• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
خدا کنه این بساط رانت و دلال بازی از این مملکت جمع بشه یعنی میشه؟!!!
متاسفانه تا وقتی که افراد ناآگاه گول حرف های امثال این رو میخورند بعیده: http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=19767#entry209129
جالب اینه که وقتی تو پست بعدی جواب درستش داده میشه برخورد میشه: http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=19767&page=2#entry209890
حالا شما بگید کی با کیه؟ با وجود این افراد جو بازار ملتهب باقی میمونه و...

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
من به یکی از روستاییها گفتم استدلال شما رو
گفت اتفاق ما برای کارهای کشاورزی و.... خیلی بنزین احتیاج داریم،نفت احتیاج داریم،یارانه ای که میدن خیلی کمه و از جیب میزاریم.
ولی به کل ای کاش میشد طرح محسن رضایی که میگفت یاارنه رو بیشتر می کنم ولی 6 ماه بلوکه می کنم بعد 6 ماه ملت برن بگیرن ، اینطوری تولید جون میگرفت.
به هر حال مشکل ما جهل مردمه که وقتی از یه پیرزنی پرسیدم به کی رای دادی گفت فلانی،گفتم مگه از احمدی نژاد چه خیری دیدی ،گفت ماهانه بهم یارانه میدن، گفت مادرجان با این 50 تومن چقدر میتونی برنج بخری؟ چقدر میتونی وسایل بخری؟ قبلا اینطوری بود؟ فکر کرد گفت راست میگی ولی چاره چیه؟

دوست عزیز واسه کار کشاورزی که با ماکسیما که 100ی خدا تا بنزین مصرف میکنه که نمیرن :دی ، با موتور میرن اکثرا ، و خیلی کم پیش میاد که با ماشین های سوخت بالا تردد کنند ( مثل نیسان ) ... شما مصرف جمعیت شهری رو مقایسه کن با روستاها، از آب و برق و کاز و بنزین گرفته تا.... مطمئنن شهر نشین ها ضرر میکنند.. حالا 200ت بدن به خانواده من چه به درد میخوره؟؟ میخوام که ندن !! اما اگر بیان این 200ت ، 200ت ها رو manage کنند ، سرمایه عظیمی میشه که خیلی کار ها میشه باهاش کرد که به نفع کل ملت هستش ...

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
دوست عزیز واسه کار کشاورزی که با ماکسیما که 100ی خدا تا بنزین مصرف میکنه که نمیرن :دی ، با موتور میرن اکثرا ، و خیلی کم پیش میاد که با ماشین های سوخت بالا تردد کنند ( مثل نیسان ) ... شما مصرف جمعیت شهری رو مقایسه کن با روستاها، از آب و برق و کاز و بنزین گرفته تا.... مطمئنن شهر نشین ها ضرر میکنند.. حالا 200ت بدن به خانواده من چه به درد میخوره؟؟ میخوام که ندن !! اما اگر بیان این 200ت ، 200ت ها رو manage کنند ، سرمایه عظیمی میشه که خیلی کار ها میشه باهاش کرد که به نفع کل ملت هستش ...
منظورش این بود که اونطوری که فکر می کنیم نیست که دیگه خوش خوشانشون باشه.
در ضمن طرح محسن رضایی بی نظیر بود...

morteza_^^^

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
اولا من نه خودم نه خانوادم یارانه بگیر نیستیمو ثبت نامم نکردیم بعدشم یه نگاه به دورو ورتون بندازین خیلی از خونواده ها مخصوصا حقوق بگیرها و کارمندها روی یارانه حساب میکنن و حقوقشون دیگه بیشتر از 18 و نوزدم ماه نمیکشه بعدشو میشینن به انتظار یارانه اگر قرار باشه یارانه حذف بشه ولی قیمت ها همینی که هست بمونه این قشر از جامعه باید از نوزدهم بیستم به بعد برن سماق بمکن؟؟؟؟؟؟؟اگر با حذف یارانه قیمت بنزین بشه مثل قدیمو دوباره روی قبوض برق و اب گاز یارانه تعلق بگیره این طوری هیچ کس ناراضی نیست و این چیزیه که همه دنبالشن ولی اگر قرار باشه یارانه رو حذف کنن ولی قیمت ها همین طوری بمونه دیگه خیلی از خانواده ها علنا نابود و محو میشن یه مشت بچه 21 و دو ساله که دستشون تا خرخره تو جیب باباجونه و به قول خودشون با یه فلافل خوردن 50 تومن خرجشون میشه میان بحث اقتصادی میکنن و نظریه صادر میکنن شما هر موقع دستت رفت تو خرج و رفتی تره بار محل خرید کردی اون موقع بیا در مورد این مسایل نظر بده

