• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
یعنی این ریزش دیروز و امروز نتیجه چند سال هست؟

نه عزیز من کلی گفتم به دیروز امروز چیکار دارم اینکی شما میگی به توهم شدید بازار مربوط میشه
من تاپیک قبلی کلی گفتم

chukar

Registered User
لایک‌ها
51
امروز مصباحی مقدم گفت فاز دوم هدفمندی امسال کنسل است و اجذا نمیشه

farbodfarzad59

Registered User
لایک‌ها
9
آخه فردا نشست خبری آقای روحانی هست

به این خاطر گفتم فردا بفروشیم یا نه ؟

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
درود

بنده با یکی دوتا از بازاریهای کله گنده صحبت کردم (پدر دوستم و یکی از اقوام نزدیک) و یکی از دوستان که داخل صرافی کار میکنه + یکی از دوستان که برادرش کاردار سفارت خونه ... هست .

همگی به اتفاق نظرشون این بود که با اتخاب شدن آقای روحانی و دلایل سیاسی و اقتصادی دیگه ای که داشتن قیمت دلار طی یکی دو ماه آینده کاهش شدید خواهد داشت

کاهش شدید قیمت دلار بعد از انتخاب آقای روحانی و افت شدید قیمت سایر ارزها

حتی یکی دو نفرشون با قاطعیت گفتن طی یکی دو ماه آینده قیمت دلار $ تا 2000 الی 2500 تومان خواهد رسید

جالبیش اینه که خودشون خفن خرید کردند و منتظر یه فرصت لحظه ای برای تخلیه 80% هستند .

حالا میگید نه ببینید من زنده شما هم زنده قیمت دلار تا 2500 تومن طی هفته های اخیر خواهد رسید

omidhk

Registered User
لایک‌ها
44
درود

بنده با یکی دوتا از بازاریهای کله گنده صحبت کردم (پدر دوستم و یکی از اقوام نزدیک) و یکی از دوستان که داخل صرافی کار میکنه + یکی از دوستان که برادرش کاردار سفارت خونه ... هست .

همگی به اتفاق نظرشون این بود که با اتخاب شدن آقای روحانی و دلایل سیاسی و اقتصادی دیگه ای که داشتن قیمت دلار طی یکی دو ماه آینده کاهش شدید خواهد داشت

حتی یکی دو نفرشون با قاطعیت گفتن طی یکی دو ماه آینده قیمت دلار $ تا 2000 الی 2500 تومان خواهد رسید

جالبیش اینه که خودشون خفن خرید کردند و منتظر یه فرصت لحظه ای برای تخلیه 80% هستند .

حالا میگید نه ببینید من زنده شما هم زنده قیمت دلار تا 2500 تومن طی هفته های اخیر خواهد رسید

گفتن قراره روحانی تغییر ایجاد کنه
ولی نه انقد دولت دلارش کجا بود بیاد همچین کاری کنه
دلار های بازار دسته دلال جماعته اونا هم که ؟؟؟؟

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
درود

هروقت خبر اومد که تحریم بانکی کاملا لغو شد و سوییفت وصل شد اونوقته که میشه باور کرد دلار واقعا بیاد پایین تازه اونم بعد مدتی دوباره میره بالا بخاطر نقدینگی و تورم، خیلی هنر کنن بتونن رو 3تثبیتش کنن.
بعدشم تا سال ۲۰۰۸ که تحریم شدیدی نبود چرا دلار از 7تومن شد ۹۵۰ تومن؟ تورم-نقدینگی

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
دادا انتخاب روحانی که همچین اتفاق بزرگی نیست. هنوزم احمدی نژاد رئیس جمهوره. در ضمن این افت قیمتی که شما میگی باید یه دلیلی پشتش باشه دیگه. همینجوری که نمیشه بگیم فلانی انتخاب شد پس پایین میاد.

frog

Registered User
لایک‌ها
36
سایت برای گرفتن قیمت لطفا !؟

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
هروقت خبر اومد که تحریم بانکی کاملا لغو شد و سوییفت وصل شد اونوقته که میشه باور کرد دلار واقعا بیاد پایین تازه اونم بعد مدتی دوباره میره بالا بخاطر نقدینگی و تورم، خیلی هنر کنن بتونن رو 3تثبیتش کنن.
بعدشم تا سال ۲۰۰۸ که تحریم شدیدی نبود چرا دلار از 7تومن شد ۹۵۰ تومن؟ تورم-نقدینگی

