• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
$ 3275
فکر میکنم تا 3000 و 2900 بیاد پایین کم کم سیگنال های مثبت داره میرسه اولین قدم برداشته شدن تحریم بانک ملت و دعوت ایران به مذاکرات ژنو توسط گروه 8 کشور صنعتی دنیا . کنسل شدن جنگ با ایران . بهبود روابط ایران با کشور های دیگه و شفاف سازی مذاکرات هسته ای . انتخاب اقای ولایتی به پست دبیر شورای امنیت ملی و مذاکره کننده هسته ای و ......صعود ایران به جام جهانی :)
توجه کنید ایران گلستان نمیشه فقط قرار هست برگردیم به چند سال پیش و دباره از اون موقع شروع کنیم بیاییم جلو البته اگه بعضی ها که کاسه داغتر از آش هستند بزارن و فردا از دیوار نرن بالا

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
ارزون شدن و گرون شدن مشکل اين دلار لعنتی نيست مشکل و دوووشواری از اين بالا پايين شدنش هست
بره يجا واسته يه چند وقتی تکون نخوره همچی رديفه اطمينان از سرمايه گزاری از خوده سرمايه گذاری مهمتره

chukar

Registered User
لایک‌ها
51
الان هیچ کف و سقفی نمیشه تعیین کرد.
تنها میشه گفت دلار زیر 2450 نخواهد اومد.
ممکنه با کاهش قیمت دلار تمایل به واردات و یا سفرهای خارجی بیش تر بشه و زمینه ای برای افزایش قیمت هر چند محدود

aqaye_khas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
فکر میکنم هجوم برای خرید در این لحظه یه موج افزایشی موقتی رو به قیمت دلار بده .
من ک بعید میدونم در حال حاضر خریداری از سوی مردم صورت بگیره

جو بدجوری نزولی ه

اگرم بخوان کاری کنن دستت خود ه دلالا و صرافاس!

aqaye_khas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
الان هیچ کف و سقفی نمیشه تعیین کرد.
تنها میشه گفت دلار زیر 2450 نخواهد اومد.
ممکنه با کاهش قیمت دلار تمایل به واردات و یا سفرهای خارجی بیش تر بشه و زمینه ای برای افزایش قیمت هر چند محدود

Last edited:

aqaye_khas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بخاطر عدم اعتماد مردم به پول ملیه .
تا ارزون میشه میخرن تا گرون میشه میفروشن.
بر خلاف بقیه زیاد اعتقاد به دلال ها ندارم . مردم معمولی اکثرا باعث این اتفاق هستن و حق هم دارن نگران سرمایشون باشن.
نظر شما محترمه ولی اگه تهران تشریف دارید حتما ی سر بزنید ب فردوسی فوج فروشنده ها ک از مردم عادی تشکیل شدن رو مشاهده خواهید کرد

و بازم اون چیزی ک من دیدم برعکس این قضیه اس عامه مردم تا ارزون میشه میبرن میفروشن وقتی گرون میشه اقدام ب خرید میکنن!!!!!

iphone360

Guest
لایک‌ها
0
بچه ها من قصد خريد تبلت و پي سي دارم
صبر كنم با اين وضع دلار؟

Sent from my iphone5 using Tapatalk

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
$ 3275
فکر میکنم تا 3000 و 2900 بیاد پایین کم کم سیگنال های مثبت داره میرسه اولین قدم برداشته شدن تحریم بانک ملت و دعوت ایران به مذاکرات ژنو توسط گروه 8 کشور صنعتی دنیا . کنسل شدن جنگ با ایران . بهبود روابط ایران با کشور های دیگه و شفاف سازی مذاکرات هسته ای . انتخاب اقای ولایتی به پست دبیر شورای امنیت ملی و مذاکره کننده هسته ای و ......صعود ایران به جام جهانی :)
توجه کنید ایران گلستان نمیشه فقط قرار هست برگردیم به چند سال پیش و دباره از اون موقع شروع کنیم بیاییم جلو البته اگه بعضی ها که کاسه داغتر از آش هستند بزارن و فردا از دیوار نرن بالا
هیچی دیگه اینطوری که شما گفتی باید انتظار دلار 75 تومنی رو داشته باشیم !

همین چند ماه پیش بود صبح دلار شد 3150 و عصر شد 3450 و فرداش شد 3500 :دی

من فکر می کنم یک دامپینگ عظیم داره انجام می شه برای سوزاندن نقدینگی های ملت

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
بچه ها من قصد خريد تبلت و پي سي دارم
صبر كنم با اين وضع دلار؟

Sent from my iphone5 using Tapatalk

با اینکه ربطی به تاپیک نداره ولی با این وضعیت صبر کنی عقلانی تره البته اگه گرون هست جنست اگه قیمتی نداره اونقدری فرق نمیکنه

Sent from my iPad using Tapatalk HD

chukar

Registered User
لایک‌ها
51
اهان من معذرت میخوام بد دیدم اون رقم مورد نظرتون رو:wacko:

نه خواهش میکنم.