Lucky Luke PT

Registered User
لایک‌ها
9
دادگاه عالی در انگلیس رای داده که تحریم بانک ملت از سوی دولت انگلیس به خاطر همکاری با برنامه هسته ای اشتباه بوده.

این میتونه خبر خیلی موثری باشه. نوشته بانک ملت وکلاش قول دادن که دنبال تک تک دولتهای کشورها خواهد رفت و تا حدود ۵۰۰ میلیون پوند می خوان جریمه کنندشون. بنظر میاد بانک ملت از لیست لولو خورخوره ها دراومده تو بازار لندن.

morteza_^^^

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
اولا چون جمع بستید و بنده هم با حذف یارانه ( حتی بدون دست نخوردن در قیمتها) موافقم خدمتتون عرض کنم بدبخت شمایی و امثال شما که نمی تونن درست حرف بزنن
فقط اینو بگم اگه متوجه شدی میای معذرت خواهی می کنی: که یارانه ها هر ماه نقدینگی چند صد میلیاردی وارد جامعه می کنه و این میزان نقدینگی قادر به افزایش تورم تا 1-2 درصد هست.

از قدیم گفتن حرف و بذاری زمین صاحبش میاد ور میداره اینم حکایت شماست !!!!!!!!!! که پا برهنه وسط هر بحثی میخوای بپری

Last edited:

bene

Registered User
لایک‌ها
481
تحلیل من این هست که با توجه به پایان دولت تا 2 ماهه دیگه شاهد تداوم کاهش قیمت دلار و سایر ارزها در این دو ماه خواهیم بود
فراموش نکنید سهام عدالتی که تا چند ماه پیش قابل فروش نبود و در واقع وجود خارجی نداشت دولت فعلی گفته قابل خرید و فروش میشه و افزایش 20 درصد حقوق کارمندان (هشت سال وقت داشتند حالا یادشون اومده )
متوسط کاهش تولید نفت بر اثر تحریم ها حدود 50 درصد بوده ولی قیمت ارزها متوسط 2.5 برابر شده پس دولت از تحریم ها سود کرده و در واقع تحریم ها نعمتی بوده برای این دولت خدمتگذار

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
تحلیل من این هست که با توجه به پایان دولت تا 2 ماهه دیگه شاهد تداوم کاهش قیمت دلار و سایر ارزها در این دو ماه خواهیم بود
فراموش نکنید سهام عدالتی که تا چند ماه پیش قابل فروش نبود و در واقع وجود خارجی نداشت دولت فعلی گفته قابل خرید و فروش میشه و افزایش 20 درصد حقوق کارمندان (هشت سال وقت داشتند حالا یادشون اومده )
متوسط کاهش تولید نفت بر اثر تحریم ها حدود 50 درصد بوده ولی قیمت ارزها متوسط 2.5 برابر شده پس دولت از تحریم ها سود کرده و در واقع تحریم ها نعمتی بوده برای این دولت خدمتگذار

شما یک ضریب هم برای افزایش نقدینگی در نظر نگرفتین
تازه من مطمئنم که کش ارزها رو سفت بستن نگه داشتن وگرنه الان ارزها خیلی بیشتر از این بالا رفته بود
اقتصاد ما دچار یک رکود تورمی هستش و این زمان میبره تا رفع بشه
بهترین کار دولت جدید اینه که بیاد دلار آزاد رو در نرخ کنونی تثبیت کنه بعد سود بانک ها را منطبق با تورم اعلام بکنه
در این صورت ممکنه در ظاهر دولت چند ماهی ضرر کنه اما خوبیش اینه که تورم شفاف میشه و منابع بانکی پر میشه
مرحله بعدی تقسیم این منابع ریالی به بخش تولید هستش
البته بخش هایی که فعلا حتی با وجود تورم هم میتونن فعال بشن
تنها راه خروج بحران افزایش پروت از طریق تولید هستش
ضمنا جلوی این آذربایجانی ها و ترکیه ای ها که میان به دلیل به صرفه بودن ( چند برابری )آذوقه و مواد بهداشتی مارو از بازار جمع میکنن و از مرز خارج میکنن باید گرفته بشه

