وقتی نوسان زیاد میشه دلال ها تمایلی به فروش ندارن اینکه خیلی تابلو صبر میکنند شاید فرجی بشه!!!
وقتی نوسان زیاد میشه دلال ها تمایلی به فروش ندارن اینکه خیلی تابلو صبر میکنند شاید فرجی بشه!!!
اقا ممنون از شما ک همون اول گفتین شاید باورتون نشه چون من باورم نمیشه ک صرافا امروز دلار نمیروختن اونم در حد 1000 تا !!!!!باورتون نمیشه ، 1500 دلار میخواستم بگیرم هیچی گیرم نیومد. اول زنگ زدم صرافی کاج گفت دلار نداریم. گفتم خوب لابد نداره دیگه ، برم فردوسی. تو این گرما رفتم فردوسی ، از خود میدون تا پایین چارراه به جز چند تا صرافی (که ظاهراً فقط سکه کار میکردن) از همه پرسیدم ، هیچ کدوم نداشتن دلار. شما به من بگید ، مگه صرافی کارش فروش ارز نیست؟! پس چطوریه که میگه نداریم؟!
خلاصه شماره صرافی اسکان رو با بدبختی گیر آوردم ، زنگ زدم نگفت نداریم ولی قیمت فروش رو گفت 3400 در صورتیکه صراف های فردوسی قیمت فروش رو تابلو زده بودن 3300(بعضیا بیشتر بعضیا کمتر). گفتم خوب چند میخرید گفت 3250 گفتم خیلی ممنون قطع کردم. خلاصه دست از پا درازتر برگشتیم. امیدوارم شنبه بتونم حتی 1000 تا هم که شده بخرم.
این دلارهایی که ملت بردن فروختن مگه به جایی غیر از صرافی فروختن؟ یعنی به دلال های بیرون فروختن که چیزی گیر صراف ها نیومده که میگن نداریم؟! واقعاً مسخرست.
دقیقاموزدی که من این چند روزه شاهدش بوم اکثر افرادی که ارز دارند مشغول فروش هستند
شخص ندیدم این چند وقت دنبال خرید باشه چون اصلا وضعیت بازار مشخص نیست
اقا ممنون از شما ک همون اول گفتین شاید باورتون نشه چون من باورم نمیشه ک صرافا امروز دلار نمیروختن اونم در حد 1000 تا !!!!!
نه اقا شما از حرف من بد برداشت کردید منظور من از فشورده شدن اون فنر توسط بازاریا بود ک دارن از ریزش دلار و ب خصوص طلا دارن جلوگیری میکننباور کردنش سخته یعنی ما اینهمه ارز جم کن داشتیم که روزی داره 100 ریزش میکنه؟!!!!! ایشالا بره زیر 3 تومن که دیگه کسی برای سود ارز نخره گرچه احتمالش خـــــــیلی خـــــــیلی کمه
به قول دوستمون این همون فنریه که داره هی فشرده میشه امیدوارم دوباره در نره! روحانی یه سنگ سنگین روش بذاره همرو خلاص کنه
البته اگر این فنر با دست مردم داره فشرده میشه که حدسم هم همینه خیلی بعیده دوباره در بره چون دولت با این همه تزریق نتونست مسئلرو حل کنه اما الان شاهد ریزش روزانه هستیم
اما history نشون داده همیشه 5 شنبه نزول بوده، شنبه ها برعکس شده حالا باید دید شنبه هم ریزش بشه اونوقته که دیگه میشه جشن ارزی رو بپا کرد
البته از طرفیم دست یه عده کله گنده توی بازار هم شاید سهیم باشه توی این ریزش نمیدونم شاید آرامش قبل از توفانه یکی از فامیلامون که توی قیمت دلار 1000 تومنی پیش بینی چند برابریش رو کرده بود میگه تا 2 ماه دیگه ثابت میشه و بعد دوباره این نوسانات شروع میشه
نه اقا شما از حرف من بد برداشت کردید منظور من از فشورده شدن اون فنر توسط بازاریا بود ک دارن از ریزش دلار و ب خصوص طلا دارن جلوگیری میکنن
و زمانی ک این مقاومت شکسته شه ب قولی افت شدید و ناگهانی رخ میده ک این میشه در رفتن همون فنر!
اقا شما چجوری میگی 2 سال وارد کننده ها چیزی وارد نکردند؟!!!!درست میفرمایید اما قبلاً داستان فنر این بود که دولت به زور میخواست ارز رو پایین نگه داره تا این فنر در رفت و به این روز مبتلا شدیم
حالام منظور من این بود که اگر مردم باعث ریزشش شدند احتمال نوسان های آتی کم خواهد شد و فقط یه مورد باقی میمونه
فشار وارد کننده به بازار ازاد که هنوز هم هست
به نظر من اگر اختلاف مبادلاتی یعنی 2500 تومن دلار مرکز مبادلات و آزاد بشه 300-400 تومن با این زجری که در تخصیص ارز میده مرکز مبادلات وارد کننده عطا رو به لقا میبخشه همه میان آزاد میخرن و هرچی دلار هست رو جارو میکنن اگه یادتون باشه 3 رو رد کرد دیگه برنگشت پایین روی این حساب دعا کنید روی قیمت های 2800 تا 2900 نیاد که دوباره هجوم واردکننده های تشنه که 2 سالی میشه بخاطر شرایط ارز چیزی وارد نکردند یه شوک مرگبار و قحطی مجدد به بازار آینده خواهد داد! و باز معلوم نیست تا چه قیمت هایی پرواز خواهد کرد
اقا شما چجوری میگی 2 سال وارد کننده ها چیزی وارد نکردند؟!!!!