کسانی که خرید دارند صبر کتتد بهتره.

ولی نمیدونم کی بازار ایران خودش را با قیمت های ارز جدید اطبیق میده؟

aqaye_khas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
هیچی دیگه اینطوری که شما گفتی باید انتظار دلار 75 تومنی رو داشته باشیم !

همین چند ماه پیش بود صبح دلار شد 3150 و عصر شد 3450 و فرداش شد 3500 :دی

من فکر می کنم یک دامپینگ عظیم داره انجام می شه برای سوزاندن نقدینگی های ملت
اقا کی از دلار 75 تومن حرف زد!

چرا شلوغش میکنی؟!

اون قضیه نوسانی هم ک گفتی با ذکر تاریخ بگو چون یادم نمیاد تا بررسی کنیم ببینیم قضیه چی بود؟!

بعدشم کار سختی نیست ک شما عصر بیا ببینیم حق با کی بود؟

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
بزودي دلار بازار به نرخ مبادلاتي ميرسه و ارز تك نرخي ميشه.
يو هاهاها

solaria

Registered User
لایک‌ها
9
نه خواهش میکنم.

کسانی که خرید دارند صبر کتتد بهتره.

ولی نمیدونم کی بازار ایران خودش را با قیمت های ارز جدید اطبیق میده؟

واقعا جالبه وقتی دلار ۵ تا تک تومنی میره بالا همه قیمتا به روزه. یعنی یارو جنس ۶ ماه پیش خریدش رو سریع میکشه بالا. ولی وقتی میاد پایین هیچکس قیمت نمیده. خیلی حال بدن میگن نمیفروشیم تا دوباره بره بالا. واقعا باید گل گرفت سر در این مملکتو . یعنی اگه نمایندگی های همه ی برندا تو کشور بودن و فعالیت میکردن بساط این دوز و کلک بازیا کنده میشد. مسکن شده دلال بازی - دلار همینطور - ماشین همینطور - الکترونیک همینطور - کلا خانه از پایبست ویران است

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
واقعا جالبه وقتی دلار ۵ تا تک تومنی میره بالا همه قیمتا به روزه. یعنی یارو جنس ۶ ماه پیش خریدش رو سریع میکشه بالا. ولی وقتی میاد پایین هیچکس قیمت نمیده. خیلی حال بدن میگن نمیفروشیم تا دوباره بره بالا. واقعا باید گل گرفت سر در این مملکتو . یعنی اگه نمایندگی های همه ی برندا تو کشور بودن و فعالیت میکردن بساط این دوز و کلک بازیا کنده میشد. مسکن شده دلال بازی - دلار همینطور - ماشین همینطور - الکترونیک همینطور - کلا خانه از پایبست ویران است

با این که به تاپیک ربطی نداره :
شما وقتی یک جنسو میخری 1 دلار با دلار 3500 تومن و میفروشی 5 تومن ؛
اگه دلار بشه 3700 مسلما سود شما میاد پایین پس در نتیجه قیمت جنستو از 5 تومن میبری به 5200.
حالا وقتی دلار میشه 2500 شما که جنستو خریدی و حوالشو به نرخ 3500 زدی پس در نتیجه نمیای جنستو بدی 4 تومن چون مسلما جنس شما با احتساب خواب سرمایه و گمرک و مالیات و... بیشتر از 4 دراومده . مگر اینکه سطح خرید و فروشت اینقدر بالا باشه که این جنس گرونتو رد کنی و سریعا با دلار 2500 خرید کنی . که در حال حاضر چنین چیزی ممکن نیست .چون مشخص نیست شما جنستو فروختی اصلا دلار 2500 در کار باشه یا نه . یعنی امنیت سرمایه نیست
البته این قضیه در مورد لوازم الکترونیکی فرق میکنه . چون ضرر فروشنده از طرف شرکت وارد کننده جبران میشه
امیدوارم جواب سوالتونو گرفته باشید .

دلار در این لحظه 3330
درهم 930
پوند 5200

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
وقت خرید نیست باید صبر کرد. فروشنده ها هم توجه کنند که بازار حسابی خرابه. صرافی ها بیخود بین خرید و فروش اختلاف انداختن. بیخود ارزو نفروشن.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

بالا