• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
شما صراف یا فروشنده ارز هستی که بهت بر خورده:lol:
نگران نباش من به کسی دکتر معرفی نمی کنم فقط در مورد دکتر هایی که برو بچس سوال می کنن اطلاعات می دم. ;) من مدیر فروش بزرگترین شرکت تجهیزات پزشکی آمریکا در ایران هستم. نیازی به کمک دکتر ها برای فروش دستگاههای 400 هزار دلاری ندارم چرا که این دستگاهها رو بیمارستانها می خرن نه دکترها.
مثل بعضیا که بهشون فشار اومده دنبال خوردن خون مردم نیستم.

در راستای اطلاعات تاریخ گذشته شما باید بگم که با خروج پژو از بازار ایران رنو به طور کامل مستقر شده. علت گرانی ال 90 فقط گران شدن مواد اولیه و فروش کمتر شرکته. شما که اطلاعات ندارید چرا جو سازی می کنید. شایعات خروج رنو از بازار ایران یک توهم موردی بود که اونهم توسط وارد کننده های خودرو ایجاد شد و سریعا توسط خود شرکت رنو رد شد.

نخیر. من نه صرافم نه فروشنده ارز . من از 10 سال پیش تا حالا 1 دلار هم نفروختم. فقط خریدم. پول خودم بوده. دلم خواسته. باز هم میخرم تا کور شود هر آنکه نتواند دید :p. وقتی شما میای میگی هرکی از پارسال دلار خریده بندازیم تو کوره ، شامل حال من هم میشه و حق دارم که عکس العمل نشون بدم

ضمنا من هم تولید کننده تجهیزات پزشکی هستم و هم اون شرکت کذایی :D رو میشناسم و هم شخص شما رو و هم تاپیکتون رو دیدم که هر پزشک و مرکزی که ازت چیزی نخریده پشت سرش بدگویی کردی و هرکی خریده تایید کردی.ضمنا به عنوان کسی که هیچگونه صلاحیت اظهار نظر پزشکی نداری ، برای خودت به طبابت و توصیه پزشک های خوب ;)مشغولی. والا بخدا ببین کی اومده دلسوز ملت شده :wacko:. کثیفترین دلال ها همین وارد کننده های تجهیزات پزشکین ، بعد به صرافها ایراد میگیرن. دیگ به سه پایه میگه روت سیاه

رنو رو هم تا هفته بعد خبرش میرسه از توهم در میای:p

aqaye_khas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خب اول تبریک میگم ب همه عزیزان

در مورد اون دوستانی ک منتظر خرید از بازار هستن ی توصیه بهشون میکنم : بازار دلار و طلا رو برای سرمایه گذاری از ذهنتون پاک کنید دگ دوران این جور مشاغل کاذب تموم شده

توصیه میکنم فعلا پولهاتون و ب صورت نقد در بانکها سپرده گذاری کنید یعنی طی ی برنامه هدفمند میخوان ک این کاررو بکنن تا حجم نقدینگی رو کم کنند پس بهتره ک برخلاف جریان حرکت نکنید !

عزیزانی ک تو این بازار ضرر کردند منتظر 5 یا 6 ماه اینده نباشید هرچه سریعتر از این بازار خارج شید ب استرس و فشارهای عصبیش نمیرزه چیزی ک تهش معلوم نیست

در مدتی ک تو این تاپیک بومدم دوستان زیادی بهم لطف داشتن از همشون تشکر میکنم

بازار فعلی روند کاهشی داره دلتونو ب بعضی تحلیل دوستان خوش نکنید ک ی روز خوب میاد! در واقع اون روز خوب دارم میاد و لی برای اکثریت مردم نه تعداد محدودی ک توی این مسائل سرمایه گذاری کردند

بعضی از دوستان بودند ک گفتند اگه دلار بیاد زیر 3 تومن اینجا نفری 400 دلار ب همه میدن و الان ب طور مشکوکی ناپدید شدن سرنوشت اموال خودتون رو با حرفای اینچنینی ب خطر ندزید

بعضی از دوستان سوال براشون پیش اومده ک مگه چ اتفاقی پیش اومده ک دلار این طور داره سقو میکنه من ی طور دگ سوال میکنم مگه ظرف یک سال چ اتفاقی افتاد ک دلار از 1200 تومن ب 4 تومن رسید؟!

