• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
زرشکی؟!!!!!!!!

عزیزم دقیقا راه حل مشکل همین ه این رنگ ی نماد نماد تصمیم گیری با منطق نماد صلح و دوستی با جهان نماد اتحاد مردم نماد تنش زدایی نماد بهبود وضعیت معیشت مردم

خب شما حتما برو و امارهایی ک از دلارهای خانگی انبار شده رو ببین اگر هر ایرانی فقط نفری 100 دلار تو خونه داشته باشه حساب کن چقدر میشه

بیش از این حرفاس

خب اگه نظر شما اینکه بحثای تو این تاپیک بی فایدس پس چرا داری کار بی فایده انجام میدی؟!!!!!!

حتما ی چیزی هست ک 700 صفحه رفته تازه منهای بسیاری از کامنتا ک ریمو شده!

باشه آقا. با رنگ نمادین بنویسید. اصلا تم پی تی هم این رنگی بشه بهتره

هر ایرانی 100 دلار میشه 6 میلیارد دلار ! 6 میلیارد دلار چند ماه واردات ایرانه ؟ در خوشبینانه ترین حالت در صورتیکه همه اشخص حقیقی و حقوقی که دلار خریدن ، دلارشون رو ذخیره کرده باشن و به خارج از کشور انتقال نداده باشن ، چیزی بین 12 تا 18 میلیارد دلار دست مردمه. تا قبل از افزایش قیمت دلار و بحران ، فقط سهمیه حواله یک صرافی بانک روزی 10 میلیون دلار بود. عزیز جان قیمت ارز رو میزان واردات و صادرات کشور تعیین میکنه نه 100 نفر این تاپیک که رویهم 10 میلیون دلار ندارن

این تاپیک برای تبادل نظر در زمینه تغییرات قیمت ارز و مشورت در این زمینه است. اگر شما سیاسی و شعاریش نکنید ، اصلا هم بی فایده نیست

sajad0937

Registered User
لایک‌ها
118
ههههههههه این شیخم که اب پاکی رو ریخت گفته دیگه دوران تعلیق گذشته
عجب یعنی شما از سیاست بیشتر میفهمی تا دکتر روحانی ک با سیاستش 8 سال پیش بحران هسته ای رو مدیریت کرد!

مطمئنا ایشون دیپلمات قوی هستن و با تعامل با غرب نه تسلیم کامل کار رو ب جلو میبرن!

morteza_^^^

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
روحانی هنوز دولت رو تحویل نگرفته.
به نظر من سخنانش تو کنفرانس کاملا محتاطانه بود که فردا بیخودی بهش گیرندن.
همونطور که در جواب روزنامه سپید گفت دولت جدید به طور کامل با دولت قبلی متفاوت خواهد بود.
در ضمن فکر نمیکنم غنی سازی هیچ زمانی تعلیق بشه.
با امریکا هم هیچوقت حرف صحبت نبود.
فقط چراغ سبز همونطوری که خودشم گفت اعتماد سازی.
ولی نه از مدل وقت تلف کردن دولت فعلی.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
اقا شما هم دلت خیلی خوشه ها منم دوست دارم دلار ارزون شه حتی یک یک دلاریم ندارم که بخوام نگران ارزون شدن باشم تو بقیه پستامم پیش بینی ارزون شدن کرده بودم ولی با مزخرفاتی که امروز روحانی تحویل داد مشخص شد این دولت هم ادامه دهنده راه دولت قبلی ددر مذاکرات هسته ای هست و تعلیق و عقب نشینی در کار نخواهد بود از قدیم گفتن یه اخوند خوب یه اخوند مرده هست تمام شد رفت پی کارش من توی شیرودی که ور میزد بودم اونجا گفت حتی شده باشه تعلیقم میکنیم تا شرایط تغییر کنه ولی الان که انتخاب شد و خرش از پل گذشت گفت تعلیق بی تعلیق غربم به کمتر از تعلیق راضی نخواهد شد

sajad0937

Registered User
لایک‌ها
118
بله متاسفانه همینطوره و اینجا یه نمونه کوچیکه دیگه شما کل جامعه رو در نظر بگیر ببین چه خبره ! :(
اینکه دلار چقدر قراره ارزون بشه یا اصلا بشه رو نمیشه پیش بینی کرد ولی اقلا امیدواریم که بشه اما یه عده طاقت این امیدواریم ندارن و سریعا جبهه میگیرن که نه آقا کدوم ارزونی و ارزونی مرد و ....خیلی از مشکلات جامعه ما برمیگرده به خودمون.
اقا نمییتونن الان بیش از یک ساله ک دارن از این راه نون میخورن تازه حرفه ای شدن معلومه مقاومت میکنن

morteza_^^^

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
عجب یعنی شما از سیاست بیشتر میفهمی تا دکتر روحانی ک با سیاستش 8 سال پیش بحران هسته ای رو مدیریت کرد!

مطمئنا ایشون دیپلمات قوی هستن و با تعامل با غرب نه تسلیم کامل کار رو ب جلو میبرن!