قطعا اولین کار سازمان مدیریت و برنامه ریزی باید این باشه که مرکز آمار رو کاملا مستقل کنه که البته این یکی خیلی خطرناکه و من فکر می کنم جلویش را بگیرند
تا زمانی که مرکز آمار نرخ واقعی تورم رو اعلام نکنه و بانک ها بر اون اساس فعالیت نکنن امکان اصلاح نیستش
در ضمن باید بیمه خدمات درمانی واقعی منطبق با اون چیزی که در بیشتر کشورها هستش باید راه اندازی بشه ( البته نه اون بیمه ای که میری فقط 10 درصد با آزادش فرق داره )

اما تحلیل من از اوضاع کنونی تا تحویل گرفتن دولت جدید
نوسان ها هم چنان خواهد بود

farbodfarzad59

Registered User
لایک‌ها
9
اینو از من داشته باشید

دلار در چند روز آتی ( بعد از نیمه شعبان ) یکباره دیگه به بالای 3500 یعنی حدود 3550 میرسه
و با نزدیک به ریاست ریاست جمهوری جدید دیگه رو به نزول تا 3000 خواهد ماند
و تا 7-8 سال راحتیم

solaria

Registered User
لایک‌ها
9
جالبه بعضی از این صحبتهای دوستان که میگن دلار فلان روز میره بالا و فلان روز میاد پایین.

من نمیدونم اون کله گنده های اقتصاد و بازار هم این چیزا رو نمیدونن در حال حاضر تو ایران بعد دوستان میان همچین حرفایی میزنن.

دو حالت داره :
۱- این دوستان میخوان با ایجاد شایعه مثلا تغییری تو بازار ایجاد کنن که مردم تمایل به خرید نشون بدن (که امیدوارم اینطوری نباشه و فرض رو بر این نمیذاریم) - الان باز یه سری میان میگن انگار اینجا وال استریته که با حرفه ما بازار تغییر کنه. در جواب میگم نخیر اینطور نیست ولی من میدونم تو ذهن بعضیا چی میگذره میگن این شایعه رو چند جا شروع میکنیم بپیچه تو شبکه های اجتماعی و مردم و اینطوری خیلی ها تحت تاثیر قرار میگیرن (باز هم میگم فرض رو بر این میذارم که قصد دوستان این نیست)

۲- فرض دوم اینه که دوستان تحلیل هاشون از روی شکم هست. یعنی یه حدسایی میزنن میان مطرح میکنن

من خودم به شخصه چیزی که منطقم بهم میگه این هست که قیمت دلار در چند روز آینده از این هم پایین تر میاد به چند دلیل:

۱- قیمت ارز در این چند وقت اخیر با اینکه تابع تحریم های سیاسی روی کشور ما بوده اما علاوه بر اون دلالان و بازار عرضه و تقاضا هم تاثیر زیادی داشته
۲- مردم برای اینکه امیدی در تغییرات و چشم انداز جامعه نمیدیدن هر قیمتی که از سوی دلالان اراپه میشده تا حدودی مجبور به خرید بودن که الان این شرایط تغییر کرده و تقاضا برای خرید کم شده و مردم با امیدی که دارن (حالا چه درست چه غلط) انتظار ارزون شدن قیمت رو دارن و خیلی ها دلار خودشون رو هر چه سریعتر میخوان بفروشن
۳- بسیاری از دوستان میگن که هنوز اتفاقی نیافتاده و دولت جدید روی کار نیومده ولی من فکر میکنم همین که بسیاری از ما انتظار در تغییر سیاست خارجی رو داریم این جو روانی خود بخود روی بازار هم تاثیر میذاره و به کاهش قیمتها منجر میشه

در آخر بگم که اینا همه برداشتهای شخصی من بود و احتمال داره کلا اشتباه باشه. فقط چیزی که خودم فکر میکردم رو بیان کردم چون به نظرم هیچکس در مورد شرایط بازار نمیتونه به طور قطع نظر بده در شرایط فعلی .