تحریمها ک همیشه بود ولی خب تشدیدش کردند ایا در حد این رشد 300 % بود؟!

تمام بزرگان **** هم دولت رو مقصر میدونستند و حالا قراره این دولت کنار بره بانک مرکزی ک متهم ب کاهش ارزش پول ملی شده قراره متحول بشه

بالاخره اینجوریا نیست ک شما بیاد اون مردمی ک هجوم بردن ب بازارر رو عامی وبدونید و خودتون رو خواص

همه متوجه تغییرات شرایط سیاسی کشور شدن و براساس منطق و تحلیل خودشون دارن سرمایه هاشون رو نجات میدن

و در اخر وضعیت موجود صرفا اصلاح وضعیت بحرانی قبل بود ک مسئولیت مستقیمش بر دوش دولت ه نه بهبود وضعیت

lilolil

Registered User
لایک‌ها
391
خب اول تبریک میگم ب همه عزیزان

در مورد اون دوستانی ک منتظر خرید از بازار هستن ی توصیه بهشون میکنم : بازار دلار و طلا رو برای سرمایه گذاری از ذهنتون پاک کنید دگ دوران این جور مشاغل کاذب تموم شده

توصیه میکنم فعلا پولهاتون و ب صورت نقد در بانکها سپرده گذاری کنید یعنی طی ی برنامه هدفمند میخوان ک این کاررو بکنن تا حجم نقدینگی رو کم کنند پس بهتره ک برخلاف جریان حرکت نکنید !

عزیزانی ک تو این بازار ضرر کردند منتظر 5 یا 6 ماه اینده نباشید هرچه سریعتر از این بازار خارج شید ب استرس و فشارهای عصبیش نمیرزه چیزی ک تهش معلوم نیست

در مدتی ک تو این تاپیک بومدم دوستان زیادی بهم لطف داشتن از همشون تشکر میکنم

بازار فعلی روند کاهشی داره دلتونو ب بعضی تحلیل دوستان خوش نکنید ک ی روز خوب میاد! در واقع اون روز خوب دارم میاد و لی برای اکثریت مردم نه تعداد محدودی ک توی این مسائل سرمایه گذاری کردند

بعضی از دوستان بودند ک گفتند اگه دلار بیاد زیر 3 تومن اینجا نفری 400 دلار ب همه میدن و الان ب طور مشکوکی ناپدید شدن سرنوشت اموال خودتون رو با حرفای اینچنینی ب خطر ندزید

بعضی از دوستان سوال براشون پیش اومده ک مگه چ اتفاقی پیش اومده ک دلار این طور داره سقو میکنه من ی طور دگ سوال میکنم مگه ظرف یک سال چ اتفاقی افتاد ک دلار از 1200 تومن ب 4 تومن رسید؟!

تحریمها ک همیشه بود ولی خب تشدیدش کردند ایا در حد این رشد 300 % بود؟!

تمام بزرگان **** هم دولت رو مقصر میدونستند و حالا قراره این دولت کنار بره بانک مرکزی ک متهم ب کاهش ارزش پول ملی شده قراره متحول بشه

بالاخره اینجوریا نیست ک شما بیاد اون مردمی ک هجوم بردن ب بازارر رو عامی وبدونید و خودتون رو خواص

همه متوجه تغییرات شرایط سیاسی کشور شدن و براساس منطق و تحلیل خودشون دارن سرمایه هاشون رو نجات میدن

و در اخر وضعیت موجود صرفا اصلاح وضعیت بحرانی قبل بود ک مسئولیت مستقیمش بر دوش دولت ه نه بهبود وضعیت
یعنی الان با این وضعیت امکان بالا رفتن دوباره سکه نیست؟
دلار و فکر نکنم برا بالا دوباره ولی سکه چه جوره؟
هیچ موقع سابقه نداشته سکه از سال قبلش ارزون تر باشه