شما چند سالته؟؟؟بعید میدونم بیشتر از 20 سال سن داشته باشی و گرنه از یه اخوند انتظار معجزه داشته باشی غربم به کمتر از تعلیق دیگه راضی نیست حالا بازم بیاید تحلیل های صد من یه غاز تحویل بدین یعنی واقعا توقع دارین نماینده اقا توی شورای امنیت بخواد خلاف حرف های اقا قدم برداره متاسفم که مردم یک بار دیگه فریب خوردن شما هم منتظر باشن تا دلار بشه هزار تومن ما که دوس ال دیگه ازین سگ دونی میریم دیگه خودتون میدونین چی کار کنین!!!!!!!!!!!!!!

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
بس کنید این بحث های بچه گانه را
puke.gif

چه دلال چه ساندیس خور چه مخالف چه موافق حق داره منطقی بحث کنه و دلایلش را بگه و شغلش به هیچ کسی مربوط نیست!
بحث سیاسی هم نکنید چون تنها چیزی که اتفاق میفته اینه که تاپیک بسته میشه

morteza_^^^

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
من 26 سالمه تا بحال به یاد ندارم توی جمهوری اسلامی چیزی که گرون شد دوباره ارزون بشه تموم شد پی کارش دیگه گوشت کیلویی هشت هزار تومن رو در خواب باید دید حتی محسن رضاییم گفته بود ما جنسی که شده مثلا سه هزار تومنو نمیتونیم ارزون ترش کنیم ولی میتونیم کاری کنیم که گرون تر نشه

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
نشست امروز به نظر من اگر نشست مناسبی نبود ، بد هم نبود چیزی گفته نشد که بخواهد یه عده بیان اینجا بگن وااای بدبخت شدیم فردا دلار میشه 5ت ( واقعا خنده داره ) آدم اینجوری میشه ---> :|

بعدشم هنوز که دولت جدید روی کار نیومده ، بعد ترشم ، نکنه شما انتظار داشتید روحانی بیاد بگه ما با آمریکا و اسرائیل دست دوستی دراز میکنیم و گور بابای انرژی هستی ما همه چیز را تعلیق میکنیم؟؟؟

انقدر ادعا نکنید و خودتون رو برتر از دیگران ندونید..

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
like+

دادا شما خودتو خسته این بی سرو سامونا نکن بذار یه عده فکر کنن ارزون میشه اونم بهشون میگی چرا میگن چون دورش گذشته خدایی عاشق دلایلشونم

زمان همه این مسائل رو حل میکنه

farbodfarzad59

Registered User
لایک‌ها
9
روحانی اعتدال گراست یعنی میانه رو

انتظار عشق بازی با آمریکا نباید داشت
و ما هم اینو نمیخوایم . یادمون نره که تحریمها و ظلم ها رو همین آمریکا با ما داشتند و جنگ و ریشه ی خیلی بدبختی ها

به نظرم همین رابطه با بعضی کشورای اروپایی و آسیایی بهتره

خودشون این سری فهمیدن مردم چی میخوان

بیکاری و اشتغال و تولید هم باید آرام آرام روش کار کنن

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
به جای اينکه بپريد به هم ديگه بگين قيمت امروز چند بوده؟فردا نياز به خريد دارم

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
دوستان عزیز
با حلوا حلوا کردن، دهن شیرین نمیشه.

به جای شعار دادن، تحلیل کنید.
بگید به دلیل 1 و 2 و 3 و... دلار میره بالا یا میاد پایین.

اگر قراره شعار بدیم که فلای کارش درسته و نه فلانی کاری از دستش برنمیاد که همینطوری بیخودی تاپیک میره جلو و هیچی گیر هیچکدوممون نمیاد.

ما اینجا جمع شدیم که اطلاعات و معلوماتمون رو بالا ببریم.

یک به عنوان تاپیک دقت کنیم:
[h=2]
icon1.gif
سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )[/h]
ممنونم

sajad0937

Registered User
لایک‌ها
118
روحانی اعتدال گراست یعنی میانه رو

انتظار عشق بازی با آمریکا نباید داشت
و ما هم اینو نمیخوایم . یادمون نره که تحریمها و ظلم ها رو همین آمریکا با ما داشتند و جنگ و ریشه ی خیلی بدبختی ها

به نظرم همین رابطه با بعضی کشورای اروپایی و آسیایی بهتره

خودشون این سری فهمیدن مردم چی میخوان

بیکاری و اشتغال و تولید هم باید آرام آرام روش کار کنن
بله اقای روحانی ب اسم اعتدال گرا بودن وارد میدان شدن

ولی وقتی ک اصلاحات ایشون رو ب اقای عارف ترجیح دادن دگ مساله مبهمی نمیمونه

ضمن اینکه تیم قوی داره ایشون حماییت هاشم رفسنجانی و اقای خاتمی رو داره

بعضی از دوستان میگن ک بحث سیاسی نکنید

من یادمه اون زمان ک دلار 4 تومن شد کارشناس وی او ای ک صحبت میکرد میگفت با توجه نرخ تورم ایران و امریکا ارزش واقعی دلار الان حدود 2 تومن ه و جهش قیمتها صرفا جنبه سیاسی و روانی داره

مطمئنا قیمت دلار تابع شرایط سیاسی کشور و هیجاناتی ک در اون حاکم ه

من باز هم ی سوال از این دوستان میکنم ک ایا اگر جناب روحانی رای نمیاورد باز هم میگفتن ک سیاست رو داخل این بحث نکنیم؟!

