نرخ پایین ؛ نرخ کالا نمیاد پایین .

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
جالبه ، وقتی قیمت بر وفق مراد دوستان میاد پایین واقعی هست و درستش همونه و باید بره پایین تر و ... . وقتی که میره بالا داره مقاومت میکنه و واقعی نیست و ... . بالعکسش هم البته صادقه. دوستان بهتره یک مقدار واقع بین باشیم.

شما کمی صبر کن همچین قیمت بشکنه اونوقت در مورد تحلیل ها قبلی شما از بازار صحبت می کنیم.
فعلا دارن مقاومت می کنن.

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
این چند روز وقت خرید نیست. باید صبر کرد. بازار داره بیخود نسبت به تغییر قیمت مقاومت می کنه. به زودی یک پله نزولی خواهیم داشت.

دوست عزیز ببینید من سن شما رو نمی دونم شاید هم ار با تجربه ها باشید
ولی باور کنید با حلوا حلوا گفتن دهن شیرین نمیشه
حالا شما این ملت دلال رو ول کن
یه تعداد کارشون طلافروشیه و دارن از این راه کسب درآمد میکنن
مثل اینه که شما صبح بلند شی بری به موز فروش بگی آقا دیروز همه چی تموم شد بیا سرمایتو حراج کن
کسی که کل داراییش تو ویترینش هستش نمیاد در مقابل سیب زمینی 2000 تومنی و گوشت 30 هزار تومنی سرمایشو مفت تقدیم من و شما بکنه
دیروز هم گفتم من هم مثل شما مایل به کاهش هستم اما کاهشی که به نفع من باشه
یعنی ابزارهای کاهش باید از سمت تولید بیاد نه جو روانی
اقتصاد مولفه های فیزیکی داره ( تولید - سیاست خارجی - و ... ) اما در کشور ما فقط مولفه های صوری وجود دارن
من کارشناس شیمی هستم
در این یک سال بسیاری از دوستانم به خاطر بسته شدن برخی واحدهای صنعتی بیکار شدن و زن و بچه هم دارن

شرایط لازم برای درست شدن اوضاع حداقل به 2 سال زمان نیاز داره
نقدینگی 6 برابر شده را یا باید به سمت تولید عودت بدی یا یه جوری جمعش کنی والا تا این نقدینگی هستش
آش همان آش و کاسه همه کاسه هستش
نقدینگی 5 براب یعنی 1 تومنی که 8 سال پیش داشتیم بدون پشتوانه به 6 تومن تبدیل شده
پشتوانه چاپ اسکناس تولید هستش یعنی تزریق ارزی که 8 سال پیش وجود داشت به بازار اگر الان 6 برابر همون تزریق صورت می گرفت قطعا دلار باز هم 1200 می موند
اما بهتون بگم که اگر تحریم ها هم نبود به دلیل اینکه هدف مندی یارانه ها در جهت منافع تولید بنابراین باز هم امکان 6 برابر شدن تزریق ارز نبود
چون دلار حاصل از تولید باید به بازار تزریق میشد در حالیکه که سود حاصل از یارانه ها بیشترش به مردم داده شد

راه حل چیه :
1- جمع کردن بخشی از نقدینگی توسط بنگاه های بانکی و اقتصادی ( نه فروش طلا ) که اون هم به فضای سیاسی آرام و حذف کامل تحریم ها بستگی داره
2-رونق دادن تولید و دوست کردن بانک با ملت که لازمه اش گزارش صحیح نرخ تورم و برابری سود سپرده های بانکی با اون هستش ( کاری که ترکیه کرد و جلوی خروج پول مردم از بانک ها رو گرفت )

غیر از این ها هر کاری هم بکنی مثل یک لوله پوسیده هستش که هربار یه طرفش سوراخ میشه و نشت میکنه

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
امیدوارم همینطور که میگی باشه برای ما که فرقی نمیکنه برای اونا هم مطمئن باش فرقی نمیکنه چون به اندازه کافی سودشونو بردند

کسی سود نکرده به نظر من

چون وقتی شیر 700 رو 1700 میخری بقیه چیزها رو همین طور دیگه سودی نیست فقط ارزش پولی رو نگه داشته

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
دوست عزیز ببینید من سن شما رو نمی دونم شاید هم ار با تجربه ها باشید
ولی باور کنید با حلوا حلوا گفتن دهن شیرین نمیشه

احسنت . متاسفانه برخی دوستان علاقه شدیدی دارن که با حلوا حلوا گفتن دهن خودشونو شیرین کنند بدون اینکه تحلیل درستی از شرایط و مسائل مختلف داشته باشند و واقعیت های موجود رو در نظر بگیرند. هر قدر هم اصرار کنی که موضوعی رو براشون جا بندازی میشه حکایت میخ آهنی و سنگ. من که اصولاً عادت ندارم با این دسته بحث رو ادامه بدم چون با تعصب بیجای ناشی از کم اطلاعی ، بر موضع خودشون پافشاری می کنند.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
آمادگی کشورهای مختلف جهان برای تعامل با ایران
آلمان پیروزی روحانی را تبریک گفت
امیدهای لندن برای روابط سازنده با ایران
آمادگی فرانسه برای همکاری با رئیس جمهور ایران
ایتالیا هم ابراز امیدورای کرد