POTK

Registered User
لایک‌ها
19
از سعود ریال و سقوط ارز خوشحالم

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
دلار هزار تومنی منتظریم بیایی

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
نخیر. من نه صرافم نه فروشنده ارز . من از 10 سال پیش تا حالا 1 دلار هم نفروختم. فقط خریدم. پول خودم بوده. دلم خواسته. باز هم میخرم تا کور شود هر آنکه نتواند دید :p. وقتی شما میای میگی هرکی از پارسال دلار خریده بندازیم تو کوره ، شامل حال من هم میشه و حق دارم که عکس العمل نشون بدم

ضمنا من هم تولید کننده تجهیزات پزشکی هستم و هم اون شرکت کذایی :D رو میشناسم و هم شخص شما رو و هم تاپیکتون رو دیدم که هر پزشک و مرکزی که ازت چیزی نخریده پشت سرش بدگویی کردی و هرکی خریده تایید کردی.ضمنا به عنوان کسی که هیچگونه صلاحیت اظهار نظر پزشکی نداری ، برای خودت به طبابت و توصیه پزشک های خوب ;)مشغولی. والا بخدا ببین کی اومده دلسوز ملت شده :wacko:. کثیفترین دلال ها همین وارد کننده های تجهیزات پزشکین ، بعد به صرافها ایراد میگیرن. دیگ به سه پایه میگه روت سیاه

رنو رو هم تا هفته بعد خبرش میرسه از توهم در میای:p

خودتو خسته نکن. من تا به حال به هیچ دکتری بد نگفتم اگر پستی دیدی بزار ببینم از کی بد گفتم.
شما عزیزم به عمرت یک اسکناس دلار هم ندیدی بیخودی اظهار نظر نکن از پیش بینی هات معلومه.
تجهیزات چزشکی تولید می کنی؟ چی تولید می کنی گان اتاق عمل یا اورین بگ!:lol:
من فارغ التحصیل رشته مهندسی پزشکی هستم از امیر کبیر پس صلاحیت ام از شما و امثال شما برای اظهار نظر در پزشکی بیشتره.
نزدیک 11 ساله کارم تحهیزات پزشکیه پس اطلاعاتم هم زیادتره.
هیچ وقت به کسی توصیه ای نکردم همیشه گفتم برن پیش دکتر.
در ضمن اگر حال داشتی یک سری برو تو سایت Abbott آمریکا بعد نمایندگی خاورمیانه و بعد مدیر فروش رو نگاه کن مشخصات من به طور کامل هست.

ما وارد کننده تجهیزات پزشکی هستیم. شما تولید کننده :)lol:). ببینیم کی بیشتر به مردم فشار آورده.
دستگاههای ما طبق قیمت دلار بدون احتساب تورم سه برابر شده.
شما تولید کننده ای هر چیزی که مثلا تولید می کردی بدون توجه به ارزش ریال 4 تا 6 برابر شده، قیمتهاش موجوده.
فکر می کنی کی بیشتر داره سر مردم رو کلاه می ذاره آقای تولید کننده.

بگو قیمت هات چقدر تغییر کرده تا معلوم بشه کی بیشتر کلاه برداری کرده.

در ضمن امروز 2 خرداد هفته بعد میشه 9 خرداد اگر تا هفته بعد تحلیلت در مورد رنو که اینقدر مطمئنی درست در نیامد پای هر پستت یک یاوآدری برات میذارم.
من اطلاعات دقیق در مورد رنو دارم. قشنگ سوال کردم برای همین چست می زنم در مورد چیزی که نمی دونم اظهار نظر نمی کنم.

aqaye_khas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یعنی الان با این وضعیت امکان بالا رفتن دوباره سکه نیست؟
دلار و فکر نکنم برا بالا دوباره ولی سکه چه جوره؟
هیچ موقع سابقه نداشته سکه از سال قبلش ارزون تر باشه
شما خودتون دارید جواب خودتون رو میدید

وقتی ک دلار بالا نیاد چجوری قیمت سکه میخواد بالا بره؟!

با انس جهانی؟!

