• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

black_rose

Registered User
لایک‌ها
10
اینجا هم شده اسپم بازار 20تا پست هست 18 تا حرف مفته
من میام تو این تاپیک که نرخ ارز رو بدونم نه خذعبلات بعضی از دوستان...
لطفا رعایت کنید خواهش میکنم
و از مدیریت استدعا دارم در صورت تمام نشدن دعوای دوستان تاپیک را قفل کنند.

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
دوستان پیشبینی کسی نمیکنه ؟
نه انقدر پایین اومده که ادم خوشحال شه بگه به جهنم که ضرر کردم عوضش ارزونی اومده , نه انقدر با رفته ادم بره بفروشه از دستشون راحت شه !
شده چوب دوسر طلا این دلار !

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2

sajad0937

Registered User
لایک‌ها
118
نه انقدر پایین اومده که ادم خوشحال شه بگه به جهنم که ضرر کردم عوضش ارزونی اومده , نه انقدر با رفته ادم بره بفروشه از دستشون راحت شه !

اقا بفروش بره

نگه داشتنش هم ضرر مالی ه هم روحی

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
اقا بفروش بره

نگه داشتنش هم ضرر مالی ه هم روحی

عزیز فعلا نمیشه به صورت قطعی گفت اوضاع چطوره! چون فعلا همش حرفه و نه چیزی لغو شده نه چیزی صادر شده!
فعلا رو نوسانه قیمت .

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان تبریک می گم صعوذ تیم ملی رو به جام جهانی.

فکر کنم این روی قیمت فردا تاثیر بذاره. فک رمی کنم کمی کاهش داشته باشیم. حدسم روی 100 تومنه.

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
دوستان تبریک می گم صعوذ تیم ملی رو به جام جهانی.

فکر کنم این روی قیمت فردا تاثیر بذاره. فک رمی کنم کمی کاهش داشته باشیم. حدسم روی 100 تومنه.

اتفاقاً welcome to Brazil دلارا آماده باشه برای جام جهانی فردا همه میخرن از الان برای سال دیگه!

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
خداوکیلی من که دیگه نمیتونم تشخیص بدم چه پستی طنزه، چه پستی جدیه :blush:

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147

100 تومن ، 200 تومن که نوسان جزئیه. اگر اعصابت نمیکشه بفروش بره. امکان پایین اومدن موقتیش زیاده. الان این نوساناتش بازیه فقط. حرکت اصلی وقتی انجام میشه که گمرکات حرکتی رو نشون بدن

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
آشنای ما تو آموزش پرورش کار می کنه. گفت دلار تا آخر تابستون زیر 1200 تومن میرسه. تا آخر سال هم میره زیر 1000 حتی به 800 تومن و کمتر میرسه.
عجب چیزی!! واقعاً منم فکر می کردم خواستی یه شوخی بکنی جوک گفتی ولی در ادامه دیدم گفتی جدی بود!

حالا که جدی بود، خودت اصلاً فکر نمی کنی آخه مسأله چه ربطی به کارمند اونم آموزش و پرورش داره اصلاً چرا باید تحلیلشو گوش کنیم؟؟؟ :wacko: یا باز بپرس شاید ایشون شوخی کرده؟؟

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069

والله تا جایی که بنده اطلاع دارم قیمت میرسه زیر 3000 تومن , دلایلم زیاده یکیش ور داشته شدن یارانه هاست و از کسایی که دستشون تو کاره خبر های خوبی شنیدم .

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
100 تومن ، 200 تومن که نوسان جزئیه. اگر اعصابت نمیکشه بفروش بره. امکان پایین اومدن موقتیش زیاده. الان این نوساناتش بازیه فقط. حرکت اصلی وقتی انجام میشه که گمرکات حرکتی رو نشون بدن

ممنون از شما و بقیه دوستان . یه بدهی دارم باید اون رو بپردازم مجبورم بخشیش رو بفروشم , فکر کنم بقیش رو نگه دارم شاید بعدا فروختم . البته از ته دل دارم میگم , ایشالا بیاد زیر دوتومن و من با ضرر کامل بفروشم هیچ خیالیم نیست

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
والله تا جایی که بنده اطلاع دارم قیمت میرسه زیر 3000 تومن , دلایلم زیاده یکیش ور داشته شدن یارانه هاست و از کسایی که دستشون تو کاره خبر های خوبی شنیدم .

چرا از خودت حرف درمیاری
خودش در جلسه گفت که یارانه های فعلی ادامه پیدا میکنه
لطفا اطلاعات الکی به مردم نده

solaria

Registered User
لایک‌ها
9
اینجا جای بحث های چاله میدونیت نیست داداش بکش بیرون نیازی به قهوه ای کردنت نمیبینم چون قهوه ای میبینمت

در نهایت، در مطلبی اقتصادی، سایت «انرژی تریبیون» از کاهش واردات نفت کره جنوبی از ایران طی ماه اخیر خبر داده است. به نوشته این سایت، واردات نفت کره جنوبی از ایران در ماه مه، نسبت به مدت مشابه سال قبل 8.3 درصد کاهش داشته است. این در حالی است که بر اساس اعلام آمریکا، کره جنوبی از جمله کشورهایی است که مشمول معافیت های تحریمی شده است. انرژی تریبیون اشاره می کند که در پی تحریم نفتی غرب علیه ایران، صادارت نفت خام کشور در ماه مه، به مجموعاً 700 هزار بشکه در روز کاهش یافت که کمترین میزان طی چندین دهه محسوب میشود. به نوشته این سایت، آمارها حاکی از آن است که واردات نفت کره از ایران، از ماه دسامبر تا مه در مجموع 20.2 درصد کاهش داشته است.

وقتی توهین میکنی انتظار توهین داشته باش. تو کامنتت از من اسم بردی. منم جوابتو دادم.

بقیه اش ام واسه شما نمیگم واسه بقیه است :

دلار امروز (سه شنبه) فروش ۳۴۵۰ و خرید ۳۴۲۰ بسته شد

soooorati

Registered User
لایک‌ها
30
ای بابا اینجا هم توهین تو کاره

Soroush-S

Registered User
لایک‌ها
523
یکی از شعارهای این رییس جمهور ادامه پیدا کردن یارانه های نقدی + یارانه های کالایی بود!!!!!

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
به علت صعود تيم ملي و آزادي دادن به ملت دلار به اميد خدا بدجور نزولي خواهد شد. هاهاها

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

چرا از خودت حرف درمیاری
خودش در جلسه گفت که یارانه های فعلی ادامه پیدا میکنه
لطفا اطلاعات الکی به مردم نده

یکی از شعارهای این رییس جمهور ادامه پیدا کردن یارانه های نقدی + یارانه های کالایی بود!!!!!

نوبخت گفت: عدالت حکم می کند با همان چشمی که به افراد فاقد درآمد نگاه می کنیم، به افراد غنی نگاه نکنیم. 3.5 میلیون نفر مذکور تنها نیم درصد یک دهک جامعه را تشکیل می دهند، بنابراین اگر به دو دهک ثروتمند یارانه نقدی ندهیم و این پرداخت به نوع دیگری باشد، یارانه نقدی 3.5 میلیون نفر بیکار 4 برابر خواهد شد؛ بنابراین با اجرای چنین برنامه ای عدالت بهتر برقرار می شود.:whistle:

بالا