• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
امروز صرافی ها خیلی نسبت به دیروز خلوت تر بودن و این یعنی تغییر زیادی دیگه نخواهیم داشت
قیمتام روی قیمت های ارز دیروز ظهر استپ کرده اما سکه شدید بالا کشیده حدود 50-70 تومن

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
اینکه ما بیایم بگیم وااااو آقای X اومد و بعد از 10 روز دلار میشه 1226 غلط هست !! و پست هایی هم که دوستان دلار دار قبلا هم میزدن در مورد دلار بالای 4ت ، هم باز غلط بود ، و امروز شاهد این موضوع هستیم ، صحبتی که من اول بهمن 91 اعلام کردم و 3-4 تایی ساز مخالف زدن
2i8d4ao.gif

وقتی دلار 3600 هست و 150ت مثلا میاد پایین و بعضی ها پست میزنن که وااااو یعنی امکان داره بشه 2500ت ؟؟؟ من میخوام برم لاس وگاس... خب این دیگه مشخص میکنه شخص پست دهنده چند سال داره و چقدر تجربه ی کاری و دانش اقتصادی !!

همین روش بالعکسشم صدق میکنه واسه بعضی ها ، وقتی دلار 3500ت هست و میشه 3600، پست میزنن که وااااااااااای بدبخت شدیم تجریم های کمر شکن داره میاد و.... ما آشنا داریم تو شهرداری اون گفته تا هفته ی آینده دلار میشه 4500 بخرید و بیاشامید تا جا نمونید
176.gif

نظر بنده که به نظر خیلی ها نزدیک تر است این است که : اگر قرار باشد اتفاق خوبی رخ دهد ( اگر ) فعلا تاثیر آنچنانی بر قیمت دلار نمیذاره ، و حداقل 3-4 ماه بعد مشخص میشه که چند چندیم با دولت و آیا قرار هست کار اصولی صورت بپذیرد یا خیر !!

در بهترین شرایط باز هم ( به نظر من ) دلار رو بتونن روی 3500 الی 3600 نگهدارن و نذارن بیشتر بشه.. و بعد اگر حاج باراک کوتاه بیاد :دی ریزش تا 3200 الی 3100 رو میشه پیش بینی کرد ، دلار 2500-2600 رو کلا از فکرتون بیرون کنید برو بکس :دی

مشکل اینجاست خیلی ها دوست ندارن واقعیت ها رو بپذیرند .
دلار 3530 هم اکنون
یورو 4710

f1saeed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
DRDEXTER عزیز
با توجه به پایان انتخابات احتمال صعود دالر قوی است؟؟؟

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
مشکل اینجاست خیلی ها دوست ندارن واقعیت ها رو بپذیرند .
دلار 3530 هم اکنون
یورو 4710
دیشب که عقده هاشون خالی شد کم کم میفهمند. گیرم برای مدتی 2500 هم بشه هیچ جنسی ارزون نمیشه!

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
دیشب که عقده هاشون خالی شد کم کم میفهمند. گیرم برای مدتی 2500 هم بشه هیچ جنسی ارزون نمیشه!

کشکی که نیست برادر :دی ، اگر قیمت بیاد پایین و ( ثابت ) بمونه حتما اجناس هم قیمتاشون میاد پایین.. ولی اگر امروز 3600 باشه فردا بشه 3000ت ، باز پس فردا 3300 ، نه به هیچ وجه پایین نمیاد.

Captive

لایک‌ها
16,664
شقایق چه ربطی داره به گودرز؟؟ ما اگر بحثی هم در مورد انت ابات میکنیم واسه اینه که تاثیر زیادی بر روند افزایش و یا کاهش قیمت ها داره ، بحث کردن و اظهار نظر در مورد شخصیت ها آقا جان ممنوع است :دی ، حالا شما بیا بگو ایشون 4 سال پیش فلان چیر رو گفته پس آدم خوبی نیست پ.ن په ، X و Y بهتر بودن؟؟

حتما باید مدیران واکنش نشون بدن؟؟ آقا بنده خدا چند بار مسالمت آمیز گفته بحث نکنید ، جک نگید شما هی... آقا آب رو بریز اونجایی که دلار میروید :دی

dollar_e_gold

Registered User
لایک‌ها
95
کشکی که نیست برادر :دی ، اگر قیمت بیاد پایین و ( ثابت ) بمونه حتما اجناس هم قیمتاشون میاد پایین.. ولی اگر امروز 3600 باشه فردا بشه 3000ت ، باز پس فردا 3300 ، نه به هیچ وجه پایین نمیاد.

