نه این اتفاقات از چند سال پیش اقتاده بود منتها کسی توجهی نکرد نکرد این شد که الان میبینید
یعنی این ریزش دیروز و امروز نتیجه چند سال هست؟
نه این اتفاقات از چند سال پیش اقتاده بود منتها کسی توجهی نکرد نکرد این شد که الان میبینید
یعنی این ریزش دیروز و امروز نتیجه چند سال هست؟
درود
بنده با یکی دوتا از بازاریهای کله گنده صحبت کردم (پدر دوستم و یکی از اقوام نزدیک) و یکی از دوستان که داخل صرافی کار میکنه + یکی از دوستان که برادرش کاردار سفارت خونه ... هست .
همگی به اتفاق نظرشون این بود که با اتخاب شدن آقای روحانی و دلایل سیاسی و اقتصادی دیگه ای که داشتن قیمت دلار طی یکی دو ماه آینده کاهش شدید خواهد داشت
کاهش شدید قیمت دلار بعد از انتخاب آقای روحانی و افت شدید قیمت سایر ارزها
حتی یکی دو نفرشون با قاطعیت گفتن طی یکی دو ماه آینده قیمت دلار $ تا 2000 الی 2500 تومان خواهد رسید
جالبیش اینه که خودشون خفن خرید کردند و منتظر یه فرصت لحظه ای برای تخلیه 80% هستند .
حالا میگید نه ببینید من زنده شما هم زنده قیمت دلار تا 2500 تومن طی هفته های اخیر خواهد رسید
درود
بنده با یکی دوتا از بازاریهای کله گنده صحبت کردم (پدر دوستم و یکی از اقوام نزدیک) و یکی از دوستان که داخل صرافی کار میکنه + یکی از دوستان که برادرش کاردار سفارت خونه ... هست .
همگی به اتفاق نظرشون این بود که با اتخاب شدن آقای روحانی و دلایل سیاسی و اقتصادی دیگه ای که داشتن قیمت دلار طی یکی دو ماه آینده کاهش شدید خواهد داشت
کاهش شدید قیمت دلار بعد از انتخاب آقای روحانی و افت شدید قیمت سایر ارزها
حتی یکی دو نفرشون با قاطعیت گفتن طی یکی دو ماه آینده قیمت دلار $ تا 2000 الی 2500 تومان خواهد رسید
جالبیش اینه که خودشون خفن خرید کردند و منتظر یه فرصت لحظه ای برای تخلیه 80% هستند .
حالا میگید نه ببینید من زنده شما هم زنده قیمت دلار تا 2500 تومن طی هفته های اخیر خواهد رسید
هروقت خبر اومد که تحریم بانکی کاملا لغو شد و سوییفت وصل شد اونوقته که میشه باور کرد دلار واقعا بیاد پایین تازه اونم بعد مدتی دوباره میره بالا بخاطر نقدینگی و تورم، خیلی هنر کنن بتونن رو 3تثبیتش کنن.
بعدشم تا سال ۲۰۰۸ که تحریم شدیدی نبود چرا دلار از 7تومن شد ۹۵۰ تومن؟ تورم-نقدینگی
بابا ما دلار 2.5 نخواستیم
نمیدونم دوستان هنوز توی چی سیر میکنن
دیگه دلار هزار و دو هزار و 2.5 تومنو و... مرد
روحانی خیلی هنر داشته باشه روی 3.4 یا 3.5 ثابت نگه داره
اگه یه وقت تحریم و.... یه اتفاق خاصی افتاد روی 3.1 یا 3 تومن حساب کنید
اگه یه روز 2 تومن باشه فرداش 3 تومن و همین طوری بالا پایین بشه هیچ اتفاقی روخ نخواهد داد عزیزان هیچ چیز ارزان نمیشود
از این خط و نشونا اینجا زیاد کشیدندوست عزیز این حرف ها چیه میزنی؟
توی این تاپیک نباید ازین چیزا بگی
چون الان همه میریزن سرت 1000 تا تهمت میزنن که:
-شما متوهمی
-شما دلار داری
-شما گرون خریدی رو دستت مونده
-شما دوست نداری ارزون بشه
-شما دلالی!!!!!!!
توی این تاپیک برای اون دسته از افراد متوهم که دوست دارن بشنون با انتخاب شدن یه اسم قراره دلار بیاد پایین
و نه به سوئیفت
نه به تحریم
نه به زمان
نه به هیچی نیاز نداره
فقط دوست دارن دلار ریزش کنه
بگی آره قراره ریزش کنه!!!!!!!!!!!:lol:
ok؟!
این خط این نشون دلار اگر تا 8 سال دیگه زیر 3 تومن شد من 1000 دلار مجانی میخرم میدم افرادی که اینقدر مطمئن بودن
اوه اوه سرو کلشون زودتر از اون چیزی که فکر میکنی پیدا شد!از این خط و نشونا اینجا زیاد کشیدن
خیلیا اینجا قول دلار 6000 تومنی و طلای گرمی 150 و سکه 2 تومنی دادن و قسم ب ناموس و وطن خوردن قول و حرف شاه رگ دادن
خیلیا گفتن ک 1 درصد هم احتمال نداره روحانی رای بیاره اگه اورد خودمون از برج میلاد میندازیم پایین و از این دری وریا حالا ک رای اورده میگن اگه دلار بیاد پایین فلان میکنیم
ولی همون جور ک شما قول میدی من قول میدم ک تو ی بازه زمانی 6 ماهه دلار زیر 3 تومن میاد
البته من حق میدم ب بعضیا بالخره الان یک ساله نشستن و با خرید و فروش ارز مفت مفت پول در اوردن بدون هیچ دردسری و الان احساس خطر میکنن
حق دارن هول شن حق دارن دست و پا بزنن چون خودشونم فهمیدن ک باید در دکونشونو تخته کنن
باوشه بیاید این جوای اخرم بدین
زورای اخرتونم بزنید ببینیم چیکار میکنید:blink:
اگر منظورتون اولویت بندی و گروه بندی کالا هاست فقط در صورت تک نرخی شدن ارز این اتفاق میفتهحالا فارق از اینکه قیمت دلار چقدر میشه ، بنظرتون این محدودیت هایی که برای واردات گذاشتن ( گروه های ده گانه کالایی ) رفع میشه یا نه ؟
از این خط و نشونا اینجا زیاد کشیدن
خیلیا اینجا قول دلار 6000 تومنی و طلای گرمی 150 و سکه 2 تومنی دادن و قسم ب ناموس و وطن خوردن قول و حرف شاه رگ دادن
خیلیا گفتن ک 1 درصد هم احتمال نداره روحانی رای بیاره اگه اورد خودمون از برج میلاد میندازیم پایین و از این دری وریا حالا ک رای اورده میگن اگه دلار بیاد پایین فلان میکنیم
ولی همون جور ک شما قول میدی من قول میدم ک تو ی بازه زمانی 6 ماهه دلار زیر 3 تومن میاد
البته من حق میدم ب بعضیا بالخره الان یک ساله نشستن و با خرید و فروش ارز مفت مفت پول در اوردن بدون هیچ دردسری و الان احساس خطر میکنن
حق دارن هول شن حق دارن دست و پا بزنن چون خودشونم فهمیدن ک باید در دکونشونو تخته کنن
باوشه بیاید این جوای اخرم بدین
زورای اخرتونم بزنید ببینیم چیکار میکنید:blink:
میخرم؟!!!!!!!!دستو پا نزن آقا جان میاد زیر 3 تومن به خدا شمام میتونی بخری منم که صدقه گذاشتم این اتفاق بیفته
حرص نخور![]()