• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
خبرگزاری ایتارتاس از احتمال برگزاری مذاکرات ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در پاییز خبر داد. یک منبع دیپلماتیک نزدیک به آژانس بین المللی انرژی اتمی روز دوشنبه به خبرگزاری ایتارتاس گفت که کارشناسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و ایران در پاییز با یکدیگر مذاکره می‌کنند. به گفته این دیپلمات گفت‌و‌گوهای ایران و آژانس بعد از تغییر مذاکره‌کنندگان انجام خواهد شد. وی با ذکر اینکه «گفت‌و‌گوهای ایران - آژانس منتظر انتصاب تیم‌های جدید است اما موضع ایران همچنان تغییری نکرده است» افزود که «این مشورت‌ها به سختی می‌تواند تا قبل از پاییز انجام گیرد.»

2 مورد اتفاق میفته:

-یا تیم جدید میره و به یه دستیابی مختصری میرسه و 2 طرف خوشبینیشونو اعلام میکنن و یه نزول شدید!
-یا اینکه اینوریا میگن توافق خوبی بدست آوردیم آژانس میگه هیچ تغییری در سیاست ها مشاهده نمیشه یه صعود شدید

مورد دوم با سابقه ای که از این مذاکرات همیشه بوده و هست محتمل تره

ولی قبل مذاکرات باز یه ریزشی 100% هست:D

signore

Registered User
لایک‌ها
636
آشناتون تو آموزش پرورش دقیقا چی کاره هست.
تو بخش خدمات نظافت که نیست ! :p

شما چرا توهین می کنی؟ لابد دلار دپو کردی از اینکه قیمتا بیاد پایین ناراحت میشی.
اتفاقاً ایشون کارش در قسمت حسابداری هست. پدرش هم از بازنشستگان با سابقه آموزش و پرورشه. این طرز حرف زدن صحیح نیست.

دوستان عزیز signore کاربر محترمی است که اون پستش صرفا کنایه و طنزه
جدی نگفته که

بابا این بنده خدا منظورش مسخره کردن این نوع صحبت کردن بود. کنایه زد. شما چرا جدی گرفتین:wacko:

نه اتفاقاً مسخره نمی کرد. جدی می گفت. الانم باش صبت کردم گفت خودش 500 دلار داشته از ترس اینکه ضرر نکنه صب اول وقت قبل سر کار رفتن ساعت هشت و نیم رفته همه رو فروخته.

Last edited:

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
بابا یه احتمالی دادن گفت شاید بیاد پایین که ممکنه درست باشه یا نباشه، اومد پایین که بهتر نیومد هم به جهنم.

من نمیدونم شما چرا اینقدر میسوزید؟؟ انگار 99 درصد دلال های ارز تو این تاپیکن !!!

farbodfarzad59

Registered User
لایک‌ها
9
قیمت دلار الان 12:15 شد 3460
امروز در نوسان 3460-3500 هست

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756

sajad0937

Registered User
لایک‌ها
118
بابا یه احتمالی دادن گفت شاید بیاد پایین که ممکنه درست باشه یا نباشه، اومد پایین که بهتر نیومد هم به جهنم.

من نمیدونم شما چرا اینقدر میسوزید؟؟ انگار 99 درصد دلال های ارز تو این تاپیکن !!!
اقا دلال چیه این حرفا چیه ب این قشر محترم میزنی؟!!!!!

این عزیزان وظیفه حفظ و صیانت از ذخایر ارزی کشور رو دارن ب دوش میکشن:D

این ه جواب زحمتاشون!!!!

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80

شما قوانینو بخونید بد نیست :
http://forum.persiantools.com/t265266.html
بند شماره 16 مخصوصا

m4hd!

Registered User
لایک‌ها
32
امیدوارم یه اقدام موثر انجام بشه مثل این :
قیمت هر دلار آمریکا تا قبل از پذیرش قطعنامه که در بازار تهران 145 تومان بود پس از اعلام پذیرش به 75 تومان کاهش یافت و روند کاهشی آن در روزهای بعد تا 59 تومان نیز ادامه پیدا کرد. جو روانی که برای کاهش ارزش دلار ایجاد شده بود با خود این پیام را داشت که ارزش پول ملی باید به جایگاه واقعی خود برگردد.
خبر هایی هم رسیده که زیاد غیر محتمل نیست...

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
شما چرا توهین می کنی؟ لابد دلار دپو کردی از اینکه قیمتا بیاد پایین ناراحت میشی.
اتفاقاً ایشون کارش در قسمت حسابداری هست. پدرش هم از بازنشستگان با سابقه آموزش و پرورشه. این طرز حرف زدن صحیح نیست.