با نظر شما کاملا مواقم اگه واقعآ اصولی دلار بیاد پایین که مسلمه رو قیمت ها تاثیر میذاره .
اگه دلار فردا بشه 1000 تومن و 5 ماه هم رو همین قیمت بمونه قیمت اجناس پایین نمیاد چون طرف میدونه این پایین اومدن قیمت کاذبه و قیمت واقعی دلار در بازار نیست .
بعضی ها هم که جنس خریدن انبار کردن هیچ وقت حاظر نمیشن بیان با ضرر بفروشن مگه دولت بیاد کالا ها رو با قیمت پایین عرضه کنه که اونم از دستش بر نمیاد .
دولت هم فعلا دستتش از هر گونه دلار کوتاست به علت تحریم ها .
بازار آزاد هم بره کشش رو بسابه تو ایران 90 درصد اقتصاد دسته دولته بازار آزاد در برابر دولت مثل پشه در برابر حبشه میمونه . بازر آزاد در نهایت بتونه پول و مخارج یک میلیون ایرانی رو تامین کنه نه بیشتر ! نقدینگی بازار آزاد بیشتر از این نیست
همه تو مخصمه قرار دارن دلار به زودی منفجر میشه و شاهد هجوم برای خرید خواهیم بود که این باز مشکل رو دو برابر میکنه همین دیروز که دلار اومده بود پایین همه به فکر خرید بودن .
چیزی که رفت بالا دیگه برنمیگرده تموم شد رفت در مورد بعدش صحبت کنید .
تنها هنر دولت جدید این میتونه باشه نذاره قیمت بالاتر بره .
البته خیلی ها از جمله من به علت دلایل و کارهای شخصی و تولید کنندگان و صادر کنندگان و حتی بعضی از وارد کنندگان دوست ندارن دلار بیاد پایین به دلایلی که اگه خواستید در موردش میشه بحث کرد .
بعضی ها هم دستشون از خرید دلار و طلا کوتاست دعا دعا میکنن دلار بیاد پایین .
طرف دارایی نداره دلار بخره میاد جو روانی راه میندازه که میاد پایین اخ جون خوشبخت میشیم نمیدونه تازه بدبختیش در راهه .
تنها راه نجات , سرمایه گذاری در بخش های خصوصی و باز شدن بازاره که به علت تحریم ها نمیشه و دوم سرمایه گذاری دولت برای تولیداته که حداقل از بعضی از کالاهای وارداتی بی نیاز بشیم و روی چیز هایی که توان تولید نداریم دلار خرج کنیم .

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
با نظر شما کاملا مواقم اگه واقعآ اصولی دلار بیاد پایین که مسلمه رو قیمت ها تاثیر میذاره .
اگه دلار فردا بشه 1000 تومن و 5 ماه هم رو همین قیمت بمونه قیمت اجناس پایین نمیاد چون طرف میدونه این پایین اومدن قیمت کاذبه و قیمت واقعی دلار در بازار نیست .
بعضی ها هم که جنس خریدن انبار کردن هیچ وقت حاظر نمیشن بیان با ضرر بفروشن مگه دولت بیاد کالا ها رو با قیمت پایین عرضه کنه که اونم از دستش بر نمیاد .
دولت هم فعلا دستتش از هر گونه دلار کوتاست به علت تحریم ها .
بازار آزاد هم بره کشش رو بسابه تو ایران 90 درصد اقتصاد دسته دولته بازار آزاد در برابر دولت مثل پشه در برابر حبشه میمونه . بازر آزاد در نهایت بتونه پول و مخارج یک میلیون ایرانی رو تامین کنه نه بیشتر ! نقدینگی بازار آزاد بیشتر از این نیست
همه تو مخصمه قرار دارن دلار به زودی منفجر میشه و شاهد هجوم برای خرید خواهیم بود که این باز مشکل رو دو برابر میکنه همین دیروز که دلار اومده بود پایین همه به فکر خرید بودن .
چیزی که رفت بالا دیگه برنمیگرده تموم شد رفت در مورد بعدش صحبت کنید .
تنها هنر دولت جدید این میتونه باشه نذاره قیمت بالاتر بره .
البته خیلی ها از جمله من به علت دلایل و کارهای شخصی و تولید کنندگان و صادر کنندگان و حتی بعضی از وارد کنندگان دوست ندارن دلار بیاد پایین به دلایلی که اگه خواستید در موردش میشه بحث کرد .
بعضی ها هم دستشون از خرید دلار و طلا کوتاست دعا دعا میکنن دلار بیاد پایین .
طرف دارایی نداره دلار بخره میاد جو روانی راه میندازه که میاد پایین اخ جون خوشبخت میشیم نمیدونه تازه بدبختیش در راهه .
تنها راه نجات , سرمایه گذاری در بخش های خصوصی و باز شدن بازاره که به علت تحریم ها نمیشه و دوم سرمایه گذاری دولت برای تولیداته که حداقل از بعضی از کالاهای وارداتی بی نیاز بشیم و روی چیز هایی که توان تولید نداریم دلار خرج کنیم .