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
البته یک مطلب رو هم دوست عزیز من اضافه کنم که همین قیمتی که شما ادعا دارین قیمت دلال هاست مبنای ورود میلیاردها دلار جنس به ایران بوده

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
۲- فرض دوم اینه که دوستان تحلیل هاشون از روی شکم هست. یعنی یه حدسایی میزنن میان مطرح میکنن

در آخر بگم که اینا همه برداشتهای شخصی من بود و احتمال داره کلا اشتباه باشه. فقط چیزی که خودم فکر میکردم رو بیان کردم

بدون شرح !:D

solaria

Registered User
لایک‌ها
9

:))

دوست عزیز من گفتم به این دلایل فکر میکنم دلار ارزون شه یکم دیگه ولی ممکن هم هست اشتباه باشه
منظور من هم ازون جمله کسایی بود که میان یدفعه میگن آقا فردا گرون میشه دلار یا پس فردا ارزون میشه. خب آخه براساس کدوم منبع؟ دلیلت چیه؟ بگید ما هم بدونیم

بعضی از دوستان یجوری حرف میزنن انگار از تو خود بیت دارن کامنت میذارن اینجا . یا انگار پیشگو ان. اگه دلیل بیارن آدم فکر میکنه به دلیلشون. همونطور که من گفتم ممکنه یه نفری که از من بیشتر میفهمه بیاد بگه اقا دلیلات به خاطر این اشتباهه مثلا یا فلان چیز رو در نظر نگرفتی. فکر کنم اومدیم اینجا بحث منطقی کنیم اطلاعاتمون بالاتر بره. اگه بنا به مسخره بازی و خنده است بگید ما هم بدونیم. ۴ تا چیز خنده دار هم ما بگم ملت حال کنن

solaria

Registered User
لایک‌ها
9
البته یک مطلب رو هم دوست عزیز من اضافه کنم که همین قیمتی که شما ادعا دارین قیمت دلال هاست مبنای ورود میلیاردها دلار جنس به ایران بوده

اولا من گفتم بخشی از اون . همه میدونیم عمده ی تاثیرات و بالا رفتن قیمت دلار بخاطر سیاست های دولت هست و تحریم ها.
ثانیا من یه سوالی از شما میپرسم. شما اگه وارد کننده بودید و یا کارخانه دار و بدون واردات مجبور به تعطیلی واحد صنعتی تون یا از دست دادن شغل و مشتری هاتون میشدید دلار ۳۵۰۰ تومنی که چه عرض کنم ۱۰۰۰۰ تومنی هم میخریدید. یا اینکه میدید توان انجام اینکار رو ندارید و مثله خیلی از واردکننده ها یا تولید کننده های امروز مجبور به تعطیلی کار تون میشدید. من فکر نمیکنم بحث قیمت دلار به وارد کننده خیلی ارتباط داشته باشه. بحث گرون شدن کالاها رو البته میشه به اونا ربط داد چون به ازای سرمایه بیشتری که میذارن سود بیشتری میخوان

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147

دوست عزیز من گفتم به این دلایل فکر میکنم دلار ارزون شه یکم دیگه ولی ممکن هم هست اشتباه باشه
منظور من هم ازون جمله کسایی بود که میان یدفعه میگن آقا فردا گرون میشه دلار یا پس فردا ارزون میشه. خب آخه براساس کدوم منبع؟ دلیلت چیه؟ بگید ما هم بدونیم

بعضی از دوستان یجوری حرف میزنن انگار از تو خود بیت دارن کامنت میذارن اینجا . یا انگار پیشگو ان. اگه دلیل بیارن آدم فکر میکنه به دلیلشون. همونطور که من گفتم ممکنه یه نفری که از من بیشتر میفهمه بیاد بگه اقا دلیلات به خاطر این اشتباهه مثلا یا فلان چیز رو در نظر نگرفتی. فکر کنم اومدیم اینجا بحث منطقی کنیم اطلاعاتمون بالاتر بره. اگه بنا به مسخره بازی و خنده است بگید ما هم بدونیم. ۴ تا چیز خنده دار هم ما بگم ملت حال کنن

