• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197
این صرافی ها دچار نوعی بیماری هستند ! امروز صبح رفتم یك عالمه فروشنده بود طوری كه خودم دیدم قبل من حداقل 50000 تا دلار خرید بعد كه بهش گفتم می‌خوام بخرم میگه فروش نداریم ! خوب برا چی تو تابلو فروش زدی ؟ خوب حداقل اون عدد تابلو رو پاك كن بیخودی تو صف وای نستیم دیگه اه

حیف آدم میترسه از دست بخره تقلبی در بیاد وگرنه هم برا فروشنده سوده هم برا خریدار

aqaye_khas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستانی ک دلار دارن و قصد فروش ی تماس با اینجا بگیرن قیمت خریدش خیلی خوبه!!

http://www.mojtahedi.org/

تو بازار 3230 شاید ازتون بردارن!

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
واقعا جالبه وقتی دلار ۵ تا تک تومنی میره بالا همه قیمتا به روزه. یعنی یارو جنس ۶ ماه پیش خریدش رو سریع میکشه بالا. ولی وقتی میاد پایین هیچکس قیمت نمیده. خیلی حال بدن میگن نمیفروشیم تا دوباره بره بالا. واقعا باید گل گرفت سر در این مملکتو . یعنی اگه نمایندگی های همه ی برندا تو کشور بودن و فعالیت میکردن بساط این دوز و کلک بازیا کنده میشد. مسکن شده دلال بازی - دلار همینطور - ماشین همینطور - الکترونیک همینطور - کلا خانه از پایبست ویران است
دقیقا اصلا کارشون با هیچی جور نیست از وسط ... قیمت میدن تازه خیلی از مغازه دارا هم که شکماشون سیره نمیدونم چرا میاد و قیمت نمیده
اگه همه یه اعتصابی میکردند و نمیخریدند مگه ضروری باشه درست میشد که نکردند الان میخرند میگن چون گرونتر میشه حالا بیا درستش کن
اون طرف رقابت برای قیمت کمتره اینجا.. خیر با این چیزا بدون فرهنگ سازی درست نمیشه فقط خدا آخر و عاقبتمونو به خیر کنه که باید با کیا زندگی کنیم

با این که به تاپیک ربطی نداره :
شما وقتی یک جنسو میخری 1 دلار با دلار 3500 تومن و میفروشی 5 تومن ؛
اگه دلار بشه 3700 مسلما سود شما میاد پایین پس در نتیجه قیمت جنستو از 5 تومن میبری به 5200.
حالا وقتی دلار میشه 2500 شما که جنستو خریدی و حوالشو به نرخ 3500 زدی پس در نتیجه نمیای جنستو بدی 4 تومن چون مسلما جنس شما با احتساب خواب سرمایه و گمرک و مالیات و... بیشتر از 4 دراومده . مگر اینکه سطح خرید و فروشت اینقدر بالا باشه که این جنس گرونتو رد کنی و سریعا با دلار 2500 خرید کنی . که در حال حاضر چنین چیزی ممکن نیست .چون مشخص نیست شما جنستو فروختی اصلا دلار 2500 در کار باشه یا نه . یعنی امنیت سرمایه نیست
البته این قضیه در مورد لوازم الکترونیکی فرق میکنه . چون ضرر فروشنده از طرف شرکت وارد کننده جبران میشه
امیدوارم جواب سوالتونو گرفته باشید .

دلار در این لحظه 3330
درهم 930
پوند 5200

نگران سود اونا نباش مطمئن باش با دلار 3500 هم نخریدند اکثرا که قاچاقه و اصلا اون حرفا نیست

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
تا 3150 شاید پایین بیاد : تا دلارهای مردمو از دستشون درآرن ...
بعدش مجدد قیمت میره بالا تا نقدینگی مورد نیاز یارانه ماه آینده رو با فروش دلار گرونتر تامین کنند

نظر شخصی من است و پیگیرد قانونی ندارد :D :blink:

aqaye_khas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
این صرافی ها دچار نوعی بیماری هستند ! امروز صبح رفتم یك عالمه فروشنده بود طوری كه خودم دیدم قبل من حداقل 50000 تا دلار خرید بعد كه بهش گفتم می‌خوام بخرم میگه فروش نداریم ! خوب برا چی تو تابلو فروش زدی ؟ خوب حداقل اون عدد تابلو رو پاك كن بیخودی تو صف وای نستیم دیگه اه

حیف آدم میترسه از دست بخره تقلبی در بیاد وگرنه هم برا فروشنده سوده هم برا خریدار
شما تو صف خرید بودی!!!!!!!!!!!!!!!!!:eek:

مگه امروز خریدم صف داشت؟!