یکی از نوشته هایی که در این مدت از خوندنش لذت بردم نه به این خاطر که دیدگاهش با من یکیست بلکه به خاطر نوشتار قوی کاملا مشخصه که اهل فن هستن

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
توصیه دوستانه میکنم در شرایط حاضر نه بخرید و نه بفروشید، مگر اینکه نیاز مبرم داشته باشید. احتمال اینکه در این نوسانات ضرر کنید ، بیشتر از احتمال سود کردنتونه

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
ارزفروشخريد
UnitedStates-01.png
دلار آمريکا34903440

morteza_^^^

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
من منتظرم دلار برسه به قیمت دوران شاهنشاه اریا مهر یعنی هفت تومن تا برم 100 هزار دلار بخرم یعنی روحانی میتونه اینکارو بکنه؟؟؟؟؟

sajad0937

Registered User
لایک‌ها
118
ب نظر من کاهش قیمت دلار تو بازه زمانی 6 ماه اینده چشمگیر ه

در حال حاضر هم بازار داره شدیدا مقاومت میکنه ولی عموم جامعه نظرش روی کاهش قیمت دلار برای همین هم خیلیا اقدام ب فروش میکنن

مقاومت شدید صرافا و دلالها هم بی تاثیر نیست مثل همین امروز ک تمام سعیشون رو میکردن ک دلار رو بالا نگه دارن در صورتی تو بسیاری از تحلیلها در صورت پیروزی اصلاح طلبان ک البته میگفتن احتمالش زیر صفر ه و از این حرفا سقوط 10 درصدی دلار رو پیش بینی میکردن ولی حالا با مقاومتی ک صورت گرفت تقریبا افت چندانی نداشت

مطمئنا بعد از روی کارامدن دولت جدید و گذشت سه ماه از فعالیت دولت با تغییر سیاست خارجی و خبرهای خوشی ک میدن جو روانی ب سمت فروش دلارهای دپو شده میره و کاهش قابل ملاحظه ای خواهد داشت

(گواه این حرفم هم جنب و جوش و جو دادن شدید دلالها و اونایی هست ک دلار خریدن طی پستهایی ک امروز گذاشتن):p

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
قابل توجه دوستانی که میان تحلیل میکنند میگن که هیچ اتفاق خاصی نیوفتاده چراباید پایین بیاد!!!

مگر شما فراموش کردید که خود این دولت بزرگترین مقصر این داستان هست سیاست های اشتباه خارجی واقتصادی و تصمیم گیری های نادرست و... حتی کسری بودجه خودشوداره از همین راه جبران میکنه همه این موضوع میدونند پس بازیگر اصلی این ماجرا این دولت هست که نقدینگی چندین برابر کرد حالا هم در پی کنترلش دست به هرکاری حتی ایجاد تورم میزنه!!!
با برکنار رفتنش ممکنه دولت جدید نخواد این روند ادامه بده اصلن شاید بحث یارانه ها هم جمع کنند بره چون تا اینجا که به ضرر بوده وهدفمندی توش نبوده
پس زیاد هم مطمئن نباشید که کاهشی نباشه به نظرم من با کمی نرمش از طرف دولت جدید به غرب قیمتش کم خواهد شد

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
قابل توجه دوستانی که میان تحلیل میکنند میگن که هیچ اتفاق خاصی نیوفتاده چراباید پایین بیاد!!!