شما یه سری از حرفهای من رو قاطی پستهات با کنایه استفاده کردی . اگر منظورت در پستی به منه ، خیلی روشن و واضح بگو تا جوابت رو بدم. وگرنه از نوشته های من در پستهات استفاده نکن. اینجا دو دیدگاه وجود داره که هر کدام دلایل خودشون رو دارن. بهتره بجای جواب دادن به دیدگاه مقابل - بعضا با چاشنی توهین- نظر خودتون رو بیان کنید و برید ! بخاطر داشته باشید که اگر معتقدید که نظر دیگران از روی شکمه ، دیگران هم همین اعتقاد رو در مورد نظر شما دارن :D

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57

بحث خوبیه
بذارید من این طوری با دلیل براتون ادامه بدم
برادر خانم بنده با هزار زحمت رفتن چین و لوازم تحریر دو کانتینر خرید کردن
خریدشون مربوط میشه به 10 فروردین امسال
هنوز کانتینری وجود نداره که جنساشو بیاره اینور
ارزش این معامله برابر 300 میلیون هستش و کاملا هم از راه قانونی صورت گرفته
دلیل فرستاده نشدن کانتینرها اینه که کانتینرهای خارجی برای ایران تحریمه و شرکت ها از بیمه کردن اون سرباز میزنن و طرف مجبوره با کانتینر شرکت های ایرانی جنس رو ارسال کنه
اما این کانتینرها به دو دلیل کفاف نمیده 1- اندازشون نسبت به اون یکی ها کوچیکه 2- تعدادشون کمه و افراد زیادی تو نوبت هستن
میگی چرا رفته خریده
خب کار حرفه ایش اینه و اگر خرید نکنه مشتری هایی که جمع کرده به مرور از دست میده
جنس با دلار 3550 حواله شده
هزینه 10 روز معامله در چین برایش 6 میلیون آب خورده
نزدیک سه ماهه پولش اونجا خوابیده
حالا شما فکر می کنید چند نفر مثل ایشون وجود داره تو این مملکت که اسیر و گرفتار این مسایله
تازه برادر خانم بنده این جنسا رو از کشور دوست و برادر چین خریده
حالا این جنسا فرستاده شده و قراره یک ماهه دیگه به دستش برسه
فرض کنید در اون زمان دلار بنا به ادعای برخی دوستان به 3000 تومان برسه
خب این چه نفعی به حال من و شما داره ؟
شما الان حق بدید به این فامیل من
بعضی ها پولشون رو بردن دلالی میکنن اما ایشون از صبح تا شب تو مغازه نون زن و بچه 4 نفر آدم رو هم میده که اونجا کار میکنن و هزار هزینه دیگه
آیا دولت هزینه زیان ایشون رو میده ؟شاید این جمله را بارها از اقتصاددان ها شنیدین که امنیت سرمایه گذاری در اقتصاد باید در یک کشور بالا باشه
خب تا اینجا رو داشته باشین
حالا بیاییم اینجا که ایشون جنس هایی که به دستش میرسه با چه قیمتی بفروشه ؟
میگی اون زمان که ارز یهو زیاد شد اینا پول زیادی به جیب زدن.
خدا شاهده شهریور پارسال زمان نمایشگاه پاییزه من خودم تو نمایشگاه بودم باهم حرف میزدیم یهو خبر دادن دلار داره تکون میخوره فقط از بابت جنسایی که تو نمایشگاه فروخته بود
به اضافه هزینه نمایشگاه 50 الی 70 میلیون ضرر کرد
حتی بعدا که ارز بالا رفته بود برا اینکه مشتری از دست نده از انبارش و با قیمت های توافقی با مشتری میفروخت با این خیال خوش که دلار ممکنه ارزون بشه و خوش بینی و.....
دو تا از همکاراش تا حالا ورشکست شدن
یکی از همکاراش هم مغازه رو بسته رفته دلالی میکنه چون داره میبینه جنسی که میفروشه براش سودی نداره مالیات هم باید بده
حالا میگی دلال ها اینو نمیدونن ؟
چرا میدونن اما از این نوسان دارن نون میخورن
نوسان هم همیشه کاهشی نمیشه
به همین دلیل هست که من مایلم دلار بیاد روی اون قیمت3500 تثبیت بشه بهتر از این برنامه هاست
بعد با یک سیستم اصولی اقدام به کاهش کرد