بعد بهت گفت نمیفروشم؟!!!!!!!!!:eek::eek::eek:

صرافی کجا میری شما ایا؟

amin.khrz

Registered User
لایک‌ها
193
کسی میدونه آخرین قیمته درهم امروز چند بود؟

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
باورتون نمیشه ، 1500 دلار میخواستم بگیرم هیچی گیرم نیومد. اول زنگ زدم صرافی کاج گفت دلار نداریم. گفتم خوب لابد نداره دیگه ، برم فردوسی. تو این گرما رفتم فردوسی ، از خود میدون تا پایین چارراه به جز چند تا صرافی (که ظاهراً فقط سکه کار میکردن) از همه پرسیدم ، هیچ کدوم نداشتن دلار. شما به من بگید ، مگه صرافی کارش فروش ارز نیست؟! پس چطوریه که میگه نداریم؟!
خلاصه شماره صرافی اسکان رو با بدبختی گیر آوردم ، زنگ زدم نگفت نداریم ولی قیمت فروش رو گفت 3400 در صورتیکه صراف های فردوسی قیمت فروش رو تابلو زده بودن 3300(بعضیا بیشتر بعضیا کمتر). گفتم خوب چند میخرید گفت 3250 :eek: گفتم خیلی ممنون قطع کردم. خلاصه دست از پا درازتر برگشتیم. امیدوارم شنبه بتونم حتی 1000 تا هم که شده بخرم.
این دلارهایی که ملت بردن فروختن مگه به جایی غیر از صرافی فروختن؟ یعنی به دلال های بیرون فروختن که چیزی گیر صراف ها نیومده که میگن نداریم؟! واقعاً مسخرست.

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
باورتون نمیشه ، 1500 دلار میخواستم بگیرم هیچی گیرم نیومد. اول زنگ زدم صرافی کاج گفت دلار نداریم. گفتم خوب لابد نداره دیگه ، برم فردوسی. تو این گرما رفتم فردوسی ، از خود میدون تا پایین چارراه به جز چند تا صرافی (که ظاهراً فقط سکه کار میکردن) از همه پرسیدم ، هیچ کدوم نداشتن دلار. شما به من بگید ، مگه صرافی کارش فروش ارز نیست؟! پس چطوریه که میگه نداریم؟!
خلاصه شماره صرافی اسکان رو با بدبختی گیر آوردم ، زنگ زدم نگفت نداریم ولی قیمت فروش رو گفت 3400 در صورتیکه صراف های فردوسی قیمت فروش رو تابلو زده بودن 3300(بعضیا بیشتر بعضیا کمتر). گفتم خوب چند میخرید گفت 3250 :eek: گفتم خیلی ممنون قطع کردم. خلاصه دست از پا درازتر برگشتیم. امیدوارم شنبه بتونم حتی 1000 تا هم که شده بخرم.
این دلارهایی که ملت بردن فروختن مگه به جایی غیر از صرافی فروختن؟ یعنی به دلال های بیرون فروختن که چیزی گیر صراف ها نیومده که میگن نداریم؟! واقعاً مسخرست.

سیستم تخلیه دلار شروع شد!

solaria

Registered User
لایک‌ها
9

اینم از شگرد های این صرافا و دلالاست. میخوان ارز رو ارزون بخرن بعد شده واسه یه روز هم دلار رو بکشن بالا بفروشن سود کنن. امیدوارم دلار بر نگرده بالاتر حتی شده رو همین قیمت یه چند وقت بمونه این بی شرفا ضرر کنن

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
اینم از شگرد های این صرافا و دلالاست. میخوان ارز رو ارزون بخرن بعد شده واسه یه روز هم دلار رو بکشن بالا بفروشن سود کنن. امیدوارم دلار بر نگرده بالاتر حتی شده رو همین قیمت یه چند وقت بمونه این بی شرفا ضرر کنن

مگه همینجوری سود نمی کنن؟ مثلاً یکی از همینها که بهشون سر زدم قیمت فروش زده بود 3290 تومن ، قیمت خرید زده بود 3240 تومن. خوب اگه از یک دست در لحظه بخره 3240 ، به من بفروشه 3290 روی 1000 دلار در کمتر از یک دقیقه 50000 تومن سود کرده. حالا 1000 دلار که چیزی نیست. فرض کنید یکی 10000 دلار بخره از اینا ، در آن واحد سودش میشه 500000 تومن. حالا از صبح تا آخر وقت یک صرافی شاید حد اقل 200 هزار دلار جابجا کنه. سود این هم میشه 10 میلیون تومن در روز. این فقط از دلار. حالا حساب کنید ارزهای دیگه هم هست ، حواله هم هست ، سکه هم هست و ... . یعی تو بدترین حالت شاید یک صرافی روزی حداقل 50 میلیون تومن درآمد داشته باشه. این یعنی کمه براشون؟؟!!!
مطمئن باش صراف هیچوقت ضرر نمی کنه ، چون در همه حال پایین میخره و بالا میفروشه. دلار چه بشه 1000 تومن چه بشه 7000 تومن اینها کارشون همینه. پایین میخرن بالا میفروشن و در اصل بخوای حساب کنی پول مفت میگیرن سر هیچ و پوچ.

elfy

Registered User
لایک‌ها
67
الان واسه خرید خوبه واسه نوسان گیری و فروش تو کوتاه مدت. این توصیه به خرید و فروش نیست.
مراقب سرمایه های خود باشید ارادت:rolleyes:

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
تا همین یک سال پیش دلار ۱۷۰۰ تومن بود! حالا خیلی عجیبه یه چند صد تومن پایین اومده؟!