انس جهانی ک قابل پیش بینی نیست اما الان بسیاری از تحلیلها کاهش انس جهانی رو میشه برداشت کرد

شما برای دو سال گذشته دنبال مصداق تاریخی اقتصادی نباش ک وضعیتش بسیار بحرانی و خاص بود

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
بی چاره کسی که باید این وضعیت رو تحویل بگیره. برای روشن شدن منظورم به قیمت سکه قبل، چند روز بعد و 1 سال بعد از پذیرش قطعنامه 598 رجوع کنید.

sorush21

Registered User
لایک‌ها
160
قابل توجه همه دوستانی که هفته پیش پست زدم گفتم تخلیه کنید قیمت میره زیر 2500 همه خندیدند

حالا قیمت 3 ت رو تحویل بگیرید :)

از کسایی در مورد قیمت دلار تحقیق شخصی کردم که اینجا اسمشون رو هم ببرم حداقل 2 3 نفرشون رو همگی میشناسید .

قیمت دلار کمتر از 2 هفته دیگه زیر 2500 تومان خواهد شد حالا باز بخندید بهم ( میگی نه ببین)

لایک!

سلام دوستان

این تاپیکو زدم جهت تحلیل و بررسی ارز مخصوصا دلار شبیه تاپیکی که در مورد سکه هستش

در مورد اطلاعاتی در مورد این که کی ارزهای مختلف ارزون میشن یا گرون چه موقع وقت مناسبیه برای خرید و یا فروش اینجا میشه بحث کرد

قیمت امروز :

دلار آمريکا خرید : 1242 فروش : 1250

يورو خرید : 1774 فروش : 1784
سعادت جان این اولین پستتو که میبینم چقدر دلم میسوزه که دلار 1200تومنی به 5تومن رسید و حالا تازه داره قیمتش کم میشه!

از سعود ریال و سقوط ارز خوشحالم

لایک ما نیز همچنین

دلار هزار تومنی منتظریم بیایی

!! ؟؟ !!

Last edited:

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
دوستان مثل اینکه مقداری افزایش قیمت بوده
الان یه صرافی 3015 میفروشه

aqaye_khas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
قادر به اعلام نرخ نیستیم لطفا فقط حضوری به شعبه ۲ صرافی جلالی‌ در خیابان دولت کنار پمپ بنزین دیباجی، پلاک ۲۹۹ واحد ۲۰ مراجعه کنید از حسن همکاری شما صمیمانه متشکریم!!!!!

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
3040

نشون میده خرید هم زیاد شده ، به نظر من تو شرایط فعلی هیچگاه به 2500 نمیرسه وگرنه خریدارای بزگ از مرکز مبادله ارزی کوچ میکنن به بازار آزاد و بدتر میشه!

رو همین 3 هم ثابت بمونه تا دولت بعدی خوبه.

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
یه ثانیه نذاشتن خوشحالی کنیم
3040 شد:D

aqaye_khas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
این 3040 از کا اومده؟!

سایت ه یا صرافی؟

ادرس یا شمارشش لطف کنید

چون همین الان قیمت گرفتن 2970 بود میخوام ببینم قیمت خرید اون 3040 چنده؟!!!!!!!

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
بابا افتک کارش یکی به دو کردنه، حسین (تاپیک 4 میلیارد) رو هم دیوونه کرد
2 تیر

ببین آقا درست یا غلط چند میلیون آدم تو این چند وقته دلار خریدن. این آقا تا حالا 100 دفعه مستقیما به این چند میلیون نفر توهین کرده. 99 بارش رو من چیزی نگفتم. اینبار دیگه بهش گفتم که خودش رو همچین قدیس حساب نکنه. من یه عمریه با این جماعت سر و کار دارم . یه شمه ای اگر از کارهاشون بگم ...شما میرید پای صرافها رو میبوسید:lol:

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
1- شما نبودی که به دکتر ... پیشنهاد رشوه داده بودی تا لنزهای مشکل دارت رو بخرن ؟ شما نبودی که از دکتر ... تعریف کردی که این پزشک خوبیه و به فکر مریضه و این لنز ها رو استفاده میکنه... عزیزم من علاوه بر اینکه خودم دکترای بیوالکتریک دارم ، همه خانواده ام پزشکن و با پزشکا ارتباط دارم ، بنابراین یهو دیدی بدون تعارف با بردن اسامی ، پته ات رو ریختم رو آب.پس به نفعته شلوغش نکنی

