• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

bene

Registered User
لایک‌ها
481
تا سیاست بحران سازی در خاورمیانه ، کشورهای ابرقدرت وجود داره آب خوش از گلوی مردم ایران پایین نمی ره
چند روز پیش اردن میلیارد ها دلار تجهیزات نظامی از آمریکا خرید حدود یکی دو ماه پیش امارات و عربستان بیش از 100 میلیارد دلار خرید کردند
توی کشور هم یکسری افراد در جهت همین سیاست عمل می کنند و با این اوصاف بعید هست شرایط نرمال بشه
یه مدت جنگ در عراق راه می اندازند یک مدت جنگ توی افغانستان حالا هم در سوریه فردا کدوم کشور باشه خدا می دونه
مسائل داخلی کشور هم که همه استاد هستند

chukar

Registered User
لایک‌ها
51
دوستان وارد بحث های سیاسی نشوید. چون همه می دانیم سیاست دست کیست.

لطفا بحث اقتصادی و فنی ارایه دهید.

نکات اموزنده ارایه کنید تا خواننده مجبور بشه دوبار پست شما را بخونه.

soooorati

Registered User
لایک‌ها
30
امیدوارم ارز بیاد پایین نفس بکشیم

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
در مدیریت بدترین کار پاک کردن پست و از اون بدتر برخورد با کسانی هست که قانون کلی یک بخش و یا یک فروم رو زیر پا میزارن .

بنده هم مثل شما خوشحال شدم شخصی منطقی و تحصیل کرده واقعی شد رئیس جمهور و از اون مهمتر گفت که عزت و احترام از دست رفته ایرانیان رو بر میگردونه واقعا مایه خوشحالی هست امیدوارم ایشون واقعا این کار رو بکنن و از اولین جایی که شروع کنن تصحیح اشکالات سیستم بانکی و تک نرخی کردن ارز باشه . همه این فرمایش های این دوستان صحیح ولی عنوان این تاپیک مشخص هست بارهای هم گفته شد بحث سیاسی و میتینگ سیاسی راه نندازید چون این فروم و این بخش جای این بحث ها نیست .

با این پست سومین خواهش هست نه اخطار لطفا بحث سیاسی و میتینگ سیاسی رو جمع کنید . بعد از پست در صورت وجود پست های سیاسی به شدت برخورد میشه .

پی نوشت : شادی دوستان کم بی ربط نیست و به همه دوستان حق میدم اتفاقا واقعا هم به جا هست . میگم بدونید از جنس خودتون هستم . بنده اگر آقای جلیلی یا امثالهم میشد رئیس جمهور با اینکه به کشور خودم بسیار علاقه دارم قصد رفتن کامل از ایران و مهاجرت رو داشتم . باور کنید از صمیم قلب دوست دارم بشینیم درباره این موضوع بحث کنیم که اتفاقا بحث شیرینی هست و با توجه به شادی مردم که در سعادت آباد و ........ جاهای دیگه دیدم و حتی پلا کارت هایی که دست مردم بود واقعا به شخصه دوست دارم ولی عزیزان این فروم و این بخش یک بخش یا فروم سیاسی نیست . خواهشا ، لطفا ، برادرانه از صحبت های سیاسی پرهیز کنید

sajad0937

Registered User
لایک‌ها
118
نه اقا اینجوری ک نمیشه

قیمت دلار تابع شرایط سیاسی کشور ه حالا ک اوضاع سیاسی کشور داره سر و سامون پیدا میکنه و مطمئنا ب طبع وضعیت اقتصاد کشور هم جون میگیره و روند مثبت رو در پی میگیره حالا بیایم سیاست رو از اقتصاد جدا کنیم

خب نتیجش خیلی واضحه در بهترین حالت روند فعلی پیش میره و یا بهتر بگم وضعیت از اینی هم ک هست بدتر میشه

ولی مساله اینجاس ک اینجوری نیست این رو نزدیک ب 20 میلیون ادم فهمیدن ک با روی کار امدن اقای روحانی وضعیت معیشت مردم بهتر میشه نمیشه این مساله رو نادیده گرفت