solaria

Registered User
لایک‌ها
9
بحث خوبیه
دلیل فرستاده نشدن کانتینرها اینه که کانتینرهای خارجی برای ایران تحریمه و شرکت ها از بیمه کردن اون سرباز میزنن و طرف مجبوره با کانتینر شرکت های ایرانی جنس رو ارسال کنه
اما این کانتینرها به دو دلیل کفاف نمیده 1- اندازشون نسبت به اون یکی ها کوچیکه 2- تعدادشون کمه و افراد زیادی تو نوبت هستن
میگی چرا رفته خریده
حالا شما فکر می کنید چند نفر مثل ایشون وجود داره تو این مملکت که اسیر و گرفتار این مسایله
بعضی ها پولشون رو بردن دلالی میکنن اما ایشون از صبح تا شب تو مغازه نون زن و بچه 4 نفر آدم رو هم میده که اونجا کار میکنن و هزار هزینه دیگه
آیا دولت هزینه زیان ایشون رو میده ؟شاید این جمله را بارها از اقتصاددان ها شنیدین که امنیت سرمایه گذاری در اقتصاد باید در یک کشور بالا باشه
خدا شاهده شهریور پارسال زمان نمایشگاه پاییزه من خودم تو نمایشگاه بودم باهم حرف میزدیم یهو خبر دادن دلار داره تکون میخوره فقط از بابت جنسایی که تو نمایشگاه فروخته بود
حتی بعدا که ارز بالا رفته بود برا اینکه مشتری از دست نده از انبارش و با قیمت های توافقی با مشتری میفروخت با این خیال خوش که دلار ممکنه ارزون بشه و خوش بینی و.....
یکی از همکاراش هم مغازه رو بسته رفته دلالی میکنه چون داره میبینه جنسی که میفروشه براش سودی نداره مالیات هم باید بده
به همین دلیل هست که من مایلم دلار بیاد روی اون قیمت3500 تثبیت بشه بهتر از این برنامه هاست

من متوجه نشدم طرف صحبتتون با من هست؟ من با این حرفی که شما میزنید کاملا موافقم. شما برادر خانمتون این مشکل براش پیش اومده. من پدرم و داییم این مشکل رو دارن. ولی خوب شما میگید رو ۳۵۰۰ ثابت بشه یا من بگم که این اتفاق معلوم نیست بیافته به حرفه ما نیست. من گفتم به این دلایل احتمال اینکه ارزون بشه بازم هست

aqaye_khas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بحث خوبیه
میگی چرا رفته خریده
ببینید شما جواب خودتون رو خودتون دادید

چجوری؟

همونجور ک ایشون قبلا جنسهاشو وقتی دلار گرون شد با قیمتای رقابتی عرضه کرد الان هم همون قضیه اس

یعنی اگر بخواد جنس رو با قیمت دلار 3600 بده تو بازار افرادی هستند ک میان همون جنس رو با قیمت پایینتر عرضه میکنند پس برای حفظ مشتری باید قیمتاشون رو رقابتی کنند

ما خودمون هم تو بازاریم کافیه فقط ی کوچولو دلار ارزون شه تا مشتری تقاضای تخفیف کنه و اگه تخفیف بهشون ندی و مطابق اون قیمت جدید عمل نکنی اینقدر ادمهای فرصت طلب هستن ک دور طرف بچرخن و حتی حاضر باشن زیر قیمت خرید ب طرف جنس بدن تا مشتری رو از چنگ شما دربیارن

ببینید ب هر حال بازار بالا و پایین داره و ضرر و سود

بنده ب شما قول میدم اگر تا اخر هفته روند نزول ادامه داشته باشه و دلار حول و حوش 3400 بچرخه تاثیر نسبیش رو روی کالاها میزاره همان طور ک الان روی بازار گوشی تاثیرشو ذاشته و یکم قیمتارو شل رده

solaria

Registered User
لایک‌ها
9
شما یه سری از حرفهای من رو قاطی پستهات با کنایه استفاده کردی . اگر منظورت در پستی به منه ، خیلی روشن و واضح بگو تا جوابت رو بدم. وگرنه از نوشته های من در پستهات استفاده نکن. اینجا دو دیدگاه وجود داره که هر کدام دلایل خودشون رو دارن. بهتره بجای جواب دادن به دیدگاه مقابل - بعضا با چاشنی توهین- نظر خودتون رو بیان کنید و برید ! بخاطر داشته باشید که اگر معتقدید که نظر دیگران از روی شکمه ، دیگران هم همین اعتقاد رو در مورد نظر شما دارن :D

