• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
با وجود شماها مملکت رئیس جمهورم نمیخواد چون به حرف شما میاد پایین به حرف شمام میره بالا اصلاً بانک مرکزی کیلو چنده؟
بخر نخر آقا جان هرکاری دوست داری بکن منم نمیگم میره بالا اما 100% میگم پایینتر از 3 نمیاد توی عمرمم 1 دلار هم نفروختم بخوام سود کنم و فقط برای کمتر کم ارزش شدن پولم خرید کردم
شرط میبندم اصلاً نمیدونس swift چی هست
اما خوب بلدی با فونت رنگ روحانی پست بدی
مملکت با این بچه بازیا اداره نمیشه
بزرگ شو

sajad0937

Registered User
لایک‌ها
118
با وجود شماها مملکت رئیس جمهورم نمیخواد چون به حرف شما میاد پایین به حرف شمام میره بالا اصلاً بانک مرکزی کیلو چنده؟
بخر نخر آقا جان هرکاری دوست داری بکن منم نمیگم میره بالا اما 100% میگم پایینتر از 3 نمیاد توی عمرمم 1 دلار هم نفروختم بخوام سود کنم و فقط برای کمتر کم ارزش شدن پولم خرید کردم
شرط میبندم اصلاً نمیدونس swift چی هست
اما خوب بلدی با فونت رنگ روحانی پست بدی
مملکت با این بچه بازیا اداره نمیشه
بزرگ شو
همین ک داری میگی 100% معلومه اقتصاد دان متبهری هستی!

الان تو داری مملکتو اداره میکنی؟!
:D

اقا من نمیدونستم دارم با یکی از مسئولین بحث میکنم
:blink:

واقعا پوزه میطلبم

حداقل ی کار مفید بکنیم:

دلار 3460 فروش

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
چرا سر چیز بیهوده بحث و جدل میکنید.

در سالی که گذشت مشتی مردم به کمک سیاست های اقتصادی بد دولت از زمین بلند شدند کوبیده شدن به سقف. کسانی که تا دیروز هیچ جا کار نداشتن با خرید و فروش و شایعه پراکنی در بازار ارز و طلا یه دفعه نشستن پشت پورشه.
حالا دارید بحث میکنید که ارز میاد پایین یا میره بالا.
خوب بابا معلومه طرف که داره از این راه نون می خوره میگه نمیاد پایین.!!!
منتظرید چی بگن میاد پایین که 100 هزار دلاری که خریدن بمونه رو دستشون.!!!

صبر کنید آقایان. این چیز ها رو زمان مشخص می کنه. اگر روحانی مرد عمل باشه می تونه در طول 2 ماه بعد از تحویل گرفتن دولت با کنترل فروش بی رویه ارز نفتی جلوی تغییرات قیمت رو بگیره.
با کمی دقت در سیاست خارجی می تونه فروش نفت رو دوباره شروع کنه و ارزش پول ملی رو افزایش بده.
با کنترل نقدینگی دست مردم خیلی راحت می تونه ارزش پول ملی رو ثابت کنه.
می تونه در طول 1 سال قیمت ارز رو نزدیک به قیمت قدیم کنه.
ولی همه اینها در حد می تونه است نه یقین.

یاد اون قضیه انتخاب مربی تیم ملی افتادم، که می خواستن یه بابایی رو بیارن که خیلی خفن بود.
بعد دلال های بازار که دیدن سرشون داره بی کلاه می مونه زنگ زدن به یارو که اگر بیای ایران می کشیمت.
طرف هم از ترس جونش نیومد.
تا مدتی بی خودی به یارو تو روزنامه ها فحش می دادن بعدا معلوم شد کار کار خود مردم بوده!!!

صبر کنید و به شایعات بالارفتن قیمت و ثابت موندن روی همین قیمت توجه نکنید.

