)
دوست عزیز من گفتم به این دلایل فکر میکنم دلار ارزون شه یکم دیگه ولی ممکن هم هست اشتباه باشه
منظور من هم ازون جمله کسایی بود که میان یدفعه میگن آقا فردا گرون میشه دلار یا پس فردا ارزون میشه. خب آخه براساس کدوم منبع؟ دلیلت چیه؟ بگید ما هم بدونیم
بعضی از دوستان یجوری حرف میزنن انگار از تو خود بیت دارن کامنت میذارن اینجا . یا انگار پیشگو ان. اگه دلیل بیارن آدم فکر میکنه به دلیلشون. همونطور که من گفتم ممکنه یه نفری که از من بیشتر میفهمه بیاد بگه اقا دلیلات به خاطر این اشتباهه مثلا یا فلان چیز رو در نظر نگرفتی. فکر کنم اومدیم اینجا بحث منطقی کنیم اطلاعاتمون بالاتر بره. اگه بنا به مسخره بازی و خنده است بگید ما هم بدونیم. ۴ تا چیز خنده دار هم ما بگم ملت حال کنن
بحث خوبیه
بذارید من این طوری با دلیل براتون ادامه بدم
برادر خانم بنده با هزار زحمت رفتن چین و لوازم تحریر دو کانتینر خرید کردن
خریدشون مربوط میشه به 10 فروردین امسال
هنوز کانتینری وجود نداره که جنساشو بیاره اینور
ارزش این معامله برابر 300 میلیون هستش و کاملا هم از راه قانونی صورت گرفته
دلیل فرستاده نشدن کانتینرها اینه که کانتینرهای خارجی برای ایران تحریمه و شرکت ها از بیمه کردن اون سرباز میزنن و طرف مجبوره با کانتینر شرکت های ایرانی جنس رو ارسال کنه
اما این کانتینرها به دو دلیل کفاف نمیده 1- اندازشون نسبت به اون یکی ها کوچیکه 2- تعدادشون کمه و افراد زیادی تو نوبت هستن
میگی چرا رفته خریده
خب کار حرفه ایش اینه و اگر خرید نکنه مشتری هایی که جمع کرده به مرور از دست میده
جنس با دلار 3550 حواله شده
هزینه 10 روز معامله در چین برایش 6 میلیون آب خورده
نزدیک سه ماهه پولش اونجا خوابیده
حالا شما فکر می کنید چند نفر مثل ایشون وجود داره تو این مملکت که اسیر و گرفتار این مسایله
تازه برادر خانم بنده این جنسا رو از کشور دوست و برادر چین خریده
حالا این جنسا فرستاده شده و قراره یک ماهه دیگه به دستش برسه
فرض کنید در اون زمان دلار بنا به ادعای برخی دوستان به 3000 تومان برسه
خب این چه نفعی به حال من و شما داره ؟
شما الان حق بدید به این فامیل من
بعضی ها پولشون رو بردن دلالی میکنن اما ایشون از صبح تا شب تو مغازه نون زن و بچه 4 نفر آدم رو هم میده که اونجا کار میکنن و هزار هزینه دیگه
آیا دولت هزینه زیان ایشون رو میده ؟شاید این جمله را بارها از اقتصاددان ها شنیدین که امنیت سرمایه گذاری در اقتصاد باید در یک کشور بالا باشه
خب تا اینجا رو داشته باشین
حالا بیاییم اینجا که ایشون جنس هایی که به دستش میرسه با چه قیمتی بفروشه ؟
میگی اون زمان که ارز یهو زیاد شد اینا پول زیادی به جیب زدن.
خدا شاهده شهریور پارسال زمان نمایشگاه پاییزه من خودم تو نمایشگاه بودم باهم حرف میزدیم یهو خبر دادن دلار داره تکون میخوره فقط از بابت جنسایی که تو نمایشگاه فروخته بود
به اضافه هزینه نمایشگاه 50 الی 70 میلیون ضرر کرد
حتی بعدا که ارز بالا رفته بود برا اینکه مشتری از دست نده از انبارش و با قیمت های توافقی با مشتری میفروخت با این خیال خوش که دلار ممکنه ارزون بشه و خوش بینی و.....
دو تا از همکاراش تا حالا ورشکست شدن
یکی از همکاراش هم مغازه رو بسته رفته دلالی میکنه چون داره میبینه جنسی که میفروشه براش سودی نداره مالیات هم باید بده
حالا میگی دلال ها اینو نمیدونن ؟
چرا میدونن اما از این نوسان دارن نون میخورن
نوسان هم همیشه کاهشی نمیشه
به همین دلیل هست که من مایلم دلار بیاد روی اون قیمت3500 تثبیت بشه بهتر از این برنامه هاست
بعد با یک سیستم اصولی اقدام به کاهش کرد