نه اتفاقاً مسخره نمی کرد. جدی می گفت. الانم باش صبت کردم گفت خودش 500 دلار داشته از ترس اینکه ضرر نکنه صب اول وقت قبل سر کار رفتن ساعت هشت و نیم رفته همه رو فروخته.
میخواستم بیام یگم که یا داری شوخی می کنی یا کسی گفته داری محض جوک تعریف می کنی
به هر حال انقدر به مردم فشار اومده حتی شده با یه آرزو هم امیدوار بشن این کارو انجام میدن ، به خدا ظلمه.

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
دوستان هیچکس نمیتونه بگه که دلار گرون میشه یا ارزون هر کسی هم نظرش رو اعلام میکنه نظر شخصی خودشه و حدس و گمانی که میزنه

shahinSssS

Registered User
لایک‌ها
66
سلام چرا قیمت سایتها فرق می کنه ؟ قیمت به روز و ساعتی را از کجا می شه پیدا کرد ؟

Capture1.JPG
Capture3.JPG
Capture2.JPG

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
آخ آخ دوباره امروزم نزولي شده كه. هر روز بهتر از ديروز. حالا حالاها جا داره پائين بياد. مثلا ميرسه رو 3 تومن يدفه يك خبر مياد همه خريدار ميشن مياد تا 4 تومن دوباره يك خبر مياد ميره رو 3 تومن. جالبه هر وقت نزولي ميشه همه فروشندن هروقت صعودي ميشه همه خريدارن. وقتي گفتم بازي دلار تمومه نه اينكه ديگه نوسان نداره بلكه يعني ديگه سودش به ريسكش نمي ارزه. اغلب بازارا همينه وضعش ملك و خودرو و طلا و دلار و... توصيه من اينه كه اگه اينكاره نيستيد سراغ دلار نريد. يكي از آشناها پول قرضي دستش اومده بود تا سر برج كارش نداشت رفت باحاش سكه خريد كه مثلا سود كنه آقا سره برج سكه كشيد پائين اون طرف همه رو با ضرر فروخت يك چيزي هم روش گذاشت. من خيلي به اين دولت قفل و كليد اميد ندارم خيلي هنركنه وضعيت همينجوري بمونه.

110 = يا علي مدد.​

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ما تقریبا هر 5 روز حواله های بزرگ می کنیم ار صرافی ها مختلف. امرروز یک نکته جالبی رو کشف کردم. فروشندگان ارز بازار دارن با چنگ و دندون قیمت رو نگه می دارن. ارز شدیدا شله. ولی دارن خودشون رو می کشن که پایین نیاد.

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
ما تقریبا هر 5 روز حواله های بزرگ می کنیم ار صرافی ها مختلف. امرروز یک نکته جالبی رو کشف کردم. فروشندگان ارز بازار دارن با چنگ و دندون قیمت رو نگه می دارن. ارز شدیدا شله. ولی دارن خودشون رو می کشن که پایین نیاد.
اوه اوه
پس اینه دلیلش؟
حالا با طناب نگه داشتن یا با زنجیر ؟ شما که کشف کردی خوب قیچی میکردی طنابشونو
البته من چنگشونو دیدم اما شما هم چنگشونو دیدی هم دندونشونو :D

بانک‌ها داخلی هم صادرکننده نفت می شوند

یه خبر جالب که ممکنه خودمونم خبر نداشته باشیم سران روس گفتند ایران آماده تعلیق 20 درصده! لـــــــــــــــــول
دولت روسیه مدعی شده ایران آماده تعلیق غنی سازی 20 درصدی است

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اوه اوه
پس اینه دلیلش؟
حالا با طناب نگه داشتن یا با زنجیر ؟ شما که کشف کردی خوب قیچی میکردی طنابشونو
البته من چنگشونو دیدم اما شما هم چنگشونو دیدی هم دندونشونو :D

بانک‌ها داخلی هم صادرکننده نفت می شوند

یه خبر جالب که ممکنه خودمونم خبر نداشته باشیم سران روس گفتند ایران آماده تعلیق 20 درصده! لـــــــــــــــــول
دولت روسیه مدعی شده ایران آماده تعلیق غنی سازی 20 درصدی است

سعی کردم قیچیش کنم دممو قیچوندن :lol:

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
افت قیمت ارز ربطی با انتخاب اقای روحانی نداره چون ایشون رسما دولتو تحویل نگرفته! حداقل 6 ماه بعد از مرداد ماه افت ها یا افزایش ها خودشو نشون میده این نوسان هم دست بازاریهاست .

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
قیمت امروز چنده ؟

بالا