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
به نظر بنده طی هفته آینده شاهد کاهش شدید قیمت دلار $ به مرز 3000 تومان خواهیم بود

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
دوستان فراموش کردن که بودجه امسال قانونی شده و طبق هزینه هایی که در اون حساب شده با دلار 3500 تومانی هم به زور در آخر سال هزینه ها داده خواهد شد
و اگر دولت جدید هر گونه کاهشی رو انجام بده با کسری بودجه در پایان سال مواجه خواهد شد

solaria

Registered User
لایک‌ها
9
like+

واقعاً گـــــــــــــــل گفتی

یه عده واقعاً هرو از بر تشخیص نمیدن اومدن فقط یه مشت اراجیف بی ربط میزنن و به قول معروف توی تاپیک قل میخورن:D آدمای بی سرو تهی که تحلیل گر شرایط و دکترین پیشگویی ریزش دلار و مهندسی انگ زدن به دیگران و دارن از قبیل sajad0937 و solaria و...

دادا شما خودتو خسته این بی سرو سامونا نکن بذار یه عده فکر کنن ارزون میشه اونم بهشون میگی چرا میگن چون دورش گذشته خدایی عاشق دلایلشونم

ایشون تازه امروز وارد دنیای سیاست شده و این تاپیک رو پیدا کرده بذارین اظهار وجود کنه کل پستای بی سروتش رو بخونی یه کلمه بدرد بخور توش نیست

میبینم که با نشست امروز همه وا دادن!

من به کسی توهین نکردم. شما معلوم بد داری از حرفای من میسوزی. مثل اینکه خودت از اون دسته آدمها هستی. هر کی اینجا میاد نظرش رو میده. شما بیخود میکنی به من توهین میکنی. دفعه بعدی طرف صحبتت من باشم به قیمت بن شدنم تو فروم هم باشه قهوه ایت میکنم.

شما هر و از بر تشخیص میدی که دلار ۱۰۰ تومن ارزون شده داری سکته میکنی . خدا رو شکر مثله شما محتاج تو کیسه کردن خون مردم نبودیم و نیستیم. دیگه از دولتی که تو این ۸ سال روی کار بوده افرادی مثله شما اصلا بعید نیست. شما هم برو دنبال پی پال و لیبرتیتو بفروش بابا دوزار سود کنی تورو چه بحث اقتصادی

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان فراموش کردن که بودجه امسال قانونی شده و طبق هزینه هایی که در اون حساب شده با دلار 3500 تومانی هم به زور در آخر سال هزینه ها داده خواهد شد
و اگر دولت جدید هر گونه کاهشی رو انجام بده با کسری بودجه در پایان سال مواجه خواهد شد

تا اونجایی که مغز یاری می کنه در بودجه دلار شناور بسته شد. که مجلس هم خیلی بهش اعتراض کرد. در ضمن از بودجه سال 92 تنخواهی در اختیار آقای احمدی نژاد قرار گرفت و بقیه بودجه آمادست برای اینکه درست استفاده بشه.

با توجه به انتخابات شوراها (پیروزی اصلاح طلبنان) و صحبت های سندجیده و بدور از حاشیه آقای روحانی در کنفرانس دیروز من فکر می کنم در چند روز آینده اگر اروپا و آمریکا تجریم جدیدی رو در دستور قرار ندن کاهش خوبی رو شاهد باشیم.
اما باز هم می گم وقت خرید نیست. قیمت بازهم پایینتر خواهد اومد.
زمزمه هایی از کنترل دقیق بازار به گوش می رسه. به نظر میاد که دولت آقای روحانی برنامه مشخصی برای کنترل خرید و فروش ارز داره.
همونطوری که در بیشتر کشور ها ارز فقط در صرافی ها فروخته میشه و نرخ اونرو مردم مشخص نمی کنن بلکه وضعیت اقتصادی دنیا مشخص می کنه در ایران هم قرار اینطور بشه.

اینها خبر های خوبیه بعد از 8 سال فقط خبر بد شنیدن.

signore

Registered User
لایک‌ها
636
آشنای ما تو آموزش پرورش کار می کنه. گفت دلار تا آخر تابستون زیر 1200 تومن میرسه. تا آخر سال هم میره زیر 1000 حتی به 800 تومن و کمتر میرسه.