محصولات روز دنیای موبایل الان بلا استثنا تو بازار هست
تبلت لپ تاپ لوازم جانبی کامپیوتر همه تکنولوژی روز رو دارن و محصولات امسال تولید کننده هاشون هستن
ماشینای 2013 ک تو بازار ب وفور یافت میشه
دارو های وارداتی
لوازم خانگی یعنی شما همین الان برو سایت الجی یا سامسونگ یخچال یا تلویزیونی نیست ک وارد نشده
حقیقتا من تو بازار وسیله ای رو ندیدم ک مشابه داخلی نداشته باشه و ب خاطر گرونی دلار واردش نکرده باشن!
دقیقا چجور مواد اولیه ای وارد میکنن؟منظور من وارد کننده ها لوازم الکتریکی نبود
مواد اولیه
کسایی که منتظر بهبود شرایط هستند یک سال و اندی و باهاشونم در ارتباطم
خیل خیلی عده کمیشون ریسک کردنو وارد کردن با دلار 3500 خیلیاشونم هیچ وارداتی از اواخر سال 90 نداشتند!
ماشین و تکنولوژی و دارو همیشه مشتری خودشو داره و با هر قیمت وارد بشه با سود خوبی هم فروخته میشه
رنگ نساجیدقیقا چجور مواد اولیه ای وارد میکنن؟
اقا شما چجوری میگی 2 سال وارد کننده ها چیزی وارد نکردند؟!!!!
محصولات روز دنیای موبایل الان بلا استثنا تو بازار هست
تبلت لپ تاپ لوازم جانبی کامپیوتر همه تکنولوژی روز رو دارن و محصولات امسال تولید کننده هاشون هستن
ماشینای 2013 ک تو بازار ب وفور یافت میشه
دارو های وارداتی
لوازم خانگی یعنی شما همین الان برو سایت الجی یا سامسونگ یخچال یا تلویزیونی نیست ک وارد نشده
حقیقتا من تو بازار وسیله ای رو ندیدم ک مشابه داخلی نداشته باشه و ب خاطر گرونی دلار واردش نکرده باشن!
اقا اصلا کسی با ساز و کار ارز مبادله ای کاری نداره صحبت چیز دیگری بودشما اصلا از اوضاع ارز مباله ای خبر ندارید . بهش دقیقا میگن رانت دولتی - دولت پول نقدر ارز ازاد میگیره خودش حواله میزنه 25 درصد هم بیشتر میگیره بعد وقتی کالا رسید تازه اون موقع این ما به تفاوت رو ازاد میکنه در اصل تو این مدت که پول خوابیده دولت داره باهاش کار میکنه وام میده به مردم با سود 30 درصد یا ...
همه کالاهای الکترونیکی که تو بازار میبینید همش با ارز ازاد وارد میشن چون اگه قرار باشه برای فلان گوشی که تازه اومده وارد کننده چند ماه بره تو نوبت ارز اون گوشی از مد افتاده و دیگه فروشی نداره
واردات خودرو و سامسونگ و ال جی هم اخرش رو برید میبنید خود دولتی ها پشتش هستند نمونه اش واردات 500 دستگاه خودرو لوکس با ارز مرجع که چند ماه پیش وارد شد و .....
به نظرم مهمترین علت سقوط دیدار اقای بهمنی با اقای روحانی و دستورات جدید اقای روحانی به اقای بهمنی و تزریق ارز به بازار هست . مطمعنا اقای بهمنی دوست نداره سمت خودش رو از دست بده یا اگر از سمت خودش برداشته شد یک سمت دیگه ای داشته باشه . عملا میشه گفت اقای روحانی داره دستورات جدیداش رو اجرایی میکنه .
دلار ازاد هم در بهرین حالت میاد روی 2900 تا 3000 تومان چون در غیر اینصورت این مرکز مبادله ارزی ور میفته و همه از بازار ازاد تهیه میکنند و این یعنی حطر بزرگ و بالا رفتن قیمت ها پس دولت جدید هم این اختلاف رو حفظ میکنه تا بتونه دلار هاش رو بفروشه . البته این رو هم توجه کنید مرکز مبادله ارزی کارش ازاد کردن پول فروش نفت در چین و کره هست که در بانک های اون کشور به خاطر تحریم بلوکه شده و امکان انتقال به ایران وجود نداره .