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
دوستان عزیز
با حلوا حلوا کردن، دهن شیرین نمیشه.

به جای شعار دادن، تحلیل کنید.
بگید به دلیل 1 و 2 و 3 و... دلار میره بالا یا میاد پایین.

اگر قراره شعار بدیم که فلای کارش درسته و نه فلانی کاری از دستش برنمیاد که همینطوری بیخودی تاپیک میره جلو و هیچی گیر هیچکدوممون نمیاد.

ما اینجا جمع شدیم که اطلاعات و معلوماتمون رو بالا ببریم.

یک به عنوان تاپیک دقت کنیم:
[h=2]
icon1.gif
سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )[/h]
ممنونم
احسنت
با حلوا حلوا کردن دهن شیرین نمیشه ، با یاس و نا امیدی هم هیچ چیز درست نمیشه.
نظر خودم : امسال خیلی هنر کنن وضعمون ثبات همین موقعیت هست ، اگه کاهشی باشه از سال بعد.
افزایش هم به نظرم به این زودیا صورت نمیگیره چرا؟
1- بازار دست کسانی است که از فرد منتخب حمایت می کنن ، پس نمیزارن وجهش بد بشه
2- فعلا مملکت بودجه اش تازه تصویب شده و حالا دارن خرج کنن ، نیازی به بالا پایین کردن نرخ ها ندارن برای جور کردن پول
به نظرم کاهش از سال بعد صورت میگیره در صورت اینکه بگیریم کاهشی قرار باشه اتفاق بیفته.
افزایش احتمالی هم از نیمه دوم سال صورت خواهد گرفت اگر افزایشی باشه و الا فعلا ثبات خواهیم داشت تا حداقل 3 ماه آینده.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494

من یادمه اون زمان ک دلار 4 تومن شد کارشناس وی او ای ک صحبت میکرد میگفت با توجه نرخ تورم ایران و امریکا ارزش واقعی دلار الان حدود 2 تومن ه و جهش قیمتها صرفا جنبه سیاسی و روانی داره

من باز هم ی سوال از این دوستان میکنم ک ایا اگر جناب روحانی رای نمیاورد باز هم میگفتن ک سیاست رو داخل این بحث نکنیم؟!
دوست عزیز سیستم اکثریت اینجا اینهک
هر چیزی بر خلاف من یعنی غلط و ناصحیح ، پس خواهشا بحث رو کش ندید

farbodfarzad59

Registered User
لایک‌ها
9

آقای خاتمی راهی داشتن جز حمایت از ایشون ؟
نمیتونست که از قالیباف حمایت کنه که
نزدیک ترین و از طرفی رای بیاورترین فرد نزدیک به تفکراتشون آقای روحانی بود
در ضمن آقای عارف اصلاح طلب تند بود و اومدنشون باز مملکت و به حاشیه میبرد
ولی آقای روحانی هم به مقام معظم ***** . هم رفسنجانی . خاتمی . مجمع تشخیص . مجلس . **** و .. رابطه ی خوبی دارن و این کمکش میکنه در تصویب قوانین زیاد با مشکل مواجه نشن
سیاست خارجی شون هم چون قرار شده دبیر شورای امنیت عالی جای آقای جلیلی قوت پیدا کرده این احتمال که آقای ولایتی باشن آروم آروم روابط و پیش ببرن تا تحریمهلا کمتر بشه
اینم یادتون باشه که تحریمها هیچ گاه در **** کنونی صفر نمیشود

sharoon

Registered User
لایک‌ها
5
بابا این که از احمدی اتیشی تره !!!
با این حرفایی که امروز زد فردا احتمالا تا 100 تومان دلار گران میشه.

تمام امید و ارزوهامون رو به باد داد.سر یه ملت رو شیره مالیدن

miladst

Registered User
لایک‌ها
529
دوستان بحث سیاسی داره زیاد میشه الان مدیرا میاند تاپیکو درشو تخته میکنند بیخیال شید پلیز
پتانسیل واسه این بحثا خیلی زیاده حیف که تو همین فروم جایی در نظر گرفته نشده که بشه این حرفا رو سر جاش زد

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
بابا این که از احمدی اتیشی تره !!!
با این حرفایی که امروز زد فردا احتمالا تا 100 تومان دلار گران میشه.

تمام امید و ارزوهامون رو به باد داد.سر یه ملت رو شیره مالیدن
یعنی شما انتظار داشتی بیاد بگه باراک اوباما بردار من هست ؟

بالا