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
آشنای ما تو آموزش پرورش کار می کنه. گفت دلار تا آخر تابستون زیر 1200 تومن میرسه. تا آخر سال هم میره زیر 1000 حتی به 800 تومن و کمتر میرسه.

کاش به آشنای شما رای میدادیم !

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417

معلومه این آشنایه شما خیلی مخه کاشکی ایشون رو میکردن رئیس بانک مرکزی

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
من به کسی توهین نکردم. شما معلوم بد داری از حرفای من میسوزی. مثل اینکه خودت از اون دسته آدمها هستی. هر کی اینجا میاد نظرش رو میده. شما بیخود میکنی به من توهین میکنی. دفعه بعدی طرف صحبتت من باشم به قیمت بن شدنم تو فروم هم باشه قهوه ایت میکنم.

شما هر و از بر تشخیص میدی که دلار ۱۰۰ تومن ارزون شده داری سکته میکنی . خدا رو شکر مثله شما محتاج تو کیسه کردن خون مردم نبودیم و نیستیم. دیگه از دولتی که تو این ۸ سال روی کار بوده افرادی مثله شما اصلا بعید نیست. شما هم برو دنبال پی پال و لیبرتیتو بفروش بابا دوزار سود کنی تورو چه بحث اقتصادی

اینجا جای بحث های چاله میدونیت نیست داداش بکش بیرون نیازی به قهوه ای کردنت نمیبینم چون قهوه ای میبینمت

در نهایت، در مطلبی اقتصادی، سایت «انرژی تریبیون» از کاهش واردات نفت کره جنوبی از ایران طی ماه اخیر خبر داده است. به نوشته این سایت، واردات نفت کره جنوبی از ایران در ماه مه، نسبت به مدت مشابه سال قبل 8.3 درصد کاهش داشته است. این در حالی است که بر اساس اعلام آمریکا، کره جنوبی از جمله کشورهایی است که مشمول معافیت های تحریمی شده است. انرژی تریبیون اشاره می کند که در پی تحریم نفتی غرب علیه ایران، صادارت نفت خام کشور در ماه مه، به مجموعاً 700 هزار بشکه در روز کاهش یافت که کمترین میزان طی چندین دهه محسوب میشود. به نوشته این سایت، آمارها حاکی از آن است که واردات نفت کره از ایران، از ماه دسامبر تا مه در مجموع 20.2 درصد کاهش داشته است.

ببینیم دولت جدید با این کاهش چیکار میکنه.

حالا چی زده بوده ice؟ :D

پ ن:
دیروز بهمنی رفته بود دیدار روحانی
امیدوارم هر چه زودتر عزل شه
پ ن2:
دیروز صرافی ها نرخ خریدشونم برداشته بودن و فقط فروشنده بودن!!

Last edited:

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195

به نظر من همونطور که نباید بحث سیاسی بشه توی این تاپیک
نباید جوک و شعر هم گفته بشه :D
هرچند ارزو بر جوانان عیب نیست ...

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

آشناتون تو آموزش پرورش دقیقا چی کاره هست.
تو بخش خدمات نظافت که نیست ! :p

شوخی کردم. به نظر من پایین میاد اما این که شما می گی پایین نیست دیگه سقوطه. کشور در عرض جند ماه اینطوری به فنا می ره که.
اینطور نخواهد شد. به نظر من در وهله اول بعد از گرفتن دولت نرخ ارز در طول 3 ماه ثابت میشه.
بعد در طول 6 ماه نرخ ارز بین 2500 تا 2700 کاهش پیدا می کنه.
و در طول ساید آینده روی 2000 تا 2200 ثابت میشه.

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
بابا این بنده خدا منظورش مسخره کردن این نوع صحبت کردن بود. کنایه زد. شما چرا جدی گرفتین:wacko:

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
دوستان عزیز signore کاربر محترمی است که اون پستش صرفا کنایه و طنزه
جدی نگفته که

farbodfarzad59

Registered User
لایک‌ها
9
قیمت الان 30 تومن کاهش یافت نسبت به اول وقت 3470

farbodfarzad59