مگر شما فراموش کردید که خود این دولت بزرگترین مقصر این داستان هست کسری بودجه داره از همین راه جبران میکنه همه این موضوع میدونند پس بازیگر اصلی این ماجرا این دولت هست که نقدینگی چندین برابر کرد حالا هم در پی کنترلش دست به هرکاری حتی ایجاد تورم میزنه!!!
با برکنار رفتنش ممکنه دولت جدید نخواد این روند ادامه بده اصلن شاید بحث یارانه ها هم جمع کنند بره چون تا اینجا که به ضرر بوده وهدفمندی توش نبوده
پس زیاد هم مطمئن نباشید که کاهشی نباشه به نظرم من با کمی نرمش از طرف دولت جدید به غرب قیمتش کم خواهد شد

به نظر شما دیروز و امروز این اتفاقات افتاد؟!!!

Captive

لایک‌ها
16,664

مگر شما فراموش کردید که خود این دولت بزرگترین مقصر این داستان هست سیاست های اشتباه خارجی واقتصادی و تصمیم گیری های نادرست و... حتی کسری بودجه خودشوداره از همین راه جبران میکنه همه این موضوع میدونند پس بازیگر اصلی این ماجرا این دولت هست که نقدینگی چندین برابر کرد حالا هم در پی کنترلش دست به هرکاری حتی ایجاد تورم میزنه!!!

به نظر من قبل از انت*ابات :دی ، هیچکس جرات نمیکرد بگه یارانه ها رو بر میدارم یا مثلا سعی میکنیم که بیشترش نکنیم و... اما این امکان وجود داره که حتی یارانه ها رو کم کنند و یه جوری زیرش رو بکشند ، چون دولت قبلی با همین بالا ، پایین شدن های قیمت ارز پول یارانه ها رو جور میکرد و این رو دیگه همه میدونن..

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
به نظر من قبل از انت*ابات :دی ، هیچکس جرات نمیکرد بگه یارانه ها رو بر میدارم یا مثلا سعی میکنیم که بیشترش نکنیم و... اما این امکان وجود داره که حتی یارانه ها رو کم کنند و یه جوری زیرش رو بکشند ، چون دولت قبلی با همین بالا ، پایین شدن های قیمت ارز پول یارانه ها رو جور میکرد و این رو دیگه همه میدونن..

منم همینو میگم بهتر جمع بشه ندن نخواستیم از این ببعد این بازی جمع بشه بهتره

cosmopolite

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اول از همه تبریک میگم بهمه اونایی که برای تغییر شرایط موجود اومدن مشارکت کردن نه اینکه بشینن فوش بدن من خودم هم اولین بار بود تو عمرم مشارکت کردم تازه اونهم با ترس و لرز و دودلی ولی خوب نتیجه خیلی هم بد نبود
بنظرم همینطورکه دیدیم دلار و سکه پتانسیل ریزش رو دارن ولی از طرفی هم چندماهی تا شروع بکار دولت روحانی مونده و تو این مدت باید دعاکنیم که رئیسدولت فعلی یا همون معجزه هزاره سوم معجزه ای دیگر نیافرینه و وضع رو خرابتر از اینی که هست نکنه منکه چشم آب نمیخوره این یارو خیلی راحت ول کنه بره واسه همین احتیاط روی فروش شرط عقله
از طرفی خرید هم ریسک خودش رو داره و هرلحظه ممکنه خبر خوش غیرمنتظره ای بیاد و عین همین چندروزه باعث ریزش بشه
ولی درطولانی مدت خیلی بعید میدونم نرخ ارز کاهش پیداکنه یا حداقل ثابت بمونه چون هم این هشت ساله چنان گندی باقتصاد مملکت زده شد که جمع کردنش کار حرضت فیله و از طرفی هم نهادهای مافیایی نظامی امنیتی که این چنساله روی اقتصاد و پروژه های بزرگ نفتی چنبره زدن راحت کنار نمیرن و با همکاری بالاییها تمام سعیشون رومیکنن تا انتقام سختی از مردم و دولت منتخب بگیرن و تاجای ممکن مردم رو از شرکت در دوره های بعدی منصرف کنن تا راحتتر بتونن مثل ۸۴ هرکی رو دلشون میخواد سرکار بیارن پس بهبود شرایط بازهم سختتر و سختتر میشه البته من معتقدم با شروع کار دولت جدید اونایی که دلشون واسه مملکت و مردم میسوزه خوبه که اگه تشخیص دادن دولت جدید پاک هست کمال همکاری رو باهاش داشته باشن و بفکر موجسواری در بازار ارز نباشن ولی خوب نمیشه کسی رو مجبور بکاری کرد چون لازنه یه اقتصاد سالم باز بودنش هست

بالا