خب یک نفر که 10 تا بچه دانشجویی داره اونم از نوع آزاد اسلامی ( با 5 میلیون ) در آمد در ماه با اونی که 1 دونه بچه دانشجویی داره و با 5 میل درآمد در ماه یکیه؟ مثلا روستایی های عزیز کمتر بنزین مصرف میکنن، برق کمتری مصرف میکنند تو هر خونه ای 10 تا سیستم نیست و... خب به نفع اوناست که یارانه بگیرن ، در صورتی که بیشتر اونا مایه دار تر از شهری ها هستند :دی ، و وضعشونم خیلی خوبه..
ولی در کل مثلا من به شخص ِ حاضرم یارانه خودم و خانوادم حذف بشه ولی همین قیمت هایی که الان هست ( هر چقدر هم که بالا باشه ) تا حداقل 2 سال دیگه نوسانی نداشته باشیم و تورمی نباشه ، اونم از نوع 50+ درصد
یک سوالی برام مطرح شده بود اون زمان که اقای احمدی نژاد هم استدلال شما رو در مورد روستایی ها مطرح کرد میپرسم هر چند خودم گشتم و خندیدم.
اقا روستایی کارت بانکش کجاست که بره یارانه بگیره. بیشترشون بانک اصلا تو نزدیکی دهاتشون نیست که برن حساب باز کنن بعد حساب رو از طریق اینترنت!!! وارد کنن.
یکبار سوال کردم از یک دهات تو نزدیکی اهر. همه بهم خندیدن. گفتن یارانه چیه به اونها هم گفتن میدن اما اونها نمیتونن بگیرن.
فکر میکنی یارانه بعد از اینکه ریالی شد به کیا رسید. ؟
به خدا قسم بغضم میگیره وقتی از کنار بانکها رد میشم بعد از واریز رایانه میبینم خلق اله با بنز وایمیستن از بقیه سوال میکنن یارانه ریختن. اگر ریختن وایستن تو صف یارانه بگیرن.
در ضمن اون زمان که یارانه کالا و خدمات بود حق کسی ضایع نمیشد برای اینکه قیمت ها کمتر بود ولی عده ای بیشتر ایتفاده میکردن. الان یارانه نقدی رو به همه میدن اما هیچ کس نمیتونه ازش استفاده کنه.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2