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
ايشالله اين بساط دلالي جمع بشه به ثبات برسيم درگيري هاي فكري همه كم ميشه
ايشالله قيمتش ثابت بشه يا پايين بياد

antidote

Registered User
لایک‌ها
57
بدون شک میگم دلار نیاد پایین فکر نمیکنم مردم بتونن این مسخره شدن رو تحمل کنن
همونطور که به خاطر بقاشون نماینده واقعی مردم رو قبول کردن به همین دلیل هم باید توافق رو بپذیرن
اگه نخوان باز کشش بدن و از حالا شروع کنن ریزش فکر میکنم از حدود ۵ ماه دیگه کم کم شروع میشه

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
درود

بنده با یکی دوتا از بازاریهای کله گنده صحبت کردم (پدر دوستم و یکی از اقوام نزدیک) و یکی از دوستان که داخل صرافی کار میکنه + یکی از دوستان که برادرش کاردار سفارت خونه ... هست .

همگی به اتفاق نظرشون این بود که با اتخاب شدن آقای روحانی و دلایل سیاسی و اقتصادی دیگه ای که داشتن قیمت دلار طی یکی دو ماه آینده کاهش شدید خواهد داشت

کاهش شدید قیمت دلار بعد از انتخاب آقای روحانی و افت شدید قیمت سایر ارزها

حتی یکی دو نفرشون با قاطعیت گفتن طی یکی دو ماه آینده قیمت دلار $ تا 2000 الی 2500 تومان خواهد رسید

جالبیش اینه که خودشون خفن خرید کردند و منتظر یه فرصت لحظه ای برای تخلیه 80% هستند .

حالا میگید نه ببینید من زنده شما هم زنده قیمت دلار تا 2500 تومن طی هفته های اخیر خواهد رسید

تایید میشه.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
درود

بنده با یکی دوتا از بازاریهای کله گنده صحبت کردم (پدر دوستم و یکی از اقوام نزدیک) و یکی از دوستان که داخل صرافی کار میکنه + یکی از دوستان که برادرش کاردار سفارت خونه ... هست .

همگی به اتفاق نظرشون این بود که با اتخاب شدن آقای روحانی و دلایل سیاسی و اقتصادی دیگه ای که داشتن قیمت دلار طی یکی دو ماه آینده کاهش شدید خواهد داشت

کاهش شدید قیمت دلار بعد از انتخاب آقای روحانی و افت شدید قیمت سایر ارزها

حتی یکی دو نفرشون با قاطعیت گفتن طی یکی دو ماه آینده قیمت دلار $ تا 2000 الی 2500 تومان خواهد رسید

جالبیش اینه که خودشون خفن خرید کردند و منتظر یه فرصت لحظه ای برای تخلیه 80% هستند .

حالا میگید نه ببینید من زنده شما هم زنده قیمت دلار تا 2500 تومن طی هفته های اخیر خواهد رسید
2 ماه دیگه طرف هنوز کابینش رو هم مشخص نکرده می خواد 40 درصد قیمت رو پایین بیاره ؟!؟
مطمعنی اونایی که داشتی باهاش مشورت می کردی چیزی مصرف نکرده بودن ؟ :lol:

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
بحث آقایان بر سر قیمت ارز منو یاد ایت ترول معروف می اندازه.
یاد خفن و محمود تو گفتگوی آزاد بخیر

یادتون باشه بیخود نردبون ترقی بعضی آدمها نشید. بحث قیمت ارز و افزایش فقط یک فریب برای فروش دلارهای انباشته شده در خانه ها.

trol.png

mr_khodaei2011

Registered User
لایک‌ها
179
دوستان من بابت کار و ماموریت در خارج از کشور 750 دلار حقوق گرفتم چند ماهی هست نگه داشتم . به نظرتون الان بفروشم یا نگه دارم .پول کارگری هست پول مفت نیست که کم بفروشم دلم نسوزه

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
دوستان من بابت کار و ماموریت در خارج از کشور 750 دلار حقوق گرفتم چند ماهی هست نگه داشتم . به نظرتون الان بفروشم یا نگه دارم .پول کارگری هست پول مفت نیست که کم بفروشم دلم نسوزه

با اجازه سوال منم هست , مبلغ زیادی نیست شاید نسبت به سرمایه شما دوستان , ولی خب برامون خیلی مهمه . منتظر جواب عزیزان هستیم
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2

Star.Sky

Registered User
لایک‌ها
143
چرا سر چیز بیهوده بحث و جدل میکنید.