من پستای شما رو نخوندم دوست عزیز. لطفا بگید از کدوم مطالب شما استفاده کردم؟ و اگه هر کدوم به شما برمیگرده جواب بدید

من تو پست بعدیم هم توضیح دادم منظورم از شکم رو گفتم. قصد جسارت نداشتم یه بار دیگه هم میگم بعضیا میان میگن *آقا از شنبه مثلا دلار ارزون میشه من مطمئنم یا حالا ببینید کی گفتم* و هیچ دلیلی نمیارن من به این افراد منظورم بود. اگر هم شما از اون دسته بودید که همچین حرفی زدید و دلیلی نداشتید پس درسته منظورم با شما هم بوده در غیر اینصورت من نمیدونم شاید دوست داشتید به خودتون بگیرید. منظورم رو من شفاف گفتم.

شما بیا بگو به این دلیل و این دلیل دلار فردا گرون میشه یا بیا بگو نوسان داره اینا مقطعیه.
کسی که میاد یه حرفی میزنه اگه دلیلی نداره واسش بده میشه حرف رو هوا. متاسفانه ما ایرانی ها دوست داریم تو همه چی بحث کارشناسی کنیم و بگیم میفهمیم. بقول ا.ن که میگفت من مهندسم و مسائل را تحلیل میکنم واسه همین آمریکا حمله نمیکنه :)))

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
من پستای شما رو نخوندم دوست عزیز. لطفا بگید از کدوم مطالب شما استفاده کردم؟ و اگه هر کدوم به شما برمیگرده جواب بدید
این حرف من بود که شما استفاده کردید.فقط هم من از این واژه استفاده کردم. یه سری نبودن. من تنها بودم !:p
۱- این دوستان میخوان با ایجاد شایعه مثلا تغییری تو بازار ایجاد کنن که مردم تمایل به خرید نشون بدن (که امیدوارم اینطوری نباشه و فرض رو بر این نمیذاریم) - الان باز یه سری میان میگن انگار اینجا وال استریته که با حرفه ما بازار تغییر کنه. در جواب میگم نخیر اینطور نیست ولی من میدونم تو ذهن بعضیا چی میگذره میگن این شایعه رو چند جا شروع میکنیم بپیچه تو شبکه های اجتماعی و مردم و اینطوری خیلی ها تحت تاثیر قرار میگیرن (باز هم میگم فرض رو بر این میذارم که قصد دوستان این نیست)
من تو پست بعدیم هم توضیح دادم منظورم از شکم رو گفتم. قصد جسارت نداشتم یه بار دیگه هم میگم بعضیا میان میگن *آقا از شنبه مثلا دلار ارزون میشه من مطمئنم یا حالا ببینید کی گفتم* و هیچ دلیلی نمیارن من به این افراد منظورم بود. اگر هم شما از اون دسته بودید که همچین حرفی زدید و دلیلی نداشتید پس درسته منظورم با شما هم بوده در غیر اینصورت من نمیدونم شاید دوست داشتید به خودتون بگیرید. منظورم رو من شفاف گفتم.
بعضی وقتا بازگو نکردن دلیل بهتر از پستهای یک صفحه ای با دلیل های صد من یه غازه:). دلایل بارها گفته شده ، بعضیا اینجا جوگیر شدن تا حدی که بازی فوتبال رو هم به دلار ربط میدن. بحث کردن با آدم جوگیر تلف کردن وقته/-
متاسفانه ما ایرانی ها دوست داریم تو همه چی بحث کارشناسی کنیم و بگیم میفهمیم.

متاسفانه یا خوشبختانه شما از من ایرانی تری.:D من دو رگه ام و تابعیت دوگانه هم دارم. لااقل به ملتی که خودت رو نمایندشون میدونی توهین نکن .تف سر بالا میکنی ؟:p

بالا