• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

morteza_^^^

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
نمیدونم اون مغزهایی که میگن یارانه حذف بشه دلار ارزون میشه این نظرو از کجاشون در میارن اخه بد بخت ها اگر همین یارانتونم حذف کنن اون وقت این قبض های برق و ا ب و گاز و پول بنزین و چطور میخواین بدین خیال کردین یارانه حذف بشه بنزین میشه دوباره صد تومن ؟؟؟یا دوباره روی قبض اب و برق و گاز براتون یارانه میزنن؟؟؟

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
دلار۳۴,۱۰۰
یورو۴۵,۵۰۰
پوند۵۳,۵۰۰
درهم۹,۴۰۰
دلار کانادا۳۴,۳۰۰
دلار استرالیا۳۴,۳۰۰
ریال سعودی۹,۴۰۰
لير ترکيه۱۹,۰۰۰
کرون سوئد۵,۳۰۰

فروشنده زیاد خریدار کم

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
دلار
صرافی سر دولت
خرید 3360

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2

Musso

Registered User
لایک‌ها
42
خوب اگه بنزين 400 تومان باشه ويارانه حذف بشه مشكلي نيست

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
نمیدونم اون مغزهایی که میگن یارانه حذف بشه دلار ارزون میشه این نظرو از کجاشون در میارن اخه بد بخت ها اگر همین یارانتونم حذف کنن اون وقت این قبض های برق و ا ب و گاز و پول بنزین و چطور میخواین بدین خیال کردین یارانه حذف بشه بنزین میشه دوباره صد تومن ؟؟؟یا دوباره روی قبض اب و برق و گاز براتون یارانه میزنن؟؟؟

:)

محترم ! یه شب بری بیرون با رفیقت فلافل بخوری میشه پول یک ماه ( یارانه ) 50 هزار تومان !! دل خوشی داریا.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
اولا چون جمع بستید و بنده هم با حذف یارانه ( حتی بدون دست نخوردن در قیمتها) موافقم خدمتتون عرض کنم بدبخت شمایی و امثال شما که نمی تونن درست حرف بزنن
فقط اینو بگم اگه متوجه شدی میای معذرت خواهی می کنی: که یارانه ها هر ماه نقدینگی چند صد میلیاردی وارد جامعه می کنه و این میزان نقدینگی قادر به افزایش تورم تا 1-2 درصد هست.

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276

ظاهرا سیاست گداپروری دولت جواب داده!

solaria

Registered User
لایک‌ها
9
اولا چون جمع بستید و بنده هم با حذف یارانه ( حتی بدون دست نخوردن در قیمتها) موافقم خدمتتون عرض کنم بدبخت شمایی و امثال شما که نمی تونن درست حرف بزنن
فقط اینو بگم اگه متوجه شدی میای معذرت خواهی می کنی: که یارانه ها هر ماه نقدینگی چند صد میلیاردی وارد جامعه می کنه و این میزان نقدینگی قادر به افزایش تورم تا 1-2 درصد هست.

صد درصد موافقم. مطمئنن برداشتن یارانه ممکنه ابتدا بین اقشار بی اطلاع و فاقد نگاه اقتصادی باعث اعتراض و نارضایتی بشه ولی در طولانی مدت به نفع همه است با کاهش نقدینگی و به طبعش کاهش تورم

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دقیقا. تزریق یارانه ریالی به جامعه یکی از بدبختی هایی که دولت فعلی به مردم هدیه داد و با کمال ناباوری اونرو دستاورد هم خطاب می کنه.
تزریق یارانه به صورت کالا و خدمات خصوصا کالاهای تولید داخل یکی از روشهای مقابله با تورم بود که به لطف آقایان ان هم از بین رفت.
این یارانه می تونه به دولت در فروش ارز نفتی کمک کنه و یکی از عوامل اساسی افزایش نرخ ارزه.
کافیه روز قبل یا بعد از تزریق یارانه قیمت دلار رو کمی کاهش بده تا انیشتین های ایرانی هجوم ببرن برای خرید دلار. هرچند که هنوزم صحبت سر اینه که یارانه داره از ماذاد فروش نفتی به خود مردم پرداخت میشه.
دولت در بازه ای از زمان برای پرداخت یارانه اقدام به افزایش قیمت ارز کرد و با فروش ارز نفتی یارانه رو پرداخت کرد که مجلس هم به این مورد اعتراض کرد ولی متاسفانه به دلیل تحریم های هماهنگ کنترل بازار رو از دست داد و ارزش پول ملی فنا شد.
یکی از مواردی که مردم عزیز ایران به زودی اونرو تجربه خواهند کرد حذف یارانه دارو. نکته ای که دیگه با برق و آب و بنزین فرق داره.
همونطوری که می بینید دولت حذف این مورد یارانه رو به پایان زمان دولت موکول کرد که بد نامشی بمونه برای دولت بعدی.