البته سوییفت در زمان دلار 1100 تومنی هم ممکن نبود.
امریکا هنوز در مورد انتخابات ایران اظهار نظر نکرده. باید کمی صبر کرد.
الان وقت خرید نیست.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

chukar

Registered User
لایک‌ها
51
چیزی که روحانی حتمن می تونه انجام بده اینه که مساله هسته ای رو متشنج نکنه و ارامش بکنه نه مثل مهندس محمود که رجز خوانی می کرد. همین کار هم یک ارامش و ثبات کلی رو به وجود میاره و ممکنه با سوداور شدن دیگر فعالیت های اقتصادی و چشم انداز بهتر زندگی تقاضا برای دلار از سوی متقاضیان خانگی کم بشه.

کاری که روحانی دشواری در انجام آن خواهد داشت خاتمه دادن به بحران هسته ای است. بنابراین در کل انتظار یک ثبات رو در بازار داشته باشید و نه کاهش زیاد و افزایش زیاد از مرداد

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
بابا ما دلار 2.5 نخواستیم
نمیدونم دوستان هنوز توی چی سیر میکنن
دیگه دلار هزار و دو هزار و 2.5 تومنو و... مرد

روحانی خیلی هنر داشته باشه روی 3.4 یا 3.5 ثابت نگه داره
اگه یه وقت تحریم و.... یه اتفاق خاصی افتاد روی 3.1 یا 3 تومن حساب کنید
اگه یه روز 2 تومن باشه فرداش 3 تومن و همین طوری بالا پایین بشه هیچ اتفاقی روخ نخواهد داد عزیزان هیچ چیز ارزان نمیشود

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
بابا ما دلار 2.5 نخواستیم
نمیدونم دوستان هنوز توی چی سیر میکنن
دیگه دلار هزار و دو هزار و 2.5 تومنو و... مرد

روحانی خیلی هنر داشته باشه روی 3.4 یا 3.5 ثابت نگه داره
اگه یه وقت تحریم و.... یه اتفاق خاصی افتاد روی 3.1 یا 3 تومن حساب کنید
اگه یه روز 2 تومن باشه فرداش 3 تومن و همین طوری بالا پایین بشه هیچ اتفاقی روخ نخواهد داد عزیزان هیچ چیز ارزان نمیشود

دوست عزیز این حرف ها چیه میزنی؟
توی این تاپیک نباید ازین چیزا بگی
چون الان همه میریزن سرت 1000 تا تهمت میزنن که:
-شما متوهمی
-شما دلار داری
-شما گرون خریدی رو دستت مونده
-شما دوست نداری ارزون بشه
-شما دلالی!!!!!!!

توی این تاپیک برای اون دسته از افراد متوهم که دوست دارن بشنون با انتخاب شدن یه اسم قراره دلار بیاد پایین
و نه به سوئیفت
نه به تحریم
نه به زمان
نه به هیچی نیاز نداره

فقط دوست دارن دلار ریزش کنه

بگی آره قراره ریزش کنه!!!!!!!!!!!:lol:

ok؟!

این خط این نشون دلار اگر تا 8 سال دیگه زیر 3 تومن شد من 1000 دلار مجانی میخرم میدم افرادی که اینقدر مطمئن بودن

IvY

Registered User
لایک‌ها
110
حالا فارق از اینکه قیمت دلار چقدر میشه ، بنظرتون این محدودیت هایی که برای واردات گذاشتن ( گروه های ده گانه کالایی ) رفع میشه یا نه ؟

sajad0937

Registered User
لایک‌ها
118
دوست عزیز این حرف ها چیه میزنی؟
توی این تاپیک نباید ازین چیزا بگی
چون الان همه میریزن سرت 1000 تا تهمت میزنن که:
-شما متوهمی
-شما دلار داری
-شما گرون خریدی رو دستت مونده
-شما دوست نداری ارزون بشه
-شما دلالی!!!!!!!

توی این تاپیک برای اون دسته از افراد متوهم که دوست دارن بشنون با انتخاب شدن یه اسم قراره دلار بیاد پایین
و نه به سوئیفت
نه به تحریم
نه به زمان
نه به هیچی نیاز نداره

فقط دوست دارن دلار ریزش کنه

بگی آره قراره ریزش کنه!!!!!!!!!!!:lol:

ok؟!