در سالی که گذشت مشتی مردم به کمک سیاست های اقتصادی بد دولت از زمین بلند شدند کوبیده شدن به سقف. کسانی که تا دیروز هیچ جا کار نداشتن با خرید و فروش و شایعه پراکنی در بازار ارز و طلا یه دفعه نشستن پشت پورشه.
حالا دارید بحث میکنید که ارز میاد پایین یا میره بالا.
خوب بابا معلومه طرف که داره از این راه نون می خوره میگه نمیاد پایین.!!!
منتظرید چی بگن میاد پایین که 100 هزار دلاری که خریدن بمونه رو دستشون.!!!

صبر کنید آقایان. این چیز ها رو زمان مشخص می کنه. اگر روحانی مرد عمل باشه می تونه در طول 2 ماه بعد از تحویل گرفتن دولت با کنترل فروش بی رویه ارز نفتی جلوی تغییرات قیمت رو بگیره.
با کمی دقت در سیاست خارجی می تونه فروش نفت رو دوباره شروع کنه و ارزش پول ملی رو افزایش بده.
با کنترل نقدینگی دست مردم خیلی راحت می تونه ارزش پول ملی رو ثابت کنه.
می تونه در طول 1 سال قیمت ارز رو نزدیک به قیمت قدیم کنه.
ولی همه اینها در حد می تونه است نه یقین.

یاد اون قضیه انتخاب مربی تیم ملی افتادم، که می خواستن یه بابایی رو بیارن که خیلی خفن بود.
بعد دلال های بازار که دیدن سرشون داره بی کلاه می مونه زنگ زدن به یارو که اگر بیای ایران می کشیمت.
طرف هم از ترس جونش نیومد.
تا مدتی بی خودی به یارو تو روزنامه ها فحش می دادن بعدا معلوم شد کار کار خود مردم بوده!!!

صبر کنید و به شایعات بالارفتن قیمت و ثابت موندن روی همین قیمت توجه نکنید.

likeeee

eztech

Registered User
لایک‌ها
35
روحانی: سازش بی سازش ...................... 5000 رد کردیم

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
از سایت حذف کردن این خبر رو!!!

حذف نکردن توی تکمیلیش اتهاماتشو گفتند

رئیس مافیا اینقدر اتهامات نداره که بر علیه ایشون شده!
شکایت از رئیس جمهور برای عدم تشکیل به موقع وزارت ورزش و جوانان ، تخلف در وزارت نفت، عدم ارائه گزارش عملکرد سال های برنامه موضوع نامه (157) و نیز (158 ) قانون برنامه چهارم و فاصله گرفتن بیشتر از هدف سند چشم انداز، تخلفات مکرر و عدیده در اجرای قانون بودجه بر اساس گزارش های دیوان محاسبات کشور (از جمله گزارش های تفریغ بودجه، گسترش حوزه عملکرد دولت با عدم پایبندی به قانون سیاست های اصل 44 (گزارش کمیسیون مربوطه) (واگذاری سهام و پرداخت سود سهام عدالت و ...) و استنکاف از ابلاغ برخی از مصوبات قوانین مجلس شورای اسلامی و عدم ارسال برخی از مصوبات دولت به رئیس مجلس شورای اسلامی، شکایت از شیوه ادغام وزارتخانه ها از موارد بررسی شده در کمیسیون اصل 90 بوده است.

شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران در پی شکایت علی لاریجانی، رئیس مجلس و همچنین رئیس کمیسیون اصل 90 و یعقوب خلیل نژاد علیه احمدی نژاد وی را احضار کرده است. براساس این گزارش جلسه رسیدگی به این احضاریه 5 آذر سال 1392 یعنی 6 ماه پس از پایان مسئولیت 8 ساله احمدی نژاد است.

پ ن:
جلسه پرسش و پاسخ روحانی هم تموم شد

برای اولین بار توی 8 سال بالاخره نمردیمو دیدیم رئیس جمهورمون دقیقاً به سوالای پرسش گران جواب میده و نه ....

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
بعد کنفرانس مطبوعاتی روحانی دلار دوباره برگشت بالای 3500

farbodfarzad59

Registered User
لایک‌ها
9
آقا این نفر آخر که یهو داد زد چی گفت ؟

کی باید تو کابینه باشه ؟ محسن ؟ میر حسین ؟
چی گفت آخرین کلمه به داد شبیه بود ؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
ای کاش مدیران باز همون سیستم تایید پست رو میذاشتن...

بالا