Captive

لایک‌ها
16,664
صد درصد موافقم. مطمئنن برداشتن یارانه ممکنه ابتدا بین اقشار بی اطلاع و فاقد نگاه اقتصادی باعث اعتراض و نارضایتی بشه ولی در طولانی مدت به نفع همه است با کاهش نقدینگی و به طبعش کاهش تورم

احتمال داره ، در قدم اول یارانه مایه دار ها رو بردارن.. حالا شاید به یک شخصی که ماهی 2میل+ درآمد داشته باشه بگن مایه دار شاید هم ... :دی ، بعد هم یواش یواش میان سراغ بقیه...

اگر توی شعارهاشون میگفتند یارانه ها رو بر میداریم و یا... مطمئنن درصد زیادی از مردم مثل این آقایی که احساس میکنه بدبخت نیست ، بهش رای نمیدادن.. البته اینم بگم که کلا این قانون مجلس هست و احتمال اینکه به کل حذف بشه کمه ،اما میتونن به 20% جامعه دیگه یارانه ندن.. :دی

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
احتمال داره ، در قدم اول یارانه مایه دار ها رو بردارن.. حالا شاید به یک شخصی که ماهی 2میل+ درآمد داشته باشه بگن مایه دار شاید هم ... :دی ، بعد هم یواش یواش میان سراغ بقیه...

اگر توی شعارهاشون میگفتند یارانه ها رو بر میداریم و یا... مطمئنن درصد زیادی از مردم مثل این آقایی که احساس میکنه بدبخت نیست ، بهش رای نمیدادن.. البته اینم بگم که کلا این قانون مجلس هست و احتمال اینکه به کل حذف بشه کمه ،اما میتونن به 20% جامعه دیگه یارانه ندن.. :دی

البته پیرو سخنان شما باید بگم که آقایان خط فقر رو 1 میلیون تومان در ماه مشخص کردند.
پس برای پول دار بودن باید درآمد بالای 6 میلیون یا 7 میلیون داشت.
ولی معیارشون رو بر می گردن به داشتن ماشین و زمین.
اینطوری خیلی ها حذف میشن.

Captive

لایک‌ها
16,664
البته پیرو سخنان شما باید بگم که آقایان خط فقر رو 1 میلیون تومان در ماه مشخص کردند.
پس برای پول دار بودن باید درآمد بالای 6 میلیون یا 7 میلیون داشت.
ولی معیارشون رو بر می گردن به داشتن ماشین و زمین.
اینطوری خیلی ها حذف میشن.

خب یک نفر که 10 تا بچه دانشجویی داره اونم از نوع آزاد اسلامی ( با 5 میلیون ) در آمد در ماه با اونی که 1 دونه بچه دانشجویی داره و با 5 میل درآمد در ماه یکیه؟ مثلا روستایی های عزیز کمتر بنزین مصرف میکنن، برق کمتری مصرف میکنند تو هر خونه ای 10 تا سیستم نیست و... خب به نفع اوناست که یارانه بگیرن ، در صورتی که بیشتر اونا مایه دار تر از شهری ها هستند :دی ، و وضعشونم خیلی خوبه..

ولی در کل مثلا من به شخص ِ حاضرم یارانه خودم و خانوادم حذف بشه ولی همین قیمت هایی که الان هست ( هر چقدر هم که بالا باشه ) تا حداقل 2 سال دیگه نوسانی نداشته باشیم و تورمی نباشه ، اونم از نوع 50+ درصد

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
دادگاه عالی در انگلیس رای داده که تحریم بانک ملت از سوی دولت انگلیس به خاطر همکاری با برنامه هسته ای اشتباه بوده.

يكي ترجمه كنه :دي

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
خب یک نفر که 10 تا بچه دانشجویی داره اونم از نوع آزاد اسلامی ( با 5 میلیون ) در آمد در ماه با اونی که 1 دونه بچه دانشجویی داره و با 5 میل درآمد در ماه یکیه؟ مثلا روستایی های عزیز کمتر بنزین مصرف میکنن، برق کمتری مصرف میکنند تو هر خونه ای 10 تا سیستم نیست و... خب به نفع اوناست که یارانه بگیرن ، در صورتی که بیشتر اونا مایه دار تر از شهری ها هستند :دی ، و وضعشونم خیلی خوبه..