این خط این نشون دلار اگر تا 8 سال دیگه زیر 3 تومن شد من 1000 دلار مجانی میخرم میدم افرادی که اینقدر مطمئن بودن
از این خط و نشونا اینجا زیاد کشیدن

خیلیا اینجا قول دلار 6000 تومنی و طلای گرمی 150 و سکه 2 تومنی دادن و قسم ب ناموس و وطن خوردن قول و حرف شاه رگ دادن

خیلیا گفتن ک 1 درصد هم احتمال نداره روحانی رای بیاره اگه اورد خودمون از برج میلاد میندازیم پایین و از این دری وریا حالا ک رای اورده میگن اگه دلار بیاد پایین فلان میکنیم

ولی همون جور ک شما قول میدی من قول میدم ک تو ی بازه زمانی 6 ماهه دلار زیر 3 تومن میاد

البته من حق میدم ب بعضیا بالخره الان یک ساله نشستن و با خرید و فروش ارز مفت مفت پول در اوردن بدون هیچ دردسری و الان احساس خطر میکنن

حق دارن هول شن حق دارن دست و پا بزنن چون خودشونم فهمیدن ک باید در دکونشونو تخته کنن

باوشه بیاید این جوای اخرم بدین

زورای اخرتونم بزنید ببینیم چیکار میکنید
:blink:

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702

خیلیا اینجا قول دلار 6000 تومنی و طلای گرمی 150 و سکه 2 تومنی دادن و قسم ب ناموس و وطن خوردن قول و حرف شاه رگ دادن

خیلیا گفتن ک 1 درصد هم احتمال نداره روحانی رای بیاره اگه اورد خودمون از برج میلاد میندازیم پایین و از این دری وریا حالا ک رای اورده میگن اگه دلار بیاد پایین فلان میکنیم

ولی همون جور ک شما قول میدی من قول میدم ک تو ی بازه زمانی 6 ماهه دلار زیر 3 تومن میاد

البته من حق میدم ب بعضیا بالخره الان یک ساله نشستن و با خرید و فروش ارز مفت مفت پول در اوردن بدون هیچ دردسری و الان احساس خطر میکنن

حق دارن هول شن حق دارن دست و پا بزنن چون خودشونم فهمیدن ک باید در دکونشونو تخته کنن

اوه اوه سرو کلشون زودتر از اون چیزی که فکر میکنی پیدا شد!
دقیقاً هم اون چیزی رو که حدس میزدم گفتند!!

حالا جهت اطلاع یه سری هم نه یکسال بلکه سالهاست نشستن به امید ریزش و سرو کلشونو دارن به درو دیوار میزنن بیاد پایین بخرن اما نتونستند
ایشالا که این افراد هم بتونند

منم چون دوست دارم بیاد پایین که این افراد بخرن 1000 دلار نذر کردم
حالا فارق از اینکه قیمت دلار چقدر میشه ، بنظرتون این محدودیت هایی که برای واردات گذاشتن ( گروه های ده گانه کالایی ) رفع میشه یا نه ؟
اگر منظورتون اولویت بندی و گروه بندی کالا هاست فقط در صورت تک نرخی شدن ارز این اتفاق میفته
تا زمانی ارز جیره بندیه واردات هم جیره بندی میشه

sinior1

Registered User
لایک‌ها
211
چه افزایش چه کاهش ، در دراز مدت اتفاق میوفته
روی کاهش قیمت هم همینطور

تازه روحانی انتخاب شده
حالا تا بیاد دو کابینه رو انتخاب کنه
هر کاری هم بخاد بکنه
حداقل 6 ماه زمان میبره

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276

تراژدی قضیه هم اینه که سودی هم در کار نبوده! اگه از پارسال تا حالا دلار دو برابر شد اجناس
دو برابر ونیم رفت روش!!

sajad0937

Registered User
لایک‌ها
118
دستو پا نزن آقا جان میاد زیر 3 تومن به خدا شمام میتونی بخری منم که صدقه گذاشتم این اتفاق بیفته
حرص نخور:D
میخرم؟!!!!!!!!

اون موقع ک داشت میرفت بالا نخریدم تا ب سهم خودم بازار و متشنج نکنم الان ک ضرره بخرم؟!!!!!!!!

بالا