نه داداش من کی تعجب کردم ؟! از اول برنامه ها من توی روندش بودم.. ( من کاسبی می کردم و کالا میاوردم و کاملا در روند تغییر قیمت ها بودم ! )

من از اول با این نوسانات بزرگ آشنا بودم که ظرف 1 هفته دلار از 1200 شد 1800 بعد شد 1300 بعد شد 1900 بعد شد 2200 بعد 2400 و همینطور ادامه روند بالا و پایین رفتن ها...

صحبت من اینجاس که کسی که برای حفظ سرمایه تبدیل کرده و خرید بالا داره این نوسانات عادی هست.. چوب حراج نزنید به دارایی خودتون!

Last edited:

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
من 400 یورو+100 دلار دارم کسی میخواد؟:دی

bene

Registered User
لایک‌ها
481
حرف شما درسته ولی :
هیجان در قیمت ارز منفعت های زیادی برای صرافی ها داره
1- افزایش سود 10 تومنی خرید و فروش به 40 یا 50 تومن برای هر دلار (پنج برابر سود بیشتر)
2- رونق بخشیدن به بازار خرید و فروش و افزایش تقاضا و از حالت رکود خارج کردن بازار ارز
و ...

مگه همینجوری سود نمی کنن؟ مثلاً یکی از همینها که بهشون سر زدم قیمت فروش زده بود 3290 تومن ، قیمت خرید زده بود 3240 تومن. خوب اگه از یک دست در لحظه بخره 3240 ، به من بفروشه 3290 روی 1000 دلار در کمتر از یک دقیقه 50000 تومن سود کرده. حالا 1000 دلار که چیزی نیست. فرض کنید یکی 10000 دلار بخره از اینا ، در آن واحد سودش میشه 500000 تومن. حالا از صبح تا آخر وقت یک صرافی شاید حد اقل 200 هزار دلار جابجا کنه. سود این هم میشه 10 میلیون تومن در روز. این فقط از دلار. حالا حساب کنید ارزهای دیگه هم هست ، حواله هم هست ، سکه هم هست و ... . یعی تو بدترین حالت شاید یک صرافی روزی حداقل 50 میلیون تومن درآمد داشته باشه. این یعنی کمه براشون؟؟!!!
مطمئن باش صراف هیچوقت ضرر نمی کنه ، چون در همه حال پایین میخره و بالا میفروشه. دلار چه بشه 1000 تومن چه بشه 7000 تومن اینها کارشون همینه. پایین میخرن بالا میفروشن و در اصل بخوای حساب کنی پول مفت میگیرن سر هیچ و پوچ.

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
ارزفروشخريد
UnitedStates-01.png
دلار آمريکا32903225

solaria

Registered User
لایک‌ها
9
حرف شما درسته ولی :
هیجان در قیمت ارز منفعت های زیادی برای صرافی ها داره
1- افزایش سود 10 تومنی خرید و فروش به 40 یا 50 تومن برای هر دلار (پنج برابر سود بیشتر)
2- رونق بخشیدن به بازار خرید و فروش و افزایش تقاضا و از حالت رکود خارج کردن بازار ارز
و ...

موافقم.
در جواب جناب GlobalTech
صرافی به شما با ۱۰ تومن سود نمیفروشه چون میدونه تو این شرایط ۵۰ ۶۰ تومن میتونه سود کنه.
شما هم اگه صرافی پیدا نمیکنی از دست بخر. والله تا اونجایی که من میدونم فروشنده خیلی زیاد شده. شما حتی زیر قیمت فروش هم میتونی پیدا کنی حتی تو همین PT

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197
شما تو صف خرید بودی!!!!!!!!!!!!!!!!!:eek:

مگه امروز خریدم صف داشت؟!

بعد بهت گفت نمیفروشم؟!!!!!!!!!:eek::eek::eek:

صرافی کجا میری شما ایا؟

نه خرید صف نداشت اما صف خرید و فروش یكی بود جلو باجه ها ، صرافی های فردوسی بودم كه هیچكدوم فروش نداشتن

دقیقا ، حالا جالب اینجا بود كه جلو خودم دلار می‌خریدن بعد می‌گفتن نمی‌فروشیم (البته نمی‌گفتن نداریم دیگه خیلی تابلو بود :D)

بالا