2- یجا میگی من فروشنده ارزم ، یه جا میگی 1 دلار تو عمرم ندیدم. تکلیف ما رو مشخص کن. کدومش بالاخره ؟:D

3- فارغ التحصیل مهندسی پزشکی صلاحیت اظهار نظر پزشکی نداره . همونطور که من که دکترای بیوالکتریک دارم و قاعدتا از شما صلاحیت بیشتری دارم ، اظهار نظر نمیکنم !

4- ما تجهیزات پاتولوژی تولید و صادر میکنیم. تیشو پراسسور و میکروتوم. خدا رو شکر از کور کردن مردم پورسانت نمیگیریم:p

5- من 15 ساله کارم اینه. پس اطلاعاتم بیشتره :p

6- بیشتر گرون نکردی. چون زورت نمیرسه ... همین حالاش هم مراکز پزشکی کمبود بودجه دارن و نمیخرن. منو که نمیتونی گول بزنی :D

7- من کاری به کارت نداشتم . نه اون تاپیکت نه جای دیگه . بهتره بدون اینکه به دیگران- خریدار دلار یا هرکی- توهین کنی ، نظرت رو بگی و بری ، فقط خواستم بهت یادآوری کنم که بقیه هم میتونن بیان شما رو دلال و زالو و سوء استفاده گر خطاب کنن. آدمی که خونه شیشه ای داره نباید سمت دیگران سنگ پرتاب کنه

8- من پیشبینی یکهفته ای نمیکنم. چون به دردم نمیخوره. اما برای پایان سال پیش بینی بالا رفتن قیمت رو دارم
افتک مارو اذیت نکنید انصافاً تمام تحلیلاش بدون قرضه
بدو خوب همه جا هست مخصوصاً تجهیزات پزشکی خودم شاهد بودم طرف با ارز 1200 تومن جنس آورده بود دلار 3800 تومنی هم بالاتر میفروخت بدلیل اینکه اون کشور تحریممون کرده و یا ورود اون وسیله یا دستگاه ممنوع شده
این وسط نه دکتری که میخره و نه وارد کننده ضرر میکنه همه از مریض بدبخت میگیرن
از دندونپزشکا گرفته تا سایر موارد... هر ماه یه تعرفه میدن

Dark-Prince

Registered User
لایک‌ها
108
به گزارش خبرنگار اقتصادی پارس؛ گزارش میدانی خبرنگار ما از چهارراه استانبول نشان می دهد که قیمت دلار در بازار به 2 هزار و 800 تومان رسیده است.
در حال حاضر بیش از یک هزار نفر در این خیابان جمع شده و در حال معامله ارز هستند که در بین آنها بیشتر افراد فروشنده و عده کمی با قیمت های بسیار ایین خریدارند.
قیمت پیشنهادی فروشنده ها 3 هزار تومان بوده و خریداران با چانه زنی تا مرز 2 هزار و 800 تومان قیمت دلار را کاهش می دهند.
یورو آزاد امروز به 3 هزار و 850 تومان رسید این در حالی است که یوور مبادلاتی 3 هزار و 200 تومان امروز قیمت گذاری شد.
در بازار امروز قیمت سکه بیش از85 هزار تومان سقوط را تجربه کرده و قیمت آن به مرز یک میلیون تومان رسیده است، هر گرم طلای 18 عیار نیز امروز 96 هزار تومان قیمت گذاری شد.
چهارراه استانبول امروز شاهد دلالانی است که تا همین چند ماه پیش قیمت حداقلی دلار را برای سال جاری 5 هزار تومان می دانستند و امروز قیمت آنها به مرز 2 هزار و 800 تومان رسیده است.
بیشتر افراد فروشنده بین 500 تا 2 هزار دلار در اختیار داشته و برای فروش آنها اقدام کرده اند در حالی که خریداران ارز افراد کار کشته بازار هستند.

بالا