کاش به آشنای شما رای میدادیم !
کاندید نبود که. البته کلن اهل پست و مقام نیست.
کاش به آشنای شما رای میدادیم !
معلومه این آشنایه شما خیلی مخه کاشکی ایشون رو میکردن رئیس بانک مرکزی
آشناتون تو آموزش پرورش دقیقا چی کاره هست.
تو بخش خدمات نظافت که نیست !![]()
دوستان عزیز signore کاربر محترمی است که اون پستش صرفا کنایه و طنزه
جدی نگفته که
بابا این بنده خدا منظورش مسخره کردن این نوع صحبت کردن بود. کنایه زد. شما چرا جدی گرفتین:wacko:
قیمت دلار الان 12:15 شد 3460
امروز در نوسان 3460-3500 هست
اقا دلال چیه این حرفا چیه ب این قشر محترم میزنی؟!!!!!بابا یه احتمالی دادن گفت شاید بیاد پایین که ممکنه درست باشه یا نباشه، اومد پایین که بهتر نیومد هم به جهنم.
من نمیدونم شما چرا اینقدر میسوزید؟؟ انگار 99 درصد دلال های ارز تو این تاپیکن !!!
شما قوانینو بخونید بد نیست :بابا یه احتمالی دادن گفت شاید بیاد پایین که ممکنه درست باشه یا نباشه، اومد پایین که بهتر نیومد هم به جهنم.
من نمیدونم شما چرا اینقدر میسوزید؟؟ انگار 99 درصد دلال های ارز تو این تاپیکن !!!
خبر هایی هم رسیده که زیاد غیر محتمل نیست...قیمت هر دلار آمریکا تا قبل از پذیرش قطعنامه که در بازار تهران 145 تومان بود پس از اعلام پذیرش به 75 تومان کاهش یافت و روند کاهشی آن در روزهای بعد تا 59 تومان نیز ادامه پیدا کرد. جو روانی که برای کاهش ارزش دلار ایجاد شده بود با خود این پیام را داشت که ارزش پول ملی باید به جایگاه واقعی خود برگردد.
میخواستم بیام یگم که یا داری شوخی می کنی یا کسی گفته داری محض جوک تعریف می کنیشما چرا توهین می کنی؟ لابد دلار دپو کردی از اینکه قیمتا بیاد پایین ناراحت میشی.
اتفاقاً ایشون کارش در قسمت حسابداری هست. پدرش هم از بازنشستگان با سابقه آموزش و پرورشه. این طرز حرف زدن صحیح نیست.
نه اتفاقاً مسخره نمی کرد. جدی می گفت. الانم باش صبت کردم گفت خودش 500 دلار داشته از ترس اینکه ضرر نکنه صب اول وقت قبل سر کار رفتن ساعت هشت و نیم رفته همه رو فروخته.
اوه اوهما تقریبا هر 5 روز حواله های بزرگ می کنیم ار صرافی ها مختلف. امرروز یک نکته جالبی رو کشف کردم. فروشندگان ارز بازار دارن با چنگ و دندون قیمت رو نگه می دارن. ارز شدیدا شله. ولی دارن خودشون رو می کشن که پایین نیاد.
اوه اوه
پس اینه دلیلش؟
حالا با طناب نگه داشتن یا با زنجیر ؟ شما که کشف کردی خوب قیچی میکردی طنابشونو
البته من چنگشونو دیدم اما شما هم چنگشونو دیدی هم دندونشونو
بانکها داخلی هم صادرکننده نفت می شوند
یه خبر جالب که ممکنه خودمونم خبر نداشته باشیم سران روس گفتند ایران آماده تعلیق 20 درصده! لـــــــــــــــــول
دولت روسیه مدعی شده ایران آماده تعلیق غنی سازی 20 درصدی است