رو قیمت تأثیر نداره؟؟

هر موقع تحریم ها رو برداشتند چرا . بزرگترین هنر دولت بعدی تو زمینه اقتصاد این خواهد بود که قیمت ارز رو روی همینی که هست ثابت نگه داره و اجازه نده که دلار 3500 تومنی سال دیگه مثلاً بشه 6000 تومن. دیروز هم گفتم ، این امر در صورتی رخ میده که غنی سازی تا حد مورد انتظار یا حتی به طور کامل معلق بشه ، اجازه بازرسی مستمر و بدون قید و شرط از مراکز مشکوک ایران به بازرسان بین المللی داده بشه و ایران یک تعهد جدی و محکم بده که دیگه حتی فکر غنی سازی در مقیاس بالا به سرش نخواهد زد. اگه این موارد محقق بشه مردم از هر نظر یک نفسی خواهند کشید.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
احسنت . متاسفانه برخی دوستان علاقه شدیدی دارن که با حلوا حلوا گفتن دهن خودشونو شیرین کنند بدون اینکه تحلیل درستی از شرایط و مسائل مختلف داشته باشند و واقعیت های موجود رو در نظر بگیرند. هر قدر هم اصرار کنی که موضوعی رو براشون جا بندازی میشه حکایت میخ آهنی و سنگ. من که اصولاً عادت ندارم با این دسته بحث رو ادامه بدم چون با تعصب بیجای ناشی از کم اطلاعی ، بر موضع خودشون پافشاری می کنند.
یه عده هستن میخوان با حلوا حلوا کردن دهن رو شیرین کنن یه عده هم نقش اونی که توی فیلم گالیور می گفت : ما نمی تونیم، ...... ( دوستان با صدای مخصوص بخوانند)

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
یه عده هستن میخوان با حلوا حلوا کردن دهن رو شیرین کنن یه عده هم نقش اونی که توی فیلم گالیور می گفت : ما نمی تونیم، ...... ( دوستان با صدای مخصوص بخوانند)

شما به جای اینکه بیای اینجا حرفای بی اساس بزنی برو همون کارتونتو تماشا کن برات مناسب تره. این بحثا به دردت نمیخوره:happy:

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
بازار ارز مشخصه:
نوسان گیری.
اونایی که بلد بودن تو همین دو روز سوار موج شدن و سود کردن.
اونایی هم که تابع احساسات و جو روانی بازار هستن که باید متضرر شده باشن.

{ کسی که برا دپو کردن میخره با این نوسانات راه به جایی نمی بره ... فقط نوسان گیری }
حالا برا نوسان گیری دلار چه 1200 بشه چه 5000 اونی که بلده برد میکنه

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
اینکه ما بیایم بگیم وااااو آقای X اومد و بعد از 10 روز دلار میشه 1226 غلط هست !! و پست هایی هم که دوستان دلار دار قبلا هم میزدن در مورد دلار بالای 4ت ، هم باز غلط بود ، و امروز شاهد این موضوع هستیم ، صحبتی که من اول بهمن 91 اعلام کردم و 3-4 تایی ساز مخالف زدن
2i8d4ao.gif

وقتی دلار 3600 هست و 150ت مثلا میاد پایین و بعضی ها پست میزنن که وااااو یعنی امکان داره بشه 2500ت ؟؟؟ من میخوام برم لاس وگاس... خب این دیگه مشخص میکنه شخص پست دهنده چند سال داره و چقدر تجربه ی کاری و دانش اقتصادی !!

همین روش بالعکسشم صدق میکنه واسه بعضی ها ، وقتی دلار 3500ت هست و میشه 3600، پست میزنن که وااااااااااای بدبخت شدیم تجریم های کمر شکن داره میاد و.... ما آشنا داریم تو شهرداری اون گفته تا هفته ی آینده دلار میشه 4500 بخرید و بیاشامید تا جا نمونید
176.gif

نظر بنده که به نظر خیلی ها نزدیک تر است این است که : اگر قرار باشد اتفاق خوبی رخ دهد ( اگر ) فعلا تاثیر آنچنانی بر قیمت دلار نمیذاره ، و حداقل 3-4 ماه بعد مشخص میشه که چند چندیم با دولت و آیا قرار هست کار اصولی صورت بپذیرد یا خیر !!

در بهترین شرایط باز هم ( به نظر من ) دلار رو بتونن روی 3500 الی 3600 نگهدارن و نذارن بیشتر بشه.. و بعد اگر حاج باراک کوتاه بیاد :دی ریزش تا 3200 الی 3100 رو میشه پیش بینی کرد ، دلار 2500-2600 رو کلا از فکرتون بیرون کنید برو بکس :دی

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
پیشنهاد تعاملات تاثیری رو قیمت داره ولی بیشترین تاثیرش برای انتخابات بوده (البته به شخص رئیس جمهور مربوط نیست) به انتخابات مربوطه.
هنر بزرگ رئیس جمهور اینه تا پایان سال دلار حداقل از 4 تومن جلو نزنه با این اوضاع پیش رو!

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
شما به جای اینکه بیای اینجا حرفای بی اساس بزنی برو همون کارتونتو تماشا کن برات مناسب تره. این بحثا به دردت نمیخوره:happy:
شما چرا به خودت گرفتی؟
من فقط در ادامه صحبت های شما نظر دادم

بالا