ولی در کل مثلا من به شخص ِ حاضرم یارانه خودم و خانوادم حذف بشه ولی همین قیمت هایی که الان هست ( هر چقدر هم که بالا باشه ) تا حداقل 2 سال دیگه نوسانی نداشته باشیم و تورمی نباشه ، اونم از نوع 50+ درصد

یک سوالی برام مطرح شده بود اون زمان که اقای احمدی نژاد هم استدلال شما رو در مورد روستایی ها مطرح کرد میپرسم هر چند خودم گشتم و خندیدم.
اقا روستایی کارت بانکش کجاست که بره یارانه بگیره. بیشترشون بانک اصلا تو نزدیکی دهاتشون نیست که برن حساب باز کنن بعد حساب رو از طریق اینترنت!!! وارد کنن.
یکبار سوال کردم از یک دهات تو نزدیکی اهر. همه بهم خندیدن. گفتن یارانه چیه به اونها هم گفتن میدن اما اونها نمیتونن بگیرن.
فکر میکنی یارانه بعد از اینکه ریالی شد به کیا رسید. ؟
به خدا قسم بغضم میگیره وقتی از کنار بانکها رد میشم بعد از واریز رایانه میبینم خلق اله با بنز وایمیستن از بقیه سوال میکنن یارانه ریختن. اگر ریختن وایستن تو صف یارانه بگیرن.
در ضمن اون زمان که یارانه کالا و خدمات بود حق کسی ضایع نمیشد برای اینکه قیمت ها کمتر بود ولی عده ای بیشتر ایتفاده میکردن. الان یارانه نقدی رو به همه میدن اما هیچ کس نمیتونه ازش استفاده کنه.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Captive

لایک‌ها
16,664
یک سوالی برام مطرح شده بود اون زمان که اقای احمدی نژاد هم استدلال شما رو در مورد روستایی ها مطرح کرد میپرسم هر چند خودم گشتم و خندیدم.
اقا روستایی کارت بانکش کجاست که بره یارانه بگیره. بیشترشون بانک اصلا تو نزدیکی دهاتشون نیست که برن حساب باز کنن بعد حساب رو از طریق اینترنت!!! وارد کنن.
یکبار سوال کردم از یک دهات تو نزدیکی اهر. همه بهم خندیدن. گفتن یارانه چیه به اونها هم گفتن میدن اما اونها نمیتونن بگیرن.
فکر میکنی یارانه بعد از اینکه ریالی شد به کیا رسید. ؟
به خدا قسم بغضم میگیره وقتی از کنار بانکها رد میشم بعد از واریز رایانه میبینم خلق اله با بنز وایمیستن از بقیه سوال میکنن یارانه ریختن. اگر ریختن وایستن تو صف یارانه بگیرن.
در ضمن اون زمان که یارانه کالا و خدمات بود حق کسی ضایع نمیشد برای اینکه قیمت ها کمتر بود ولی عده ای بیشتر ایتفاده میکردن. الان یارانه نقدی رو به همه میدن اما هیچ کس نمیتونه ازش استفاده کنه.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

ببینید همشون که اینطور نیستند !!

من سرباز که بودم باورت نمیشه طرف میگفت عاشق ا.ن هستم و خیلی کارش درسته وقتی پرسیدم ازش که دلیل این دوست داشتنت چیه :دی ، میگفت بهمون یارانه میده س* زمینی داده و...

خیلی هاشونم بلــه درسته اصلا عابر بانک ندارن و... شاید محتاج نون شب باشن ، تو خود کلان شهر ها هم اینگونه افراد رو میتونیم ببینیم ! ولی چیزی که من میبینم اکثر مایه دار ها که ماشین های بالای 100 میل سوار میشن روستایی های عزیز هستند .. :) که به شهر ها اومدند.

در کل اگر قرار باشه پول یارانه ها رو با بالا ، پایین کردن ارز به دست بیارن همون بهتر که ندن.

Star.Sky

Registered User
لایک‌ها
143
درهم چنده الان ؟ 920 رسید ؟

یک نفر مشخصه های امنیتی درهمو میشه بگه ؟

درهم بخوای برداری 900 اما دست چین 1000 تومن حساب میکنیم .

مشخصه امنیتی خاصی نداره فقط یواشکی بجای درهم دست چین نکن دادا : دی

فدات ، صرفا تو این بلبشوی بحث های سیاسی تاپیک یک پیام بازرگانی بود .

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494

من به یکی از روستاییها گفتم استدلال شما رو
گفت اتفاق ما برای کارهای کشاورزی و.... خیلی بنزین احتیاج داریم،نفت احتیاج داریم،یارانه ای که میدن خیلی کمه و از جیب میزاریم.
ولی به کل ای کاش میشد طرح محسن رضایی که میگفت یاارنه رو بیشتر می کنم ولی 6 ماه بلوکه می کنم بعد 6 ماه ملت برن بگیرن ، اینطوری تولید جون میگرفت.
به هر حال مشکل ما جهل مردمه که وقتی از یه پیرزنی پرسیدم به کی رای دادی گفت فلانی،گفتم مگه از احمدی نژاد چه خیری دیدی ،گفت ماهانه بهم یارانه میدن، گفت مادرجان با این 50 تومن چقدر میتونی برنج بخری؟ چقدر میتونی وسایل بخری؟ قبلا اینطوری بود؟ فکر کرد گفت راست میگی ولی چاره چیه؟

بالا