افتک
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 509
- لایکها
- 147
شما صراف یا فروشنده ارز هستی که بهت بر خورده:lol:
نگران نباش من به کسی دکتر معرفی نمی کنم فقط در مورد دکتر هایی که برو بچس سوال می کنن اطلاعات می دم. من مدیر فروش بزرگترین شرکت تجهیزات پزشکی آمریکا در ایران هستم. نیازی به کمک دکتر ها برای فروش دستگاههای 400 هزار دلاری ندارم چرا که این دستگاهها رو بیمارستانها می خرن نه دکترها.
مثل بعضیا که بهشون فشار اومده دنبال خوردن خون مردم نیستم.
در راستای اطلاعات تاریخ گذشته شما باید بگم که با خروج پژو از بازار ایران رنو به طور کامل مستقر شده. علت گرانی ال 90 فقط گران شدن مواد اولیه و فروش کمتر شرکته. شما که اطلاعات ندارید چرا جو سازی می کنید. شایعات خروج رنو از بازار ایران یک توهم موردی بود که اونهم توسط وارد کننده های خودرو ایجاد شد و سریعا توسط خود شرکت رنو رد شد.
نخیر. من نه صرافم نه فروشنده ارز . من از 10 سال پیش تا حالا 1 دلار هم نفروختم. فقط خریدم. پول خودم بوده. دلم خواسته. باز هم میخرم تا کور شود هر آنکه نتواند دید . وقتی شما میای میگی هرکی از پارسال دلار خریده بندازیم تو کوره ، شامل حال من هم میشه و حق دارم که عکس العمل نشون بدم
ضمنا من هم تولید کننده تجهیزات پزشکی هستم و هم اون شرکت کذایی رو میشناسم و هم شخص شما رو و هم تاپیکتون رو دیدم که هر پزشک و مرکزی که ازت چیزی نخریده پشت سرش بدگویی کردی و هرکی خریده تایید کردی.ضمنا به عنوان کسی که هیچگونه صلاحیت اظهار نظر پزشکی نداری ، برای خودت به طبابت و توصیه پزشک های خوب مشغولی. والا بخدا ببین کی اومده دلسوز ملت شده :wacko:. کثیفترین دلال ها همین وارد کننده های تجهیزات پزشکین ، بعد به صرافها ایراد میگیرن. دیگ به سه پایه میگه روت سیاه
رنو رو هم تا هفته بعد خبرش میرسه از توهم در میای